TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 540 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top soundbar met super geluid.
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Fenomenaal zuiver en vol geluid
  • Mooie vormgeving
  • super makkelijk te bedienen
  • Instellen is zelfs voor dummies een makkie.
In 1 woord geweldig!!! ik ben sprakeloos over de kwaliteit van het geluid van deze Sonos Beam. Absolute aanrader.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Stijlvolle soundbar met waanzinnig geluid!
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Zowel voor televisie als muziek
  • Stijlvolle soundbar
  • Muziek wordt extra mooi
  • Meer feestjes
  • Minpunten
  • Schakelen van muziek naar TV pakt niet direct
  • Geen Bluetooth om muziek af te spelen; afhankelijk van internet
  • Meer geluidsoverlast voor de buren
Toen ik de Sonos Beam aansloot op mijn TV, realiseerde ik me pas wat een matige kwaliteit geluid er uit een TV komt. Aansluiten was in 5 minuten gebeurd, alleen even de geluidsinstellingen wijzigen, en staat mooi onder de TV. Via de Sonos app kunnen we ook gewoon muziek spelen; sorry buren, maar het geluid is gewoon heel erg goed!
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Gebruiks vriendelijk
Een geweldig apparaat
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Uitstekend.
 | 19-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
Zeer tevreden, snelle levering, makkelijke installatie.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product mooi geluid
 | 17-01-2021
  • Pluspunten
  • Strak disign
  • Mooi geluid
  • Compact.
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooi geluid heb deze beam in combinatie met 2 sonos one speakers, zeer mooi surround effect. Erg tevreden met dit product en combinatie.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 16-01-2021
  • Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geluid kan beter door Sonos uitbreiding
De Sonos Beam werkt perfect op Ipad en Iphone, helaas nog niet op de 10 jaar oude televisie, omdat deze geen HDMI/ARC uitgang heeft, maar daar wordt aan gewerkt
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi, makkelijk, simpel in gebruik
 | 14-01-2021
  • Pluspunten
  • mooi model
  • veelzijdig door internet
  • google assistent
Deze Sonos is een mooi apparaat in onze woonkamer. Mooi geluid en veelzijdige werking. Zeker een aanrader voor iemand die weinig apparaten in huis wil maar toch een goed geluid.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super
 | 13-01-2021
  • Pluspunten
  • Mooie strakke vormgeving
  • Subliem geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Wellicht wat prijzig
Op aanraden van anderen deze SONS Beam aangeschaft voor de TV en superblij mee. In combinatie met de SONOS one (2) een voortreffelijk geluid bij films kijken op TV. Ook radio luisteren of spotify vanaf telefoon werkt erg goed. Super blij met dit geluid ! Als je er een basbox bij zou doen is het helemaal perfect. Die is alleen wat prijzig. Zonder werkt vooralsnog ook prima!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid, makkelijk te bedienen
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Switchen van TV naar muziek
  • Google Home
  • Minpunten
  • Bedieningsknop telefoon
Goed geluid in deze soundbar, goed te bedienen en te koppelen met andere devices, daar staat Sonos om bekend. Enige nadeel dat ik ervaar is bij het afspelen van muziek en wanneer ik geluid om mijn telefoon wil aanpassen, dan werkt de bedieningsknop voor mijn telefoon voor de soundbar. Dat kan schrikken zijn.
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
De sonos beam is een aanvulling voor het leven.
 | 11-01-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Google assistent
  • Strak design
  • Gemak van installeren
  • Instellingen
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
De sonos beam. Mooi helder geluid, een aanvulling voor onder de tv. Strak design kwaliteit uitmuntend.
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Onwijs tevree
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • Design
  • Afwerking van de achterzijde
  • Compact
  • Stembediening
  • Snelle en gemakkelijke installatie
De Beam is gemakkelijk en snel te installeren. Zonder 2 one speakers is het geluid voor mij niet voldoende. Maar dat is bij iedereen weer anders natuurlijk. In de woonkamer gebruik in de Arc met sub en one speakers. Dus ben vast gewend aan het Dolbi soundje. Al met al dus een hele gave, mooie en kwalitatief goede speaker. Compact, strak en zeer degelijk. Ook de aansluitingspunten van de kabels voelen kwalitatief goed aan. Sonos speakers in huis is een must
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
beste keus
 | 08-01-2021
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit zonder subwoofer
  • slank design
  • wifi-verbinding werkt zeer goed en eenvoudig
  • Minpunten
  • geen topklasse geluidskwaliteit
  • grote verschillen in geluidsniveau tussen diverse media (van TV naar Netflix schakelen bijvoorbeeld) worden versterkt waardoor je onbedoeld ineens met een heel luid of juist heel zacht volume zit
voor mij de enige mogelijke keuze; wifi - compact mooi design in wit - geen losse subwoofer, maar toch redelijk tot goed geluid
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij mee, mooi design en goed geluid!
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • Vrij makkelijk te installeren
  • Mooi compact design
  • Goed geluid
Wij wilden af van onze extra aparte subwoofer en niet teveel inleveren op geluidskwaliteit. Gelukt!
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
2 kabels en je werkt en het geluid is super
 | 06-01-2021
  • Pluspunten
  • aansluiting
  • afwerking
geweldig ik kan het iedereen aanbevelen
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top aankoop
 | 04-01-2021
  • Pluspunten
  • Losse speaker die je kan verbinden met andere speakers
  • Werkt perfect via app ook om radio aan te zetten
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Tot op heden geen min punten
De Beam is een top aankoop ik vond het geluid van mijn tv beetje hol klinken vandaar ik voor een soundbar wilde aanschaffen. Gekozen voor de Sonos voornamelijk omdat ik er dan later weer andere Sonos speakers bij kan plaatsen. Geluid is nu top.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
ideale compacte soundbar
 | 04-01-2021
  • Pluspunten
  • compact
  • vol geluid
  • aansluitmogleijkheden
  • Minpunten
  • minder krachtig dan zijn grotere broers
  • minder diepe bas dan de Playbar
Fijne soundbar: De bouwvorm is compact, en past dus onder de meeste TV\'s. Mooi ontwerp, professionele look. Goede aansluitmogelijkheden: HDMI en optisch Wandbeugel is leverbaar
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitermate tevreden met deze aankoop!
 | 30-12-2020
  • Pluspunten
  • Installatie erg makkelijk
  • Geweldige sound
  • Mooie vormgeving
  • Prijs/kwaliteitverhouding zeer goed
  • Bedieningsgemak top
Het product voldoet volledig aan mijn/onze verwachtingen. Een fraaie vormgeving, een geweldig geluid en zeer makkelijk te bedienen. De installatie ging erg makkelijk en na het koppelen van twee Sonos One\'s, die we reeds in bezit hadden, klinkt het alsof we in de bioscoop zitten, fantastisch! Ook de spraakbediening via Google Assistent is top! Kortom: een uitstekende keus!
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
zeer tevreden
 | 30-12-2020
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen beugel meegeleverd
ik ben zeer tevreden over het product en over webwinkel platte tv.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluid uit deze kleine behuizing
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Klein formaat
  • Rijk dynamisch geluid
  • Makkelijke bediening
  • Snel volume aanpassen op de soundbar
  • Google assistent
  • Minpunten
  • Voor de lage tonen heb je wel een sub nodig
  • Verbinding maken met de TV was even zoeken wat de werkende instellingen waren.
Het geluid is perfekt en dat voor zijn kleine formaat. Echt een top product die makkelijk te bedienen is met de Sonos App.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Sonos Beam is een stijlvolle soundbar met kraakhelder digigeluid.
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • stijl en vormgeving
  • geluidskwaliteit
  • prijs
De Sonos Beam wit is een stijlvol product met een mooi vol digitaal geluid voor alle muzieksoorten en heel eenvoudig te installeren in een paar minuten. Met deze sounbar is het heerlijk genieten van digitale geluidskwaliteit van tv, radio, Spotify, Deezer etc.
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews