Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 473 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overgestapt van Yamaha naar dit systeem, veel eerder moeten doen.
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige installatie
Wat een fantastische aanschaf, kom van een Yamaha systeem, maar dit is toch echt een stap beter. Wat een geluidskwaliteit, eenvoudige bediening voor het hele gezin.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid en mooi design
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Compact
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Handige App
Geweldig geluid in een mooie vormgeving. Hij is makkelijk te connecten met andere sonos speakers, ook die van de Ikea, dit maakt het echt een geweldig apparaat. Je kunt hem met een speciale (meegeleverde) kabel aansluiten op je tv. Dit zorgt voor een unieke beleving bij het kijken van films en series.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid voor een compacte soundbar
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Schakelt snel over van telefoon naar tv
  • Minpunten
  • Nvt
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid voor een compacte soundbar
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Schakelt snel over van telefoon naar tv
  • Minpunten
  • Nvt
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
in combinatie met de Samsung TV werelds
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • super geluid
  • ongekend bedieningsgemak
  • makkelijk te combineren met andere sonos
  • vaste prijzen
  • Minpunten
  • redelijk aan de prijs
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid voor een relatief kleine soundbar
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Relatief klein
  • Ikea symfonisk is te koppelen
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Sonos is best prijzig
Deze soundbar aangesloten op mijn HDMI ARC poort van mijn televisie, het geluid wordt hierdoor zoveel beter. Ook ideaal om te gebruiken als multiroom speaker. Luister nu veenmeer spotify dan dat ik hiervoor deed.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg tevreden!
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Helder geluid
  • Mooi ontwerp
  • Google assistent
  • Minpunten
  • Duur product
Ik ben geen persoon met hele goede kennis van Soundbars. Of dit product echt veel beter is dan product X kan ik dan ook niet zeggen. Maar ik ben er erg tevreden mee. De soundbar heeft genoeg geluid om de hele woonkamer te vullen. Ook de geïntegreerde google assistent is handig om hem aan en uit te zetten. Hoef ik toch minder naar mijn telefoon te grijpen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product.
 | 14-04-2020
Top product. Mooi geluid zeker in combinatie met mijn andere Sonos producten. De service van platteTV.nl was erg netjes. Keurig afgeleverd.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte aanvulling voor een nog mooier geluid!
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk aansluiten via de app
  • scherpe prijs via PatteTV
  • mooi geluid
  • google assistent
  • sluit perfect aan op de andere sonos boxen
  • Minpunten
  • had hem eerder moeten kopen
Perfect apparaat, nu een mooi geluid uit de tv en werkt goed samen met de 2 bestaande Sonos speakers. Valt niet op onder de tv. en aansluiten is een fluitje van een cent. Ook erg handig dat je hem nu kunt bedienen met de google assistent (bijv. volume harder; dus geen gezoek naar app of afstandsbediening). Geluid kun je ook bedienen met de afstandsbediening van je tv. Echt een aanrader! Ik heb een woonkamer van 40 m2 en erg mooi en goed geluid.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid, mooi compact
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Gebruikersvriendelijk
  • Compact
  • Strakke uitstraling
  • Perfect geluid
  • Goede bass
  • Minpunten
  • Kunt de beam niet ophangen o.i.d., enkel staan
Door de medewerker van PlatteTV ben ik super op weg geholpen met de Sonos Beam. Snelle levering en toen kon het installeren beginnen. Gelukkig was dit erg eenvoudig. Het geluid is echt top, vooral de bass! Fijn in combinatie met de andere Sonos producten.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk apparaat, met goed geluid en makkelijke bediening.
 | 12-04-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Geluid
  • Gemak
De beam werkt makkelijk, zeker met de google assistent. Wekt goed samen met Spotify. En ook het geluid van de tv en de PlayStation klinkt een stuk beter..
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De Sonos beam voldoet aan de verwachting.
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid weergave
  • Compacte vormgeving
  • Stem bediening
  • Minpunten
  • Geen Losse bas
  • Geluid valt soms weg en TV neemt dan over
De Sonos beam voldoet aan de verwachting. Afgezien van af en toe een hapering is het een compacte geluidssysteem die het geluid van de tv naar een hogere kwaliteit brengt.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
nooit meer zonder!
 | 10-04-2020
Geweldige speaker. Hiermee kan ik mijn play one en sonos van de ikea aansluiten op mijn tv. En er komt geweldig geluid uit. Ook is de Google assistent echt een aanwinst!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een grandioos geluid
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
Sinds enkele weken deze beam in bezit en ik ben er dik tevreden mee, het bedieningsgemak en het geluid is voor mij prima. Er komt waarschijnlijk ook uitbreiding op deze beam.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid en installeren fluitje van een cent
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Kwaliteit mag wat kosten...
Compacte soundbar met gewoon goed geluid, een aanwinst voor iedere TV. Ook op andere manieren te gebruiken, radio luisteren, spotify, etc. Bediening met de app is handig, niet alle instellingen zijn makkelijk te vinden.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voor een kleinere ruimte bv. slaapkamer geweldig geluid!!!
 | 07-04-2020
Als je opzoek bent naar een compacte soundbar is de Beam in zijn prijsklasse een echte topper. Ook het feit dat de Beam uitgerust is met spraaktechnologie is groot pluspunt richting de toekomst. De optische poort is vervangen door een HDMI arc poort met als voordeel dat je er een afstandbediening aan kan linken, of gebruik de handige Sonos app. Voor een surround ervaring heb ik links en rechtsachter gekozen voor 2 play one\'s dit maakt de ervaring compleet. Kortom eens je dit ervaart wil je niets anders meer!!!
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een zeer mooi product
 | 07-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Mooie uitbreiding van mijn sonos systeem, samen met de twee eerder aangeschafte sonos one maakt het geluid top. Nu nog een keer een sub kopen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Voldoet volledig aan de verwachtingen
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Uitbreiding mogelijkheden
  • Geluidskwaliteit
  • Service en contact met Platte TV
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Prima product
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Compacte soudbar met krachtig geluid
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • geweldig geluid
  • gemakkelijke bediening
  • compacte vormgeving
  • google assistant integratie
  • Minpunten
  • niet goedkoop, maar je krijgt wel wat voor je geld
  • kinderen laten de google assistant niet met rust
  • installatie met oudere tv vergt wat meer moeite
Ik had deze Sonos Beam soundbar aangekocht om in tijden van Corona in alle luxe mijn favoriete series te kunnen bingen. Onvoorstelbaar hoeveel geluid Sonos uit zo\'n compacte soundbar krijgt. De "nachtmodus" die de luide geluiden en lagere tonen wat tempert is wel handig als je de kinderen niet wil wakker maken als je \'s avonds laat nog voor het scherm zit. De google assistent werkt ook erg goed. De kids hebben deze ook ontdekt en stellen "haar" voortdurend vragen. Volgens onze jongste moet die mevrouw van google het wel erg druk hebben met al die vragen. We hebben de Sonos Beam ondertussen al een 2-tal weken in gebruik en ik heb er nog geen spijt van.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wow, simpel en super geluid
 | 04-04-2020
  • Pluspunten
  • Top geluid
  • Compact design
  • Gebruiksgemak
  • Spraakversterking
  • Minpunten
  • Niet alle Google home functies
  • Prijzig
Installatie was eenvoudig, het geluid is super, helemaal in combinatie met 2 one sl\'s als surround speakers. De spraakversterking werkt heel goed, de tv is veel beter te verstaan. De ingebouwde Google assistent is ook fijn, hoewel niet alle functies van Google beschikbaar zijn. Jammer dat je (nog) geen speakergroep kunt maken met google home speakers.