U bevindt zich in:
Sonos One SL Wit Reviews

SONOS ONE SL WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 50 reviews
196,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product wat we van Sonos gewend zijn
 | 17-07-2020
  • Pluspunten
  • Super vol geluid
  • heel makkelijk te bedienen
Kan er weinig over vertellen maar wat een geluid komt er uit deze kleine boxen. Heb de One SL (2x) i.c.m. de Arc en de Sub en zowel met muziek als Televisie is het geluid indrukwekkend. Het koppelen gaat zo soepel en via de Sonos app kan je al de instellingen nog eens makkelijk veranderen om voor jezelf het beste geluid te krijgen.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
We zijn erg blij met deze aanschaf.
 | 16-07-2020
Zo te horen schitterend. Moet er nog mee leren omgaan.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Handzaam en een goed geluid
 | 14-07-2020
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • compact
  • Minpunten
  • wel even uitzoeken hoe het allemaal werkt!
4 stuks gekocht, 2 voor in de kamer, één voor de keuken en één voor de studeerkamer. Alleen de stekker in het stopcontact en voor de rest per vertrek je eigen muziek luisteren. Erg handig!
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • prijzig
Eerst 2 losse Sonos One SL boxen aangeschaft, uiteindelijk ook de subwoofer en de arc. Wat een geweldig geluid. Geen moment spijt van de aankoop!
Sonos One SL Wit Reviews
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitbreiding omdat Sonos verslavend is
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi geluid
  • Uitbreiding op bestaande systeem
  • Multi-kamer functionalteit
  • Minpunten
  • Jammer, dat als ie uit de stekker getrokken wordt, hij helemaal opnieuw geinstalleerd moet worden.
Uitbreiding op bestaande sonos-systeem thuis. Samen met een andere sonos SL en een Beam een surround systeem geconfigureerd (super makkelijk). Staan erg mooi in het interieur en gebruik voor muziek/tv/films. Nu al helemaal gewend aan het surround geluid. En fijn om te kunnen testen in de winkel.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit voor een goede prijs
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • goed geluid
zeer goed geluid en makkelijk te bedienen
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden!
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • compact
  • goed geluid
Goed geluid en kleine vormgeving.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn voor in de tuin
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goede prijs
  • Neemt wijnig plaats in beslag
  • Je kunt hem gemakkelijk harder en zachter zetten
  • In stopcontact steken en je heb muziek
  • Minpunten
  • Geen
Een gemak om te bedienen via app
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie speaker, makkelijk te bedienen
 | 17-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
De SL is n mooie uitbreiding op mijn andere Sonos one speakers. Hij ziet er hetzelfde uit, alleen geen microfoon bovenop. Aangezien ik spraakherkenning niet gebruik mis ik het ook niet
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product met geweldig geluid!
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • design
  • makkelijk te koppelen
SONOS one SL in combinatie met de Beam aangeschaft. Mooi geluid en zelfs een aangename bioscoop ervaring.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Fijne sonos app
  • Eenvoudig toe te voegen aan bestaand sonos systeem
  • Minpunten
  • Prijzig
De sonos one sl is een super wifi speaker, ik heb hem in combinatie met nog een sonos one sl en de sonos beam. Hiermee creëer je een 5.0 surround set.
Sonos One SL Wit Reviews
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Heel goed geluid
 | 13-05-2020
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ideale speaker voor in de tuin.
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Klein
  • Erg goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Spatwaterdicht
  • Minpunten
  • Zeker niet de goedkoopste
Sonos speciaal besteld voor gebruik in de tuin. Erg goed geluid, zeker voor het kleine formaatje. Bij verplaatsen naar binnen,word mijn telefoon vanzelf weer gevonden, ideaal.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooie aanvulling op de rest van mijn set
 | 03-05-2020
Geweldig geluid
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top super design en kwaliteit
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Design
  • Minpunten
  • Geen min punten
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid, mooie vormgeving en zeer makkelijke bediening
 | 26-04-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Makkelijke bediening
  • Mooi ontwerp
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen vinden.
De Sonos Ons SL zijn kleine maar krachtige speakers. Uitstekend als aanvulling op mijn playbar en sub van Sonos.
Sonos One SL Wit Reviews
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoonweg een geweldig product
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Koppelbaar met andere sonos apparaten
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Super tevreden over de geluidskwaliteit en het makkelijke koppelen met onze andere sonos, zodat we voor en achter in de woonkamer muziek hebben. Tevens erg handig om er eentje buiten onder de overkapping te zetten als we buiten zitten.
Sonos One SL Wit Reviews
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie speakers, erg goede kwaliteit.
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit van het geluid
  • Design
  • Prijs
  • (niet product gerelateerd) excellente service van platteTV
  • Makkelijk uit te breiden systeem, je hoeft niet in een keer 1000 euro aan geluid uit te geven maar kan dit geleidelijk doen.
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
  • Om meerdere apparaten te koppelen in de zelfde kamer is iets meer tijd nodig. (Kan in de app)
  • Koppeling in Spotify kan nog soepeler met meerdere speakers
De Sonos one SL is perfect in de wat kleinere kamer of studentenkamer. Het aansluiten gaat erg snel via de Sonos app en je kan makkelijk streamen via de app of Spotify. Voor de gebruiker die geen spraak assistent gebruikt is deze speaker een erg goede optie. Tevens makkelijk te verbinden met meerdere speaker in huis via wifi.
Sonos One SL Wit Reviews
Sonos One SL Wit Reviews
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top, heel blij mee
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
Mooie en eenvoudige manier om in je hele huis je muziek te kunnen afspelen. Kwaliteit goed installatie heel simpel. Vormgeving strak en mooi. Makkelijk te koppelen.
SONOS ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Klein, eenvoudig en een mooi geluid
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Neemt weinig ruimte in
  • Minpunten
  • Geen accu
Deze Sonos One SL is een aanvulling op onze eerste Sonos, Door deze beide apparaten te koppelen, werken ze als een paar speakers. De bediening is eenvoudig, het geluid is goed en de speakers zijn compact en fraai vormgegeven.