U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 367 reviews
389,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraai geluid uit compacte soundbar
 | 28-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Aan te sluiten op wifi
  • Compact
  • Minpunten
  • Geen alternatieve aan sluitmogelijkheden
Fraai geluid uit compacte soundbar. Gemakkelijk te installeren. WiFi garandeert een beter geluidskwaliteit. Jammer dat er geen andere aansluitmogelijkheden in.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid!!
 | 25-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Warm, vol geluid
  • Makkelijk koppelbaar
  • App bediening
  • Minpunten
  • Soms herkent ie niet meteen het apparaat waarmee ik wil afspelen
Wij hebben de Beam icm Sub en de Ikea Symfonisk speakers als surround set en als multiroom opstelling. Het is af en toe even vogelen als we van muziek naar tv over willen stappen omdat de Beam niet meteen de tv herkent, maar als hij dan aanspringt is de geluidskwaliteit echt top! Wilde dat we vrijstaand wonen zodat we hem op volle kracht kunnen luisteren... Maar dat zullen de buren niet op prijs stellen ;-) Maar heel mooi, warm, vol geluid en fijn te bedienen via zowel Sonos App als Ikea Home. Een dikke aanrader!!!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
aanrader
 | 25-12-2019
  • Pluspunten
  • compact design
  • goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen aan/uit knop
Het feestje begint al bij het uitpakken van de beam. Stevige verpakking waar alles netjes in zit. Verbinden met het wifi netwerk via de app, dan nog wat rondlopen/rondzwaaien met jouw tablet/gsm voor de beste geluidskwaliteit en je moet niks meer doen. Gewoon genieten van het geluid. Jammer dat er geen aan/uit knop is, de enige manier om deze uit te schakelen is de stekker uit het stopcontact halen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 24-12-2019
  • Pluspunten
  • Spraak besturing
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te bedienen met google
Geweldige product geweldig geluid makkelijk aan te sluiten
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Briljant
 | 21-12-2019
Laagdrempelig Plug&Play Kon door de Beam mijn Play 1’s aan mijn tv koppelen
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Vol geluid en geen extra afstandsbediening nodig
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig aan te sluiten op TV via HDMI ARC
  • Volle klonk in combinatie met SUB
  • Minpunten
  • Kostprijs
Installatie is heel eenvoudig, Spanning voorzien en HDMI kabel aansluiten op de HDMI ARC van je TV en bent klaar. De bean schakelt automatisch over naar audio van TV als die wordt aangezet tijdens het afspelen van andere muziek.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Word hier helemaal blij van echt top product
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Alles top
  • Minpunten
  • Geen
Super mooi geluid en mooi dessin. Top dat Google is ingebouwd werkt echt goed. En heel gebruiksvriendelijk
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Sonos Beam doet precies wat je ervan verwacht prima geluid
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • bediening met afstandbediening tv
  • schakelt vanzelf om naar tv gebruik
  • mooi surround geluid icm one
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 18-12-2019
Goed niet te groot en top geluid zeker samen met de play 1
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima soundbar
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Kwaliteit geluid
  • Installatie
  • App
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Mooie soundbar, beperkt formaat, mooi geluid, eenvoudig te installeren. Kortom prima aankoop!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed geluid in een veelzijdig apparaat
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Gemakkelijke bediening
  • Goed geluid
  • Handig dat je kan combineren met Sonos en Ikea speakers
  • Minpunten
  • Vormgeving is OK, maar niet top
  • Bas kan beter
  • Toch wel prijzig (door het merk)
  • Klein ledje bovenop niet uit te schakelen
Gekocht om grote losse speakers te vervangen. Installatie is zeer goed uitgelegd via de app en daardoor erg eenvoudig. Geluid is veel beter dan van de TV ingebouwd maar uiteraard minder dan van losse grote speakers. De bas vind ik wel tegenvallen, had ik beter verwacht (ondanks het kleine formaat). Bediening van de beam is zeer eenvoudig. Indien de tv aanstaat gaat het geluid automatisch via de beam en het geluid is ook gewoon via de normale tv afstandsbediening te veranderen (fijn!). Verschillende muziekdiensten (zoals Apple Music, spotify, etc) zijn compatibel met de beam en nemen de stream van je telefoon of tablet over zodat je batterij langer meegaat. De Sonos app is hierin ook handig, want daar kun je muziek en radio diensten aan toevoegen zodat je makkelijk kan schakelen en niet lang hoeft te zoeken naar favorieten. Extra pluspunt vind ik dat je deze speaker kan koppelen met andere Sonos speakers, maar ook met de (goedkopere) Ikea speakers. Voor degenen die genoegen nemen met iets mindere geluidskwaliteit een zeer goede optie! Zeker ook omdat deze beam, net als andere Sonos hardware toch wel prijzig is. Een ander nadeel vind ik het kleine status ledje bovenop de beam. Deze gaat nooit uit en ik heb ook nog niet kunnen vinden waar ik dat zou kunnen configureren. Voor veel mensen misschien niet super belangrijk, maar toch iets wat verbeterd zou kunnen worden, zeker als je de beam op de slaapkamer wil gebruiken.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
 
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Te koppelen met sonos 1
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vormgeving
De Beam heeft een goed geluid, in samenwerking met 2 sonos 1, geeft het vooral bij films een prachtig geluid, genieten.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie box met vol geluid
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Vol geluid
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Door het formaat zullen we een grotere tv moeten aanschaffen ;)
Mooi product. Wordt door ons gebruikt om het geluid van de tv af te spelen en om muziek te draaien. De tv wordt automatisch herkend en voor muziek de Sonos app, werkt naar behoren.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topapparaat
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Geluid top
  • Vormgeving mooi
  • Google assist
  • Voor TV en samen met je andere Sonos boxen
  • Minpunten
  • Geen
Sonos is in 1 woord top! Had al een 3-tal van de 5 en deze nu voor de TV. Sluit naadloos op elkaar aan. Voor de TV als we daar naar kijken, maar zodra ik muziek aanzet doet de bram vrolijk mee en doet niet onder voor zijn partners. Voor de TV geeft hij helder en rustig geluid, maar laat scènes goed uitkomen. Google assist vergemakkelijkt het leven (weer, nieuws, m’n agenda, files naar reisdoel, maar ook muziekaanvragen). Ik ben fan!
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gaaf design
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • makkelijk aan te melden onderling
Mooi geluid en design Jong en oud enthousiast!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Google Home aansturing geïntegreerd
  • Vrij compact
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Aansturing Google Home nog niet foutloos
We combineren de beam met twee sonos one\'s voor surround ervaring. Zeer eenvoudig aan te sluiten en mooi design. Ook zonder de surround ervaring een mooi geluid.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • installatie
  • gemak
  • vormgeving
  • uitbreidingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • niet
na uitpakken even alles installeren en dan 20 minuten ben je klaar. Wat een geluid en super gebruiksvriendelijk in gebruik. Films en muziek echt super.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi geluid en makkelijk te bedienen
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Klein formaat met veel en slim geluid
  • Minpunten
  • Als je een surround maakt met andere speakers is het lastig die speakers ook los te gebruiken. Dan moet je alleen de goedkoopste Sonos gebruiken voor surround
  • Iets te dik om onder veel tv's te plaatsen
Fantastisch product. Mooi geluid en het is heel makkelijk om meer of minder bas in de speakers te krijgen. Je kan de speaker zowel met de afstandsbediening van de tv als met je telefoon bedienen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch geluid uit zo\'n mooi apparaat.
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Setup
  • Minpunten
  • Lage tonen
  • Veel geld, niet duur.
We hebben de Sonos Beam gekocht omdat we graag beter geluid wilde bij onze televisie onder dat er een lelijke soundbar onder hang/ligt. We hebben een aantal keuzes overwogen van onder andere Harman Kardon en Sony maar waren al snel overtuigd door het geluid in combinatie met het formaat van de soundbar. Het geluid is vol en helder ten opzichten van de tv speakers en vult de kamer zonder probleem. Het stereobeeld is verrassend goed, links en rechts zijn echt duidelijk apart te horen. We gebruiken de Beam ook om dagelijks muziek op te luisteren. Ook daar leent de Beam zich goed voor. Na de aankoop van de Beam hebben we ook 2 Sonos one (Gen2) gekocht, vooral om wat extra bass vermogen in het systeem te krijgen. In de toekomst gaan we de set zeker uitbreiden met een Subb want zonder Subb mist het systeem wel wat volume in de lage tonen. De bediening en setup van het hele systeem was heel erg makkelijk en je wordt overal doorheen geloodst in de Sonos app.
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos play 5 = klaar voor de toelomstoekomst t
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Het is niet goedkoop
Wij hebben een Sonos play 5 aangeschaft. Wat een geweldig stukje techniek, en wat een heerlijk geluid. Met een zeer toegankelijk bedieningsgemak, waar ook een ouder persoon mee overweg kan.
Sonos Beam Wit Reviews