U bevindt zich in:
Sonos Beam Zwart Reviews

SONOS BEAM ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 265 reviews
399,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie soundbar
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Design
  • AirPlay
  • HDMI
Mooi ding. Veel getwijfeld of ik de Playbar of de Beam zou nemen, maar ik heb er geen spijt van. Er komt heel wat geluid uit de Beam. Ik denk zelf dat in er geen Sub bij ga kopen omdat de Beam van zichzelf al voldoende is. AirPlay en instellen weken perfect en makkelijk. Ook het kalibreren van het geluid is met een iPhone makkelijk en werkt echt goed.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige mooie en goede aanvulling van Sonos
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Niet zo groot
  • wit, lekker onopvallend
  • geluid
  • Minpunten
  • had er eerder mogen zijn
Makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
UItstekende soundbar, enorm veel beter dan de standaard luidsprekers
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • goede geluidskwaliteit
  • Alle voordelen van Sonos
  • Google assistant
Dit is een uitstekende soundbar, die behalve een erg goed geluid geeft voor de TV, ook aansluit op het Sonos systeem dat we al hadden, en bovendien werkt met Google assistant. dat was nieuw voor ons, en het werkt erg goed.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Onverwacht heerlijke geluidskwaliteit in mijn woonkamer
 | 15-07-2019
Makkelijk te bedienen apparaat, strak vormgegeven en goed in te passen ij mijn interieur. Maar bovenal heerlijk geluid.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig design, uitstekend geluid.
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Uitstekend geluid
  • Mooi design
  • Spraakbediening
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
Heel makkelijk te bedienen via de Sonos app. Tevens makkelijk te koppelen aan andere producten van Sonos.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig!
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Bediening
  • App
  • Minpunten
  • Prijzig
Installatie was simpel, via de app gemakkelijk het proces doorlopen. Geluid erg goed! Kijk er naar uit om meer speakers te kopen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooi geluid simpele bediening
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk in gebruik te nemen
  • Minpunten
  • je bet afhankelijk van cdmi of optische interface met je tv
ism De sonos one is het tv geluid erg afhankelijk van wat de uitzending voor geluid heeft. Bij gesproken woord zijn de sons one's erg zacht. Bij surround geluid is het geluidniveau van de sonos one veel duidelijker en mooier.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi goed geluid
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Prijs kwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk te verbinden
Goed en mooi helder geluid, makkelijk te bedienen en ook gewoon muziek en tv op af te spelen. Schakelt makkelijk over van tv geluid naar muziek afspelen en andersom. In de toekomst aanvullende geluidsboxen voor een nog intensere ervaring aanschaffen. Geweldige montage door installateur A., goede en Goes advies over eventuele uitbreiding voor het geluid
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super aanwinst! Vooral heel fijn films kijken nu!
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk installeren
  • Makkelijk in gebruik
Makkelijk aan te sluiten en goed geluid. Ik ben zeer tevreden over deze aankoop
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi geluid vanuit een compact formaat
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Compact en strak design
  • Goede kwaliteit geluid
  • Makkelijk uit te breiden met andere Sonos producten
  • Makkelijk en vriendelijk in gebruik
  • Via Apple AirPlay functie eenvoudig muziek af laten spelen
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth functie
De Sonos Beam is een erg elegant ontworpen apparaat en voelt degelijk aan. Ik ben erg tevreden over de geluidskwaliteit. Het luisteren van muziek klinkt erg helder en heeft ook een goede bas. Verder hebben wij nog twee Sonos one erbij gekocht waardoor je een echte surround beleving creëert. Qua geluid en kwaliteit heeft de Beam mijn verwachtingen overtroffen.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goede geluidskwaliteit
 | 02-07-2019
Prima
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top Product
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Mooi Design
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Sonos One 2x nodig voor voller geluid
Compacter dan de oudere Playbar en eerder uitgekomen Base welke ik persoonlijk maar lomp vindt
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
moet nog wenen
 | 29-06-2019
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige soundbar
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi verpakt
  • Mooie vormgeving
  • Super geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Hoge aanschafprijs
  • Hoge prijs voor uitbereiding naar 3.1 of 5.1 surround
Feest bij het uitpakken, verrassend mooie geluid ook bij films met Trueplay en makkelijk in te stellen via de app. Als je geen goede WiFi hebt, zou je ook met een bestaand LAN kabel koppelen voor modem herkenning.
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
Sonos Beam Zwart Reviews
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne aanvulling op mijn set
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • stijlvol
  • makkelijk aan te sluiten
  • goed geluid
  • makkelijk te bedienen
  • klaar voor de toekomst
  • Minpunten
  • kan niet op oudere tv's
  • Sonos is niet goedkoop
Deze beam is een fijne aanvulling op mijn bestaande Sonos-uitrusting. Fijn dat hij automatisch inschakelt als de tv aan gaat en reageert op de afstandsbediening van de tv qua volume. Zoals ik van Sonos gewend ben, ziet de Beam er strak uit en duurt de installatie slechts enkele minuten. Minpuntje: mijn tv bleek niet geschikt (want slechts één HDMI-ingang zonder ARC).
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie strakke soundbar
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Bass aan te passen, stond standaard hoog
  • Wireless, (op de stroom kabel na dan)
  • Installatie
  • Hey Google functionaliteiten
  • Minpunten
  • Sub kan met films harder klinken dan met de muziek functie
  • Indien Sub is gekoppeld gaat de bass in de andere speakers omlaag
  • Stroomverbruik wanneer in stand-by
  • Nog geen Chrome Cast mogelijk met Android, zit dan wel weer Airplay 2 op voor de Apple gebruikers.
  • Wil nu in iedere kamer een Sonos.......
Na lang twijfelen over de Beam of de Play Bar uiteindelijk gekozen voor de Beam. Deze doet zich niet onder t.o.v. de Play Bar ook al is de Beam aanzienlijk kleiner. Aansluiten was nog nooit zo gemakkelijk, je sluit de Beam aan op een HDMI met ARC ondersteuning, vervolgens de stroomkabel aansluiten en de app van Sonos begeleid je door de stappen van de Beam heen. Dit alles was in nog geen 5 minuten klaar, daarna de afstandsbediening van de TV koppelen aan de Beam waardoor ik nu ook de afstandbediening direct de Beam zijn volume aan kan passen. Het aansluiten van de 2x Sonos One en 1x Sub was ook een simpele actie wat Sonos goed in orde heeft en voor de thuis gebruiker echt een peulenschilletje wordt en dan vooral met de nieuwere versies van Sonos waarbij je een Link knop achter op de speaker hebt. Al met al ben ik zeer tevreden met de 5.1 setup die er momenteel staat en zou Sonos zo aanraden voor iedere thuisgebruiker die opzoek is naar Wireless speaker setup.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Geen on nodige snoeren
  • HDMI kabel meegelevert
  • Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Klein maar fijn
  • Minpunten
  • Je wil nog meer sonos
Mooi warm geluid en makkelijk te bedienen met Sonos app was fluitje van een cent ff koppelen met mijn deezer abo ging ook bijna van zelf nu 2weken in bezit ben er blij mee
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect!!!
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Vormgeving
  • 1 afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Wat een geluid en een bedieningsgemak. Veel eerder moeten doen. Top product.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische toevoeging aan sonos systeem
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Tevens in gebruik tv speaker met surround toepassing op 2 sonos play 1. Werkt geweldig.
SONOS BEAM ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Stijlvolle Soundbar
 | 21-06-2019
Mooi apparaat, en staat door zijn mooie afwerking mooi in het interieur. Door het combineren met 2 play 1's heb ik een heerlijk surround systeem nu.