Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Sonos One SL Wit Reviews

SONOS ONE SL WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 12 reviews
199,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 07-01-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk te installeren
  • makkelijk in gebruik
  • perfect geluid
  • goede prijs
  • sluit goed aan op het bestaande systeem
  • Minpunten
  • het lampje bovenop de box blijft branden wat niet handig is in de slaapkamer
Zeer makkelijk in gebruik. Top dat er geen snoeren aan zitten. Perfecte aanvulling op mijn bestaande sonos systeem
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfect sound box
 | 06-01-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk uit te breiden
  • setup is simple
  • vormgeving is tijdloos
  • Minpunten
  • Aardig aan de prijs (maar waard)
Sonos is het perfecte sound systeem voor je huis. Je kunt klein beginnen en telkens weer uitbreiden. SL varian is goed als je geen assistenten wil gebruiken. Setup en alles is super simpel
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
het vinden en bestellen is eenvoudig en de bezorging snel.
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • mooi
  • geweldig geluid
  • gebruiks gemak
  • Minpunten
  • geen
geweldig geluid en gebruik gemak.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben erg blij met deze Sonos aanwinst. Platte tv had een mooie aanbieding en nu staat deze bij mij thuis.
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Verbinden met bestaand systeem
Sonos staat voor super geluid en ik breid dit systeem rustig uit. De volgende aankoop zal de Sonos Sub worden. Kijken of Platte tv weer een mooie aanbieding heeft.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooi en prima geluid
 | 01-01-2020
  • Pluspunten
  • Fraaie vormgeving
mooi en prima geluid
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supermooi!
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi van vorm
  • Verschillende kleuren
  • Heel goed geluid
  • Mooi accessoire voor in de woonkamer
  • Betaalbaar
  • Minpunten
  • Niet echt een minpunt eigen keuze, maar is op WiFi, dus wanneer deze er niet is geen geluid
Ziet er strak en mooi uit. Is klein van stuk maar zeer groot van geluid, ik wil er nog meer!
Sonos One SL Wit Reviews
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
nooit meer iets anders
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Prijs - kwaliteit
  • Installatiegemak
  • Bedieningsgemak
  • een Sonos One is prima voor 1 slaapkamer
Ik heb al heel wat geluidsinstallaties gehad. Allemaal aansprekende merken zoals Sony, Philips, Bose. Maar ik ben al jaren om! Deze Sonos One SL aangeschaft voor op m\'n gym. Vooral het bedieningsgemak en geluidskwaliteit spreken mij erg aan. Super om met je mobiel, computer of tablet het muziek in je hele huis te kunnen bedienen.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog geen.
Het geluid en bedienings gemak is boven verwachting. De installatie is zo gebeurt. In de sonos app is het even uitvogelen hoe alles zit, eenmaal door is het simpel te bedienen en er zijn heel veel opties mogelijk. Heb de one\'s als surround speakers samen met de sub en playbase. Film kijken is nu een bioscoop gevoel.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kompact strak design en super geluid
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Kompact
  • Makkelijk aan te melden
  • Geluid perfect
Werkt onderling met elkaar super
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima
 | 18-11-2019
In het begin wat installatie problemen, maar met hulp van Sonos netjes opgelost en nu tevreden met het resultaat.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Aanklikken en genieten maar....
 | 16-11-2019
Makkelijk systeem en goed geluid...
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi vormgegeven en verbazingwekkend mooi geluid
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • prijzig
  • de box staat los op de standaard.
prachtige box, in combi met de beam en sub levert goede geluidsprestatie. De aansturing via de app is redelijk eenvoudig. Ik ben er nog niet achter of scenario\'s mogelijk zijn. In de zithoek stel ik de surroundboxen op een andere balans in dan in de tv-hoek. Afhankelijk van waar ik zit, stel ik met de app de balans anders in. Of misschien nog een box bijkopen?