Wegens drukte bij PostNL mogelijke vertraging van uw levering
U bevindt zich in:
Sonos Arc Zwart Reviews

SONOS ARC ZWART REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 263 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte geluidsbeleving en strak design
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Perfect geluid met slechts 1 device
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Vrij groot, behoorlijk aanwezig
Ik wist niet wat me overkwam toen ik een film en daarna muziek afspeelde over de soundbar. Loepzuiver geluid in een bioscoop beleving!
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid en uitstraling
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan systeem te koppelen
  • True play instellen
  • Bedieningsgemak
  • Prachtig geluid
  • Minpunten
  • Zie geen minpunten, kwaliteit heeft één prijs
Had al de Sonos playback, na al die jaren wilde ik weer beter, dat is met de ARC gelukt. En playbar ingeruild! , goede prijs gehad!
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie soundbar met ultiem bedieningsgemak
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijke integratie met andere Sonos apparatuur
  • Minpunten
  • Zonder sub is de geluidskwaliteit wat minder
Heel tevreden met mijn Sonos Arc. Het installeren is een peulenschil, zelfs voor mij ;-). Arc koppelt indien gewenst meteen met andere Sonos-apparatuur. Ik adviseer wel om de sub er ook bij te kopen. De bass in de arc is er wel, maar om optimaal van de kwaliteit van de hoge- en middentonen te genieten, is de sub wel nodig.
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
heerlijk geluid
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • installeren
  • bediening
  • geluid
  • ziet er goed uit
  • verpakking
  • Minpunten
  • soundbar laten staan of ophangen?
was makkelijk te installeren, even stoeien met google assistent maar daarna goed te bedienen met stemgeluid. werkt ook goed bij een iets oudere smart tv. (7jaar)
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super soundbar
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijk installeren
  • Google assistent
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Na lang wachten op de sonos arc zijn wij super tevreden over de soundbar. Wat een super geluid en makkelijk te installeren. Wij zijn er blij mee.
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super fijne speaker
 | 02-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit is erg goed!
  • Mooi product
  • Bedieningsgemak is hoog
  • Minpunten
  • Stevig geprijsd
De Sonos ARC is echt een geweldige speaker qua geluidskwaliteit, vormgeving en bedieningsgemak. De speaker is in een aantal minuten aangesloten en gekoppeld aan je andere Sonos apparaten. Doordat de interne speakers meerdere kanten op wijzen krijg je een erg vol geluid. Echt een aanrader
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid komt eruit, een aanrader !!!
 | 01-12-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • makkelijk te installeren
  • uitbreidingsmogelijkheden
Goede kwaliteit, goed geluid komt eruit. Goed te installeren en als je uitbreiding doet is het goed te koppelen.
Sonos Arc Zwart Reviews
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer tevreden
 | 30-11-2020
Zeer tevreden over het product. Makkelijk te installeren en te koppelen met andere Sonos apparaten in huis.
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect geluid
 | 30-11-2020
Perfect geluid
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fantastisch geluid!
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Fantastisch geluid
  • Dolby atmos
  • Minpunten
  • Maar 1 hmdi poort
  • De prijs
  • Geen beugel op de arc op te hangen
Na lang wachten eindelijk de Sonos ARC ontvangen. Wat een mooi geluid komt hieruit. De arc ziet er mooi uit en pas goed bij mij LG oled55cx6la. Met dolby atmos wordt je nog verder in de film getrokken.
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
fantastisch product
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • mooie verpakking
  • vormgeving past bij de tv
  • geluid erg mooi
  • sub nog niet echt nodig
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • lange levertijden
Het wachten op de sonos arc duurde lang, maar was het zeker waard. Uitpakken van de arc was al een feestje. Het aansluiten bleek niet zo moeilijk. De papieren handleiding is summier, maar via de app kom je er wel. Het geluid is echt fantastisch, zeker als je het volume hoger zet. De one sl en sub laat ik daarom voorlopig nog even achterwege.
Sonos Arc Zwart Reviews
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strak design, heerlijk geluid en lekkere bass!
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Mooi, strak design
  • Plug and play
  • Goed geluid
  • Diepe bass
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Levertijd
Ben zeer tevreden! Eenvoudig te bedienen, strakke, mooie soundbar met een prachtgeluid. De installatie is eenvoudig dus je kunt meteen genieten. De soundbar creëert zelf ook een mooie, diepe bass. Topper!
Sonos Arc Zwart Reviews
Sonos Arc Zwart Reviews
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Vormgeving
Super geluid!
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ontzettend goeie geluidskwaliteit met veel bedieningsgemak
 | 28-11-2020
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Nette uitstraling
  • Minpunten
  • Hij is heel erg groot
Ook andere apparaten gehoord van Sonos maar deze komt wel degelijk beter uit qua geluid. Voor de prijs mag dat natuurlijk ook, maar ga je voor kwaliteit van geluid, met een hele fijne simpele aansluiting en bediening dan is dit zeker een aanrader.
Sonos Arc Zwart Reviews
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Real time geluid
  • Gebruik
  • Strak ontwerp
  • Minpunten
  • Prijs (duur)
  • Levertijd was erg lang
Mooi geluid bij zowel muziek als bij het kijken van een film of televisieserie. Strak design en makkelijk te bedienen via de Sonos app. Levertijd was helaas erg lang.
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een fantastisch apparaat met fantastisch geluid
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Top Geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk te koppelen
Een fantastisch apparaat met fantastisch geluid
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Perfect geluid voor films en muziek
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • Atmos
  • Minpunten
  • Prijs
Gezien de ruimte en design gekozen voor de soundbar, tot op heden zeker geen spijt van. Zeer heldere dialogen bij films en tv-programma\'s. Geluid komt in een ruimewoonkamer goed tot zijn recht. Verwacht wel het systeem op termijn uit te breiden met voor het chte surround-beleving.
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi en vol -surround- geluid
 | 27-11-2020
  • Pluspunten
  • erg goed geluid
  • eenvoudige installatie
  • eenvoudige bediening
  • uit te breiden met andere Sonos producten
  • Minpunten
  • Niet goedkoop
  • ontbreken DTS ondersteuning
Na jarenlang een bedrade surround opstelling te hebben gehad. Ben ik over gegaan op een “draadloos” c.q. WIFI systeem. Voor Sonos heb je geen speakerdraad nodig, maar wel een elektra aansluiting. Bij mij in huis zijn deze voldoende aanwezig, waardoor het eenvoudig is een systeem op te zetten en/of te verplaatsen. In heb diverse systemen beluisterd bij bekenden en in de winkel (o.a. Bluesound, Denon en Harman Kardon) en tenslotte gekozen voor Sonos, vanwege het goede geluid en de eenvoudige bediening. Ik kocht de Sonos Arc samen met de LG OLED55GX6LA. De LG heeft al een behoorlijk goed geluid (het duurde even voordat de ARC werd geleverd), maar het kwaliteitsverschil tussen het geluid van de TV en de Sonos Arc is erg groot. Je merkt het al, maar niet zo opvallend, wanneer je luistert naar het journaal of een talkshow. Maar wanneer je muziek opzet of een actiefilm afspeelt, dan laat de Arc zich goed kennen. Een erg mooi en vol geluid, dat je hele kamer vult. Heb je Netflix, dan komt de Arc helemaal tot zijn recht wanneer een serie of film wordt afgespeeld met Dolby Atmos. Zoals alle Sonos producten is de Arc eenvoudig te installeren en bedien je het volume met de afstandsbediening van je tv. Daarnaast kun je hem ook bedienen met de Sonos app, vooral makkelijk als je naar internetradio (Sonos Radio of Tunein) of een streamingdienst (Spotify) luistert. De Sonos Arc werkt prima als standalone. In de winkel luisterde ik eerst naar de Arc. Dan heb je een erg mooi geluid (zeker bij een film/serie met Dolby Atmos). Het geluid vult je hele kamer en lijkt niet alleen van voren te komen. Vervolgens werd de Arc verbonden met 2 Sonos Play speakers in surround stand, dan wordt het geluid indrukwekkend. Tenslotte ook nog de Sonos Sub aangesloten en dan is het plaatje compleet; een fantastisch kamervullend geluid. Niet alleen voor tv, maar zeker ook bij het afspelen van muziek. Het geluid kun je snel en eenvoudig nog verder verbeteren door gebruik te maken van de Sonos Trueplay functie. Hiervoor moet je wel over een IPhone of IPad beschikken De Arc heeft naar mijn mening twee nadelen. Allereerst de prijs. Het is geen goedkope soundbar, maar gezien de geluidskwaliteit en bedieningsgemak vind ik het de prijs absoluut waard. Tweede nadeel is het ontbreken van DTS ondersteuning. Dat is vooral een gemis, wanneer je (net als ik) nog regelmatig een (Blu-ray) DVD wilt afspelen. Gezien de (premium) prijs van de soundbar vind ik dit een misser van Sonos. Samengevat: De Sonos Arc is een geweldige en veelzijdige soundbar. Wil je het maximale eruit halen, investeer dan ook in 2x Sonos Play en tenslotte een de Sonos soundbar.
Sonos Arc Zwart Reviews
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid voor zowel tv als muziek
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • design
  • geluid
  • HDMI eARC
  • Dolby Atmos
Mooi product, makkelijk te installeren. Schakelt automatisch over naar tv wanneer deze aan gaat. Inclusief de sub mooi kamervullend geluid met mooie effecten.
SONOS ARC ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastisch product
 | 26-11-2020
  • Pluspunten
  • Dolby atmos
  • Gebruiksgemak
  • Heel goed en makkelijk uit te breiden
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden.
Afgelopen week heb ik mijn playbar ingewisseld voor de arc. Mede doordat de arc dolby atmos ondersteund wou ik eigenlijk al veel eerder over, echter was hij heel beperkt leverbaar. De arc klinkt in combinatie met de sub en 2 one\'s echt geweldig. Bij dolby atmos ondersteunde content waan ik mezelf echt in de bioscoop! In 1 woord een geweldig product!
Sonos Arc Zwart Reviews