U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 467 reviews
415,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voldoet aan verwachting
 | 22-10-2020
werkt zoals verwacht
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top geluid met eenvoudige bediening in een mooi design
 | 22-10-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig en vol geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Goede koppelingen o.a. met spotify
  • Mooi klein design
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Heb de beam met 2 one plus boxen en had twijfels over de meerwaarde van de sub die wat later werd geleverd. Wij genieten elke dag van onze Sonos installatie.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 22-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed geluid
Helemaal blij met de sonos Beam speaker! Een prachtig design welke mooi onder je tv hangt! Gemakkelijk te bedienen en het geluid is fantastisch! Erg blij met deze aankoop!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop
 | 20-10-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Uiterlijk
De Sonos Beam stond al enige tijd om het verlanglijstje om m\'n Sonos systeem uit te breiden. Om dit moment staat hij onder de televisie in combinatie met 2x Play One. Deze combinatie geeft muziek luisteren en televisie (ARC) kijken een hele nieuwe vormgeving. Geen enkel moment gehad van spijt.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect design en wereldgeluid
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Wereldgeluid
  • Uitbreidbaar met meerdere sets
Makkelijk in te stellen, mooi strak design prachtig geluid.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een studio is er niets bij ;-)
 | 09-09-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Mogelijkheden om andere apparaten op aan te sluiten
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 06-09-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Wat een fantastisch product, de installatie , samenvoegen met de bestaande componenten en het bedieningsgemak.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Goed
 | 02-09-2020
Goed
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Grandiose aankoop, heeft het geluid van onze TV 100% verbeterd
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Installatie neemt toch wat tijd
Installatie is niet zo simpel (kan ook aan mij liggen), in elk geval eens geïnstalleerd een echte aanrader. We hadden deze al veel eerder moeten aanschaffen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 14-08-2020
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Vorm
  • Bedieningsgemak
Super geluid. Zeker in combinatie met Ikea sonos als surroundgeluid
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Leuk ding, redelijk geluid, matige bediening
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Bijpassend ophangsysterm
  • Minpunten
  • Laat zich niet aansluiten via WiFi
Het lukt niet om de beam via WiFi aan te sluiten, noch om Google assistent met stembediening te installeren. Bdienig valt in die zin tegen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi design, goed geluid, makkleijk te bedienen en aan te sluiten
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • prima prijs kwaliteits-verhouding
  • Goed geluid
  • makkelijk te bedienen via App
  • Google Home assistant
Ik ben zeer tevreden, Sonos komt naar mijn idee de beloofde kwaliteit na. Dus wat mij betreft een aanrader!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig!
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening met spraak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • kan niets bedenken
Heel blij met de beam, nooit meer wat anders. mooi geluid en fijne bediening met spraak. Binnenkort ga ik de sonos one erbij nemen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sonos Beam Geweldig !
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te instaleren
  • Makkelijk te bedienen
  • Ziet er mooi uit
  • Prachtig geluid
Met de Sonos Beam in combinatie met Snos One speakers tover je woonkamer (niet al te groot) om in een complete bios, qua geluid.
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Sonos beam
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Perfect geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Geen
Op Tv aangesloten en dat geeft een perfect geluid. Overdag doet hij mee met de andere Sonos speakers. Voor de TV hoef je niets te doen , maar voor de radio moet je hem even in de SONOS app eren.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Verassend krachtig geluid voor een compacte soundbar
 | 18-07-2020
  • Pluspunten
  • Compact formaat (perfect bij 32 inch tv)
  • Goed geluid, geluid is aan te passen (bv de bas)
  • Eenvoudige installatie
  • Genoeg connectiviteitopties (wifi, bluetooth, airdrop)
  • Geluidsmodi (nachtmodus, spraakmodus)
  • Minpunten
  • Sonos app is soms onlogisch
  • De subwoofer die sonos los aanbiedt is zeer prijzig
Ik heb de sonos soundbar nu twee weken. Het installeren was kinderwerk, ik kon al snel genieten van het goede geluid! Ik wilde oorspronkelijk een soundbar met subwoofer voor een goede bas, omdat ik veel muziek luister. Ik was verbaasd over de kwaliteit van het geluid en de bas die erin zit. Met de sonos app kun je het geluid ook nog aanpassen, al is dit in het begin even zoeken. Al met al, heel blij met deze aankoop!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer snel aangesloten!!
 | 15-07-2020
  • Pluspunten
  • mooi design
  • zeer lekker geluid
  • veel aansluit mogelijkheden
Mooi design en geeft goed en helder geluid. De app mogelijkheden beperkt. Makkelijk te installeren. Combinatie met mijn Philips Oled tv maakt het helemaal af
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt waar voor je geld
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Gemak
  • Design
  • Google Assistant
  • Minpunten
  • Wisselen van input soms onhandig
Sonos staat al bekend om zijn prettige geluid en dit kan ik niet meer dan bevestigen. De soundbar is makkelijk te installeren (via de Sonos App) en geeft een helder geluid. Ook de lage tonen zijn goed aanwezig. Enige nadeel is dat het wisselen van Airplay geluid naar TV geluid niet zo soepel werkt. Dit moet via de google assistent (die je eerst moet instellen overigens).
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch product
 | 12-07-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • prijs/kwaliteit
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • geweldige webshop PLATTETV.NL
  • Minpunten
  • lage tonen blijven iets achter
We hebben de sonos Beam nu enkele weken in gebruikt. Wat een fantastisch apparaat. Zoals met alle producten van Sonos is de geluidskwaliteit super. Bedieningsgemak is kinderlijk eenvoudig. In no-time de Beam met 2 surround speakers (Sonos One) geïnstalleerd. Daarna met de nieuwe SONOS app trueplay en je hoort echt de geluidsverbetering. Voeg daar de geweldige service van plattetv.nl aan toe en je hebt een tevreden klant! enige minpunt dat is toch wil benoemen is dat de lage tone (bass) uit de beam iets tegenvallen. Hiervoor zal er ooit een SONOS sub moeten komen, al vind ik die way overpriced.....
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooi geluid
 | 09-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Past netjes onder de TV
  • Schitterend geluid
  • Eenvoudig te installeren en in te stellen
  • Minpunten
  • Ben nog geen minpunt tegengekomen
Hebben de Sonos Beam aangesloten op de TV en gekoppeld met 2 Sonos One. Sonos Beam heeft een mooie vormgeving, past netjes onder de standaard van de TV waardoor de infrarood van de afstandsbediening niet wordt belemmerd en niet voor het beeld staat. De Beam is eenvoudig aan te sluiten op de Arc HDMI poort van de TV en met de Sonos app (iPhone en Android) is hij eenvoudig te configureren. Je kan de Beam rechtstreeks op een ethernet switch aangesloten maar WiFi kan ook heel goed. Na Trueplay tuning vanuit de app (blijft grappig om te doen), is het resultaat een schitterend geluid, vele malen mooier dan het geluid dat uit de TV komt, en dat was al echt niet slecht. Opeens zit je midden in de film ipv dat je er naar kijkt en kijken naar formule 1 geeft opeens een heel andere dimensie. Volume wordt gewoon geregeld met de afstandsbediening van de TV. Wij hebben de Sonos Beam ook gekoppeld aan Google Home en hij reageert netje op ‘hey Google’ maar dat hoef je natuurlijk niet te doen als je dat niet wilt. Wij gebruiken de Sonos Beam ook om naar muziek via streamingdiensten te luisteren. Het geluid vult de hele kamer. . Dus zowel voor TV als alleen voor audio: Sonos Beam is echt een aanrader!
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews