Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 473 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waanzinnig product!
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • Verrassend goed geluid
  • Makkelijk een surroundsetje van te maken
  • Mooier design dan de Playbar
  • Minpunten
  • Tegelijkertijd gebruiken van Sonos app en Spotify app gaat niet altijd goed
  • Sub toch wel gewenst voor echt lage tonen
De Sonoslijn met televisie aansluiting vond ik altijd net iets te groot en duur. Sonos Beam vult netjes dat gat! Het geluid is nog steeds subliem en voor een kleine kamer ruim voldoende! Gekoppeld aan 2 play 1\'s (oude model, gaat gewoon!) is het feestje compleet.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig! Beste aankoop geweest
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te installeren door middel van een app
  • Mooie vorm
  • Compact dus past makkelijk onder/voor een tv
  • Geluidskwaliteit is geweldig
  • Goede prijs
Een goede aankoop geweest. Ik wil niets anders meer dan sonos. De sonos beam geeft heel mooi geluid af, alsof je in een bioscoop zit. En voor de beste prijs bij plattetv.nl.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top
 | 31-03-2020
Voor op mijn slaapkamer is het heel goed
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige soundbar!
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
Voldoet aan alle verwachtingen. Mooi geluid en compact.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige compacte soundbar.
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Mooi geluid
  • Gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Geen afstandbediening, alles moet via de app.
Voldoet aan de verwachtingen. Mooi geluid en vormgeving.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Design / vormgeving
  • Geluid
  • Bediening via de app
  • Automatische afstemming geluid via de app
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb deze Sonos Beam samen met een Philips 65OLED804 aangeschaft en kan eigenlijk alleen maar zeggen. Fantastisch!! Qua geluid, qua vormgeving, qua bedieningsgemak... Echt super!! Geluid is natuurlijk niet te vergelijken met een soundbar die gecombineerd wordt met een subwoofer, maar wat komt er een mooi geluid uit deze kleine soundbar. Snap eigenlijk niet waarom ik er zolang mee gewacht heb.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi geluid en gemakkelijke bediening
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
Prima waar voor het geld
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Aardig product, acceptabele prijs en een goede service.
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Samen met mijn 2 sones one’s klinkt de Surround op de TV best aardig.
  • Acceptabel geprijsd
Samen met mijn 2 sones one’s klinkt de Surround op de TV best aardig. Maar ik gebruik m ook voor gewoon muziek op te luisteren (Spotify) en dan valt de geluid qualiteit iets tegen als het wat harder staat. En mis ik de punch en de geluidsinstelling zijn beperkt.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product voor een goede prijs
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Installatie
De sonos beam levert een geweldig geluid en is heel makkelijk te installeren. De ingebouwde Google Assistent werkt goed en bij plattetv.nl is de prijs het beste!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi aparaat
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Aansluiten
Makkelijk aansluiten. Ok google is erg leuk ze leert elke dag bij met ons
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos: je krijgt wat je verwacht... Kwaliteit
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoud van aansluiten
  • Geluid
  • Eenvoud van bedienen
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs? Tja het kost wat.... maar dan heb je ook wat
Zo tevreden met al mijn Sonos producten. Deze beam past weer naadloos in de Sonos omgeving thuis. Zo gemakkelijk aan te sluiten. Kwaliteit. Amazing wat een geluid uit dit "kleine" doosje.... Enthousiaste en al jarenlange gebruiker.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De aanvullen op mijn tv die ik wilde
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit voor zijn omvang
  • Mooie disign
  • Vol geluid voor een kleine speaker
  • Eenvoudig te instaleren
  • Minpunten
  • De sonos-app had eenvoudiger gekunt in de omgang
Verrast door het mooie geluid dat de speaker maakt, voor de gemiddelde woonkamer vult hij prima de kamer. Mooie klanken en volle lage tonen(klacht van de buren :p). Een mooi disign dat goed staan in de kamer, maar niet te veel aanwezig is. De sonos-app kan eenvoudiger in de omgang. Doet niet altijd wat ik wil en instellingen zijn wat verweg gestopt. Maar als alles goed ingestelt is doet hij het prima. Voor het instaleren is het perfect, kind kan de was doen. Al met al... meer dan zijn geld waard, heel blij mee.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super sound!!
 | 21-03-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Mooi design
  • Compact
Makkelijk te installeren, en super makkelijk te bedienen met de app op je telefoon.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 21-03-2020
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een product dat er qua vormgeving super uit ziet en geweldig qua geluid.
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Fantastisch geluid
  • Eenvoudig bedieningssysteem/ met handige app
  • Modern in alle opzichten
  • Minpunten
  • Eigenlijk niet, alleen weer een paar kabels erbij!
De beam ziet er prachtig uit en in combinatie met de beugel achter de tv de perfecte combinatie van super zuiver/helder geluid en beeld bij onze ambi-light tv.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een geweldig product
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • formaat
  • geluidskwaliteit
  • design
  • Minpunten
  • geen blue tooth
Mooi, compact, eenvoudig in gebruik. Echt een aanvulling!
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Briljant geluid en makkelijk te installeren !
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluiten
  • Bediening
  • Minpunten
  • Prijs
  • Ophang mogelijkheden (alleen een muurbeugel beschikbaar)
  • Sonos app, soms te veel handelingen nodig
Na weken van kijken en vergelijken heb ik (toch weer) voor een product gekozen en wel de Sonos Beam. En al snel werd mijn "vermoedde" bevestigd, kortom precies wat ik gehoopt had, (super) mooi geluid, extreem makkelijk in aansluiten en bediening, daarnaast mooie (extra) opties als je hem opneemt in de rest van het Sonos netwerk.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Sonos Beam
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Koppeling met andere Sonos boxen
  • Minpunten
  • Geen
Men zegt wel eens “ zo blij als een kind” en dat ben ik met deze Sonos Beam. Geweldig geluid en vormgeving tel daar het bedieningsgemak bij op dan wordt je daar helemaal blij van
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
sonos staat altijd garant voor goede kwaliteit
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • installatiegemak
  • geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • ??
sonos is geweldig product. De installatie is supermakkelijk. De beam in combinatie met 2x sonos 1 geeft een prima geluid. Deze zijn wel nodig om een goed surround effect te krijgen
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super, nu kunnen echt genieten van de muziek
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vorm
  • Goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Super product, mooie vorm goede kwaliteit.
Sonos Beam Zwart Reviews