U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 367 reviews
389,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi product dat een goede aanvulling is op mijn systeem
 | 12-10-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
  • goede prijs/kwaliteit
  • prima vervanging van TV speakers
  • extra aandacht voor stemmen
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Heb na lang wikken en wegen besloten om de Beam aan te schaffen om het geluid van mijn TV en oude stereo installatie te verbeteren. Dat is prima gelukt. De beam doet precies dat wat je van mag verwachten. Mooi geluid als vervanging van de tv speakers, duidelijkere stemmen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een zeer goede aanvulling op tv kijkplezier
 | 06-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige bediening via de app
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Subwoofer nodig voor de echte diepe geluiden
  • Premium accounts nodig voor muziekdiensten
Elegante soundbar. Met degelijk geluid. Wij wilden niet teveel draden of een plomp gevaarte aan de muur. Deze soundbar is precies wat wij zochten. Eenvoudige installatie en bediening. De subwoofer gaat er nog een keer bij komen want wij missen de echte diepe geluiden. Tevens werkt hij met google home. Echter snapt deze niet altijd wat wij willen. Waarschijnlijk gaat dit beter met de premium account muziek diensten. Maar daarvoor dient dan natuurlijk betaald te worden. Voorlopig doen we het nog met streamen vanaf telefoon en tv. En dat werkt ook prima.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bijna een "must have"
 | 30-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Opties, TV, radio en Spotify
  • Wireless aansluiting
  • Compact
Deze soundbar bevalt ons uitstekend. Geeft niet alleen het geluid van je TV een boost, maar vervangt ook nog eens je radio. Is zelfs meer, want je kunt nu ook internetzenders ontvangen. En dan natuurlijk Spotity. Wilde hem eerst uitproberen en dan later evt. subboxen bijbestellen. Maar aangezien wij geen grote kamer hebben is deze box meer dan voldoende.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
platte tv hele goede service en mooie winkel
 | 28-09-2019
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Mooi product
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk te instaleren
  • Minpunten
  • Geen
Beam geeft geweldig geluid en staat mooi bij onze tv.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prima geholpen door plattet in Amsterdam
 | 13-09-2019
Goed product, gecombineerd met twee boxen geeft het een prima geluid in onze kamer
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Past prima bij me snood boxen.
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Bediening met Google assist
  • Hele goeie snood app
  • Echt een kado om uittepakken
  • Minpunten
  • Hij is best wel zwaar.
Geweldig geluid. En helemaal als ik me boxen er ook bij aanzet. Bediening met Google assist is als ze je verstaat super handig.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig vormgegeven en perfect geluid
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Aansluit gemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Zoals je verwacht van Sonos Probleemloos installeren en prachtig geluid. Ook de bassen mooi vol ondanks de geringe afmetingen Aanrader
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig vormgegeven en perfect geluid
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Aansluit gemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Zoals je verwacht van Sonos Probleemloos installeren en prachtig geluid. Ook de bassen mooi vol ondanks de geringe afmetingen Aanrader
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Makkelijk in gebruik en perfect geluid!
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Perfect geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Stembediening
  • Minpunten
  • Schakelt automatisch over na HDMI van de box
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sonos een mooi platform op uit te bouwen
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • Veelzijdig
  • Te combineren met Ikea Sonos speaker
  • makkelijk te bedienen
  • geen lange audio kabels meer
  • Minpunten
  • Subwoofer toevoegen is duur
We hebben de Beam gekocht om onze oude 5.1 set te vervangen (we waren het wegwerken van de lange geluidskabels zat na de zoveelste verhuizing). Het perfecte moment was gekomen, omdat Ikea de Sonos boekenplank speaker uitbracht, die ideaal en betaalbaar zijn als surround speaker! Nu hebben we een veel 'cleanere' uitstraling in onze woonkamer! Pas na aanschaf van de Beam kwamen we er echt achter hoe veelzijdig het systeem is en hoe eenvoudig het op te zetten is. Slechts 2 kabels nodig (stroom en HDMI). Het is wel handig om een Spotify (of vergelijkbaar) abonnement te hebben om makkelijk muziek af te spelen. Ook handig, je kan volume etc ook bedienen van je apple watch, dus hoe je geen telefoon of afstandbediening the pakken om snel wat te veranderen. Enige wat ik een beetje mis ten opzichte van mijn oude set zijn de diepe klanken uit de subwoofer. Die kan natuurlijk aangeschaft worden, maar dat is een behoorlijke investering. Het valt nu ook ineens op dat onze TV er gedateerd uit ziet ;).
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compact, mooi design en helder krachtig geluid
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Design
  • Makkelijke installatie
  • HDMI ARC
  • Service
  • Minpunten
  • Prijs
  • Bluetooth
Erg tevreden over de Sonos Beam! Gecombineerd met 2x Sonos one (gen2) en de sub geeft dit een uitstekende geluidskwaliteit. Tevens superblij met de HDMI ARC aansluiting waarmee je heel makkelijk geluid van de TV via je Beam regelt.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Makkelijk installeren en een top geluid
 | 22-08-2019
Mooie vormgeving en een top geluid met mijn andere Sonos speakers
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige soundbar met prima geluidskwaliteit
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bediening
  • Prijs-/kwaliteitsverhouding
Stijlvolle soundbar die gemakkelijk is in te stellen en te bedienen. Werkt naadloos samen met andere Sonos-apparatuur. De geluidskwaliteit is gezien de prijs ruim voldoende.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi warm geluid en subtiel qua looks
 | 21-08-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Prijs/kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Erg tevreden over de Sonos Beam! Staat erg mooi in de ruimte, niet te opvallend, en geeft daarbij een mooi warm geluid. In mijn geval gecombineerd met 2x Play 5 (gen2), meer dan voldoende bas, maar met 2x Play 1 had dat wellicht ook voldoende geweest. Tevens superblij met de HDMI Arc aansluiting waarmee je heel makkelijk geluid van de TV via je Team regelt. Nooit meer geluid out of sync...
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Het ding doet wat het moet doen
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Omvang en geluid
  • vormgeving
  • instel mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Ziet er mooi uit is niet te groot en klinkt na goed instellen prima.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch product .
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Neemt minder ruimte in
  • vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Veel gemak van deze Sonos beam, neemt veelminder ruimte in vergeleken met mijn vorige apparatuur, minder kabels , ben re zeer content mee.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Gemiddeld
 | 14-08-2019
  • Minpunten
  • Lipsync
  • Geen optische kabel aansluiting
Goed product, behalve de lipsync. Ik heb een LG tv van 1,5 jaar en een mediabox nex van Ziggo. Met de huidige stand van techniek mag lipsync geen probleem zijn. Ik krijg hier ook geen oplossing voor. Dit is een zeer storend euvel!!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig in een woord
 | 31-07-2019
Gemakkelijk bediening
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig pracht van een geluid
 | 26-07-2019
Heel mooi product. Alles is zo mooi zichtbaar met een uitstekend geluid. Vooral het luisteren naar een clip muziek. Ben heel tevreden en goed dat ik het meteen aanschaft. Geholpen en aangesloten door Installateur B
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
prijs-kwaliteit is top
 | 26-07-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • prijs
  • vormgeving
  • bediening
  • service
Niet te duur geluidskwaliteit is top en in combinatie met de 2 play:1 speakers mooi surround geluid
Sonos Beam Wit Reviews