U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 367 reviews
389,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een dikke plus voor geluid en bediening
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Zuiver geluid
  • App bediening
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Niets
  • Niets
Makkelijk te installeren, heel handig te bedienen met app en een genot voor je oren.
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Worth every single euro
 | 26-01-2020
  • Pluspunten
  • Sound quality
  • Ease of use
  • Easy installation
  • Design, style
  • Connectivity
Bought my Sonos beam from the guys at Platte TV in Arnhem.. Couldn\'t be happier, sound quality, design and ease of use are second to none. I would have bought the move at the same time but the Xmas splurge and the fact that I had the missus with me
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Goede kwaliteit en goede bas
 | 26-01-2020
  • Pluspunten
  • Top geluid uit een relatief kleine speaker
  • Makkelijk te installeren
  • Beeld en geluid synchroom
Goede kwaliteit muziek en geluid qua film beleving Heb hem gecombineerd met 2 losse speakers van sonos waardoor ik Surround creƫer.. Echt film beleving en een echte aanrader..
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
net zo goed als hij er uitziet
 | 25-01-2020
  • Pluspunten
  • wifi ipv bluetooth
  • design
  • geluid
  • gebruikersvriendelijkheid
  • Minpunten
  • geleverde hdmi kabel is aan de korte kant
Installatie en gebruik is super, wifi maakt het makkelijk de teleffonfuncties als gesprekken ontvangen en de bediening van de spreaker gescheiden te houden. supper makkelijk te combineren met TV die ook alweer 10 jaar oud is.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
prima eenvoudig te bedienen apparaat
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • eenvoudig te bedienen met stem of telefoon
  • neemt weinig ruimte in
  • Minpunten
  • radio M Utrecht gaat niet met stem
apparaat is eenvoudig te bedienen. Alleen wanneer ik google aanroep om een andere radiozender pakt ie radio M Utrecht niet, dan krijg ik alleen het nieuws te horen wat ook nog oud nieuws is, andere zenders prima. Dus deze ene moet maar met de hand op mijn telefoon.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid, en leuke eyecatcher
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Eenvoud
Super geluid, makkelijk te installeren. Daarnaast nog een Sonos speaker in de keuken geplaatst. Zo nu en dan even puzzelen welke app nodig om waar muziek aan of uit te zetten (spotify, Sonos, intune, of TV) maar dat is een kwestie van wennen
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect apparaat
 | 22-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Google assistent
  • Goed overzichtelijke app.
  • Streamen van muziek en radio luisteren.
  • Makkelijk uit te breiden.
  • Minpunten
  • Weet er geen.
De sonos beam heeft een mooie geluidskwaliteit. Dit geld voor zowel mijn tv als het streamen van muziek. Het apparaat bedienen met de googel assistent is erg handig. De app van sonos is makkelijk en overzichtelijk zelfs voor mij 70plus.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 21-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Goed af te stellen
Geweldig geluid. Werk perfect en is makkelijk te installeren
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een kwaliteitsproduct en topservice
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te koppelen met andere Sonos producten
De Sonos beam is van zeer hoge kwaliteit en past uitstekend in de rest van ons interieur!! Topservice gehad in de winkel en uitstekend advies.kortom Sonos en platte tv .nl zijn zeer zeker aan te raden
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Kwaliteit is erg goed en makkelijk
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Simpel te installeren
  • Simpel aan te passen in groepen
  • Zeer goed geluid
  • Minpunten
  • Er Zijn geen minpunten als je alles goed gebruikt
Omdat ik al meerdere Sonos speakers had waar ik zeer tevreden over ben heb ik deze beam gekocht en nu is mijn tv geluid erg veel verbeterd en ik kan hem simpel koppelen en mijn ander geluid waardoor dit ook veel beter wordt
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Warm geluid
  • Mooie vorm geving
  • Goed regelbaar
  • Een aanrader
  • Minpunten
  • Geen
Sonos beamer bij Sony TV aangeschaft erg goede combinatie erg warm geluid uit beamer en erg goed te regelen met sonos app
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top geluid in klein formaat!
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Klein
  • Alexa
  • Design
  • Minpunten
  • Snel stoffig
Deze smart speaker is voor een kleine tot middelgrote woonkamer sterk genoeg om de ruimte te vullen met geluid. Je wordt het snel gewoon om Alexa te raadplegen.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top ding!
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Wifi
  • Hdmi aansluiten (omzetten naar Optisch)
  • Stevig
  • Minpunten
  • Past niet in speakergroep van google
  • Vrij hoog, past niet onder mijn televisie
Geweldige speaker. Product is stevig met een mooi design. Geluidskwaliteit is prima, in een appartement heb je hier echt voldoende aan anders zou ik een externe bass-speaker aanraden.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Had ik al eerder moeten kopen.
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
  • Vormgeving
Voor mij is het een product met een goed geluid en gemakkelijk te bedienen en installeren.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn systeem, makkelijk te bedienen.
 | 13-01-2020
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid uit een mooi en relatief kleine soundbar
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi geluid
  • Handig te bedienen met de app
  • Minpunten
  • Geen
Heel handig te bedienen met de sonos app. Diverse instelmogelijkheden, maar al meteen bij installatie meer dan voldoende.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed geluid uit relatief kleine behuizing
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • geluid
  • vormgeving
  • google assistent
  • internet Radio
  • Minpunten
  • interfereert soms met LG TV
goed geluid uit dit apparaat, en gemakkelijk te bedienen met app en google assistent. Ben nog wel van plan om het systeem uit te breiden met enkele \'losse\' Sonos luidsprekers. Soms zijn er problemen met de TV verbinding via de ARC poort.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima soundbar,zelfs zonder subwoofer een zeer goed geluid.
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • prachtig geluid.
  • Eenvoudig te installeren
  • Zeer goed te bedienen met de Sonos App
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
Ben zeer tevreden over dit product. Prima geluid, voor een betaalbare prijs. Ik kan iedereen deze soundbar aanraden.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische vervanger voor tv speakers
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • Perfect, vol geluid
  • Geluid vult de ruimte zonder hoog volume
  • Geluid kan hard zonder te vervormen
  • Mooi design, valt niet op
  • Minpunten
  • Sonos zelf heeft geen afstandsbediening
Perfect geluid. Of je nu \'gewoon\' het nieuws zit te kijken of de Avengers, alles wordt een intensere ervaring. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit genoegen heb genomen met de normale tv-speakers. Natuurlijk, als audiofiel zou ik de set in de toekomst misschien wel uitbreiden met andere Sonos speakers (zoals een sub). Dat schijnt overigens ook erg eenvoudig te zijn. Bediening via de app is ook erg makkelijk, enige minpuntje zou zijn dat de Sonos zelf geen afstandsbediening heeft. Maar aangezien ik altijd een telefoon of tv-afstandsbediening in de buurt heb liggen, hoeft dat geen probleem te zijn. Als met al een top product voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfect
 | 30-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving (vrij compact maar toch goed )
  • Gemakkelijk in bediening
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Jammer dat je het geluid tussen stem van Google en audio niet apart kan regelen
  • Geluid van Google assistent soms te zacht
Beval prima geluid is prima vormgeving prima