TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Sonos Arc Wit Reviews

SONOS ARC WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 319 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SONOS compleet systeem: super geluid!
 | 13-06-2021
Echt een heel gaaf geluid!
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 11-06-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Prijs
Ziet er mooi uit zeer goed geluid.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geluid is echt super mooi
 | 10-06-2021
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen
  • 2 manieren om aan te sluiten
  • Minpunten
  • Duur
Mooi designstuk in de kamer en het geluid is werkelijk super.kan geen andere soundbar tegenop.en heel makkelijk te bedienen en zowel optisch als hdmi arc aan te sluiten
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Absoluut een fenomenale bioscoopbeleving
 | 05-06-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
Als je Geluid en beeldbeleving naar het ultieme niveau wilt brengen, is de combinatie van Sony en Sonos Sensationeel!
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een verschil met mijn vorige opstelling, zoveel mooier!
 | 27-05-2021
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruikers vriendelijkheid SONOS app
  • Installatie zeer eenvoudig
  • Minpunten
  • Bediening op de bar in het midden, zijkant was beter geweest
Erg mooie geluidskwaliteit, Bediening via de app zeer intuitief.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid
 | 27-04-2021
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Instellingen
  • Google assistent
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth
Makkelijk te installeren en fantastisch geluid
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend geluid en mooi design
 | 15-04-2021
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design / Kwaliteit
  • App besturing
  • Surround in combi met sonos one
  • Installatie
  • Minpunten
  • Prijs
  • Soms wat problemen met streamings diensten afspelen
ARC veel luisterplezier met het afspelen van een muziekstuk. Een aanrader dus. Min; Soms start muziek via streaming erg traag op, zeker als huisgenoot eerder een nummer heeft afgespeeld! verder is de Sonos app uitstekend te bedienen en in te stellen.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een krachtpatser op geluidsgebied
 | 23-03-2021
  • Pluspunten
  • Kraakhelder geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Uitbreidbaarheid
  • Minpunten
  • Prijs is pittig
Het imago van Sonos was me al vooruit gesneld. En heeft me niet teleurgesteld. Prachtig geluid, vooral bij films waar surround geluiden de boventoon voeren. De uitbeidbaarheid van Sonos is ook handig. Zou zeker de subwoofer aan de soundbar toevoegen, hoewel deze wel flink aan de prijs is.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top geluid en makkelijk te bedienen
 | 16-03-2021
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluit gemak
  • Bediening
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid en supereenvoudig installeren
 | 15-03-2021
Fan van Sonos en installeren is echt super eenvoudig
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
ik heb nu een echte thuis bioscoop
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijke installatie
  • geluidssterkte via tv bedienbaar
  • leuke app
  • sonos ecosysteem
Ik had al meerdere reviews van het product gezien. Toch verbaasde het me om het toestel in m\'n eigen woning zo\'n kwaliteit te horen weergeven. Mooie geluidskwaliteit die we van Sonos gewend zijn. integreert naadloos in het Sonos ecosysteem. In combinatie met Plex, een HDR film die ATMOS afspeelt... en een prachtige Samsung Q95T een waar genoegen om naar te luisteren
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
ik heb nu een echte thuis bioscoop
 | 11-03-2021
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
Ik had al meerdere reviews van het product gezien. Toch verbaasde het me om het toestel in m\'n eigen woning zo\'n kwaliteit te horen weergeven. Mooie geluidskwaliteit die we van Sonos gewend zijn. integreert naadloos in het Sonos ecosysteem. In combinatie met Plex, een HDR film die ATMOS afspeelt... en een prachtige Samsung Q95T een waar genoegen om naar te luisteren
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fijn en mooi product dat helaas soms even de weg kwijt
 | 07-03-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Verkrijgbaar in het wit
  • Bedieningsgemak met app
  • Minpunten
  • Verminderde functies op Android app
  • Bass tijdens muziek wat blikkerig
Geluid is acceptabel voor de investering. Verliest helaas af en toe gek genoeg even de verbinding terwijl deze met bekabelde LAN is aangesloten en andere apparatuur wel online blijft. Wie weet komt er binnenkort een update uit die dit oplost. Als je echte bass in de muziek wilt heb je wel een apparte woofers nodig want het wordt wat blikkerig op hoog volume.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie aanvulling op onze televisie
 | 01-03-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goed te bedienen met app
  • Stijlvol
  • Minpunten
  • Geeft af en toe storing bij overschakelen van muziek naar tv
Goed geluid uit een stijlvolle box. Mooi geheel met de televisie
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie toevoeging aan het geheel
 | 25-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Af en toe storing/hapering bij overschakelen van alleen muziek naar tv
Mooie aanvulling voor de tv. Goed geluid en niet dominant aanwezig. Werkt goed samen met andere product van Sonos
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat met subliem geluid
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Prijs
  • Geen Bluetooth
  • Lange levertijd
De Sonos Arc is onmisbaar voor iedere film- en/muziekliefhebber. Het geluid is écht geweldig en zorgt gegarandeerd voor kippenvel op de bank. Ook het design is stoer, strak en functioneel
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super product
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • bedieningsgemak
De sonos Arc heeft een hele mooie vormgeving en het geluid is zoals we van sonos gewend zijn perfect.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het product overtreft onze stoutste verwachtingen!
 | 25-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtige geluidsweergave
  • Past perfect in ons interieur
  • Eenvoudige montage
  • Heel handig te bedienen per App
  • Mooi design
We hebben onze oude surround set vervangen door de Sonos Arc en zijn er mega blij mee. Zo\'n fantastische bioscoopervaring hebben we niet eerder thuis meegemaakt. Een absolute aanrader!
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Niks
Mooie vormgeving en super bioscoopgeluid
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig geluid, maar geen goede combi met Samsung tv i.v.m. HDMI eARC
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Subliem geluid
  • Sonos ecosysteem
  • Design
  • Minpunten
  • Werkt niet (goed) i.c.m. samsung tv
  • prijzig
De Sonos Arc is een genot om naar te luisteren. De gebruiksvriendelijkheid met het sonos ecosysteem werkt super (play 5 setup). Persoonlijk vind ik het design ook geslaagd. Echter een belangrijke waarschuwing! Op dit moment werkt de sonos niet goed samen met samsung tv\'s. Het geluid gaat na verloop van tijd haperen. Pas bij het van het stroom afhalen of via het menu aan- en uitschakelen van de e-ARC werkt deze (tijdelijk) weer. Dit schijnt volgens verschillende forums en sonos zelf aan samsung te liggen. Er zou een update komen, maar vooralsnog is dit niet opgelost.
Sonos Arc Wit Reviews
Sonos Arc Wit Reviews