U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 339 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een kwaliteitsproduct en topservice
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te koppelen met andere Sonos producten
De Sonos beam is van zeer hoge kwaliteit en past uitstekend in de rest van ons interieur!! Topservice gehad in de winkel en uitstekend advies.kortom Sonos en platte tv .nl zijn zeer zeker aan te raden
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Kwaliteit is erg goed en makkelijk
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Simpel te installeren
  • Simpel aan te passen in groepen
  • Zeer goed geluid
  • Minpunten
  • Er Zijn geen minpunten als je alles goed gebruikt
Omdat ik al meerdere Sonos speakers had waar ik zeer tevreden over ben heb ik deze beam gekocht en nu is mijn tv geluid erg veel verbeterd en ik kan hem simpel koppelen en mijn ander geluid waardoor dit ook veel beter wordt
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Warm geluid
  • Mooie vorm geving
  • Goed regelbaar
  • Een aanrader
  • Minpunten
  • Geen
Sonos beamer bij Sony TV aangeschaft erg goede combinatie erg warm geluid uit beamer en erg goed te regelen met sonos app
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top geluid in klein formaat!
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Klein
  • Alexa
  • Design
  • Minpunten
  • Snel stoffig
Deze smart speaker is voor een kleine tot middelgrote woonkamer sterk genoeg om de ruimte te vullen met geluid. Je wordt het snel gewoon om Alexa te raadplegen.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top ding!
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Wifi
  • Hdmi aansluiten (omzetten naar Optisch)
  • Stevig
  • Minpunten
  • Past niet in speakergroep van google
  • Vrij hoog, past niet onder mijn televisie
Geweldige speaker. Product is stevig met een mooi design. Geluidskwaliteit is prima, in een appartement heb je hier echt voldoende aan anders zou ik een externe bass-speaker aanraden.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Had ik al eerder moeten kopen.
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installatie
  • Vormgeving
Voor mij is het een product met een goed geluid en gemakkelijk te bedienen en installeren.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn systeem, makkelijk te bedienen.
 | 13-01-2020
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid uit een mooi en relatief kleine soundbar
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi geluid
  • Handig te bedienen met de app
  • Minpunten
  • Geen
Heel handig te bedienen met de sonos app. Diverse instelmogelijkheden, maar al meteen bij installatie meer dan voldoende.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed geluid uit relatief kleine behuizing
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • bedieningsgemak
  • geluid
  • vormgeving
  • google assistent
  • internet Radio
  • Minpunten
  • interfereert soms met LG TV
goed geluid uit dit apparaat, en gemakkelijk te bedienen met app en google assistent. Ben nog wel van plan om het systeem uit te breiden met enkele \'losse\' Sonos luidsprekers. Soms zijn er problemen met de TV verbinding via de ARC poort.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima soundbar,zelfs zonder subwoofer een zeer goed geluid.
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • prachtig geluid.
  • Eenvoudig te installeren
  • Zeer goed te bedienen met de Sonos App
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
Ben zeer tevreden over dit product. Prima geluid, voor een betaalbare prijs. Ik kan iedereen deze soundbar aanraden.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische vervanger voor tv speakers
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • Perfect, vol geluid
  • Geluid vult de ruimte zonder hoog volume
  • Geluid kan hard zonder te vervormen
  • Mooi design, valt niet op
  • Minpunten
  • Sonos zelf heeft geen afstandsbediening
Perfect geluid. Of je nu \'gewoon\' het nieuws zit te kijken of de Avengers, alles wordt een intensere ervaring. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit genoegen heb genomen met de normale tv-speakers. Natuurlijk, als audiofiel zou ik de set in de toekomst misschien wel uitbreiden met andere Sonos speakers (zoals een sub). Dat schijnt overigens ook erg eenvoudig te zijn. Bediening via de app is ook erg makkelijk, enige minpuntje zou zijn dat de Sonos zelf geen afstandsbediening heeft. Maar aangezien ik altijd een telefoon of tv-afstandsbediening in de buurt heb liggen, hoeft dat geen probleem te zijn. Als met al een top product voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfect
 | 30-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving (vrij compact maar toch goed )
  • Gemakkelijk in bediening
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Jammer dat je het geluid tussen stem van Google en audio niet apart kan regelen
  • Geluid van Google assistent soms te zacht
Beval prima geluid is prima vormgeving prima
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraai geluid uit compacte soundbar
 | 28-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Aan te sluiten op wifi
  • Compact
  • Minpunten
  • Geen alternatieve aan sluitmogelijkheden
Fraai geluid uit compacte soundbar. Gemakkelijk te installeren. WiFi garandeert een beter geluidskwaliteit. Jammer dat er geen andere aansluitmogelijkheden in.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super geluid!!
 | 25-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Warm, vol geluid
  • Makkelijk koppelbaar
  • App bediening
  • Minpunten
  • Soms herkent ie niet meteen het apparaat waarmee ik wil afspelen
Wij hebben de Beam icm Sub en de Ikea Symfonisk speakers als surround set en als multiroom opstelling. Het is af en toe even vogelen als we van muziek naar tv over willen stappen omdat de Beam niet meteen de tv herkent, maar als hij dan aanspringt is de geluidskwaliteit echt top! Wilde dat we vrijstaand wonen zodat we hem op volle kracht kunnen luisteren... Maar dat zullen de buren niet op prijs stellen ;-) Maar heel mooi, warm, vol geluid en fijn te bedienen via zowel Sonos App als Ikea Home. Een dikke aanrader!!!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
aanrader
 | 25-12-2019
  • Pluspunten
  • compact design
  • goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen aan/uit knop
Het feestje begint al bij het uitpakken van de beam. Stevige verpakking waar alles netjes in zit. Verbinden met het wifi netwerk via de app, dan nog wat rondlopen/rondzwaaien met jouw tablet/gsm voor de beste geluidskwaliteit en je moet niks meer doen. Gewoon genieten van het geluid. Jammer dat er geen aan/uit knop is, de enige manier om deze uit te schakelen is de stekker uit het stopcontact halen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 24-12-2019
  • Pluspunten
  • Spraak besturing
  • Geweldig geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te bedienen met google
Geweldige product geweldig geluid makkelijk aan te sluiten
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Briljant
 | 21-12-2019
Laagdrempelig Plug&Play Kon door de Beam mijn Play 1’s aan mijn tv koppelen
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Vol geluid en geen extra afstandsbediening nodig
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig aan te sluiten op TV via HDMI ARC
  • Volle klonk in combinatie met SUB
  • Minpunten
  • Kostprijs
Installatie is heel eenvoudig, Spanning voorzien en HDMI kabel aansluiten op de HDMI ARC van je TV en bent klaar. De bean schakelt automatisch over naar audio van TV als die wordt aangezet tijdens het afspelen van andere muziek.
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Word hier helemaal blij van echt top product
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Alles top
  • Minpunten
  • Geen
Super mooi geluid en mooi dessin. Top dat Google is ingebouwd werkt echt goed. En heel gebruiksvriendelijk
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Sonos Beam doet precies wat je ervan verwacht prima geluid
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • bediening met afstandbediening tv
  • schakelt vanzelf om naar tv gebruik
  • mooi surround geluid icm one