Merken

Meer tonen
U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

9 / 10 43 reviews
448,-
  • Geluidskwaliteit9 / 10
  • Vormgeving10 / 10
  • Bedieningsgemak9 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
gewoon goed
 | 21-09-2018
  • Pluspunten
  • 8
  • 8
  • 8
  • 8
  • 8
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
9 / 10
mooie aanvulling op mn sonos set
 | 21-09-2018
  • Pluspunten
  • formaat
  • design
  • geluid
  • Minpunten
  • trager volume bediening dan alleen tv
goed product werkt eenvoudig en mooie aanvulling. stuk kleiner dan de andere tv oplossingen van sonos
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Goede aanwinst Sonos familie
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat
  • Prijs
  • Uiterlijk
De Sonos Beam is duidelijk een goede aanvulling op het assortiment van Sonos. De beam is compacter dan de Sonos Playbar, kwa geluid is hij iets minder dan een Playbar (als je ze beide hoort) maar dit valt niet op wanneer je er afzonderlijk naar luistert. De Sonos Beam kan kwa geluid op alle locaties worden gebruikt, Woonkamer, Keuken, Slaapkamer, Veranda en of tuinkamers. De Sonos Beam is gunstiger geprijst dan zijn grotere broer de Playbar. De Beam doet echter niet veel onder de Playbar
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
9,3 / 10
Gewoon top.
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • Snel aangesloten
  • Lekker geluid (bioscoop)
  • Ook zonder andere Sonos gekoppeld goede sound
  • Minpunten
  • Je ziet het geluidsniveau niet meer op de tv
Je hebt wel een speciale HDMI poort op de tv nodig (wist ik niet maar zat er gelukkig wel op)
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
8,3 / 10
Goede soundbar als extraatje, ik mis alleen de bas
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • Helder en mooi geluid
  • klein en compact voor slaapkamer
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Te weinig bas
  • Niet geschikt voor (grote) woonkamer
Heb deze soundbar aangeschaft voor op de slaapkamer. Voor een slaapkamer is dit meer dan voldoende en het geluid is, zoals gewend van Sonos, prachtig. Ik vind dat er te weinig 'bas' in zit tov de playbar en om nu een 'sub' te kopen voor op de slaapkamer gaat me iets te ver. Kortom voor een slaapkamer is dit een geweldig product (met wel met iets te weinig bas)
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Prima compacte Sounbar!
 | 17-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geen
Kleine woonkamer dus kleine soundbar. Maar geen klein geluid! Werkt in alle omstandigheden prima, gebruiksgemak ten top. Ook de Sonos app werkt vlekkeloos
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
8,3 / 10
Klein maar fijn! Mooi geluid in een kleine verpakking
 | 16-09-2018
  • Pluspunten
  • Alles - aanrader!!
  • Minpunten
  • Duur (€ 450)
De Sonos soundbar is een gestroomlijnde, moderne apparaat die bijna onopvallend voor de televisie staat. Je kunt hem met een app vanaf je smartphone bedienen. Je kunt hem koppelen met Spotify etc. Ik denk dat een extra woofer meer bas zou geven maar het geluid is standaard al mooi.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Super geluid een aanwinst
 | 15-09-2018
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig te installeren
Super geluid....gemakkelijk te bedienen....eenvoudig te installeren....een aanwinst
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Het geluid is adem benemend
 | 14-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Compact
  • Prijs
  • Aansluiting
  • Minpunten
  • Zijn geen min punten
De beam gekocht en aangesloten op de rest van sonos systeem. En ik moet zeggen het ging net als de rest van mijn sonos speakers erg gemakkelijk. Ook het geluid van mijn tv is nu erg goed. Ik ben erg tevreden over mijn beam ben er erg blij mee. Het voordeel van de beam is ook dat deze erg compact is en niet zo erg op valt onder mijn tv. Nee dit is weer een erg goede speaker van sonos wat ik ook niet anders had verwacht.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Perfecte keuze
 | 13-09-2018
  • Pluspunten
  • Strak geluid
  • Mooi design
Heel erg blij met dit product. Doet waarvoor het bedoelt is en aansluiten is in letterlijk 2 minuten gebeurd en vervolgens alleen nog maar genieten.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Perfecte aanvulling voor kleinere tv ruimtes
 | 12-09-2018
  • Pluspunten
  • Vorm en bouwkwaliteit
  • Prijs/prestatie verhouding
  • HDMI ARC
  • Minpunten
  • Prijzig als alleen als soundbar gebruikt wordt
Nooit echt de juiste soundbar voor mijn ruimte kunnen vinden. Met de Beam sla je twee vliegen in een klap: goed geluid icm de tv en daarnaast eem goede audio aanvulling op de bestaande Sonos speakers. Mooie deal van Plattetv maakte het een perfecte keuze!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
9,3 / 10
Top!
 | 11-09-2018
  • Pluspunten
  • kwaliteit
  • installatie gemak
  • integratie met Sonos
  • Airplay verbinding met iPad
  • geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen analoge input
  • prijzig
Perfecte kwaliteit in een mooie behuizing met Airplay ondersteuning die de duurdere Playbar niet heeft.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Geluid van Sonos beter dan me oude bose soundtouch .
 | 10-09-2018
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Compact
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Goed geluid wil met de tijd ook nog een sub halen en twee Sonos one speakers zeer tevreden over de beam .
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Top product
 | 10-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Zeer goed geluid
  • aantrekkelijke prijs
  • Minpunten
  • stofbescherming ipv metaal
Zeer goed. Zeer eenvoudig. Niet bombastisch en toch alomaanwezig. pracht geluid.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
9 / 10
Goede soundbar
 | 10-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Compact
  • Mooi design
  • Minpunten
  • In zachtste stand nog te luid
Komt voor het formaat een prima geluid uit. Ik gebruik m op de slaapkamer en daarvoor volstaat hij prima. Op de zachtst mogelijke stand eigenlijk nog iets te luid, hopelijk wordt daar in de toekomst nog wat aan gedaan. Bedieningsgemak is ook goed middels de sonos app en airplay.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
Goed geluid, mooi strak design en zeer makkelijk te bedienen
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Gemak
  • Bediening
Werkt fantastisch, mooi geluid en krachtig. Zeer makkelijk te bedienen met de sonos app
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
top geluid en mooi uiterlijk
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • uiterlijk
  • snel te koppelen
  • afmetingen
  • Minpunten
  • Hdim kabel steek iets uit daardoor iets verder van de wand
Zeer mooi Sonos product en stuk goedkoper dan de playbar en voor de meeste huidkamers prima geschikt.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
9,3 / 10
Top product
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Installatie gemak
  • Vormgeving
  • Formaat
Top product. Ziet er netjes uit qua vormgeving en formaat, installatie was super eenvoudig. Geluid is ruim voldoende, maar voor meer volume en bas is uitbreiding met andere Sonos speaker wel nodig.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
9,7 / 10
Top
 | 04-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooie sound
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Top
Makkelijk bedienbaar goede samenwerking onderling met players
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
10 / 10
mooi product
 | 03-09-2018
compact met goed geluid
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  | 
 |   |