U bevindt zich in:
Sonos Move Reviews

SONOS MOVE REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 27 reviews
398,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super verplaatsbare box
 | 22-11-2019
  • Pluspunten
  • Supergeluid
  • Stabiel
Supergoed geluid en gaat lang mee
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima geluid - wel een beetje eigenzinnig
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • mooi design
  • goed geluid
  • gemakkelijk door 100% draadloos
  • Minpunten
  • integratie google assitant mag beter
  • issue met geluidsinstellingen
Na luisteren naar de Sonos one (in stereo) en de Move voor de laatste gekozen. Box geeft prima geluid en laat zich gemakkelijk door het huis slepen. Google Assistent en wij moeten nog wat wennen aan elkaar; soms is het lastig om haar wakker te maken (slaapstand). Met de Sonos app lukt dat vaak beter. De eigen muziebibliotheek, Plex en TuneIn spelen prima. Spotify prremium overigens ook hoewel gebruik van de spotify app net wat gemakkelijker is. Ik vermoed dat een box met echt google home/assitant (bv. de Harman Kardon) net wat gemakkelijker in de omgang is. Met het gebruik van Spotify (vermoedelijk als we Sonos app en spotity app door elkaar heen gebruiken) komt het voor dat de Move spontaan op hoogste volume gaat. Dat is niet prettig. Het geluid is echter erg goed en hij ziet er erg mooi uit. Al met al een aanwinst voor in huis!
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Nu over een top geluid
 | 18-11-2019
  • Pluspunten
  • Geen wifi nodig dus ook buiten huis te gebruiken
  • Te koppelen aan andere Sonos apparaten
  • leuk sinterklaas cadeau...
  • Top geluid beter dan een Sonos one
  • Gekoppeld met Google assistent
  • Minpunten
  • Als je Bluetooth verbindt met tv loopt geluid niet synchroon
  • Met 3 KG net te zwaar voor vliegbagage
Echt onder de indruk van het volle diepe geluid. Nu neem ik mn Sonos overal mee naar toe; in de tuin, de keuken, hotelkamer en zelfs de badkamer....
Sonos Move Reviews
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super handig en de kwaliteit die je gewend bent van Sonos!!!
 | 12-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Batterijduur
  • Mooi design
  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk mee te nemen
  • Minpunten
  • Best zwaar
Perfecte uitbreiding voor de Sonos set. Geluid is top en makkelijk ergens mee naar toe te nemen. Makkelijk overschakelen van Bluetooth naar WiFi.
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi vormgegeven en een goed geluid
 | 12-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • flexibiliteit
  • vorm
  • accuduur
  • Minpunten
  • prijzig
De Sonos Move geeft een goed geluid. Het geeft een betere bas dan de One. Daarnaast is de flexibiliteit ook een groot pluspunt. Oppakken en neerzetten waar je wil. Ik vind het een aanwinst, zeker in combinatie met de play 5, playbar en een sub.
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi algeheel product
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruik
  • Water geen bezwaar
  • Makkelijk schoon te maken
  • Minpunten
  • Prijs
  • Kwetsbaar aluminium
Dit is een fijne box die zowel Bluetooth als WiFi ondersteund wat erg makkelijk is als je hem mee wil nemen na buiten waar geen fifties wat ook erghandig is dat hij zijn eigen aangemaakte planlijsten heeft en daardoor onafhankelijk is van andere aperatuur
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!!!!!!
 | 01-11-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Geen stopcontact nodig
  • Werkt ook via Bluetooth
  • Kunt het overal meenemen
Heb samen met de move de Play 5 gekocht...ondanks dat de move op accu werkt is het geluid zelfs nog mooier dan de play 5
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
moet je hebben
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • geintegreerd Sonos systeem
  • zowel thuis als onderweg te gebruiken
  • streamen van mobiel
  • mooi geluid
  • eenvoudig te gebruiken
  • Minpunten
  • beetje prijzig, maar voordelen maken dat goed
mooi product met goed geluid, zowel binnen als buiten te gebruiken en onderweg
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig apparaat
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • streamen via mobiel
  • vormgeving
  • eenvoudig te gebruiken
  • gebruik in tuin
  • geintegreerd in totale Sonos omgeving thuis
  • Minpunten
  • relatief wat duur
goed geluid, mooie vormgeving en fijn om nu ook buiten Sonos te kunnen gebruiken
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Super aanvulling op Sonos systeem
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • Flexibiliteit in plaatsen
  • Past in Sonos eco-systeem
  • Draadloos door accu
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Het is geen high-end hifi
Ik was al in het bezit van aardig wat Sonos speakers. De Sonos Move staat op de moment op het bureau waar hij zeer behoorlijk tot zijn recht komt. Mooi om te zien, ideaal formaat en prima geluid. Als ik nu ergens in huis wat langer verblijf dan pak ik hem van de houder en speelt hij zijn muziek ergens anders af. Accu gaat tot nu toe lang genoeg mee om hem zo te gebruiken en geluid is altijd goed. Voor komende zomer ook mooie aanvulling voor in de tuin. Kortom prima aankoop met mooi geluid en flexibiliteit.
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Oplaadbaar = handig
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • oplaadbaar
  • batterij gaat lang mee
  • Bluetooth
Je kunt deze speaker nu echt overal mee naar toe nemen omdat hij oplaadbaar is en lang muziek kan afspelen op één batterij-lading. Met de koppelbaarheid via Bluetooth is het gebruik nu heel gemakkelijk in de tuin of bijv op vakantie op de camping.
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bluetooth toevoeging is top
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • Bluetooth
  • spatwaterdicht
  • oplaadbaar
  • makkelijk dragen aan handvat
  • Minpunten
  • Iets groter dan One
Na de al bestaande Sonos produkten is de Bluetooth toevoeging op de Sonos Move een welkome aanvulling op de reeds aanwezige features zoals prima geluid en makkelijke installatie. Juist met de Bluetooth kun je nu ook gemakkelijk (zelfs buiten, want spatwaterdicht) gebruik maken van de speaker.
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend. Voldoet aan verwachtingen
 | 23-10-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vorm
  • Minpunten
  • Alleen in zwart
De sonos move maakt als box deel uit van het totale systeem. Het is heel makkelijk naar een andere kamer te verplaatsen. Geluidskwaliteit is gewoon goed, zoals verwacht
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De Sonos Move is een prachtig product
 | 23-10-2019
  • Pluspunten
  • Erg mooi geluid
  • Mooi design
  • Degelijk en robuust
De Move heeft een kwalitatief mooi geluid. Voelt heel degelijk aan en ziet er mooi uit. Een mooie aanvulling op mijn huidige Sonos systeem
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie flexibiliteit met het bedieningsgemak van Sonos
 | 22-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi helder vol geluid
  • Bedieningsgemak
  • Sonos design
  • Handige greep
  • Minpunten
  • Gewicht
  • Niet in witte versie
  • Moet weer zwart oplaadkabeltje wegwerken in interieur
Na enkele weken intensief gebruik al best een aardige indruk. Eerste dat opvalt is het gewicht. Hij is wel zwaar, dus continue mee lopen doe je liever met een ander. Verder is de geluidskwaliteit voor een standalone speaker verbazingwekkend vol. Gemak, design en bediening is zoals je van Sonos gewend bent, prima. Ik blijf fan en als je eenmaal Sonos hebt, stap je alleen bij teleurstellingen over. Deze toevoeging stelt niet teleur. En de prijs? Eigenlijk niet vergeleken, maar ligt in lijn met hun andere producten, dus niet over nagedacht.
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed product, top geluid & makkelijk te bedienen
 | 16-10-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Mooie vormgeving
  • Goede accuduur
Weer een topproduct van sonos. De eerste bleuthooth speaker van sonos, goed geluid zoals gewend.
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed geluid!
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Accu
  • Minpunten
  • Connectie
Geluid en vormgeving van dit product is zoals bij de meeste sonos producten top! Enig min punt, speaker gaat terug naar \'offline\' status.
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kwaliteit en eenvoud die je van Sonos mag verwachten.
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluidkwaliteit
  • Accuduur
  • Degelijk
  • Minpunten
  • Prijzig
Mooi afgewerkte unit welke eenvoudig te bedienen is. Goede handgreep om te vervoeren. Ideaal dat je ook Bluetooth tot je beschikking hebt en Google assistant. Accu gaat inderdaad heel lang mee. Geluid is prima. Zoals je mag verwachten van Sonos. De installatie verliep eenvoudig. Mooie aanvulling op mijn Sonos installatie.
Sonos Move Reviews
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi product, precies wat ik zocht.
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • accu voor gebruik buiten huis
  • sonos app
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen scherm op het product zelf
SONOS MOVE REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Op iedere gewenste plek in en om huis jouw favoriete muziek beluisteren
 | 08-10-2019
  • Pluspunten
  • Stevig en robuust
  • Accu duur
  • Goed Geluids kwaliteit
  • Minpunten
  • Bediening knoppen op de move
  • Het oplaadstation is gevoelig
Ik ben onder de indruk van het enorme volume in zoiets compacts Hij komt echt tot zijn recht in huis met alle verschillende ruimtes echt ideaal. De mobiele functie is top De accu duur is ook behoorlijk.
Sonos Move Reviews