U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 473 reviews
449,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een super soundbar echt een aanwinst in ons huis samen met de 2 playone’s
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi design
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben erg bij met de soundbar zekkers met de 2 play one’s deze samenstelling is ideaal voor onze huiskamer. Erg makkelijk te bedienen vanaf de iPhone of iPad . Erg bedankt voor jullie advies en hulp .
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie vormgeving en goed geluid.
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Sprekers niet altijd synchroon met beeld.
Heel mooi in combinatie met Samsung The Frame. De Sonos Beam heeft zeer veel mogelijkheden.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig product, zeer goed geluid voor het formaat.
 | 19-11-2020
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Prijs t.o.v. de playbar
  • Makkelijk te bedienen
  • Eenvoudige installatie / uit te breiden.
  • Minpunten
  • Compatibiliteit met oudere producten
  • Geen calibratie met Android, wel met Apple.
Heb gekozen voor de Sonos Beam, voornamelijk door het formaat / prijs. En het feit dat ik in een appartement woon. Aangezien ik al ervaring heb met andere Sonos producten (Bar / One) en een groot fan ben van de software heb ik voor dit product gekozen. Installatie is een fluitje van een cent. Je bent misschien 10 minuten bezig (i.c.m. het opzetten van de software) Geluid is bijzonder goed voor het formaat. Vind persoonlijk dat het geluid niet onder doet voor de Playbar. (Geen ervaring met de ARC helaas.) De sub is in mijn optiek niet echt nodig. (Hetzelfde als met de Bar.) Dat wil niet zeggen dat alles 100% top is. Er zijn helaas een aantal minpunten die ik ontdekt heb: 1. "Oude generatie Sonos producten" hebben een issue met de nieuwe generatie Sonos software. Hiervoor heb je 2 verschillende software pakketten nodig helaas. 2. Met een Android kun je ruimtelijke calibratie doen. Dit kan wel met een Apple. Geen idee waarom, maar vind dit toch wel een minpunt, aangezien na de calibratie het geluid aanzienlijk verbeterd (Ruimtelijker klinkt) is. Al met al kan ik dit product aanraden! Heb er veel plezier van. Ben verder zeer tevreden met mijn aankoop!
Sonos Beam Wit Reviews
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid
 | 13-11-2020
  • Pluspunten
  • Warm vol geluid
  • Vormgeving
  • Makkelijk te bedienen vanuit sonos app
  • Minpunten
  • Geen
Mooi warm geluid en in combinatie met 2 sonos one boxen bioscoopervaring. Makkelijk te instaleren en te bedienen. Blij mee
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
heel blij mee
 | 09-11-2020
  • Pluspunten
  • prijs
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • formaat
nieuwe TV gekocht. Audio blijft dingetje bij zo\'n apparaat. Beam er onder en echt super audio. (overigens stiekem wel uitgebreid met 2 sonos1 speakers) Voor alleen tv geluid is de beam voldoende. Mooie prijs voor geleverde kwaliteit. Slimme speaker werkt prima
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Sonos gewoon top!
 | 01-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Zoals je van Sonos verwacht, gewwon goed. Fijn dat je voice command kan uitzetten op de speaker middels een knop.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voldoet aan verwachting
 | 22-10-2020
werkt zoals verwacht
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top geluid met eenvoudige bediening in een mooi design
 | 22-10-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig en vol geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Goede koppelingen o.a. met spotify
  • Mooi klein design
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Heb de beam met 2 one plus boxen en had twijfels over de meerwaarde van de sub die wat later werd geleverd. Wij genieten elke dag van onze Sonos installatie.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 22-10-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed geluid
Helemaal blij met de sonos Beam speaker! Een prachtig design welke mooi onder je tv hangt! Gemakkelijk te bedienen en het geluid is fantastisch! Erg blij met deze aankoop!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop
 | 20-10-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Uiterlijk
De Sonos Beam stond al enige tijd om het verlanglijstje om m\'n Sonos systeem uit te breiden. Om dit moment staat hij onder de televisie in combinatie met 2x Play One. Deze combinatie geeft muziek luisteren en televisie (ARC) kijken een hele nieuwe vormgeving. Geen enkel moment gehad van spijt.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect design en wereldgeluid
 | 14-10-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Wereldgeluid
  • Uitbreidbaar met meerdere sets
Makkelijk in te stellen, mooi strak design prachtig geluid.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een studio is er niets bij ;-)
 | 09-09-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Mogelijkheden om andere apparaten op aan te sluiten
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch
 | 06-09-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Wat een fantastisch product, de installatie , samenvoegen met de bestaande componenten en het bedieningsgemak.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Goed
 | 02-09-2020
Goed
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Grandiose aankoop, heeft het geluid van onze TV 100% verbeterd
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Installatie neemt toch wat tijd
Installatie is niet zo simpel (kan ook aan mij liggen), in elk geval eens geïnstalleerd een echte aanrader. We hadden deze al veel eerder moeten aanschaffen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 14-08-2020
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Vorm
  • Bedieningsgemak
Super geluid. Zeker in combinatie met Ikea sonos als surroundgeluid
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Leuk ding, redelijk geluid, matige bediening
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Bijpassend ophangsysterm
  • Minpunten
  • Laat zich niet aansluiten via WiFi
Het lukt niet om de beam via WiFi aan te sluiten, noch om Google assistent met stembediening te installeren. Bdienig valt in die zin tegen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi design, goed geluid, makkleijk te bedienen en aan te sluiten
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • prima prijs kwaliteits-verhouding
  • Goed geluid
  • makkelijk te bedienen via App
  • Google Home assistant
Ik ben zeer tevreden, Sonos komt naar mijn idee de beloofde kwaliteit na. Dus wat mij betreft een aanrader!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig!
 | 24-07-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening met spraak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • kan niets bedenken
Heel blij met de beam, nooit meer wat anders. mooi geluid en fijne bediening met spraak. Binnenkort ga ik de sonos one erbij nemen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sonos Beam Geweldig !
 | 21-07-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te instaleren
  • Makkelijk te bedienen
  • Ziet er mooi uit
  • Prachtig geluid
Met de Sonos Beam in combinatie met Snos One speakers tover je woonkamer (niet al te groot) om in een complete bios, qua geluid.
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews
Sonos Beam Wit Reviews