TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Sonos Five Wit Reviews

SONOS FIVE WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 78 reviews
559,-
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
2 st Sonos Five ter aanvulling op de Soundbar beam heerlijk vol surround geluid.
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijke installatie
  • Makkelijke bediening
  • Super geluid
  • Sonos App
  • Minpunten
  • Afstemming onderlinge balance
Geweldige aanvulling op de bestaande Soundbar beam en super surround geluid in de hele kamer, makkelijk te installeren en te bedienen met de Sonos App, ben er heel blij mee.
Sonos Five Wit Reviews
Sonos Five Wit Reviews
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Het genot van centrale bediening is ongeevenaard!
 | 04-02-2021
De Five\'s werden bij het instellen niet herkend. Ik moest hen via een kabel aan de router hangen om hen te laten connecten. Ik raad jullie aan om deze optie standaard op te nemen in de manual. Nu die herkend is doet hij het feilloos.
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitmuntend gekuid
 | 23-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluiten
  • Geweldig geluid
  • Makkelijke bediening via app
  • Minpunten
  • Fine tuning via iPhone
Super geluidsboxen, geweldig geluid, makkelijke bedieningen mooi design
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid
 | 21-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen aansturing via Google Assistent
Ik heb de sonos Five gekocht voor in de keuken en het is een geweldige geluidsbox. Het koppelen met de andere sonos producten is een fluitje van een cent via de app.
Sonos Five Wit Reviews
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfect apparaat een aanwinst in de kamer
 | 15-12-2020
  • Pluspunten
  • mooi apparaat
  • aparte line input
  • geluid
Deze Sonos is een perfect apparaat. Echt studio kwaliteit in de kamer. Ook de aparte line input is erg handig om bv drumstel op aan te sluiten
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top poduct
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Installeren
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog geen
Eindelijk eens een product die zonder stress en vloeken geïnstalleerd kan worden en het geluid is top
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch product
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • Het geluid
  • De bediening
  • Uiterlijk
  • Instellen gaat heel simpel
  • Service van PlatteTV
  • Minpunten
  • Prijs
  • Verder nog niks gevonden
Super makkelijk te bedienen via de Sonos app. Geluidskwaliteit als stereo paar is echt een aanrader. Voor mij was het grootste struikelblok de prijs. Ik wilde de speakers ook graag op mijn platenspeler aansluiten en dat werkt perfect. (LET OP! Je platenspeler moet wel een voorversterker hebben)
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen ander box better dan sonos 5 .!!!
 | 13-12-2020
  • Pluspunten
  • design
  • Functie
  • Geluid
  • Sonos app
  • Combinatie met oud music spelers via de pin cable
  • Minpunten
  • Price is te duur maar je krijg het geluid terug
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Het beste Wi-Fi music box die bestaat op dit moment. Qua form en functualiteit en geluid is uitstekend..de kwaliteits op de product maak alle music zo mooi te horen. Ik ga ook eentje bij kopen voor de slaapkamer. Ik ben blij met mijn sonos 5 .
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
rondborstig geluid
 | 11-12-2020
  • Pluspunten
  • vol geluid
  • gebruiksgemak
  • multiroom systeem
  • aansluitmogelijkheden
  • lekkere bas
  • Minpunten
  • zou het zo niet weten
Volle sound uit speakers die je ook stereo kunt koppelen. Bovendien is Sonos een zeer gebruiksvriendelijk (multiroom) systeem. Ideaal van de Sonos5 is de directe verbindingsoptie met een cd-speler, draaitafel (met voorversterker), telefoon of computer via een RCA-kabel met 3,5 mm minijack (dit was de hoofdreden voor mijn aankoop). Koppel die RCA-kabel bijv. aan een dragonfly usb-stick en je krijgt een prima geluid uit je computer.
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Adembenemend geluid
 | 09-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Koppeling met app
  • Strak design
  • Minpunten
  • Zwaar apparaat
Mijn hele huis heeft Sonos en het is echt een geweldig merk. Het koppelt super fijn aan elkaar en het geluid is echt adembenemend! Ik ben fan.
Sonos Five Wit Reviews
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect geluid met een mooi bass
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Zeer mooi geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Muurbeugels zijn erg duur. Waardoor je hem al snel gewoon ergens neerzet.
De sonos five is niet zo groot als ik had verwacht. Waardoor deze mooier in je interieur staat. Het geluid os zeer mooi, en samen met mijn 2 one’s is het nog mooier. De service van plattetv was echt geweldig. Dat zeg ik niet vaak. Het product was niet in de aanbieding op Black Friday , maar heb wel via de mail gevraagd of ik korting kon krijgen. Al snel kreeg ik een mail terug waarin stond dat ik eenmalige korting zou krijgen twv €60.- . Ik heb hier natuurlijk meteen gebruik van gemaakt. Savonds om zeven uur stuurde ik het antwoord en de volgende avond om zeven uur kreeg ik hem al aan. Zo snel ondanks de Black Friday drukte. Top service dus!
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie kwalitatieve grote speakers
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Krachtige lage tonen
  • Helder geluid
  • Mooi Design
  • Makkelijk te koppelen met de app
  • Bioscoopervaring
  • Minpunten
  • Formaat is erg groot
  • Lastig een muurbeugel te vinden
De Five speakers zijn echt speakers voor filmliefhebbers of voor iedereen die van muziek luisteren houdt. de klanken zijn mooi en de lage tonen krachtig waardoor je de bas echt hoort. vooral de lage tonen vormen een verschil met de kleinere varianten. ik merk veel verschil tijdens het kijken bij films en muziek.
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 25-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vorm
  • Erg mooi geluid
  • Makkelijk in te stellen
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Super goed product Wij hadden al meer producten van sonos Wij kopen iedere keer wat bij Ja, het is duur maar het is het waard
Sonos Five Wit Reviews
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid
 | 20-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Goeie technische ondersteuning
  • Bedienen via App.
  • Minpunten
  • Niet gevonden tot nu toe
De Five is echt een gebruiksvriendelijk WiFi speaker met een ongekend mooi geluid. Heel goed geschikt voor de grotere ruimtes.
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid, maar met name gemak.
 | 19-11-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk is netjes
De installatie is gemakkelijk en het geluid is erg goed. Door het gemak van het streamen staat bij ons de muziek nu veel vaker aan.
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
wij zijn tevreden met de aanschaf, fijn in gebruik
 | 11-11-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • prima geluid
Zonder gedoe, zo uit de doos en in gebruik. Voor een speaker een prima geluid. De tweede speaker komt overigens ook nog wel.
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blij met het mooie geluid uit deze boxen
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat
  • Design
  • Gebruik
  • Minpunten
  • Geen
Was zeer verrast wat deze boxen aan mooi geluid produceren! En ook makkelijk te bedienen!
Sonos Five Wit Reviews
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wondelijk geluid eruit deze kleine boxen komt
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat perfect
  • Makklijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb 2x de Sonos Five boxen samen mijn andere Sonos producten gekocht wat een wonderbaarlijk goed geluid komt er uit de boxen. Ik ben er echt super blij mee!
Sonos Five Wit Reviews
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een top geluid kan die Five geven
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Compact
  • Makkelijk in gebruik
Wonderbaarlijk wat er voor top geluid uit deze boxen komt. Echt blij mee!
SONOS FIVE WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij met deze aanschaf, voldoet in alle opzichten aan mijn wensen.
 | 01-11-2020
Gemakkelijk te installeren en gebruiken. Strak design en het geluid is geweldig. Ontzettend tevreden en kan niet wachten om mijn Sonos familie verder uit te breiden.