U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 276 reviews
399,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Makkelijk installeren en een top geluid
 | 22-08-2019
Mooie vormgeving en een top geluid met mijn andere Sonos speakers
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige soundbar met prima geluidskwaliteit
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bediening
  • Prijs-/kwaliteitsverhouding
Stijlvolle soundbar die gemakkelijk is in te stellen en te bedienen. Werkt naadloos samen met andere Sonos-apparatuur. De geluidskwaliteit is gezien de prijs ruim voldoende.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi warm geluid en subtiel qua looks
 | 21-08-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Prijs/kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Erg tevreden over de Sonos Beam! Staat erg mooi in de ruimte, niet te opvallend, en geeft daarbij een mooi warm geluid. In mijn geval gecombineerd met 2x Play 5 (gen2), meer dan voldoende bas, maar met 2x Play 1 had dat wellicht ook voldoende geweest. Tevens superblij met de HDMI Arc aansluiting waarmee je heel makkelijk geluid van de TV via je Team regelt. Nooit meer geluid out of sync...
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Het ding doet wat het moet doen
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Omvang en geluid
  • vormgeving
  • instel mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Ziet er mooi uit is niet te groot en klinkt na goed instellen prima.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch product .
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Neemt minder ruimte in
  • vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Veel gemak van deze Sonos beam, neemt veelminder ruimte in vergeleken met mijn vorige apparatuur, minder kabels , ben re zeer content mee.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Gemiddeld
 | 14-08-2019
  • Minpunten
  • Lipsync
  • Geen optische kabel aansluiting
Goed product, behalve de lipsync. Ik heb een LG tv van 1,5 jaar en een mediabox nex van Ziggo. Met de huidige stand van techniek mag lipsync geen probleem zijn. Ik krijg hier ook geen oplossing voor. Dit is een zeer storend euvel!!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig in een woord
 | 31-07-2019
Gemakkelijk bediening
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig pracht van een geluid
 | 26-07-2019
Heel mooi product. Alles is zo mooi zichtbaar met een uitstekend geluid. Vooral het luisteren naar een clip muziek. Ben heel tevreden en goed dat ik het meteen aanschaft. Geholpen en aangesloten door Installateur B
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
prijs-kwaliteit is top
 | 26-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • prijs
  • vormgeving
  • bediening
  • service
Niet te duur geluidskwaliteit is top en in combinatie met de 2 play:1 speakers mooi surround geluid
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een leuk speeltje met goed geluid.
 | 25-07-2019
  • Pluspunten
  • Radio luisteren
  • TV aanzetten
  • Goed geluid
  • Basis voor home-automation
  • Uitbreidbaar
  • Minpunten
  • Hij kent maar een opdrachtgever bij naam
De Sonos Beam is een Soundbar met toevoegingen. Doordat Google Assistant er op zit, kun je ermee praten en vragen stellen, net als Google op je mobiel of tablet. Het enige bezwaar vind ik, dat als mijn vrouw en ik hem afwisselend aanroepen(OK GOOGLE) hij soms mijn naam erbij geeft, ook als zij het doet. Verder kun je hem ook gebruiken als basis Voor home-automation, dus er (slimme) apparaten mee bedienen, gewoon door een commando te geven. Je kunt er je muziek mee afspelen, en zelfs je TV ermee aanzetten. Ook radio luisteren behoort tot de mogelijkheden, allemaal met je stemcommando. Voor mij is dit een openbaring en ben ik er heel blij mee.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geluidskwaliteit boven verwschting
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Google Assistant wordt ondersteund
  • Mooi helder geluid
  • Echte stereo ervaring
  • In combinatie me Phillips OLED tv Super surroundgeluid geluid
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de Sonos beam aangeschaft met twee Sonos one boxen op het deskundig advies van van Platte tv Breda. Ik heb hier zeker geen spijt van zeker omdat deze combinatie een extra geluidseffect geeft bij het gamen op mijn PlayStation.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie soundbar
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Design
  • AirPlay
  • HDMI
Mooi ding. Veel getwijfeld of ik de Playbar of de Beam zou nemen, maar ik heb er geen spijt van. Er komt heel wat geluid uit de Beam. Ik denk zelf dat in er geen Sub bij ga kopen omdat de Beam van zichzelf al voldoende is. AirPlay en instellen weken perfect en makkelijk. Ook het kalibreren van het geluid is met een iPhone makkelijk en werkt echt goed.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige mooie en goede aanvulling van Sonos
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Niet zo groot
  • wit, lekker onopvallend
  • geluid
  • Minpunten
  • had er eerder mogen zijn
Makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
UItstekende soundbar, enorm veel beter dan de standaard luidsprekers
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • goede geluidskwaliteit
  • Alle voordelen van Sonos
  • Google assistant
Dit is een uitstekende soundbar, die behalve een erg goed geluid geeft voor de TV, ook aansluit op het Sonos systeem dat we al hadden, en bovendien werkt met Google assistant. dat was nieuw voor ons, en het werkt erg goed.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Onverwacht heerlijke geluidskwaliteit in mijn woonkamer
 | 15-07-2019
Makkelijk te bedienen apparaat, strak vormgegeven en goed in te passen ij mijn interieur. Maar bovenal heerlijk geluid.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig design, uitstekend geluid.
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Uitstekend geluid
  • Mooi design
  • Spraakbediening
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
Heel makkelijk te bedienen via de Sonos app. Tevens makkelijk te koppelen aan andere producten van Sonos.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig!
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Bediening
  • App
  • Minpunten
  • Prijzig
Installatie was simpel, via de app gemakkelijk het proces doorlopen. Geluid erg goed! Kijk er naar uit om meer speakers te kopen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi geluid simpele bediening
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk in gebruik te nemen
  • Minpunten
  • je bet afhankelijk van cdmi of optische interface met je tv
ism De sonos one is het tv geluid erg afhankelijk van wat de uitzending voor geluid heeft. Bij gesproken woord zijn de sons one's erg zacht. Bij surround geluid is het geluidniveau van de sonos one veel duidelijker en mooier.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi goed geluid
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Prijs kwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk te verbinden
Goed en mooi helder geluid, makkelijk te bedienen en ook gewoon muziek en tv op af te spelen. Schakelt makkelijk over van tv geluid naar muziek afspelen en andersom. In de toekomst aanvullende geluidsboxen voor een nog intensere ervaring aanschaffen. Geweldige montage door installateur A., goede en Goes advies over eventuele uitbreiding voor het geluid
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super aanwinst! Vooral heel fijn films kijken nu!
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk installeren
  • Makkelijk in gebruik
Makkelijk aan te sluiten en goed geluid. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop