U bevindt zich in:
Sonos Beam Wit Reviews

SONOS BEAM WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 137 reviews
419,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Klein, mooie vormgeving, heel goed geluid en veel bedieningsgemak!
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Sonos is niet de voordeligste keuze
Erg handig in gebruik, werkt beter dan ik verwachtte via WiFi. Mooie vormgeving, voelt degelijk aan. En waar het om gaat; mooi kamervullend vol geluid. Ik heb hierop de set uitgebreid met twee Sonos Play:1 achterspeakers voor een Home-cinema geluid. Super tevreden over de service, snelle levertijden en zeker ook over de prijs bij PlatteTV!
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Blij mee
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • schakelt automatisch met tv
  • niet te groot
  • heel redelijk geluid zonder subwoofer
  • Internetradio en spotify handig
Home cinema was stuk. Beam is geweldige vervanging omdat nu alle geluid van tv via soundbar komt. Ik heb gehoorapparaten en gebruikte vaak ondertiteling omdat ik slecht kon verstaan. is nu minder vaak nodig. Met andere soundbars heb ik geen ervaring, maar hiermee ben ik blij.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geen seconde spijt van deze aankoop !
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Snelle aansluiting
  • Mooi formaat
  • Met de telefoon te bedienen
  • Afstandsbediening van de tv in 1x gekoppeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Prijs
Nog net voor het nieuwe jaar aangeschaft geen seconde spijt van. Aansluiten was zo gebeurd. Nu met super veel gemak muziek luisteren . Nu al zin om verder uit te breiden met een dubbele one, voor in de keuken en 1 in de badkamer. Ben ook wel benieuwd wat de sub voor extra beleving geeft . Heel mooi product, alleen de prijs is even slikken .
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima soundbar
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Makkelijk uit te breiden
  • Bediening met een app
  • Kwaliteit geluid
  • Minpunten
  • Keuze tv/radio alleen met de app
Met veel plezier de Sonos Beam Soundbar in gebruik genomen. Via een app op de telefoon makkelijk te bedienen. Na een verplichte overstap op een andere provider had ik alleen nog maar digitale televisie en radio. Mijn tuner-versterker was hierdoor niet meer te gebruiken. Na enig zoekwerk en lezen van reviews ben ik bij de Sonos Beam terecht gekomen. Mede omdat het een modulair systeem is, heb ik voor dit merk en deze soundbar gekozen. Via de app kan iedere huisgenoot nu de Beam eenvoudig bedienen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
fantastisch product van sonos
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • uitstekende geluidskwaliteit
  • klein formaat
  • prima bedieningsgemak via app
  • gunstige prijs voor een soundbar
zoals gewend van sonos goed product
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische soundbar
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Verbinden met apparaten via wifi
  • De sonos app
  • Geluid
  • Looks
  • Minpunten
  • Niet goedkoop
De sonos beam is eigenlijk precies waar ik naar op zoek was. Een soundbar waarmee je gemakkelijk kan verbinden op al je apparaten. Verbinden via wifi is daarbij ideaal. Het geluid van de beam is heel goed voor zowel muziek als tv en vult onze woonkamer gemakkelijk. Ook de bass vind ik indrukwekkend voor zo’n kleine bar. Daarnaast is de sonos app super handig en ziet de beam er zelf heel premium uit.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede Soundbar
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Mooi geluid
  • Bedienings gemak
  • Aansluiten zeer eenvoudig
  • HDMI Arc
  • Minpunten
  • Niet goed koop(maar iedere cent waard)
  • Verslavend eenmaal Sonos dan wil je meer
Zeer goede soundbar, voor een mooie prijs en strak design. Werkt perfect met HDMI Arc. Stereo eruit Sonos erin.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi en goed product
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen via de app
  • Eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Geen tot nu toe
Een goed product van sonos wat netjes en met zorg verpakt is
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi en goed product
 | 13-01-2019
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid
 | 12-01-2019
Geeft echt een super geluid, veel duidelijker dan wat er uit de tv komt
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch geluid en stijlvol
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Fantastische geluid
  • Mooi design
  • Werkt goed met play 1 boxen
  • Minpunten
  • Instellen surround
Er komt een fantastisch geluid uit de sonos beam. We hebben hem aangesloten op 2 play 1 boxen voor een surroundeffect. Werk heel goed. Alleen het instellen van de boxen met de beam koste ons vrij veel tijd aangezien hij vaak een melding gaf dat de connectie niet goed was.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt een superprodukt.
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Simpel aansluiten.
Een erg prettig advies, duidelijk en begrijpelijk. Goede verkoper die kevin.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima product
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Aansluitgemak
  • Minpunten
  • Geen AUX ingang
Prima geluid, zeker in combinatie met 2 x de Play3
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Echt geweldig, niet goedkoop maar een super produkt .
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Simpel aansluiten.
  • Aanrader
  • Erg goed geluid
  • Makelijk uit te breiden
  • En echt een zeer goed advies gekregen.
  • Minpunten
  • Geen
Beste koop van 2018, lang getwijfeld, maar geen sec. Spijt.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compact, super geluid en makkelijke bediening via de Sonos app!
 | 10-01-2019
Perfecte soundbar voor tv als ook muziekspeler.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed geluid voor bij je platte TV
 | 08-01-2019
Als vervanging voor mijn Home cinemaset (5.1) van ruim 15 jaar oud, was ik op zoek naar een eenvoudige oplossing. DVD's werden daar al lange tijd niet meer op afgespeeld en aansluiten op een 4K TV was wel mogelijk, maar dan is er altijd wel gedoe met extra kabeltjes en onhandig door de meerdere afstandsbedieningen. Aangezien ik reeds in bezit was van 2x de Sonos One was de keuze vrij snel gemaakt. De beam met die extra speakers zorgt voor een mooi geluid. Zowel voor de TV als ook voor muziek.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Het geluid is prima en het apparaat heeft een mooie vorm.
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • Minpunten
  • bediening
Het geluid is duidelijk beter dan van de TV en de vormgeving is uitstekend met afmetingen die een fraaie combinatie met de TV vormen. De bediening van de radio van het apparaat kan echter alleen via de app. Wel kun je bij het apparaat het geluid van de radio bedienen en ook tijdelijk stoppen.
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi en makkelijke muziekinstallatie
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Makkelijk
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth
  • Spotify abonnement nodig
Mooi, chic en makkelijk in te stellen. Jammer dat als je iets met Spotify wilt dat dat alleen kan met abonnement
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische aanvulling op mijn tv
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Design
  • Uitbreidbaarheid
  • Toepassingsgebied
  • Minpunten
  • Inmiddels al begonnen met uitbreiding
Ik heb Beam gekocht als vervanger van de tv luidsprekers. Die zijn weliswaar niet slecht, maar met de Sonos Beam zijn het mooie beeld en het geluid qua kwaliteit in balans. De Beam vervangt tevens mijn surround speakers. Die was kwalitatief nog beter, maar daar had ik dan ook een goede versterker, vijf speakers en een subwoofer voor nodig. Voor films fantastisch, maar voor gewone televisie too much. De Sonos Beam is voor alle situaties top, neemt weinig ruimte in, ziet er goed uit, speelt tevens mijn muziek af via radio of spotify en klinkt in alle situaties erg goed. En makkelijk uitbreidbaar naar echte surround of naar de keuken bijvoorbeeld :)
SONOS BEAM WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Goed geluid
  • Prijs is goed
Het is een mooi product met goed geluid