U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 283 reviews
429,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prima geholpen door plattet in Amsterdam
 | 13-09-2019
Goed product, gecombineerd met twee boxen geeft het een prima geluid in onze kamer
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Past prima bij me snood boxen.
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Bediening met Google assist
  • Hele goeie snood app
  • Echt een kado om uittepakken
  • Minpunten
  • Hij is best wel zwaar.
Geweldig geluid. En helemaal als ik me boxen er ook bij aanzet. Bediening met Google assist is als ze je verstaat super handig.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig vormgegeven en perfect geluid
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Aansluit gemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Zoals je verwacht van Sonos Probleemloos installeren en prachtig geluid. Ook de bassen mooi vol ondanks de geringe afmetingen Aanrader
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig vormgegeven en perfect geluid
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Aansluit gemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Zoals je verwacht van Sonos Probleemloos installeren en prachtig geluid. Ook de bassen mooi vol ondanks de geringe afmetingen Aanrader
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Makkelijk in gebruik en perfect geluid!
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Stembediening
  • Minpunten
  • Schakelt automatisch over na HDMI van de box
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sonos een mooi platform op uit te bouwen
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • Veelzijdig
  • Te combineren met Ikea Sonos speaker
  • makkelijk te bedienen
  • geen lange audio kabels meer
  • Minpunten
  • Subwoofer toevoegen is duur
We hebben de Beam gekocht om onze oude 5.1 set te vervangen (we waren het wegwerken van de lange geluidskabels zat na de zoveelste verhuizing). Het perfecte moment was gekomen, omdat Ikea de Sonos boekenplank speaker uitbracht, die ideaal en betaalbaar zijn als surround speaker! Nu hebben we een veel 'cleanere' uitstraling in onze woonkamer! Pas na aanschaf van de Beam kwamen we er echt achter hoe veelzijdig het systeem is en hoe eenvoudig het op te zetten is. Slechts 2 kabels nodig (stroom en HDMI). Het is wel handig om een Spotify (of vergelijkbaar) abonnement te hebben om makkelijk muziek af te spelen. Ook handig, je kan volume etc ook bedienen van je apple watch, dus hoe je geen telefoon of afstandbediening the pakken om snel wat te veranderen. Enige wat ik een beetje mis ten opzichte van mijn oude set zijn de diepe klanken uit de subwoofer. Die kan natuurlijk aangeschaft worden, maar dat is een behoorlijke investering. Het valt nu ook ineens op dat onze TV er gedateerd uit ziet ;).
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compact, mooi design en helder krachtig geluid
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Design
  • Makkelijke installatie
  • HDMI ARC
  • Service
  • Minpunten
  • Prijs
  • Bluetooth
Erg tevreden over de Sonos Beam! Gecombineerd met 2x Sonos one (gen2) en de sub geeft dit een uitstekende geluidskwaliteit. Tevens superblij met de HDMI ARC aansluiting waarmee je heel makkelijk geluid van de TV via je Beam regelt.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Makkelijk installeren en een top geluid
 | 22-08-2019
Mooie vormgeving en een top geluid met mijn andere Sonos speakers
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige soundbar met prima geluidskwaliteit
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bediening
  • Prijs-/kwaliteitsverhouding
Stijlvolle soundbar die gemakkelijk is in te stellen en te bedienen. Werkt naadloos samen met andere Sonos-apparatuur. De geluidskwaliteit is gezien de prijs ruim voldoende.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi warm geluid en subtiel qua looks
 | 21-08-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Prijs/kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Erg tevreden over de Sonos Beam! Staat erg mooi in de ruimte, niet te opvallend, en geeft daarbij een mooi warm geluid. In mijn geval gecombineerd met 2x Play 5 (gen2), meer dan voldoende bas, maar met 2x Play 1 had dat wellicht ook voldoende geweest. Tevens superblij met de HDMI Arc aansluiting waarmee je heel makkelijk geluid van de TV via je Team regelt. Nooit meer geluid out of sync...
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Het ding doet wat het moet doen
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Omvang en geluid
  • vormgeving
  • instel mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Ziet er mooi uit is niet te groot en klinkt na goed instellen prima.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch product .
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Neemt minder ruimte in
  • vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Veel gemak van deze Sonos beam, neemt veelminder ruimte in vergeleken met mijn vorige apparatuur, minder kabels , ben re zeer content mee.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Gemiddeld
 | 14-08-2019
  • Minpunten
  • Lipsync
  • Geen optische kabel aansluiting
Goed product, behalve de lipsync. Ik heb een LG tv van 1,5 jaar en een mediabox nex van Ziggo. Met de huidige stand van techniek mag lipsync geen probleem zijn. Ik krijg hier ook geen oplossing voor. Dit is een zeer storend euvel!!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig in een woord
 | 31-07-2019
Gemakkelijk bediening
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig pracht van een geluid
 | 26-07-2019
Heel mooi product. Alles is zo mooi zichtbaar met een uitstekend geluid. Vooral het luisteren naar een clip muziek. Ben heel tevreden en goed dat ik het meteen aanschaft. Geholpen en aangesloten door Installateur B
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
prijs-kwaliteit is top
 | 26-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • prijs
  • vormgeving
  • bediening
  • service
Niet te duur geluidskwaliteit is top en in combinatie met de 2 play:1 speakers mooi surround geluid
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een leuk speeltje met goed geluid.
 | 25-07-2019
  • Pluspunten
  • Radio luisteren
  • TV aanzetten
  • Goed geluid
  • Basis voor home-automation
  • Uitbreidbaar
  • Minpunten
  • Hij kent maar een opdrachtgever bij naam
De Sonos Beam is een Soundbar met toevoegingen. Doordat Google Assistant er op zit, kun je ermee praten en vragen stellen, net als Google op je mobiel of tablet. Het enige bezwaar vind ik, dat als mijn vrouw en ik hem afwisselend aanroepen(OK GOOGLE) hij soms mijn naam erbij geeft, ook als zij het doet. Verder kun je hem ook gebruiken als basis Voor home-automation, dus er (slimme) apparaten mee bedienen, gewoon door een commando te geven. Je kunt er je muziek mee afspelen, en zelfs je TV ermee aanzetten. Ook radio luisteren behoort tot de mogelijkheden, allemaal met je stemcommando. Voor mij is dit een openbaring en ben ik er heel blij mee.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geluidskwaliteit boven verwschting
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • Google Assistant wordt ondersteund
  • Mooi helder geluid
  • Echte stereo ervaring
  • In combinatie me Phillips OLED tv Super surroundgeluid geluid
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb de Sonos beam aangeschaft met twee Sonos one boxen op het deskundig advies van van Platte tv Breda. Ik heb hier zeker geen spijt van zeker omdat deze combinatie een extra geluidseffect geeft bij het gamen op mijn PlayStation.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie soundbar
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Design
  • AirPlay
  • HDMI
Mooi ding. Veel getwijfeld of ik de Playbar of de Beam zou nemen, maar ik heb er geen spijt van. Er komt heel wat geluid uit de Beam. Ik denk zelf dat in er geen Sub bij ga kopen omdat de Beam van zichzelf al voldoende is. AirPlay en instellen weken perfect en makkelijk. Ook het kalibreren van het geluid is met een iPhone makkelijk en werkt echt goed.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige mooie en goede aanvulling van Sonos
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Niet zo groot
  • wit, lekker onopvallend
  • geluid
  • Minpunten
  • had er eerder mogen zijn
Makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik