U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 460 reviews
419,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een product dat er qua vormgeving super uit ziet en geweldig qua geluid.
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Fantastisch geluid
  • Eenvoudig bedieningssysteem/ met handige app
  • Modern in alle opzichten
  • Minpunten
  • Eigenlijk niet, alleen weer een paar kabels erbij!
De beam ziet er prachtig uit en in combinatie met de beugel achter de tv de perfecte combinatie van super zuiver/helder geluid en beeld bij onze ambi-light tv.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een geweldig product
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • formaat
  • geluidskwaliteit
  • design
  • Minpunten
  • geen blue tooth
Mooi, compact, eenvoudig in gebruik. Echt een aanvulling!
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Briljant geluid en makkelijk te installeren !
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluiten
  • Bediening
  • Minpunten
  • Prijs
  • Ophang mogelijkheden (alleen een muurbeugel beschikbaar)
  • Sonos app, soms te veel handelingen nodig
Na weken van kijken en vergelijken heb ik (toch weer) voor een product gekozen en wel de Sonos Beam. En al snel werd mijn "vermoedde" bevestigd, kortom precies wat ik gehoopt had, (super) mooi geluid, extreem makkelijk in aansluiten en bediening, daarnaast mooie (extra) opties als je hem opneemt in de rest van het Sonos netwerk.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Sonos Beam
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Koppeling met andere Sonos boxen
  • Minpunten
  • Geen
Men zegt wel eens “ zo blij als een kind” en dat ben ik met deze Sonos Beam. Geweldig geluid en vormgeving tel daar het bedieningsgemak bij op dan wordt je daar helemaal blij van
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
sonos staat altijd garant voor goede kwaliteit
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • installatiegemak
  • geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • ??
sonos is geweldig product. De installatie is supermakkelijk. De beam in combinatie met 2x sonos 1 geeft een prima geluid. Deze zijn wel nodig om een goed surround effect te krijgen
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super, nu kunnen echt genieten van de muziek
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vorm
  • Goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Super product, mooie vorm goede kwaliteit.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima geluid en fraaie vormgeving
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Vol geluid
  • Eenvoudig te configureren
Was al in het bezit van een Sonos One, heb dit nu aangevuld met een 2e exemplaar en de Sonos Beam. Geeft mooi vol geluid in de woonkamer
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima geluidskwaliteit en ondersteunt TV kijken uitstekend
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi vorm gegeven
  • helder en duidelijk geluid
  • groot bereik
  • Minpunten
  • past net niet onder de aangeschafte TV
Mooi vorm gegeven en met een uitstekende geluidskwaliteit. Makkelijk in de bediening via app.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor mij helemaal wat ik er van verwacht had
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk uitbreidbaar
  • Makkelijke installatie
  • Stem bediening
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Alexa alleen in het Engels
De sonos beam is een prima product. Geluid is goed en de bediening erg makkelijk. Dit ivm de app die zowel voor iOS android en Windows geschikt is. Ook os de beam te bedienen met je stem via Goole of Alexa. Helaas is Alexa nog niet in het Nederlands. De beam heeft op zich al een erg goed geluid maar is makkelijk uit te breiden met anderde sonos producten. Kortom ben zeer te breiden met dit product.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product en goede service v plattetv.nl
 | 11-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Goed geluid
  • Goede service
  • Goede deal
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Sonos is wat aan de prijs
  • Verslavend je wilt steeds meer producten
Een mooi product en aanwinst. Ik ga zeker meer producten bestellen. Ook complimenten voor de goede service, goede deal en snelle levering. Overal rondgekeken maar de deal v plattetv.nl was de beste.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Het is wennen, maar het is een prettig geluid.
 | 06-03-2020
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super speaker
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Vormgeving
  • Ophanging
  • Minpunten
  • Geen
Sonos beam. Aansluiten en gaan top geluid, mooie vormgeving en design. Aangeschaft met een top service en uitleg van platte tv
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantasisch
 | 01-03-2020
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima soundbar voor de grootte!
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Stijlvol
  • Gemakkelijke bediening
  • Goed geluid
  • Vult de kamer goed
  • Minpunten
  • Geluid is niet altijd even vol, maar prima voor zijn grootte
Klein en compact dingetje, maar vult de kamer goed. Integreert prima in Sonos ecosysteem en super simpel te installeren. Geen Dolby Atmos, maar voor de prijs stoort me dat niet. Muziek spelen gaat goed, met de Sonos app direct internetradio of Spotify streamen is mogelijk, bluetooth niet. De geluidskwaliteit is erg goed, voor films en series ideaal. Muziek is ook prettig, al mist het soms wat bas als je het vergelijkt met wat grotere speakers. Niettemin is hij prima voor zijn grootte.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een geweldig geluid en veel mogelijkheden uit een kleine soundbar
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • 5.1 setup mogelijkheid
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen ophangbeugel er bij geleverd.
  • Geen bluetooth
  • Geen losse afstandsbediening (alleen met app)
  • Los verkrijgbare sub is wel erg duur.
  • Verslavend. Je wil er meer van aanschaffen
De Sonos Beam is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij is echt super klein en geeft toch een goed geluid in een kleinere kamer. Je kan je Sonos setup langzaam maar zeker uitbreiden. Hoop dat er nog meer betaalbare producten van Sonos op de markt gaan komen. Daarbij denk ik dan aan een subwoofer, want de huidige is wel erg overprijst. Jammer dat er niet een ophangbeugel bij geleverd wordt voor de prijs. Een van de mooiste pluspunten is wel de draadloze setup mogelijkheid voor 5.1. Eindelijk af van al die draden in de woonkamer. Hoop dat ze de Beam lang blijven ondersteunen en de mogelijkheden nog gaan uitbreiden in de toekomst.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos Beam is voor mij de perfecte speaker en sound bar
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • unieke design
  • geluid is perfect
  • makkelijk te bedienen
  • aanwinst in je interieur
  • kleur wit
  • Minpunten
  • zou ik niet weten!
Ik wilde af van mijn oude bekabelde speakers en koos voor Sonos Beam. Hij heeft een super mooi vormgegeven design, uniek in zijn soort. Het geluid is zeer goed en gedetailleerd. Ik gebruik hem nu nog alleen als solo muziekspeaker en straks ook als soundbar bij een nieuwe tv. Bediening kan natuurlijk op de Beam zelf , op mijn phone maar ook met behulp van Home Assistant. Ik heb nog nooit zoveel muziek geluisterd.
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beam me up!
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat
  • Bediening
  • Zowel TV als muziek top
  • Minpunten
  • Aan en uitknop ontbreekt, voelt raar aan.
Oke Sonos is niet goedkoop, maar wat ze met de Beam hebben gedaan komt deze ineens in een beter budget te vallen. En het geluid is onovertroffen. Met mijn vorige soundbar steeds problemen maar deze Sonos werkt gewoon heel prettig (sssstt zelfs voor mijn vrouw)
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fijn geluid!
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Ideaal product
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Snelle levering
  • Zeer gemakkelijk te installeren
Zeer blij mee. Goed geluid. Al komt er binnenkort wel nog een sub en extra boxen bij. Maar dat is omdat we graag films ed kijken. Voor gewoon TV kijken is deze beam zeer geschikt. Ook wordt de spraakfunctie veel gebruikt. Ideaal om de tv, lampen en thermostaat te bedienen. Absoluut een top aankoop. En ik combi met het ophangsysteem ziet het er ook nog eens heel netjes uit
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
topspeaker, goed bedienbaar!
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • optimaal geluid
  • genoeg bass voor in een slaapkamer
  • luid en duidelijk geluid, ook op hoge geluidsniveau
  • klein maar krachtig!
  • Minpunten
  • te weinig bass voor een grote kamer, alleen belangrijk als je hier om geeft anders is het geen probleem.
ik ben er heel erg tevreden mee dat ik dit product heb aangeschaft, ik heb dit op mijn slaapkamer. de beam onder de tv en 2 sonos play 1\'s links en rechts van mijn bed voor het optimale geluidskwaliteit en bioscoopeffect. werkt goed op geluid van een gameconsole, en films. denk alleen aan in de toekomst iets van een SUB er bij, deze is wel duur maar als je een grote ruimte zou willen vullen met het optimale geluid dan is dat wel handig om te doen. verder produceert dit product voor in een slaapkamer zeer genoeg bass. goeie kwalitiet en een mooi uiterlijk!