U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 367 reviews
389,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima soundbar voor de grootte!
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Stijlvol
  • Gemakkelijke bediening
  • Goed geluid
  • Vult de kamer goed
  • Minpunten
  • Geluid is niet altijd even vol, maar prima voor zijn grootte
Klein en compact dingetje, maar vult de kamer goed. Integreert prima in Sonos ecosysteem en super simpel te installeren. Geen Dolby Atmos, maar voor de prijs stoort me dat niet. Muziek spelen gaat goed, met de Sonos app direct internetradio of Spotify streamen is mogelijk, bluetooth niet. De geluidskwaliteit is erg goed, voor films en series ideaal. Muziek is ook prettig, al mist het soms wat bas als je het vergelijkt met wat grotere speakers. Niettemin is hij prima voor zijn grootte.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een geweldig geluid en veel mogelijkheden uit een kleine soundbar
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Compact
  • 5.1 setup mogelijkheid
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen ophangbeugel er bij geleverd.
  • Geen bluetooth
  • Geen losse afstandsbediening (alleen met app)
  • Los verkrijgbare sub is wel erg duur.
  • Verslavend. Je wil er meer van aanschaffen
De Sonos Beam is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij is echt super klein en geeft toch een goed geluid in een kleinere kamer. Je kan je Sonos setup langzaam maar zeker uitbreiden. Hoop dat er nog meer betaalbare producten van Sonos op de markt gaan komen. Daarbij denk ik dan aan een subwoofer, want de huidige is wel erg overprijst. Jammer dat er niet een ophangbeugel bij geleverd wordt voor de prijs. Een van de mooiste pluspunten is wel de draadloze setup mogelijkheid voor 5.1. Eindelijk af van al die draden in de woonkamer. Hoop dat ze de Beam lang blijven ondersteunen en de mogelijkheden nog gaan uitbreiden in de toekomst.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Sonos Beam is voor mij de perfecte speaker en sound bar
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • unieke design
  • geluid is perfect
  • makkelijk te bedienen
  • aanwinst in je interieur
  • kleur wit
  • Minpunten
  • zou ik niet weten!
Ik wilde af van mijn oude bekabelde speakers en koos voor Sonos Beam. Hij heeft een super mooi vormgegeven design, uniek in zijn soort. Het geluid is zeer goed en gedetailleerd. Ik gebruik hem nu nog alleen als solo muziekspeaker en straks ook als soundbar bij een nieuwe tv. Bediening kan natuurlijk op de Beam zelf , op mijn phone maar ook met behulp van Home Assistant. Ik heb nog nooit zoveel muziek geluisterd.
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beam me up!
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat
  • Bediening
  • Zowel TV als muziek top
  • Minpunten
  • Aan en uitknop ontbreekt, voelt raar aan.
Oke Sonos is niet goedkoop, maar wat ze met de Beam hebben gedaan komt deze ineens in een beter budget te vallen. En het geluid is onovertroffen. Met mijn vorige soundbar steeds problemen maar deze Sonos werkt gewoon heel prettig (sssstt zelfs voor mijn vrouw)
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fijn geluid!
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Ideaal product
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Snelle levering
  • Zeer gemakkelijk te installeren
Zeer blij mee. Goed geluid. Al komt er binnenkort wel nog een sub en extra boxen bij. Maar dat is omdat we graag films ed kijken. Voor gewoon TV kijken is deze beam zeer geschikt. Ook wordt de spraakfunctie veel gebruikt. Ideaal om de tv, lampen en thermostaat te bedienen. Absoluut een top aankoop. En ik combi met het ophangsysteem ziet het er ook nog eens heel netjes uit
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
topspeaker, goed bedienbaar!
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi uiterlijk
  • optimaal geluid
  • genoeg bass voor in een slaapkamer
  • luid en duidelijk geluid, ook op hoge geluidsniveau
  • klein maar krachtig!
  • Minpunten
  • te weinig bass voor een grote kamer, alleen belangrijk als je hier om geeft anders is het geen probleem.
ik ben er heel erg tevreden mee dat ik dit product heb aangeschaft, ik heb dit op mijn slaapkamer. de beam onder de tv en 2 sonos play 1\'s links en rechts van mijn bed voor het optimale geluidskwaliteit en bioscoopeffect. werkt goed op geluid van een gameconsole, en films. denk alleen aan in de toekomst iets van een SUB er bij, deze is wel duur maar als je een grote ruimte zou willen vullen met het optimale geluid dan is dat wel handig om te doen. verder produceert dit product voor in een slaapkamer zeer genoeg bass. goeie kwalitiet en een mooi uiterlijk!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie soundbar die goed werkt icm LG 55 C9 Oled TV.
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Sonos app en integratie
  • HDMI ARC
  • Ruimtelijk geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Prijs
  • Geen AUX in
Sonos Beam is een mooie soundbar en werkt goed samen via HDMI ARC met mijn LG 55 C9 OLED TV. ICM 2x Tradfri SYMFONISK als aanvulling een hele mooie bioscoop ervaring!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
subliem geluid, briljant qua hoog en laag, en nog mooi ook !
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • snel geleverd en prima verpakt
  • geluid onvoorstelbaar goed
  • geluid wordt afgestemd op de ruimte
  • prijs valt mee gezien de hoge kwaliteit
  • Plattetv geeft goede uitleg en service
  • Minpunten
  • geen ontdekt; zijn er niet.
Bij het uitpakken voelde ik het al: dit is een bijzonder product. Hooggespannen verwachtingen. De aansluiting was eenvoudig. Het geluid van de Beam wordt subliem aangepast aan je ruimte. Het geluid overtrof mijn verwachtingen. Briljant en super hoog/laag. Wil niks anders meer.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
goede compacte soundbar
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • ziet er mooi uit
  • Spraakversterking
  • geluid voor de televisie
  • aansluitmogelijkheden
  • Google assistent
  • Minpunten
  • Voor puur muziek schiet het te kort
Ik zocht een soundbar om met name de spraak van de tv te versterken. Voor normaal televisie kijken voldoet deze soundbar perfect. Ook voor films is het volume voldoende. Om echt als muziekspeaker te dienen is het iets te weinig maar daar heb ik hem niet voor. Goede opties zoals google assistent en uitbreidbaar met andere Sonos producten. Kortom super tevreden met deze aankoop
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • 3 in 1 speaker
  • Google assistent
  • Minpunten
  • Geen bluetooth
Werkt perfect met de tv thuis films kijken net als in de bioscoop. Speaker ideaal in te stellen via de app.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Decent value for a very easy to use product
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • Good design, possible to fit into even smaller TV sets
  • Simple to set-up
  • Surround sound is better than expected
  • Minpunten
  • Relying on Sonos ecosystem and it's future (general concern with any smart speakers)
I chose to enter the Sonos ecosystem because of it\'s ease of use, using the Sonos beam along with two Sonos Symfonisk makes for a good home surround system, both for music and films. With most soundbars there is a trade-off between sound quality and ease of use, I was unsure about which path to go initially but after setting everything up I\'m very happy with my decision.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitermate tevreden, overtreft mijn verwachtingen
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
  • Mooie vormgeving
  • Waanzinnig geluid
Eenvoudige installatie, waanzinnig geluid!! Ik geniet:)
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Gewin goed!
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk te installeren
  • Goede app
  • Minpunten
  • Maar één HDMI aansluiting
Een soundbar die voor de gemiddelde gebruiker een uitstekende keus is. Vult met gemak de huiskamer met muziek en gesproken woord dat zelfs voor mijn slechte oren voldoende gedetailleerd en helder is. Gecombineerd met het mooie uiterlijk en de acceptabele afmeting is het voor de prijs een prima, zo niet de beste, keuze.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect apparaat, mooi vorm gegeven.
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Vele
  • Minpunten
  • Geen
De Sonos Beam zwart is een mooi vorm gegeven apparaat – past prima in het interieur – goed geluidsweergave en eenvoudig bedieningsgemak. Wij gaan de Beam combineren met ons andere Sonos systeem en realiseren hiermee een prima geluidskwaliteit op onze televisie. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top apparaat
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Heel goed geluid
  • Goed functionerende app
  • Te bedienen met een assistent
  • Mooi ontwerp
De installatie was een fluitje van een cent en met de Sonos app is de beam gemakkelijk te bedienen. Ook de aansluiting aan de TV en Ziggo Mediabox Next met de HDMI kabel ging snel en meteen goed. De Bediening met de Google assistent werkt uitstekend maar persoonlijk vind ik dit nu nog eigenlijk niet meer dan een gadget. Wie weet hoe de ontwikkeling zal zijn? Een punt van aandacht is wel dat de Google assistent af en toe reageert op gesproken tekst van de TV. Dan onderbreekt de assistent het geluid van de TV en “gaat iets uitleggen” . De tijd zal leren of dit echt storend wordt en of het wel of niet verandert. Je kunt natuurlijk ook de microfoon uitschakelen als je geen gebruik wilt maken van de assistent maar het is een functie die er wel bijhoort!
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch produkt en een aanwinst in huis!
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid hoog en midden
  • Vervangt 3 speakers
  • Zeer eenvoudig aan te sluiten en te installeren
  • Minpunten
  • Bij hoger volume mist hij wat laag frequent geluid
Sonos beam wit heeft een mooi design en is een aanwinst voor de filmkijker! De beam is 3.0 en vervangt hiermee 3 speakers.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super, had ik eerder moeten hebben
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Aansluiten ging zeer gemakkelijk
  • Minpunten
  • Geen
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede soundbar
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Bas
  • Minpunten
  • Lip Sync
  • Bas
Mooi geluid, goede bas voor een sounder zonder sub. Let wel op: sommige TVs (zoals LG) hebben een probleem met lip-synchronisatie. Ik heb hier nog een aparte splitter voor moeten kopen. Zoek dus even Google op je TV + "Lip Sync"
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top kwaliteit geluid voor de grootte van het product
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • gemakkelijke installatie
  • neemt weinig ruimte in
  • het systeem is makkelijk uit te breiden met andere Sonos poducten
  • goed geluid
De beam is makkelijk te installeren via de sonos app. Ook is de beam vervolgens makkelijk te bedienen via deze app. de beam is ook compact en voor zijn grootte produceert de beam goed geluid zuiver en voldoende bass. De beam is ook gemakkelijk uit te breiden met de sones one, de sonos one SL en de sonos sub 2.0.