U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 66 reviews
419,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi geluid
 | 10-11-2018
Een mooie onopvallende Beam met een fijn geluid!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
aanwinst voor me tv
 | 10-11-2018
  • Pluspunten
  • mooi design
  • goed geluid
  • 2 kabels
  • doos compleet
  • Minpunten
  • niet surround
Sonos beam is echt een verbetering van me tv geluid. Voor surround heb je wel nog meer sonos speakers nodig. In heel veel recensies lees je dat het eenvoudig aan te sluiten is. Nou dat was bij mij in theorie ook het geval maar in de praktijk helaas niet. na aansluiten gooide mijn router alles op tilt. Dus moest eerst de router opnieuw instellen en toen weer met sonos aan de slag. Vanaf daar ging het zoals iedereen zei, eenvoudig! Op de sonos community staat veel goede informatie met plusswn en minnen
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een must voor ieder huishouden
 | 09-11-2018
Geweldige sound en zeer makkelijk te bedienen. Plug en play
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen moment spijt over deze aankoop
 | 05-11-2018
Geweldig product, deze later nog uitgebreid met de Sonos one boxen. Lijkt of ik in de bioscoop zit nu :)
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig geluid en zo compact
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • Compact
  • Uitstekend geluid
  • Minpunten
  • Geen pick up aansluiting
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid is een kleine behuizing.
 | 03-11-2018
Erg makkelijk te instaleren . Met 2x sonos play 3 geweldig surround geluid.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Supermakkelijk te bedienen apparaat met goede geluidskwaliteit.
 | 29-10-2018
  • Pluspunten
  • Vol geluid
  • Compact
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Ik ben zeer tevreden met de beam. Het gaat in de eerste plaats om het geluid. En dat is me niet tegengevallen. De beam staat onder mijn 65 inch LG OLED in een kamer van 6x4 m. Achter de bank heb ik twee play 1's staan. De beam geeft een vol geluid. Spraak wordt helder weergegeven, maar muziek wordt ook erg mooi afgespeeld. Ik heb eerst nog gedacht om een sub aan te schaffen, maar icm de play 1's vond ik dit niet nodig. Ik kijk veel Netflix en dan is deze combinatie erg goed.! Naast het veelbesproken bedieningsgemak(mijn vrouw kan nu ook de tv aanzetten), koppelt het apparaat moeiteloos met mijn tv. zoek niet verder voor een mooi geluid en mooie looks in je huis.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede uitleg in de winkel, na een denkperiode apparaat via de webshop besteld.
 | 27-10-2018
Soundbar heeft een prima vol geluid en ziet er mooi uit.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Verbluffend geluid uit 1 geluidsbar
 | 25-10-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluiten
  • Direct streamen van Spotify
  • Geluid via TV ARC aansluiting
  • Weinig kabels nodig
  • Minpunten
  • Telefoon app nodig voor eerste installatie
Geweldig geluid waarbij we nu meer horen dan de TV speaker ons liet horen. Verrassend hoe de effecten de kamer in komen. Geweldig dat je later nog optionele speakers kan toevoegen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een super aankoop een volle bas zonder gebruik te hoeven maken van een sub-woofer.
 | 24-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Installeren
  • Minpunten
  • Ophangbeugel moet seperaat besteld worden
  • Spraakbesturing 'nog' niet beschikbaar
Zeer duidelijke geluidsweergave zowel bij films als wel bij "praat" programma's. Bediening via de Sonos app op je telefoon.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima aankoop.
 | 22-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Prima geluid ,mooi vormgeving zoals ik verwacht van Sonos.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie en voor mij een noodzakelijke aanvulling bij mijn televisie
 | 21-10-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Instellingsmogijkheden
  • Vormgeving
Zie boven
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superblij met deze aankoop
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Klein
  • Mooi
  • Niet duur
Super simpel aan te sluiten en het is geluid is super
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig apparaat
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen AB
in 1 woord: geweldig
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi nieuwe gadget
 | 09-10-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • aansluitingsgemak
  • geluid
  • Minpunten
  • niet geschikt voor te oude tv's
Erg blij met deze Sonos Beam. Geeft goed geluid en ziet er strak uit! In eerste instantie wel teleurgesteld toen bleek dat ik hem niet op mijn tv kon aansluiten.. (het toestel bleek te oud en niet de juiste uitgangen te hebben) maar goed.. dan ga je ook overstag en bestel je meteen een nieuwe tv! :D
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie zuiver geluid, en makkelijk te bedienen
 | 07-10-2018
  • Pluspunten
  • Zuiver geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Strak design
  • Makkelijk te koppelen aan tv
  • Bedienbaar via elke afstandsbediening en smartphone
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Uitstekend geluid, fijne bediening en superveelzijdig!
 | 05-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Inclusief HDMI-Optisch verloop
  • Multifunctioneel
  • Minpunten
  • Volumebediening via app
Bevalt erg goed, ook heel fijn dat er voor de soundbar twee functies op zitten voor betere verstaanbaarheid van spraak en gereduceerde bas (nachtmodus). De bar heeft een mooi formaat en alles oogt en doet strak en afgewerkt aan. Het volume iets aanpassen via de telefoon kan soms onverwachte resultaten opleveren
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product!
 | 03-10-2018
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Vormeving
  • Toekomstige spraakassistentie
  • De app
  • Minpunten
  • Nog geen spraakassistentie
Zeer goed geluid en een mooie vormgeving. daarnaast is de app ook zeer gemakkelijk in gebruik. (Precies wat ik gewend ben van sonos).
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Duur, maar klasse apparaat met heldere toon!
 | 01-10-2018
  • Pluspunten
  • Zuiver geluid
  • Helder
  • Geschikt voor oudere oren
  • Inruil mogelijkheid
  • Minpunten
  • Prijs is fors
  • Lijkt vastgestelde verkoopprijs
  • App op Samsung Android niet perfect
  • App beperkter dan op appel
Vanwege inruil bij PlatteTV uitgekomen. Dat scheelde 10% t.o.v. de (door Sonos vastgestelde ... nee toch?) verkoopprijs. Er wordt een Sonos app gebruikt voor de connectie met Wifi. Samsung Android gebruikers let op! Schakel automatische netwerkwissel tijdelijk uit, anders kan de Sonos geen verbinding maken
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kwaliteitsbeleving begint met het uitpakken. Bijna zonde om de verpakking weg te gooien.
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Uitstraling
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Kleurstelling
Prima speaker met een goed geluid. Straalt kwaliteit uit. Net even iets te wit.