U bevindt zich in:
Sonos One SL Zwart Reviews

SONOS ONE SL ZWART REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 61 reviews
198,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige speaker met zeer goed geluid.
 | 30-11-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vormgeving
  • installatie
  • techniek
  • Minpunten
  • Geen
Heerlijk geluid uit zeer mooi vormgegeven speakers. Makkelijke installatie en simpel te koppelen.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
gewoon top produkt
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • mooie vorm
  • Makkelijk aansluiten
  • makkelijk installeren in de groep
  • ook solo te gebruiken b.v. buiten
  • bedienbaar via App.
Mooi simpel product, geen knoppen maar wel bedienbaar, ook door mijn vrouw ;-)
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klein, maar goed geluid!
 | 14-11-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Speakerhouders passen perfect
  • Klein en richting is regelbaar
Mooie afwerking, goed geluid voor zo\'n kleine box.
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima speakers
 | 13-11-2020
Top als je al sonos hebt
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Top product !
 | 13-11-2020
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid
 | 21-10-2020
Mooi ontwerp en goed geluid. We zijn er blij mee
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastisch geluid
 | 07-10-2020
Ik kan alleen maar zeggen dat de Sonos One een fantastisch geluid heeft, en de levering super snel was.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 27-09-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Moet met stroom
  • Niet zo even te verplaatsen
Super geluid en makkelijk te bedienen
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
wonderdoosje
 | 07-09-2020
  • Pluspunten
  • compact
  • super geluid voor de afmetiingen
  • installatiegemak
  • Minpunten
  • geen
fantastisch geluid uit zo\'n klein doosje
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Verbluffend, zo gemakkelijk in gebruik.
 | 06-08-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Installeren is een eitje
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Verslavend
Dit is mijn 1e ervaring met het installeren van Sonos producten. Dit was een fluitje van een cent, na 5 minuten waren zowel de Arc als de One’s geïnstalleerd, geupdate en verbonden. De One’s SL zijn erg prettig in gebruik, ze zijn makkelijk te installeren en te pairen. Het surroundgeluid icm met de Arc is erg goed, warm en verspreid. Ook als luidsprekertje voor in de tuin werken ze geweldig. Ik ben erg tevreden, zowel over de Sonos producten als over de service van Platte TV Winkel.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super, ik ben enthousiast!!!
 | 25-07-2020
Ik ben erg blij met mijn Sonos one. Mooi geluid en makkelijk te bedienen. Ik vind het vooral ook prettig dat ie compatibel is met veel muziekapps, oa spotify, soundcloud en nog heel veel meer... en ik nu ook radio kan luisteren via de Sonos app... Happy!!!
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product wat we van Sonos gewend zijn
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Super vol geluid
  • heel makkelijk te bedienen
Kan er weinig over vertellen maar wat een geluid komt er uit deze kleine boxen. Heb de One SL (2x) i.c.m. de Arc en de Sub en zowel met muziek als Televisie is het geluid indrukwekkend. Het koppelen gaat zo soepel en via de Sonos app kan je al de instellingen nog eens makkelijk veranderen om voor jezelf het beste geluid te krijgen.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
We zijn erg blij met deze aanschaf.
 | 16-07-2020
Zo te horen schitterend. Moet er nog mee leren omgaan.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Handzaam en een goed geluid
 | 14-07-2020
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • compact
  • Minpunten
  • wel even uitzoeken hoe het allemaal werkt!
4 stuks gekocht, 2 voor in de kamer, één voor de keuken en één voor de studeerkamer. Alleen de stekker in het stopcontact en voor de rest per vertrek je eigen muziek luisteren. Erg handig!
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • prijzig
Eerst 2 losse Sonos One SL boxen aangeschaft, uiteindelijk ook de subwoofer en de arc. Wat een geweldig geluid. Geen moment spijt van de aankoop!
Sonos One SL Zwart Reviews
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitbreiding omdat Sonos verslavend is
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi geluid
  • Uitbreiding op bestaande systeem
  • Multi-kamer functionalteit
  • Minpunten
  • Jammer, dat als ie uit de stekker getrokken wordt, hij helemaal opnieuw geinstalleerd moet worden.
Uitbreiding op bestaande sonos-systeem thuis. Samen met een andere sonos SL en een Beam een surround systeem geconfigureerd (super makkelijk). Staan erg mooi in het interieur en gebruik voor muziek/tv/films. Nu al helemaal gewend aan het surround geluid. En fijn om te kunnen testen in de winkel.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit voor een goede prijs
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • goed geluid
zeer goed geluid en makkelijk te bedienen
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden!
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • compact
  • goed geluid
Goed geluid en kleine vormgeving.
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn voor in de tuin
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goede prijs
  • Neemt wijnig plaats in beslag
  • Je kunt hem gemakkelijk harder en zachter zetten
  • In stopcontact steken en je heb muziek
  • Minpunten
  • Geen
Een gemak om te bedienen via app
SONOS ONE SL ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie speaker, makkelijk te bedienen
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
De SL is n mooie uitbreiding op mijn andere Sonos one speakers. Hij ziet er hetzelfde uit, alleen geen microfoon bovenop. Aangezien ik spraakherkenning niet gebruik mis ik het ook niet