TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 555 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
goed
 | 14-04-2021
  • Minpunten
  • een hdmi
een heel goede geluidkwaliteit
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 13-04-2021
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Meer dan geweldig geluid.
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Geweldig geluid
  • Zeer zeker aan te bevelen.
  • Minpunten
  • Geen minpunten.
Kort en krachtig SUPERGOED
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Op alle punten onbeschrijfelijk goed.
 | 10-04-2021
  • Pluspunten
  • Service
  • Koop adviezen
  • Goede prjjs/kwalitet verhouding
  • Vakkundige adviseurs
  • Snelle bezorging
  • Minpunten
  • Geen enkele
Vanaf het eerste contact werd er mee gedacht en passende adviezen gegeven. Kon merken dat met ervaren vakmensen werd gesproken. Ik ben ervan overtuigd dat de service niet eindigt na mijn aankoop. Woorden schieten mjj tekort. Bedankt en goede zaken gewenst.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goedgeluid.
 | 09-04-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Gebruiks vriendelijk
  • Minpunten
  • zie geen minpunten
Goed geluid past goed in het voetstuk van de Samsung Qled TV
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben super tevreden !
 | 29-03-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
Beam is pronkstukje in mijn huis ben er heel erg blij mee
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Super heel blij mee
 | 28-03-2021
Makkelijk te installeren, makkelijk te bedienen
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi geluid
 | 25-03-2021
mooie vormgeving, perfect geluid. plug en play .
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Goed geluid makkelijk te installeren
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installeren
  • App
  • Minpunten
  • Geen
Goed geluid zeker in combinatie met de sonos one sl boxen en de bass. Mooi surround effect. Goede prijs kwaliteit verhouding
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Klein en krachtig, prima geluid.
 | 22-03-2021
Uitstekend geadviseerd door Naveen. De beam gekocht in combinatie met de 65Q800T. De aankoop voldoet precies aan mijn verwachting.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ziet er mooi uit en geeft prima geluid
 | 21-03-2021
  • Pluspunten
  • de vormgeving
  • De geluidskwaliteit
  • het bedieningsgemak
Deze geluidsbar ziet er gaaf uit en ook de geluidskwaliteit is goed. De bediening is eenvoudig: zowel via de afstandsbediening van de tv als de app op je telefoon. Ook het instellen gaat eenvoudig. Werkt goed samen met bijv. apps als spotify. Ik weet geen minpunten te bedenken en ben erg tevreden.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 13-03-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Spotify en andere apps werkt makkelijk
  • Bluetooth staat vaak als minpunt, deze heb je totaal niet nodig
  • Minpunten
  • Er zit geen aan/uit knop op.
Geluid is mooi en de bediening via de app is heel makkelijk om mee om te gaan.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ontzettend goed geluid
 | 12-03-2021
Heel goed geluid, mooi en handig via airplay
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heerlijk apparaat met een mooi geluid en een makkelijke bediening.
 | 07-03-2021
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Uitstraling
Het gebruiksgemak en de vormgeving zijn zeer solide en strak, bedienbaar op vele manieren.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
WAANZINNIG
 | 04-03-2021
  • Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • In de avond kun je eenvoudig lage tonen uitzetten ivm slapende kids
  • Eenvoudige installatie
  • Zeer goed verpakt
  • Fijne update vanuit Platte TV mbt verzenging
  • Minpunten
  • Geen!
Waanzinnig, wat een geluid komt hier uit. En zelfs voor een niet technisch iemand zeer eenvoudig om te installeren. In combinatie met de twee Sonos One voelt het als of wij in een bioscoop zitten. Ook de muziek die wij afspelen via Spotify klinkt waanzinnig. Nu nog even door middel van de bestelde beugel de Beam ophangen en dan is het plaatje compleet!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top soundbar met super geluid.
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Fenomenaal zuiver en vol geluid
  • Mooie vormgeving
  • super makkelijk te bedienen
  • Instellen is zelfs voor dummies een makkie.
In 1 woord geweldig!!! ik ben sprakeloos over de kwaliteit van het geluid van deze Sonos Beam. Absolute aanrader.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Stijlvolle soundbar met waanzinnig geluid!
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Zowel voor televisie als muziek
  • Stijlvolle soundbar
  • Muziek wordt extra mooi
  • Meer feestjes
  • Minpunten
  • Schakelen van muziek naar TV pakt niet direct
  • Geen Bluetooth om muziek af te spelen; afhankelijk van internet
  • Meer geluidsoverlast voor de buren
Toen ik de Sonos Beam aansloot op mijn TV, realiseerde ik me pas wat een matige kwaliteit geluid er uit een TV komt. Aansluiten was in 5 minuten gebeurd, alleen even de geluidsinstellingen wijzigen, en staat mooi onder de TV. Via de Sonos app kunnen we ook gewoon muziek spelen; sorry buren, maar het geluid is gewoon heel erg goed!
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiks vriendelijk
Een geweldig apparaat
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Uitstekend.
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
Zeer tevreden, snelle levering, makkelijke installatie.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product mooi geluid
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Strak disign
  • Mooi geluid
  • Compact.
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooi geluid heb deze beam in combinatie met 2 sonos one speakers, zeer mooi surround effect. Erg tevreden met dit product en combinatie.