U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 460 reviews
419,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluid voor goede prijs
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Bediening
  • Minpunten
  • Soms vertraging in tv volume aanpassen (kan aan tv liggen)
Dient bij ons twee doelen, tv geluid versterken en huiskamer speaker. Beide doet hij uitstekend. Kinderen genieten er ook van, S’avonds kinderdisco ☺️
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
supergeluid en een hele verbetering qua tv-geluid
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • uiterlijk
  • makkelijk te gebruiken
  • Minpunten
  • prijs
Echt goed geluid, lekker in de bassen. Je hoeft hem niet hard te zetten om toch diepe bas te ervaren. Super. Hij kost wat maar dan heb je ook echt wat.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Precies wat ik zocht
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Design
  • Handige App
Na jaren gebruik van tv-geluid en versterkers was ik er klaar mee. Ik wilde 1 apparaat waar alles op aangesloten was en die er ook nog eens netjes uitzag. In de winkel naar veschillende soundbars gekeken maar keuze was al snel Sonos. Omdat de woonkamer niet zo groot is was de Beam voldoende. Nog geen moment spijt van gehad. Mijn TV, Xbox en Apple tv zitten erop. Perfect geluid en super makkelijk in gebruik met de Sonos app. Top Past perfect bij de TV.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Klein
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te instaleren
  • Uit te bereiden met meer boxen
  • Minpunten
  • Duur
Makkelijk te installeren en te bedienen. Het geluid is geweldig.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid en zeer praktisch
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installaties
  • Goed geluid
  • Google assistentfunctie
  • Stemmen versterker
  • Mooi design
De sonos beam is een uitstekende vervanging voor de tv speakers en in combinatie met onze andere Sonos producten een mooi geluidssysteem. De googleassistent functie is uitgebreider dan ik had verwacht en leert dagelijks bij. Alles bij elkaar zee4 tevreden met de Sonos beam.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi strak en geweldig geluid.
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gemakkelijk
  • Goede app
  • Minpunten
  • Niet gemaakt om laptop aan te sluiten. Omweg werkt wel
Ik wou ook fatsoenlijk geluid op mijn thuiswerkplek. Dat is goed gelukt. Om hem ook aan mijn laptop aan te sluiten nog wel een hdmi audio extractor gekocht. Ook dat werkt perfect.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Overgestapt van Yamaha naar dit systeem, veel eerder moeten doen.
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige installatie
Wat een fantastische aanschaf, kom van een Yamaha systeem, maar dit is toch echt een stap beter. Wat een geluidskwaliteit, eenvoudige bediening voor het hele gezin.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid en mooi design
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Compact
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Handige App
Geweldig geluid in een mooie vormgeving. Hij is makkelijk te connecten met andere sonos speakers, ook die van de Ikea, dit maakt het echt een geweldig apparaat. Je kunt hem met een speciale (meegeleverde) kabel aansluiten op je tv. Dit zorgt voor een unieke beleving bij het kijken van films en series.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid voor een compacte soundbar
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Schakelt snel over van telefoon naar tv
  • Minpunten
  • Nvt
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid voor een compacte soundbar
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Schakelt snel over van telefoon naar tv
  • Minpunten
  • Nvt
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
in combinatie met de Samsung TV werelds
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • super geluid
  • ongekend bedieningsgemak
  • makkelijk te combineren met andere sonos
  • vaste prijzen
  • Minpunten
  • redelijk aan de prijs
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid voor een relatief kleine soundbar
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Relatief klein
  • Ikea symfonisk is te koppelen
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Sonos is best prijzig
Deze soundbar aangesloten op mijn HDMI ARC poort van mijn televisie, het geluid wordt hierdoor zoveel beter. Ook ideaal om te gebruiken als multiroom speaker. Luister nu veenmeer spotify dan dat ik hiervoor deed.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg tevreden!
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Helder geluid
  • Mooi ontwerp
  • Google assistent
  • Minpunten
  • Duur product
Ik ben geen persoon met hele goede kennis van Soundbars. Of dit product echt veel beter is dan product X kan ik dan ook niet zeggen. Maar ik ben er erg tevreden mee. De soundbar heeft genoeg geluid om de hele woonkamer te vullen. Ook de geïntegreerde google assistent is handig om hem aan en uit te zetten. Hoef ik toch minder naar mijn telefoon te grijpen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product.
 | 14-04-2020
Top product. Mooi geluid zeker in combinatie met mijn andere Sonos producten. De service van platteTV.nl was erg netjes. Keurig afgeleverd.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte aanvulling voor een nog mooier geluid!
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk aansluiten via de app
  • scherpe prijs via PatteTV
  • mooi geluid
  • google assistent
  • sluit perfect aan op de andere sonos boxen
  • Minpunten
  • had hem eerder moeten kopen
Perfect apparaat, nu een mooi geluid uit de tv en werkt goed samen met de 2 bestaande Sonos speakers. Valt niet op onder de tv. en aansluiten is een fluitje van een cent. Ook erg handig dat je hem nu kunt bedienen met de google assistent (bijv. volume harder; dus geen gezoek naar app of afstandsbediening). Geluid kun je ook bedienen met de afstandsbediening van je tv. Echt een aanrader! Ik heb een woonkamer van 40 m2 en erg mooi en goed geluid.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid, mooi compact
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Gebruikersvriendelijk
  • Compact
  • Strakke uitstraling
  • Perfect geluid
  • Goede bass
  • Minpunten
  • Kunt de beam niet ophangen o.i.d., enkel staan
Door de medewerker van PlatteTV ben ik super op weg geholpen met de Sonos Beam. Snelle levering en toen kon het installeren beginnen. Gelukkig was dit erg eenvoudig. Het geluid is echt top, vooral de bass! Fijn in combinatie met de andere Sonos producten.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijk apparaat, met goed geluid en makkelijke bediening.
 | 12-04-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Geluid
  • Gemak
De beam werkt makkelijk, zeker met de google assistent. Wekt goed samen met Spotify. En ook het geluid van de tv en de PlayStation klinkt een stuk beter..
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
De Sonos beam voldoet aan de verwachting.
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • Geluid weergave
  • Compacte vormgeving
  • Stem bediening
  • Minpunten
  • Geen Losse bas
  • Geluid valt soms weg en TV neemt dan over
De Sonos beam voldoet aan de verwachting. Afgezien van af en toe een hapering is het een compacte geluidssysteem die het geluid van de tv naar een hogere kwaliteit brengt.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
nooit meer zonder!
 | 10-04-2020
Geweldige speaker. Hiermee kan ik mijn play one en sonos van de ikea aansluiten op mijn tv. En er komt geweldig geluid uit. Ook is de Google assistent echt een aanwinst!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een grandioos geluid
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
Sinds enkele weken deze beam in bezit en ik ben er dik tevreden mee, het bedieningsgemak en het geluid is voor mij prima. Er komt waarschijnlijk ook uitbreiding op deze beam.
Sonos Beam Wit Reviews