Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Sonos Move Wit Reviews

SONOS MOVE WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 107 reviews
399,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 07-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
Makkelijk te installeren speaker. Door de truplay functie heb je in iedere ruimte prima geluid.
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos maar met flexibiliteit!
 | 13-10-2020
  • Pluspunten
  • Verplaatsbaar
  • Goeie klank
  • Airplay
  • Bluetooth
  • Minpunten
  • Geen om eerlijk te zijn.
Sinds de release van de Move heb ik het web zitten afsnuisteren naar reviews van deze nieuwste Sonos. Veel positieve dingen gehoord alsook negatieve dingen. Echter waren allen negatieve punten zo banaal dat het niet op kon tegen de positieve. Deze speaker is portable, draagbaar dus! Makkelijke te verplaatsten van de ene naar de andere kamer zonder gesukkel met de kabels. De speaker heeft een hub om op te laden en die staat op zijn vaste plek. De aanvullen van Bluetooth en Airplay (2) gaven me de doorslag deze aan te kopen maar de grootste troef was natuurlijk die flexibiliteit als name de box eender waar te plaatsen. Veder doet hij wat alle andere Sonos producten kunnen.
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een Perfecte box
 | 29-09-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk in bediening
  • mooie vorm
  • goed geluid
We hebben de box nog niet zo lang maar al veel plezier van, het fijne is ook dat je hem mee kunt nemen naar een andere locatie
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
heerlijke geluid uit een draagbare speaker
 | 07-09-2020
  • Pluspunten
  • Strak uiterlijk
  • mooi geluid
  • Minpunten
  • weegt wel wat
Fijn product. Prachtig geluid. Als je hem optilt voel je de kwaliteit. Makkelijke en mooi vormgegeven oplader.
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een goed product voor een beetje gezelligheid
 | 06-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Comfortabel
  • Gewicht
  • Minpunten
  • Google assistent
  • Bereikbaar Bluetooth
Ja alles is goed aan de sonos Alleen Google assistent moet je installeren en werkt nog niet na behoren.
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Doet precies waar ik hem voor heb aangeschaft, en wel goed geluid in de tuin.
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • speelduur op accu
  • verplaatsbaar
  • snoerloos
Toppertje
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super product!
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Mooi design
  • Diepe bass
  • Grote accu
  • Minpunten
  • Sonos app werkt beperkt
De diepe bass, heldere tonen, grote accu en chique uitstraling maken het product voor mij helemaal perfect. Het geluid is echt prachtig, ook op een hoog volume. De accu gaat lang mee en laad snel op. Dat de Sonos app alleen werkt via een bepaald wifi netwerk is voor mij het enige minpunt...
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geluid mooier dan verwacht
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Draagbaar
Zeer mooi en solide apparaat. Zijn geld zeker waard
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goede aanvulling
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • Geode geluidskwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Degelijke bouw
  • Minpunten
  • Batterijduur
Het is een kwalitatief goede box. het enige nadeel is dat de batterij te snel leeg gaat. Ook als de box niet aan staat.
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product en fabelachtige mooi geluid
 | 24-04-2020
  • Pluspunten
  • Top geluid
  • Solide, kan tegen een stootje
  • Eenvoudig te installeren
  • Makkelijk mee te nemen
Gemakkelijk te installeren en mee te nemen
Sonos Move Wit Reviews
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid, super veel mogelijkheden gewoonweg beste aankoop in jaren
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening vanuit app
  • Draadloos (en voorzien van accu)
  • Handzaam
  • Perfect buiten te gebruiken
  • Minpunten
  • Goed vooraf kijken met welke apparaten te combineren
Wat een prachtig geluid. Nu we thuis moeten blijven door Corona hebben we zoveel plezier van de boxen (2 aangeschaft). We nemen ze probleemloos mee naar de tuin. Ik had ze aangeschaft samen met een Denon omdat ik dacht dat, dat kon i.v.m. Bluetooth op beide systemen. Dit bleek niet te kunnen. Door perfecte service van Plattetv mag ik hem moeiteloos omruilen voor een Sonos AMP. We kregen zelfs nog korting. Wat een service en wat een fijne ervaring!
Sonos Move Wit Reviews
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product met verbazingwekkend geluid!
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Automatische TruePlay
  • Minpunten
  • Geen
Sonos levert met de Move het geluid en bedieningsgemak dat ik ken van andere Sonos producten maar nu met veel bewegingsvrijheid. De Move heeft TruePlay waarmee automatisch overal de beste geluidskwaliteit wordt geleverd. Ik gebruik de Move ook als externe speaker voor de iMac of iPhone. Streaming gaat probleemloos. Top product!
Sonos Move Wit Reviews
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Erg handig overal muziek
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Goed vol geluid
  • Snel opgeladen
  • Minpunten
  • App is wennen, zeker om meerdere apparaten onafhankelijk van elkaar te bedienen.
Handig mee te nemen door hele huis of buiten. Mooi geluid, ook te gebruiken als achter speaker bij tv geluid van Plate.
Sonos Move Wit Reviews
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ideale box voor op verplaatsing.
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Batterij gaat lang mee
  • goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • -
Ideale box om mee te nemen (terras, vakantie,...). Heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan je sonos installatie toe te voegen. Heel goede geluidskwaliteit. Batterij gaat lang mee.
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een apparaat voor mijn muziek dat ik niet meer wil missen
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Mooie vormgeving
  • Portable, ook dank zij de makkelijke handgreep achterop
  • Prachtig geluid
  • Opladen met bijgeleverde ring super makkelijk
  • Minpunten
  • De prijs is wat aangemeten
Mooi vormgegeven product met een doodsimpele bediening. Ik gebruik de Move overal in huis. De naam zegt het al Sonos MOVE. De klassieke muziek of de radio die ik erop weergeef klinkt als een klok. En als ik hem niet te hard zet kan ik hem dank zij de lang meegaande batterij ook in de tuin gebruiken. En dan vergeet ik nog de ingebouwde microfoons. Met je stem kan je de meegeleverde Google Assistent tal van opdrachten geven zoals \'speel Let it Be van de Beatles\' dat de Move dan haalt van Spotify waarvan je natuurlijk wel lid moet zijn. Ook kan je om het weer en het nieuws van de dag vragen. De prijs hikte ik even tegenaan. Maar vooralsnog is elke Euro die ik eraan heb uitgegeven goed besteed. Zou er eigenlijk nog een moeten hebben om mijn pianoconcerten van Beethoven in Stereo erop weer te geven. Dat zou helemaal top zijn. Nog even sparen dan maar.
Sonos Move Wit Reviews
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een apparaat voor mijn muziek dat ik niet meer wil missen
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
  • Mooie vormgeving
  • Portable, ook dank zij de makkelijke handgreep achterop
  • Prachtig geluid
  • Minpunten
  • De prijs is wat aangemeten
Mooi vormgegeven product met een doodsimpele bediening. Ik gebruik de Move overal in huis. De naam zegt het al Sonos MOVE. De klassieke muziek of de radio die ik erop weergeef klinkt als een klok. En als ik hem niet te hard zet kan ik hem dank zij de lang meegaande batterij ook in de tuin gebruiken. De prijs hikte ik even tegenaan. Maar vooralsnog is elke Euro die ik eraan heb uitgegeven goed besteed. Zou er eigenlijk nog een moeten hebben om mijn pianoconcerten van Beethoven in Stereo erop weer te geven. Dat zou helemaal top zijn. Nog even sparen dan maar.
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een apparaat voor mijn muziek dat ik niet meer wil missen
 | 13-04-2020
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wow, waar dan ook Sonosgeluid. Fantastisch! Goed advies platte TV!
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • optimale vrijheid
  • bedieningsgemak
Heerlijk vrij met Sonos, waar je ook bent genieten van de geluidskwaliteit en het gemak van Sonos met deze Move. Ideaal, zeker in deze tijd van allerlei beperkingen
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ultiem geluid waar je ook bent!
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Looks
  • Overal mee naar toe nemen
  • Bluetooth
  • Geluid
  • Toevoegen op bestaande Sonos
  • Minpunten
  • Is niet goedkoop maar absoluut elke euro waard
Aangezien ik al verschillende sonos producten heb wist ik een ding zeker, die Move moet ik ook hebben. Heerlijk geluid gedurende de zomerse dagen in de tuin. De warme quarantaine dagen zijn geen straf met een muziekje erbij. Af en toe ben ik hem kwijt aangezien ons 5 jarige zoontje hem dan ineens mee heeft genomen voor het spelen op zijn kamer :-) Fijn dat die meedraait met de overige sonos speakers maar ook als bluetooth speaker gebruikt kan worden! Ook het geluid uit de compacte speaker laat niets te wensen over!
Sonos Move Wit Reviews
Sonos Move Wit Reviews
Sonos Move Wit Reviews
SONOS MOVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewelig geluid mooie vormgeving
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi en vol geluid
  • makelijk te installeren
  • Bedieding van de move is er simpel
Snel geleverd, voldoet aan alle verwachtingen