U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 445 reviews
409,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldig goed
 | 01-07-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • geen
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kwaliteit!
 | 24-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Installatie
Hele fijne ervaring in de winkel, daar kunnen testen is woonkamer-setting. Thuis makkelijke installatie. En geweldige geluidskwaliteit. Gebruik voor films/tv/muziek. Mooi kamervullend geluid. En spraakassistent is nu onderdeel van de familie.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben er zeer tevreden mee.
 | 20-06-2020
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Makkelijke installatie
  • Prima geluid
Prima geluid. Mooie vormgeving. Makkelijk te installeren. Makkelijke bediening met o.a. Voice assistent.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie gemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Wat een geluid komt eruit de beam geweldig, kan niks anders zeggen. Aansluiten op de tv Q85 Samsung geen centje pijn. Met film komt er een stoot geluid uit ik zou het echt aanbevelen.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gecombineerd met twee Sonos One boxen uitmuntende geluidsweergave!
 | 11-06-2020
  • Pluspunten
  • Voldoende Bas regeling
  • Eenvoudig het geluid dempen (bij telefoon gesprek)
  • Wit is in onze inrichting passend
  • Geluid hard-zacht via TV of met de gsm-sonos combinatie
  • Bioscoop wergave als vanzelf
  • Minpunten
  • geen
Een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Eenvoudig te installeren en te combineren met de Sonos One boxen. Spotify in een paar minuten geïnstalleerd. De TV via een Hdmi-arc kabel aangesloten (plus geluidsboxen actief maken).. Sonos luister mogelijkheden uitstekend. Veel radiostations te eren incluis de Nederlandse stations. Maak een account aan en daarna gaat het eigenlijk als vanzelf.
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prachtig geluid
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Installatie ging goed
  • mooi formaat
  • Minpunten
  • even wennen dat er geen afstandsbediening bij is
  • verder geen minpunten
Pas perfect onder mijn Sony TV
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi compact apparaat met erg goed geluid.
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Compact
  • Goed geluid
  • Wifi
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth.
Een Sonos beam gekocht ter vervanging van m’n harman Kardon 5.1 set. Deze zet was al wat ouder waardoor ik handmatig het geluid moest aanzetten. Ik heb de gehele set vervangen door de Sonos beam. Mooi compact apparaat met een verbazend goed geluid. Mooi strak design en in het wit. Mogelijk dat ik er in de toekomst nog extra boxen bij aan wil schaffen maar voor nu tevreden met alleen de Sonos beam. Wij gebruiken het apparaat vooral voor kijken van tv, series en games. Via HDMI arc aangesloten waardoor je gewoon met je afstandsbediening van het ziggo kastje het volume kan regelen. Gaat allemaal automatisch. Verder luisteren we regelmatig Spotify en radio via de beam. Erg tevreden met deze aankoop en het advies wat ik in de winkel in Naarden hierover heb gekregen en gehoord.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid!
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Compact, mooi design
  • Mooi en helder geluid, goed definieerbaar
  • Google spraakassistent
  • Nachtmodus en spraakversterking
  • Basisstation voor mooie surroundsound en multiroomgeluid
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
De Sonos Beam is een geweldige aanwinst voor iedereen die meer uit zijn of haar televisie wil halen. In combinatie met twee Sonos One SL\'s heb je de beschikking over heerlijk geluid. In eerste instatie was ik \'bang\' dat het basgeluid onvoldoende was omdat ik er geen subwoofer bijgekocht heb maar de Sonos Beam heeft me in positieve zin verrast. Voor een middelgrote woonkamer (35m2) wordt de ruimte gevuld met een heerlijk vol basgeluid. Vooral bij het kijken van series en films zorgt dit voor een extra dimensie. Met de sonosapp kun je het geluid via de EQ nog bijstellen naar je eigen wens. Ik heb de bas zelfs wat lager gezet. Een prettige functie is ook de spraakversterking, dat geeft bij bv talkshows een mooie heldere klank van het spraakgeluid. Ook de nachtmodus is prettig. Deze filtert de lage tonen er wat uit waardoor je geen overlast veroorzaakt voor de buren. Naast de fijne, heldere en goed definieerbare geluidskwaliteit past de Sonos mooi in ons interieur. De beam heeft een mooi design en is niet te lomp en groot. Bovendien verkrijgbaar in zowel zwarte als witte uitvoering. Ook een gave functie is de Google spraakassistent waarmee je spraakgestuurd commando\'s kan geven aan de beam. Voor wie zijn telefoon niet altijd bij de hand heeft een leuke extra optie. Al met al een echte aanrader!
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super!
 | 28-05-2020
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima toevoeging aan je muziekinstallatie
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Verkoop via de web winkel
Degelijke kwaliteit, makkelijk te installeren met behulp van de Sonos app. Werkt op de afstandbediening van de tv. Bestaande Sonos boxen goed te koppelen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • nachtmodus
  • uitstekend geluid
  • mooi design
  • stem versterker
  • makkelijk bedienbaar
uitstekend geluidkwaliteit in combinatie met de sonos play 1. 2 handige modus die uitstkend werken: nachtmodus en stem versterker de touchpad werkt gemakkelijk en stembediening in Nederlands, google kan nog niet alles opzoeken maar dat zal vast veranderen binnenkort.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos Beam is een compacte alleskunner
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Vormgeving
  • Goede bass, mn bij hogere volumes
  • Gebruiksvriendelijk
  • ‘Sonos kwaliteit’
  • Minpunten
  • Prijs
Recent de Sonos Beam aangeschaft na enkele lovende kritieken op diverse review-sites en sluit mij hierbij aan; wat een geluid uit zo’n klein apparaat! Daarnaast nog een stevige bass(m’n als volume wordt opgeschroefd), ondanks afwezigheid van subwoofer. Kortom; top aankoop!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 20-05-2020
Echt top heb ook interesse naar Sonos onze systeem met standaard wat kost dit ?
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product met geweldig geluid!
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemakkelijk te installeren
  • Design
  • bediening met de SONOS app
  • Minpunten
  • microfoon van Google reageert wel eens ongevraagd
Nu enkele weken de Sonos Beam in mijn bezit. Geweldig geluid en heel makkelijk te installeren. Ook zonder de Sub komt er een mooi vol geluid uit de Beam, in combinatie met de Sonos one SL een mooie bioscoop ervaring. Zeker geen spijt van deze aankoop!!!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Goed geluid
  • Fijne app om zaken in te stellen
  • Minpunten
  • Prijzig
  • Je wil meer sonos producten
Geweldig product, makkelijk te installeren en er komt hard en zuiver geluid uit! Verder heb je veel mogelijkheden om te combineren met bijvoorbeeld de sonos one sl en de subwoofer om een 5.1 set te creëren.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Goed geluid
  • Fijne app om zaken in te stellen
  • Minpunten
  • Prijzig
Geweldig product, makkelijk te installeren en er komt hard en zuiver geluid uit!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid
 | 13-05-2020
Hij is super makkelijk in te stellen. de app is ook makkelijk te bedienen. Soms reageert de google assistent niet helemaal naar behoren. nu kan ik zelf een surround systeem gaan bouwen om mijn tv heen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Lekkere bas en prima geluidje
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • uit te bereiden als je surround of extra bas wil
  • redelijk eenvoudig te bedienen
  • prima vormgeving
  • goede koppeling met je TV
  • Minpunten
  • iets wat aan de dure kant
  • Zoek functie in de sonos app zoekt niet in spotify
Na wat vechten met de instelling in het begin (de koppeling met google home assistent ging wat moeizaam) enafstellingen staat dit apparaat als een huis. hij is niet extreem zichtbaar maar heeft een mooi vol geluid. De stemfunctie is ook prima en maakt TV kijken helderder en verstaanbaarder. Als spotify client doet ie perfect zijn werk. Hey google werkt zoals je daar van verwacht. reactie op mannenstemmen is wat minder, maar dat heb ik op alle apparaten in huis. Super fijn dat we maar 1 apparaat hebben die geluid van de TV, radio, spotify en google assistant doet. Een aanrader in ieders woonkamer.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid, makkelijk te installeren
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • strakke vormgeving
  • gemakkelijk te bedienen met een app
  • prima geluid
  • staat niet in de weg, is mooi accesoire
  • true play
  • Minpunten
  • switchen geluid spotify naar tv en terug gaat wat lastig
Ik ben blij met deze strak vormgegeven sonosbar, want ik heb nu overal stereogeluid in mijn split level woonkamer, Daarbij helpt de true play ook goed, overal perfect aangepaste geluidssterkte en -kwaliteit. PS. Service van Platte tv was ook top!
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima oplossing voor wie beter geluid uit zijn TV wil zonder al teveel te investeren
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • Sonos ecosysteem
  • Compact
  • Prima geluid voor afmetingen en prijs
  • Super eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Sonos ecosysteem kan ook nadeel zijn
Gekocht in combinatie met Samsung QE49Q70R. Super eenvoudige installatie via de HDMI Arc poort waardoor de afstandbediening ook meteen de soundbar aanstuurt. Compacte afmetingen en prima geluid voor onze wensen. Klank is ook prima bij afspelen muziek met gelukkig niet teveel bas. Voor wie dat wel wil is er een subwoofer. IK heb stemactivatie uitgezet ivm privacy.