TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Sonos Move Zwart Reviews

SONOS MOVE ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 122 reviews
399,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede deal gemaakt voor perfect product
 | 25-04-2021
  • Pluspunten
  • Sonos ecosysteem
  • Plug and play
  • Draadloos wifi en bluetooth
  • Kan ook in de badkamer gebruikt worden
  • Airplay 2
  • Minpunten
  • Prijs, ondanks leuke korting
Via de chat een goede deal gemaakt met Ronald, die snel de order heeft verwerkt. Het product is prima en krijgt een mooie plek in ons bestaande Sonos netwerk en met name de achtertuin.
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De hoge prijs zeker waard!
 | 06-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Automatisch aanpassen van geluid (trueplay)
  • Goede accuduur
  • Mooie uitstraling
  • Minpunten
  • Redelijk prijzig
Ik heb de Sonos Move gekocht om een goed stukje muziek te krijgen als we weer lekker in de tuin kunnen zitten. De prijs van de Move vind ik vrij hoog maar hij is wel iedere euro waard want hij geeft een geweldig vol geluid! En als je hem mee naar binnen neemt of in de garage zet, past hij automatisch het geluid aan naar de ruimte dus dat vind ik een groot pluspunt. Daarbij is die erg makkelijk te bedienen via de Sonos app. Via plattetv.nl besteld omdat ze hem daar gewoon op voorraad hadden en ook vanwege de positieve recensies. Ook ik ben erg positief over dit bedrijf want na het bestellen, heel duidelijke info ontvangen en ik had hem de volgende dag al in huis! Dus ook deze site/webwinkel is zeker aan te raden!
Sonos Move Zwart Reviews
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Solid quality, lovely sound, easy to use and I’m absolutely delighted with it.
 | 05-03-2021
  • Pluspunten
  • Feels very solid
  • Looks quietly impressive
  • Has a lovely sound
  • Links easily and effectively with other Sonos speakers
  • Quality/price relationship is very good
  • Minpunten
  • None at all, from my perspective
You immediately feel the quality of the Sonos Move when you take it out of the box. Linking it to wi-fi Bluetooth and other Sonos speakers is quick and intuitive - and then comes that sound - deep, vibrant and rich for both classical and pop. I love it.
Sonos Move Zwart Reviews
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Handig apparaat met goed geluid
 | 27-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening
  • 2.4 en 5 Ghz WIFI
  • Laadstation bijgeleverd
  • Minpunten
  • Standbytijd korter dan verwacht
De Sonos Move is een handig apparaat met een goed geluid. De Move is erg netjes afgewerkt. Doordat je de Move door het hele huis mee kan nemen, kan de Move veel andere Sonos vervangen. De accuduur is ruim voldoende voor een dag. Het is wel handig om een vaste plek te hebben voor de Move, omdat de accu in de standbystand sneller leegloopt dan verwacht. Ik vermoed dat dit komt omdat de chipset toch wat minder efficiënt is dan de chips die in bijvoorbeeld een mobiele telefoon zitten. De Move kan zowel met 2.4 als 5 Ghz WIFI verbinden. Dat kan erg handig zijn in dichtbevolkte gebieden, waar de 2,4 Ghz band overvol is. Echte nadelen heeft de Move voor mij niet. Het is een gemiste kans dat je Bluetooth en WIFI niet tegelijkertijd kan gebruiken. Je had dan een Bluetoothbron op het Sonosnetwerk kunnen zetten met de Move. Alle hardware hiervoor zit in het apparaat. Het is alleen niet mogelijk.
Sonos Move Zwart Reviews
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauw! Had ik dit maar veel eerder aangeschaft!
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Degelijk
  • Stijlvol
  • Lange accuduur
  • Eenvoudige installatie
  • Google assist
Na lang willen en wegen toch maar de Move aangeschaft. Kan namelijk zo mee naar de overkapping en zelfs daar waar geen Wi-Fi is pakt hij de Bluetooth ;-) Mooi ruimtelijk geluid.
Sonos Move Zwart Reviews
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super speaker alleen de accu loopt wel sneller terug dan verwacht.
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Koppelen met andere sonos apparaten
  • Goed te koppelen met Bluetooth
  • Ook goed te gebruiken in vochtige omgeving. Badkamer
  • Minpunten
  • Accu loopt sneller leeg dan verwacht.
Super speaker alleen de accu loopt wel sneller terug dan verwacht. Doet het ook fantastisch in de badkamer. ( vochtige omgeving. Tuin, garage noem maar op.
Sonos Move Zwart Reviews
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi apparaat ik ben hier er tevreden over.
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Afwerking
  • Minpunten
  • Kan niet in stereopaar modus samen met Sonos 5
Alles wat je van Sonos verwacht.
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een apparaat dat doet wat je er van vraagt.
 | 10-01-2021
  • Pluspunten
  • Compact apparaat.
  • zeer goed geluid.
  • geen problemen bij het instellen.
  • Laat zich gemakkelijk bedienen.
  • Minpunten
  • weinig aansluitingen voor deze prijs.
Deze Sonos move heeft een uitstekend geluid. De bediening voor gebruik van Spotify werkt perfect, zonder enige problemen. Het heeft een goede handgreep om dit nogal zwaar apparaat op te heffen. Een paar meer aansluitingen zou voor deze prijs wel wenselijk geweest zijn.
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super fijne box!
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Draagbaar
  • Handig handvat
  • Voldoende batterij
  • Sonos is een fijn systeem
  • Minpunten
  • Niets
Hele fijne box, ik ben sowieso fan van sonos maar het is heel handig dat je m mee kan nemen naar een andere ruimte of naar buiten!
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Move een mooie toevoging aan mijn sonos systeem
 | 31-12-2020
  • Pluspunten
  • mooi warm geluid
  • mooie vormgeving
  • fijn met stembediening
  • robuust
  • Minpunten
  • geen
heel mooi warm geluid makkelijk in huis en tuin en straks op de camping
Sonos Move Zwart Reviews
Sonos Move Zwart Reviews
Sonos Move Zwart Reviews
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid en een verrijking van onze geluidsinstallatie.
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • Helder en vol geluid
  • Integreert volledig in de huiskamer met overge Sonos speakers
  • Eenvoudig op te pakken zonde snoeren los te koppelen
  • Praktische rubber voet
  • Minpunten
  • Wel wat zwaar in gewicht
Super oplossing, past naadloos in de huiskamer installatie en is daarnaast heel gemakkelijk mee het terras op te nemen. Hierdoor ontstaat er een gesynchroniseerde muziekbeleving tussen “binnen” en “buiten”
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top ding
 | 21-12-2020
  • Pluspunten
  • Goede bas
  • Goede high-low
  • Makkelijk meenemen
  • Gaat makkelijk 7 uur mee
  • Minpunten
  • Een beetje zwaar
De sonos move is wat mij betreft be beste Bluetooth speaker die je kan kopen, hij heeft hele rijke bas en goede highs en lows. Hij gaat ook makkelijk 7 uur mee met 1x opladen en hij is binnen 2 uur helemaal vol.
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Meesterlijke sound
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Draadloos
  • Minpunten
  • Geen
Ideaal! Toegevoegd aan mijn huidige systeem en heb een super surround set in de woonkamer
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid in een mooie, beweegbare speaker.
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • Je kunt hem verplaatsen.
  • Mooi en strak design.
  • Eenvoudige bediening.
  • Hoge geluidskwaliteit.
Ideaal, kan hem overal in huis gebruiken!
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi vormgegeven en goed geluid met lekkere bas!
 | 10-12-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • weer en schok bestendig
  • geluid en bas
  • makkelijk te verplaatsen
  • Minpunten
  • prijs een beetje dan
De sonos is mooi vormgegeven. Hij is erg makkelijk in gebruik, geen verbinding problemen. Het geluid is heel erg goed, met een lekkere bas. Door de inkeping in de achterkant makkelijk te dragen, en je hoeft niet bang te zijn om hem te laten vallen want daar kan hij tegen. Je kan hem van binnen tot buiten zetten, zelf neem ik hem vaak mee naar de badkamer. Vocht is geen probleem voor deze sonos.
Sonos Move Zwart Reviews
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 07-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
Makkelijk te installeren speaker. Door de truplay functie heb je in iedere ruimte prima geluid.
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos maar met flexibiliteit!
 | 13-10-2020
  • Pluspunten
  • Verplaatsbaar
  • Goeie klank
  • Airplay
  • Bluetooth
  • Minpunten
  • Geen om eerlijk te zijn.
Sinds de release van de Move heb ik het web zitten afsnuisteren naar reviews van deze nieuwste Sonos. Veel positieve dingen gehoord alsook negatieve dingen. Echter waren allen negatieve punten zo banaal dat het niet op kon tegen de positieve. Deze speaker is portable, draagbaar dus! Makkelijke te verplaatsten van de ene naar de andere kamer zonder gesukkel met de kabels. De speaker heeft een hub om op te laden en die staat op zijn vaste plek. De aanvullen van Bluetooth en Airplay (2) gaven me de doorslag deze aan te kopen maar de grootste troef was natuurlijk die flexibiliteit als name de box eender waar te plaatsen. Veder doet hij wat alle andere Sonos producten kunnen.
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een Perfecte box
 | 29-09-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk in bediening
  • mooie vorm
  • goed geluid
We hebben de box nog niet zo lang maar al veel plezier van, het fijne is ook dat je hem mee kunt nemen naar een andere locatie
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
heerlijke geluid uit een draagbare speaker
 | 07-09-2020
  • Pluspunten
  • Strak uiterlijk
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • weegt wel wat
Fijn product. Prachtig geluid. Als je hem optilt voel je de kwaliteit. Makkelijke en mooi vormgegeven oplader.
SONOS MOVE ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een goed product voor een beetje gezelligheid
 | 06-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Comfortabel
  • Gewicht
  • Minpunten
  • Google assistent
  • Bereikbaar Bluetooth
Ja alles is goed aan de sonos Alleen Google assistent moet je installeren en werkt nog niet na behoren.