U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 184 reviews
419,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gebruiksvriendelijk met top geluid!
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Heel mooi vormgegeven soundbar welke een top geluid geeft. Installatie is heel simpel, plug & play...
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige soundbar
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Compacte soundbar
  • HDMI arc
  • Geluid!
  • Minpunten
  • Geen
De sonos beam heeft mijn bose 321 systeem vervangen. Het geluid is geweldig. Zowel de hoge als lage tonen. Beste prijs bij plattetv!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super vormgeving en mooi geluid.
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
Sonos topproducten. Makkelijk installeren en afstellingen regelen zich bijna vanzelf.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie compacte soundbar met goed geluid voor zowel TV als muziek .
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Plug & play
  • Streaming met NAS
  • Goed geluid met redelijke bas
  • Makkelijke app
  • Airplay functie
  • Minpunten
  • Blijft aanstaan
  • Geen bluethooth
Mooie compacte soundbar met goed geluid. Redelijke bass bij films en muziek. Erg makkelijk in gebruik met Apple music., die als dienst is opgenomen. Daardoor raakt je telefoon niet leeg en kan je gewoon bellen terwijl de muziek doorspeel,in tegenstelling tot airplay. Extra voordeel is gebruik van NAS waarmee je eigen opgeslagen muziek in flac kan afspelen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect voldoet prima
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Perfect voor kleinere ruimte
  • Eenvoudig bedieningsgemak
  • Perfect geluid
  • Praat progama duidelijker
Zeer goed product voor kleinere ruimte vergeleken met zijn grotere broer
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Conplementeert Sonos surround systeem
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Compact en mooi design
  • Helder en volledig geluid
  • Perfect als onderdeel van surround of met enkel een sub
  • Minpunten
  • Geen echt diep lage tonen, sub erbij is gewenst
Wij hebben de Playbar weggedaan en deze zeer compacte Beam geplaatst binnen Sonos surround systeem inclusief sub en twee play one. De Beam doet in dit geheel totaal niet onder qua geluid tov de Playbar. Het tv geluid (spraak) komt er veel beter uit dan met de Playbar. Daarnaast is de Beam super compact!! Zeer content! Het advies van PlatteTv om deze te plaatsen was top!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product. Super geluid.
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Compact
  • Makkelijke bediening
  • Snel te installeren
  • Minpunten
  • Blokkade op gratis stremming diensten
Geweldig geluid. Alleen jammer dat Sonos niet toestaat om gratis account spotify toe te laten.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product voor een uitstekende prijs .
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth
Niks dan goed over dit product van Sonos. Snel geïnstalleerd en een heel goed geluid. Zeker samen met de twee play 5 boxen. De extra korting van Plattetv zorgt ervoor dat het product uitstekend geprijsd is. Nergens anders goedkoper.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid uit een mooi formaat soundbar
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Trekt veel stof aan
Super mooi helder geluid uit deze soundbar. Ik heb nog een home cinema set staan en ga deze vervangen voor meer sonos speakers. Het aansluiten was binnen een minuut geregeld. En het geluid is mooi ook zonder subwoofer. Het koppelen met mijn Sony tv ging ook prima nu werkt al het geluid van de tv op de soundbar en je kan zelfs de soundbar met de tv afstandsbediening bedienen
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super aankoop
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • Spraakbediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
De sonos beam aangeschaft voor de slaapkamer maar had in de woonkamer ook niet misstaan qua geluid. Daarnaast zijn de sonos-producten erg gemakkelijk in gebruik. In de woonkamer heb ik een playbar staan die uiteraard nog net een stapje beter klinkt maar als ik dan naar het verschil in prijs kijk zou ik achteraf voor de Beam zijn gegaan. Daarnaast beschikt deze ook nog eens over spraakbesturing wat de playbar niet heeft.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Value for money
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Simpele installatie
  • Minpunten
  • Geen blue tooth
Uitstekend geluid Strakke vormgeving Eenvoudig te installeren
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Sonos Beam overtreft onze verwachtingen,zowel in gebruik als geluid
 | 23-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder , goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Wij zijn heel verrast over het bedieningsgemak en het geluid van de Sonos Beam. Wij waren sceptisch over het aansluiten van de Sonos Beam,maar met de app stelt het niets voor. De app helpt je stap voor stap door het installatie programma, heel fijn! Wij hebben de Sonos Beam sinds kort in ons bezit maar zijn er superblij mee.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
beter dan gedacht
 | 23-02-2019
  • Pluspunten
  • hdmi arc
  • design
  • makkelijke installatie
  • Minpunten
  • te weinig hdmi
Ik heb altijd de sonos playbar willen kopen voor het toch vollere en betere en hogere geluid. Maar heb dit niet gedaan wegens gebrek aan hdmi of alexa ondersteuning. Deze luidspreker in combinatie met sonos play 5 valt heel goed mee van geluid, veel krachtiger dan ik verwacht had van toch een compact model. Ik ben tevreden, ook al heb ik een erg hoge ruimte van 3,5 meter.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product!
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Sonos systeem
  • Gebruik
  • Design
  • Minpunten
  • Prijs
Erg fijne, gebruiksvriendelijke en mooie soundbar! Die goed aansluit op het Sonos systeem en in onze kamer zorgt voor een goed geluid bij onze Sony tv. De vormgeving en het design passen bij de tv’s van tegenwoordig. Ik ben zeer tevreden met deze soundbar. Al denk ik dat er met name na het combineren met een Sub er verbluffend geluid gerealiseerd wordt.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig apparaat goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • makkelijk aansluiten
  • goede service
  • snelle levering
  • betaalbaar
  • Minpunten
  • geen
Goede informatie gekregen in de winkel,maar omdat het niet op voorraad was zouden ze het thuis bezorgen ,dus na betaling naar huis en werkelijk de andere dag al in huis ,verders het aansluiten is kinderspel en samen met 2 boxen play one een fantastisch geluid in de kamer
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Klein
  • Compact
  • Goed geluid
heel goed apparaat. Geweldig geluidskwaliteit.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
geweldig apparaat van goede kwaliteit
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • gemakkelijke bediening
  • goed geluid
De Sonos Beam die ik heb aangeschaft is een geweldig apparaat, gemakkelijke bediening en een mooi geluid zowel bij de TV als de radio. Dit is echt een aanrader.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid, strak design
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • strak design
  • makkelijk bedienbaar
  • Sonos app
Mijn oude 3.2.1 Bose systeem aan de kant gezet. De Sonos app werkt prima en via Spotify luisteren wij nu weer naar al onze favoriete muziek. Door de HDMI aansluiting schakelt hij het geluid automatisch over naar mijn TV geluid, wanneer ik deze aanzet. Met de vriendelijke uitleg van Alex van plattetv genieten wij nu van onze nieuwe Samsung QLed tv en de Sonos beam!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
ongeëvenaard geluid en gave vormgeving
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • design
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • eenvoudige installatie
  • Bedienen via een App
  • Minpunten
  • prijs
  • abonnement op streamingdienst nodig
Super geluid, eenvoudig te installeren en te bedienen. Zeer gebruiksvriendelijke app.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer vlot en goed geholpen door de medewerkers van plattetv.nl
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Bediening
  • Uitbreiding
  • Vormgeving
Geweldig apparaat. Mooie vormgeving en eenvoudig te bedienen.