U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 460 reviews
419,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid en installeren fluitje van een cent
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Kwaliteit mag wat kosten...
Compacte soundbar met gewoon goed geluid, een aanwinst voor iedere TV. Ook op andere manieren te gebruiken, radio luisteren, spotify, etc. Bediening met de app is handig, niet alle instellingen zijn makkelijk te vinden.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voor een kleinere ruimte bv. slaapkamer geweldig geluid!!!
 | 07-04-2020
Als je opzoek bent naar een compacte soundbar is de Beam in zijn prijsklasse een echte topper. Ook het feit dat de Beam uitgerust is met spraaktechnologie is groot pluspunt richting de toekomst. De optische poort is vervangen door een HDMI arc poort met als voordeel dat je er een afstandbediening aan kan linken, of gebruik de handige Sonos app. Voor een surround ervaring heb ik links en rechtsachter gekozen voor 2 play one\'s dit maakt de ervaring compleet. Kortom eens je dit ervaart wil je niets anders meer!!!
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een zeer mooi product
 | 07-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Mooie uitbreiding van mijn sonos systeem, samen met de twee eerder aangeschafte sonos one maakt het geluid top. Nu nog een keer een sub kopen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Voldoet volledig aan de verwachtingen
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Uitbreiding mogelijkheden
  • Geluidskwaliteit
  • Service en contact met Platte TV
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Prima product
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Compacte soudbar met krachtig geluid
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • geweldig geluid
  • gemakkelijke bediening
  • compacte vormgeving
  • google assistant integratie
  • Minpunten
  • niet goedkoop, maar je krijgt wel wat voor je geld
  • kinderen laten de google assistant niet met rust
  • installatie met oudere tv vergt wat meer moeite
Ik had deze Sonos Beam soundbar aangekocht om in tijden van Corona in alle luxe mijn favoriete series te kunnen bingen. Onvoorstelbaar hoeveel geluid Sonos uit zo\'n compacte soundbar krijgt. De "nachtmodus" die de luide geluiden en lagere tonen wat tempert is wel handig als je de kinderen niet wil wakker maken als je \'s avonds laat nog voor het scherm zit. De google assistent werkt ook erg goed. De kids hebben deze ook ontdekt en stellen "haar" voortdurend vragen. Volgens onze jongste moet die mevrouw van google het wel erg druk hebben met al die vragen. We hebben de Sonos Beam ondertussen al een 2-tal weken in gebruik en ik heb er nog geen spijt van.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wow, simpel en super geluid
 | 04-04-2020
  • Pluspunten
  • Top geluid
  • Compact design
  • Gebruiksgemak
  • Spraakversterking
  • Minpunten
  • Niet alle Google home functies
  • Prijzig
Installatie was eenvoudig, het geluid is super, helemaal in combinatie met 2 one sl\'s als surround speakers. De spraakversterking werkt heel goed, de tv is veel beter te verstaan. De ingebouwde Google assistent is ook fijn, hoewel niet alle functies van Google beschikbaar zijn. Jammer dat je (nog) geen speakergroep kunt maken met google home speakers.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waanzinnig product!
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • Verrassend goed geluid
  • Makkelijk een surroundsetje van te maken
  • Mooier design dan de Playbar
  • Minpunten
  • Tegelijkertijd gebruiken van Sonos app en Spotify app gaat niet altijd goed
  • Sub toch wel gewenst voor echt lage tonen
De Sonoslijn met televisie aansluiting vond ik altijd net iets te groot en duur. Sonos Beam vult netjes dat gat! Het geluid is nog steeds subliem en voor een kleine kamer ruim voldoende! Gekoppeld aan 2 play 1\'s (oude model, gaat gewoon!) is het feestje compleet.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig! Beste aankoop geweest
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te installeren door middel van een app
  • Mooie vorm
  • Compact dus past makkelijk onder/voor een tv
  • Geluidskwaliteit is geweldig
  • Goede prijs
Een goede aankoop geweest. Ik wil niets anders meer dan sonos. De sonos beam geeft heel mooi geluid af, alsof je in een bioscoop zit. En voor de beste prijs bij plattetv.nl.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top
 | 31-03-2020
Voor op mijn slaapkamer is het heel goed
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige soundbar!
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
Voldoet aan alle verwachtingen. Mooi geluid en compact.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige compacte soundbar.
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • Mooi geluid
  • Gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Geen afstandbediening, alles moet via de app.
Voldoet aan de verwachtingen. Mooi geluid en vormgeving.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Design / vormgeving
  • Geluid
  • Bediening via de app
  • Automatische afstemming geluid via de app
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb deze Sonos Beam samen met een Philips 65OLED804 aangeschaft en kan eigenlijk alleen maar zeggen. Fantastisch!! Qua geluid, qua vormgeving, qua bedieningsgemak... Echt super!! Geluid is natuurlijk niet te vergelijken met een soundbar die gecombineerd wordt met een subwoofer, maar wat komt er een mooi geluid uit deze kleine soundbar. Snap eigenlijk niet waarom ik er zolang mee gewacht heb.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi geluid en gemakkelijke bediening
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
Prima waar voor het geld
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Aardig product, acceptabele prijs en een goede service.
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Samen met mijn 2 sones one’s klinkt de Surround op de TV best aardig.
  • Acceptabel geprijsd
Samen met mijn 2 sones one’s klinkt de Surround op de TV best aardig. Maar ik gebruik m ook voor gewoon muziek op te luisteren (Spotify) en dan valt de geluid qualiteit iets tegen als het wat harder staat. En mis ik de punch en de geluidsinstelling zijn beperkt.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product voor een goede prijs
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Installatie
De sonos beam levert een geweldig geluid en is heel makkelijk te installeren. De ingebouwde Google Assistent werkt goed en bij plattetv.nl is de prijs het beste!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi aparaat
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Aansluiten
Makkelijk aansluiten. Ok google is erg leuk ze leert elke dag bij met ons
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos: je krijgt wat je verwacht... Kwaliteit
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoud van aansluiten
  • Geluid
  • Eenvoud van bedienen
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs? Tja het kost wat.... maar dan heb je ook wat
Zo tevreden met al mijn Sonos producten. Deze beam past weer naadloos in de Sonos omgeving thuis. Zo gemakkelijk aan te sluiten. Kwaliteit. Amazing wat een geluid uit dit "kleine" doosje.... Enthousiaste en al jarenlange gebruiker.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De aanvullen op mijn tv die ik wilde
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit voor zijn omvang
  • Mooie disign
  • Vol geluid voor een kleine speaker
  • Eenvoudig te instaleren
  • Minpunten
  • De sonos-app had eenvoudiger gekunt in de omgang
Verrast door het mooie geluid dat de speaker maakt, voor de gemiddelde woonkamer vult hij prima de kamer. Mooie klanken en volle lage tonen(klacht van de buren :p). Een mooi disign dat goed staan in de kamer, maar niet te veel aanwezig is. De sonos-app kan eenvoudiger in de omgang. Doet niet altijd wat ik wil en instellingen zijn wat verweg gestopt. Maar als alles goed ingestelt is doet hij het prima. Voor het instaleren is het perfect, kind kan de was doen. Al met al... meer dan zijn geld waard, heel blij mee.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super sound!!
 | 21-03-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Mooi design
  • Compact
Makkelijk te installeren, en super makkelijk te bedienen met de app op je telefoon.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 21-03-2020