TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Sonos Arc Wit Reviews

SONOS ARC WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 306 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie aanvulling op onze televisie
 | 01-03-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goed te bedienen met app
  • Stijlvol
  • Minpunten
  • Geeft af en toe storing bij overschakelen van muziek naar tv
Goed geluid uit een stijlvolle box. Mooi geheel met de televisie
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie toevoeging aan het geheel
 | 25-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Af en toe storing/hapering bij overschakelen van alleen muziek naar tv
Mooie aanvulling voor de tv. Goed geluid en niet dominant aanwezig. Werkt goed samen met andere product van Sonos
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat met subliem geluid
 | 11-02-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Prijs
  • Geen Bluetooth
  • Lange levertijd
De Sonos Arc is onmisbaar voor iedere film- en/muziekliefhebber. Het geluid is écht geweldig en zorgt gegarandeerd voor kippenvel op de bank. Ook het design is stoer, strak en functioneel
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super product
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • bedieningsgemak
De sonos Arc heeft een hele mooie vormgeving en het geluid is zoals we van sonos gewend zijn perfect.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het product overtreft onze stoutste verwachtingen!
 | 25-01-2021
  • Pluspunten
  • Prachtige geluidsweergave
  • Past perfect in ons interieur
  • Eenvoudige montage
  • Heel handig te bedienen per App
  • Mooi design
We hebben onze oude surround set vervangen door de Sonos Arc en zijn er mega blij mee. Zo\'n fantastische bioscoopervaring hebben we niet eerder thuis meegemaakt. Een absolute aanrader!
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Niks
Mooie vormgeving en super bioscoopgeluid
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig geluid, maar geen goede combi met Samsung tv i.v.m. HDMI eARC
 | 05-01-2021
  • Pluspunten
  • Subliem geluid
  • Sonos ecosysteem
  • Design
  • Minpunten
  • Werkt niet (goed) i.c.m. samsung tv
  • prijzig
De Sonos Arc is een genot om naar te luisteren. De gebruiksvriendelijkheid met het sonos ecosysteem werkt super (play 5 setup). Persoonlijk vind ik het design ook geslaagd. Echter een belangrijke waarschuwing! Op dit moment werkt de sonos niet goed samen met samsung tv\'s. Het geluid gaat na verloop van tijd haperen. Pas bij het van het stroom afhalen of via het menu aan- en uitschakelen van de e-ARC werkt deze (tijdelijk) weer. Dit schijnt volgens verschillende forums en sonos zelf aan samsung te liggen. Er zou een update komen, maar vooralsnog is dit niet opgelost.
Sonos Arc Wit Reviews
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Surroundbar kiezen = Sonos Arc
 | 29-12-2020
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos
  • TV geluid koppelen aan andere Sonos speakers
  • Minpunten
  • DTS
  • Magneetje in Sonos Arc muurbeugel activeert auto EQ.
Genoodzaakt om over te stappen van 9.2 versterker met surround speakers naar een all in one set. Dan is Sonos de keuze. Qua geluid fantastisch. Je mist nog wel wat audioformaten maar dit is dan ook een andere categorie speaker. Sonos verkoopt een muurbeugel voor de Arc. Daar hebben de slimmeriken een magneetje ingedaan zodat auto EQ wordt geactiveerd. De speaker "weet" dan dat hij hangt. Ik heb de Sonos onder de TV hangen op een Vogel TV beugel. Eerst was de muurbeugel erbij verkocht maar deze nam Platte TV zonder problemen terug. Zelf opgelost met een magneetje. Dan weet Sonos dat de Arc hangt alleen niet aan de muur. Misschien een tip voor Sonos of de Vogel TV beugel fabrikant lever een los magneetje bij de Arc of beugel. Niet iedereen hangt \'m aan de muur :)
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 28-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Mooi design
Ik heb de gehele sonos cinema set en het geluid is geweldig mooi lijkt net of je in een bioscoop zit super netjes!
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi design en erg goed geluidskwaliteit
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Uitstekend geluid
  • Makkelijk bedienbaar
  • Minpunten
  • Nog niet bekend
De arc is een erg mooie speaker. Wij hebben hem aangeschaft samen met de SL speakers en hebben nu een prima geluid in onze woonkamer. We zij zeer tevreden met onze aankoop.
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima Product en goede kwaliteit in alle opzichten
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • Goed gedetailleerd geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Nog niet tel melden
We hebben de arc enkele weken in huis samen met de sl speakers. Het is heerlijk om naar films te kijken en muziek te luisteren met deze samenstelling
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid, makkelijk te bedienen en ziet er goed uit
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • fantastisch geluid
  • aansluiten is een makkie
  • mooi design
  • makkelijke bediening via de app (of de knoppen)
  • Makkelijk te combineren met mijn One's
  • Minpunten
  • de prijs
Geweldig geluid, makkelijk te bedienen en ziet er goed uit, zo goed dat ik hem niet eens wil verbergen ... Aansluiten was ook heel makkelijk: kabeltjes erin, tv aan en alles werkt! Dit is echt een aanrader!
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een mooie stylistische soundbar met een goede geluidskwaliteit
 | 27-12-2020
  • Pluspunten
  • Goede geluidskwaliteit
  • Goede connectiviteit
  • Mooi
  • Minpunten
  • Connectiviteit wilt soms nog wel eens haperen
Ik vind het een mooie stylistische soundbar met een goede geluidskwaliteit. De connectiviteit is ook goed, maar heel af en toe loopt die eens vast bij het overschakelen tussen telefoon en tv.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
FANTASTISCHE beleving in de woonkamer.
 | 26-12-2020
  • Pluspunten
  • Mooi en strak geluid
  • Makkelijk installeren
  • Geen tot weinig kabels.
De ARC heeft een mooi, strak en zuiver geluid. Geen luidspreker kabels meer nodig. Een echte aanwinst voor onze woonkamer.
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Schitterend geluid tijdens films
 | 24-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid is top
  • Mooi disign
  • Sterke bass
  • Minpunten
  • Telefoon audio is niet makkelijk over te nemen
De Arc aangeschaft als vervanger voor de Playbar. Tot nu toe ben ik erg tevreden over dit product. Naar mijn mening is de Sub minder merkbaar in vergelijking naast de Playbar. Naast dat de Arc de filmervaring een nieueen stuk verbetert, brengt de Arc de muziek naar een nieuwe dimensie, wat een geluid!
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 24-12-2020
  • Pluspunten
  • Top geluid
  • Makkelijke installatie
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Absolute aanrader, geweldig geluid en installeren middels de Sonos app gemakkelijk! i.c.m. een Sub (gen3) en 2 Sonos one boxen aangeschaft.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie aanwinst in combi met sub en twee play 1
 | 23-12-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Instellen
  • Alleen spanning nodig
  • Minpunten
  • Prijs
  • Ophangbeugel 10% van prijs product
Mooi geluid in combi met design aansluiten en gaan makkelijk in te stellen met app ideaal ook als je niet handig bent
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig geluid
 | 21-12-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Past niet onder mijn TV
  • De google assistent reageert niet altijd even goed
Wat een geweldig geluid produceert de Sonos Arc. Het instellen via de app was een fluitje van een cent. Helaas maken de verschillende sonos boxen niet altijd automatisch verbinding met elkaar, waardoor ik dit geregeld handmatig via de app moet instellen.
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte aankoop
 | 21-12-2020
Een drietal weken moeten wachten op levering omdat de Arc overal was uitverkocht. Maar keuring thuis aangeleverd in een dubbele doos en in een binnenzak van floers zoals bij SONOS gebruikelijk. Aansluiting in een paar minuten gepiept en met behulp van Iphone de TrueSound uitgevoerd. Onder de indruk van het geluid én de bass die de sounbar produceert. Kortom een hele goede koop.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Alsof het live is!
 | 20-12-2020
  • Pluspunten
  • Lust voor het oor
  • Goede bas zonder Sub
  • Mooi disign
  • Prettige app
Wat een geweldige ervaring. Het geluid knalt door de woonkamer heen. Hiervoor jaren de Playbar gehad, maar wat een verschil. In een woord geweldig!