U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 460 reviews
419,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prachtig geluid
 | 07-06-2020
  • Pluspunten
  • Installatie ging goed
  • mooi formaat
  • Minpunten
  • even wennen dat er geen afstandsbediening bij is
  • verder geen minpunten
Pas perfect onder mijn Sony TV
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi compact apparaat met erg goed geluid.
 | 29-05-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Compact
  • Goed geluid
  • Wifi
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth.
Een Sonos beam gekocht ter vervanging van m’n harman Kardon 5.1 set. Deze zet was al wat ouder waardoor ik handmatig het geluid moest aanzetten. Ik heb de gehele set vervangen door de Sonos beam. Mooi compact apparaat met een verbazend goed geluid. Mooi strak design en in het wit. Mogelijk dat ik er in de toekomst nog extra boxen bij aan wil schaffen maar voor nu tevreden met alleen de Sonos beam. Wij gebruiken het apparaat vooral voor kijken van tv, series en games. Via HDMI arc aangesloten waardoor je gewoon met je afstandsbediening van het ziggo kastje het volume kan regelen. Gaat allemaal automatisch. Verder luisteren we regelmatig Spotify en radio via de beam. Erg tevreden met deze aankoop en het advies wat ik in de winkel in Naarden hierover heb gekregen en gehoord.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid!
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Compact, mooi design
  • Mooi en helder geluid, goed definieerbaar
  • Google spraakassistent
  • Nachtmodus en spraakversterking
  • Basisstation voor mooie surroundsound en multiroomgeluid
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
De Sonos Beam is een geweldige aanwinst voor iedereen die meer uit zijn of haar televisie wil halen. In combinatie met twee Sonos One SL\'s heb je de beschikking over heerlijk geluid. In eerste instatie was ik \'bang\' dat het basgeluid onvoldoende was omdat ik er geen subwoofer bijgekocht heb maar de Sonos Beam heeft me in positieve zin verrast. Voor een middelgrote woonkamer (35m2) wordt de ruimte gevuld met een heerlijk vol basgeluid. Vooral bij het kijken van series en films zorgt dit voor een extra dimensie. Met de sonosapp kun je het geluid via de EQ nog bijstellen naar je eigen wens. Ik heb de bas zelfs wat lager gezet. Een prettige functie is ook de spraakversterking, dat geeft bij bv talkshows een mooie heldere klank van het spraakgeluid. Ook de nachtmodus is prettig. Deze filtert de lage tonen er wat uit waardoor je geen overlast veroorzaakt voor de buren. Naast de fijne, heldere en goed definieerbare geluidskwaliteit past de Sonos mooi in ons interieur. De beam heeft een mooi design en is niet te lomp en groot. Bovendien verkrijgbaar in zowel zwarte als witte uitvoering. Ook een gave functie is de Google spraakassistent waarmee je spraakgestuurd commando\'s kan geven aan de beam. Voor wie zijn telefoon niet altijd bij de hand heeft een leuke extra optie. Al met al een echte aanrader!
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super!
 | 28-05-2020
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima toevoeging aan je muziekinstallatie
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Verkoop via de web winkel
Degelijke kwaliteit, makkelijk te installeren met behulp van de Sonos app. Werkt op de afstandbediening van de tv. Bestaande Sonos boxen goed te koppelen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • nachtmodus
  • uitstekend geluid
  • mooi design
  • stem versterker
  • makkelijk bedienbaar
uitstekend geluidkwaliteit in combinatie met de sonos play 1. 2 handige modus die uitstkend werken: nachtmodus en stem versterker de touchpad werkt gemakkelijk en stembediening in Nederlands, google kan nog niet alles opzoeken maar dat zal vast veranderen binnenkort.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos Beam is een compacte alleskunner
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Vormgeving
  • Goede bass, mn bij hogere volumes
  • Gebruiksvriendelijk
  • ‘Sonos kwaliteit’
  • Minpunten
  • Prijs
Recent de Sonos Beam aangeschaft na enkele lovende kritieken op diverse review-sites en sluit mij hierbij aan; wat een geluid uit zo’n klein apparaat! Daarnaast nog een stevige bass(m’n als volume wordt opgeschroefd), ondanks afwezigheid van subwoofer. Kortom; top aankoop!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 20-05-2020
Echt top heb ook interesse naar Sonos onze systeem met standaard wat kost dit ?
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product met geweldig geluid!
 | 15-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemakkelijk te installeren
  • Design
  • bediening met de SONOS app
  • Minpunten
  • microfoon van Google reageert wel eens ongevraagd
Nu enkele weken de Sonos Beam in mijn bezit. Geweldig geluid en heel makkelijk te installeren. Ook zonder de Sub komt er een mooi vol geluid uit de Beam, in combinatie met de Sonos one SL een mooie bioscoop ervaring. Zeker geen spijt van deze aankoop!!!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Goed geluid
  • Fijne app om zaken in te stellen
  • Minpunten
  • Prijzig
  • Je wil meer sonos producten
Geweldig product, makkelijk te installeren en er komt hard en zuiver geluid uit! Verder heb je veel mogelijkheden om te combineren met bijvoorbeeld de sonos one sl en de subwoofer om een 5.1 set te creëren.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Goed geluid
  • Fijne app om zaken in te stellen
  • Minpunten
  • Prijzig
Geweldig product, makkelijk te installeren en er komt hard en zuiver geluid uit!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid
 | 13-05-2020
Hij is super makkelijk in te stellen. de app is ook makkelijk te bedienen. Soms reageert de google assistent niet helemaal naar behoren. nu kan ik zelf een surround systeem gaan bouwen om mijn tv heen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Lekkere bas en prima geluidje
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • uit te bereiden als je surround of extra bas wil
  • redelijk eenvoudig te bedienen
  • prima vormgeving
  • goede koppeling met je TV
  • Minpunten
  • iets wat aan de dure kant
  • Zoek functie in de sonos app zoekt niet in spotify
Na wat vechten met de instelling in het begin (de koppeling met google home assistent ging wat moeizaam) enafstellingen staat dit apparaat als een huis. hij is niet extreem zichtbaar maar heeft een mooi vol geluid. De stemfunctie is ook prima en maakt TV kijken helderder en verstaanbaarder. Als spotify client doet ie perfect zijn werk. Hey google werkt zoals je daar van verwacht. reactie op mannenstemmen is wat minder, maar dat heb ik op alle apparaten in huis. Super fijn dat we maar 1 apparaat hebben die geluid van de TV, radio, spotify en google assistant doet. Een aanrader in ieders woonkamer.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid, makkelijk te installeren
 | 13-05-2020
  • Pluspunten
  • strakke vormgeving
  • gemakkelijk te bedienen met een app
  • prima geluid
  • staat niet in de weg, is mooi accesoire
  • true play
  • Minpunten
  • switchen geluid spotify naar tv en terug gaat wat lastig
Ik ben blij met deze strak vormgegeven sonosbar, want ik heb nu overal stereogeluid in mijn split level woonkamer, Daarbij helpt de true play ook goed, overal perfect aangepaste geluidssterkte en -kwaliteit. PS. Service van Platte tv was ook top!
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima oplossing voor wie beter geluid uit zijn TV wil zonder al teveel te investeren
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • Sonos ecosysteem
  • Compact
  • Prima geluid voor afmetingen en prijs
  • Super eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Sonos ecosysteem kan ook nadeel zijn
Gekocht in combinatie met Samsung QE49Q70R. Super eenvoudige installatie via de HDMI Arc poort waardoor de afstandbediening ook meteen de soundbar aanstuurt. Compacte afmetingen en prima geluid voor onze wensen. Klank is ook prima bij afspelen muziek met gelukkig niet teveel bas. Voor wie dat wel wil is er een subwoofer. IK heb stemactivatie uitgezet ivm privacy.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
 
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Stijlvol en compact
  • Zeer gemakkelijk te installeren
  • Prima geluid
  • Internetradio en streamen van diverse apparaten
  • Opties voor het uitbreiden van de set
  • Minpunten
  • Relatief prijzig
  • Stemmen kunnen schel klinken bij stereo
De Sonos Beam ziet er heel mooi uit en geeft goed geluid! Ook de bediening met de app, Google Assistant, de opties om internetradio en via diverse apparaten muziek af te spelen bevallen prima. Het aansluiten en installeren is echt heel gemakkelijk. Een klein minpuntje is dat audio wat wordt aangeleverd door een televisie of Mediabox als Stereo 2.0 schel kan klinken. Daardoor zijn stemmen minder aangenaam om naar te luisteren; zeker wanneer er op de achtergrond muziek klinkt. Bij de aanlevering van Dolby 5.1-geluid klinkt het veel beter!
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top!
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Google assistant springt wel eens aan zonder hey of oke google.
  • "Geen bluetooth" ( niet nodig zolang Wifi signaal goed is!)
Wij zijn erg blij met de Sonos Beam en zal deze dan ook zeker aanraden! Wij zijn nu aan het sparen voor een subwoofer om de beleving van films "nog" beter te maken.
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ideale soundbar goed geluid en bediening
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Helder geluid
  • Minpunten
  • Wit misschien beetje besmettelijk
  • Alleen de bar misschien voor sommige te weinig
  • Sonos verslaving overal muziek willen.
  • Hele zware Bass niet aanwezig.
Ben voor me verhuizing bezig huis beetje op te ruimen en kwam mijn onkyo set tegen werkelijk goed geluid. Maar voor mij te groot heb in wat jaartjes al wat Sonos speakers verzameld. Kwam bij plattetv inruildeals tegen formulier ingevuld en hoppa geregeld, korting op een Sonos beam die ik al een tijdje wilde kopen. Kon hem ophalen bij Plattetv in Utrecht ook in deze Corona tijd zijn de mannen die daar werken gastvrij, aardig en helpen je graag! Nu de soundbar zelf! Super makkelijk te installeren dmv de Sonos app. Ook surround is binnen paar minuten geregeld als je nog Sonos one speakers hebt! Met trueplay even door de woonkamer heen wandelen zodat de afstelling perfect is. Mijn opstelling is nu Sonos beam en twee Sonos one. Geluid van tv prachtig ook met films de Sonos sub niet nodig, goed surround dat je alles om je heen hoort voelt. Met muziek afspelen via de Sonos app de surround uitzetten en alle speakers gewoon op 100% zetten dan vult je kamer (licht aan de grote) goed met geluid! Geluid van Sonos is algemeen goed als je een echte audiofiel bent en dan bedoel ik ook een echte niet huis tuin keuken verstand dan is er altijd beter maar dan gebruik je dit soort systemen niet. Voor de iedereen die gewoon goed lekker geluid willen is dit een echte aanrader helemaal in combinatie met de Sonos one speakers!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
perfect geluid in de huiskamer
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • bas
  • draadloos
  • stemherkenning
  • vormgeving
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super soundbar
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Handige app
  • Installatie is super simpel
  • Veel radio kanalen via Sonos radio.
  • Compact maar goede prestaties
Eigenlijk nooit een soundbar gehad, mede door de reviews hier de Sonos Beam gekocht. Geluid is echt een verbetering, zeker tijdens films, maar ook met de PS4 komt het geluid veel beter tot z\'n recht.
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews