U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 302 reviews
409,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wow
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • uitstraling mooi
  • compact
  • Minpunten
  • instelling op tv viel iets tegen
verbluffend geluid en zeker in combinatie met 2 sonos one op de achtergrond
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goed!
 | 07-11-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Hardheid materiaal
  • Geluid
  • Bediengemak
  • Minpunten
  • Opstart/aansluit problemen
  • Bij error tijdens de noodzakelijke update de speaker aan de modem moeten aansluiten.. niet bepaald gemakkelijk
Prijs kwaliteit is echt top.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
goed apparaat, aansluiten is na even zoeken redelijk makkelijk
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • prima geluid
  • past goed bij ons interieur
  • Minpunten
  • Handleiding beperkt
  • aansluit volgorde aan Samsung curved niet logisc
Fijn toetel, gelijk alle surround apparatuur, met alle kabels , op geruimd, mooi vol geluid. Fijn toestel, aansluiten, na enig zoeken vrij makkelijk. mooi vol geluid, gelijk het hele surround systeem met alle kabels opgeruimd, voorlopig nog geen behoefte aan extra boxen, misschien zjn de symfonics van Ikea een idee voorlopig geen behoefte aan extra boxen hoewel misschien zijn de Symfonic boxen van Ikea een aanrader
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Makkelijk in gebruik en heerlijk geluid
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruikers gemak
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niets gevonden
Deze Beam staat bij mijn ouders, zij wilden goed geluid en gebruikersgemak. Zelf heb ik ook Sonos in huis dus het geluid waren ze al mee bekend en was de keuze toch al snel gemaakt. Ze hebben hem nu al twee weken en heb er nog geen enkele vraag over gekregen. Gebruikers gemak dus ook dik in orde. Al bij al weer een tevreden lid van de Sonos familie!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed product
 | 06-11-2019
Makkelijke installatie goed geluid en de boekenplankspeakers van Ikea passen er waanzinnig bij
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi vormgegeven en verbazingwekkend mooi geluid
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • prijzig
we hebben de beam onder de tv gehangen. fantastisch geluid, zeker in combi met de surroundboxen en de sub. Installatie van Google assistant was even zoeken, maar functioneerd prima.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Klein maar fijn!
 | 03-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid
  • Super met Google assistent
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Geen
Erg fijne kleine soundbar voor de mensen die toch sonos willen. Voor een middelgrote woonkamer perfect en zeker in combinatie met 2 play 1 speakers van sonos.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
klein van formaat maar wat een ongelooflijk mooi geluid
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Geluid
  • App
  • Wifi
  • Minpunten
  • misschien prijs
Ben nog steeds verrast van het mooie geluid wat uit deze sonos beam komt. Het installeren is echt een fluitje van een cent en de sonos app is echt zeer gebruikersvriendelijk en ook het toevoegen van een play 5 ging heel makkelijk. Wij hebben de bijbehorende beugel erbij genomen en nu hangt hij mooi tegen de muur onder de TV en de Beam heeft aan de zijde van de snoeren een mooie halfvormige uitsparing zodat je alles keurig netjes kan wegwerken zonder nog een spoor te vinden van de kabels. Spotify afspelen en Netflix kijken met de Beam is echt lekker.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima
 | 31-10-2019
  • Minpunten
  • Geen
Mooi ding werkt prima
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Heel mooi helder geluid
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe
Ben echt positief verrast door het geluid dat uit deze relatief kleine soundbar komt. Heel helder geluid met vrij diepe bas. Ook het gebruik van de google assistent werkt fantastisch. Hoeft niet hard “hey Google” te roepen, hoort je stem als je normaal praat.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie aanvulling op The Frame van Samsung
 | 22-10-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Vervangt een Google home
  • Prijs/kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Werkt niet altijd icm Google assistent en Spotify
De Beam biedt een mooie aanvulling op de Frame van Samsung. Eenvoudig te installeren. Mooi design icm mooi geluid. Ook de Google functionaliteit scheelt weer een extra apparaat.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Echt een geweldig product
 | 17-10-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Aansluiting
  • Google assistant
  • Minpunten
  • Stof afwerking van de voorkant van het apparaat
Zo ontzettend blij met de Sonos beam Alle verwachtingen zijn uitgekomen Mooie vormgeving en echt een super fantastisch geluid Voor mij nooit meer wat anders
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fraai uitziende en eenvoudige te installeren witte soundbar met goed geluid.
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Afmetingen
  • Geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Koppeling met iPad mogelijk
  • Minpunten
  • Afwerking aan de bovenzijde
  • Energieverbruik
Tevreden over de eenvoudige installatie.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Erg goed geluid
  • Eenvoudige bediening mbv de app
Wat een geluid! Vervanging van mijn Home Cinema Set. Compact en eenvoudige bediening m.b.v de app
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product dat een goede aanvulling is op mijn systeem
 | 12-10-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
  • goede prijs/kwaliteit
  • prima vervanging van TV speakers
  • extra aandacht voor stemmen
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Heb na lang wikken en wegen besloten om de Beam aan te schaffen om het geluid van mijn TV en oude stereo installatie te verbeteren. Dat is prima gelukt. De beam doet precies dat wat je van mag verwachten. Mooi geluid als vervanging van de tv speakers, duidelijkere stemmen.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product dat een goede aanvulling is op mijn systeem
 | 12-10-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
  • goede prijs/kwaliteit
  • prima vervanging van TV speakers
  • extra aandacht voor stemmen
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Heb na lang wikken en wegen besloten om de Beam aan te schaffen om het geluid van mijn TV en oude stereo installatie te verbeteren. Dat is prima gelukt. De beam doet precies dat wat je van mag verwachten. Mooi geluid als vervanging van de tv speakers, duidelijkere stemmen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een zeer goede aanvulling op tv kijkplezier
 | 06-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige bediening via de app
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Subwoofer nodig voor de echte diepe geluiden
  • Premium accounts nodig voor muziekdiensten
Elegante soundbar. Met degelijk geluid. Wij wilden niet teveel draden of een plomp gevaarte aan de muur. Deze soundbar is precies wat wij zochten. Eenvoudige installatie en bediening. De subwoofer gaat er nog een keer bij komen want wij missen de echte diepe geluiden. Tevens werkt hij met google home. Echter snapt deze niet altijd wat wij willen. Waarschijnlijk gaat dit beter met de premium account muziek diensten. Maar daarvoor dient dan natuurlijk betaald te worden. Voorlopig doen we het nog met streamen vanaf telefoon en tv. En dat werkt ook prima.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bijna een "must have"
 | 30-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Opties, TV, radio en Spotify
  • Wireless aansluiting
  • Compact
Deze soundbar bevalt ons uitstekend. Geeft niet alleen het geluid van je TV een boost, maar vervangt ook nog eens je radio. Is zelfs meer, want je kunt nu ook internetzenders ontvangen. En dan natuurlijk Spotity. Wilde hem eerst uitproberen en dan later evt. subboxen bijbestellen. Maar aangezien wij geen grote kamer hebben is deze box meer dan voldoende.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
platte tv hele goede service en mooie winkel
 | 28-09-2019
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Mooi product
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk te instaleren
  • Minpunten
  • Geen
Beam geeft geweldig geluid en staat mooi bij onze tv.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prima geholpen door plattet in Amsterdam
 | 13-09-2019
Goed product, gecombineerd met twee boxen geeft het een prima geluid in onze kamer