U bevindt zich in:
Sonos Arc Wit Reviews

SONOS ARC WIT REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 70 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Deskundige verkoper, deskundige installateur
 | 12-08-2020
  • Pluspunten
  • Fijn
  • Fijn
  • Fijn
  • Fijn
  • Fijn
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Op advies dit apparaat aangeschaft. I.c.m. De twee bijbehorende speakers voldoet de hoge kwaliteit van de soundbar etc. Aan alle verwachtingen. Ik ben er blij mee.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig
 | 12-08-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig
  • Minpunten
  • Duur maar dan heb je ook wat
Wat een verschil met de playbar ik heb nu de sonos arc met een subwoofer en de play5 wat een geluid ik heb een 65” LG oled tv met dolby atmos om het afgemaakten
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Gewoon goed
 | 11-08-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Handig te installeren
  • Mijn vrouw zag er tegen het gebruik op
  • maar is haar 100% mee gevallen
  • je hebt geen leer moment nodig
  • Minpunten
  • Graag had ik er een papieren handleiding bij
  • Het is allemaal wel terug te vinden
  • maar wij zijn van de generatie van iets
  • op papier terug leven
  • Verder totaal geen klachten
Het is zeer zeker geen storend element in huis goede geluidskwaliteit gebruiksvriendelijk Aan geschaft product is wel de Sonos Arc Wit ik kan dit hier boven niet veranderen
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 09-08-2020
Super geluid en zoals altijd met sonos makkelijk te bedienen Deze soundbar geeft je een waar bioscoop gevoel
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 09-08-2020
  • Pluspunten
  • Fraaie vormgeving
  • Perfect geluid
  • Makkelijk te installeren en te bedienen
  • Minpunten
  • Nog geen 1 gevonden
Het is een grote soundbar met een fraaie vormgeving. Het geluid is in 1 woord: perfect!
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch in alle opzichten
 | 08-08-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Installatie
  • Sonos app
  • Minpunten
  • Geen
Dit is mijn eerste ervaring met een Sonos product en dat bevalt me uitstekend. De geluidskwaliteit is fantastisch. Zowel bij het afspelen van de TV, DVD en muziek. In de app heb ik wel de spraakoptimalisatie aangezet en dat maakte het TV geluid nog beter. Ongelofelijk dat dit allemaal uit 1 speaker komt.
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid met een bediening wat iedereen kan!
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • Goed volume
  • Dolby atmos
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Spraakfunctie via Google werkt niet altijd even goed
Voor het eerst van bose overgestapt naar sonos, we moesten even wachten op de levering. Maar het is het wachten meer dan waard! Er zit goede volume in de Soundbar en het past ook mooi bij het interieur. Spotify wilt nog wel eens haperen via de Google spraakfunctie die erop zit. Maar voor de rest zijn we blij met deze aankoop!
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige soundbar
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
heel mooi design slanke vormgeving en uitstekend geluid
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Duur, maar top kwaliteit
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • mooi geluid
  • snelle installatie
  • Minpunten
  • prijzig
Heel erg blij met de aanschaf van deze soundbar. Hiervoor hadden wij een soundbar met subwoofer, maar dat kwam de kwaliteit niet ten goede door de trillingen. Deze soundbar heeft een mooie bass ingebouwd. Het formaat is wel erg groot, daarom moet je wel een grote tv hebben om het mooi te laten staan.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Verbluffend geluid.
 | 06-08-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Connectiviteit
  • Minpunten
  • Prijs
  • Verslavend
Dit is mijn 1e ervaring met het installeren van Sonos producten. Dit was een fluitje van een cent, na 5 minuten waren zowel de Arc als de One’s geïnstalleerd, geupdate en verbonden. De Arc geeft hele goede basstonen, natuurlijk wordt dit met een sub nog warmer. Dat is voor over een paar maanden. De hoge en middentonen zijn zowel bij films/tv als bij muziek erg goed en zuiver. Ik ben erg tevreden, zowel over de Sonos producten als over de service van Platte TV Winkel.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Stijlvolle soundbar met zeer goed geluid
 | 04-08-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Tot op heden nog geen
De nieuwe Sonos Arc kenmerkt zich door zijn strakke design en behoorlijke breedte. Het geluid is zeer goed te noemen, zowel bij films of series alsook bij het luisteren van Spotify. Ik gebruik de Arc in combinatie met een Sub en dit maakt voor mij het plaatje (bijna) compleet. Op korte termijn ga ik nog 2 Sonos Play One’s bestellen om zo een optimale surround ervaring te krijgen.
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
top product met een uitstekende geluidskwaliteit
 | 04-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Degelijk gebouwd
  • Dolby Atmos
  • Later uit te breiden met Sub en Surround
  • Minpunten
  • Geluidsopties niet apart voor muziek en televisie in te stellen
  • Google Assistent werkt niet altijd goed
De Sonos Arc is absoluut een flinke verbetering vergeleken met mijn Sonos Beam. Het verschil in de hoeveelheid drivers is overduidelijk, waardoor het geluid niet alleen voller, maar ook helderder klinkt. Dit is vooral prachtig merkbaar wanneer een film of game met Dolby Atmos gestart wordt. Wel is het aan te raden daarbij een Sonos Sub en surround-speakers in te stellen voor de volledige Atmos ervaring. Aandachtspuntjes zijn dat het door een gebrek aan instellingsmogelijkheden lastig is het geluid voor zowel muziek als televisie-gebruik in te stellen. Staat de bas voor muziek perfect afgesteld, dan klappen de ramen er bij het gamen bijna uit. Met alle techniek van Sonos had een aparte instelling hiervoor fijn geweest. Een laatste minpuntje is dat de google assistent een stuk minder goed werkt dan bij mijn Sonos Beam. De microfoons lijken vooral Nederlands niet altijd goed te verstaan en het blijft dan ook vaker stil dan dat er daadwerkelijk een reactie komt.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi vol geluid in een strak design
 | 04-08-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • design
  • instellen/configureren
  • Minpunten
  • blijft prijzig
Zoals van Sonos verwacht is het geluid mooi vol . De Arc aansluiten/instellen verliep snel. Design van de ARC is mooi strak en hangt netjes tegen de muur. Ophangen is aan te bevelen.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Topspeaker brengt de bioscoop bij je thuis
 | 04-08-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Mooi design
  • Gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Grote speaker om onder je tv te plaatsen
Een echte topspeaker met helder geluid! De speaker brengt echt bioscoopgeluid in je woonkamer. Hij heeft bovendien een strak design en is gemakkelijk te installeren met behulp van de app. Een nadeel is wel dat het een grote speaker is wanneer je die zoals in mijn geval op een tv-meubel onder de tv wilt plaatsen.
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooi vormgeving en geweldig geluid
 | 03-08-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Instalatie
  • Minpunten
  • Misschien de prijs al denk ik dat je voor kwalitijd iets meer over moet hebben.
Ik reageer hier wel op de sonos sub al heb ik de sonos arc ook. Wat betreft de arc past perfect onder onze 55 inch tv al denk ik wel dat het onder een kleinere tv de arc zal uitsteken tov de tv. De sonos sub is de perfecte aanvulling om nog meer het bioscoop gevoel in huis te krijgen. Ook misstaat de sub niet in de woonkamer mooi stukje designe. En uiteraard komt er een geweldig geluid uit wat erg makkelijk te instaleren is.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GEWELDIG
 | 03-08-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Eenvoudige installatie
  • Dolby Atmos
  • Koppeling streaming diensten
  • Bediening via app of voice control
Wat hebben de mensen van Sonos wederom een mooi product gemaakt. Eenvoudige installatie via de Sonos app en het feest kan beginnen. Een feest inderdaad, want dat is het geluid wat er uit de ARC komt. TV kijken is nog nooit zo mooi geweest vanwege Dolby Atmos. Je hebt met deze ARC je eigen bioscoop in huis. Na de koppeling met 2x Play One en de Sub was het feest compleet. Een echte aanrader voor iedereen die net dat beetje extra kwaliteit in huis wilt hebben. Niet twijfelen, gewoon kopen zou ik zeggen.
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige ervaring via Dolby Atmos
 | 02-08-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Plug&Play
  • Dolby Atmos
  • eARC uitgang
  • Eenvoudige installatie
Wat hebben ze bij Sonos tocht weer een TOP product ontwikkeld. Na de eenvoudige installatie via de Sonos App kon het feest beginnen. Een feest inderdaad, want dat is de ervaring die je krijgt via Dolby Atmos. Je haalt met de ARC je eigen bioscoop in huis. TV kijken is nog nooit zo leuk geweest.
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 02-08-2020
  • Pluspunten
  • Ontwerp
  • Design
  • Eenvoudige installatie
  • Dolby Atmos
Wat heeft Sonos toch weer een mooi product ontwikkeld. Eenvoudige installatie via de Sonos app, een fluitje van een cent. Wat een geweldig geluid via Dolby Atmos. Helemaal na de koppeling van de ARC met 2x Play One en een SUB. TV kijken is nog nooit zo leuk geweest.
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 30-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi product
  • Mooi geluid
  • Mooi uiterlijk
  • Minpunten
  • Geen
Mooi product waar ik heel erg blij mee ben mooi geluid mooi uiterlijk En genieten van het geweldige geluid Dat uit de sonos arc komt echt een aanrader
Sonos Arc Wit Reviews
Sonos Arc Wit Reviews
SONOS ARC WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig zuiver geluid en makkelijke bediening
 | 29-07-2020
  • Pluspunten
  • Zuiver geluid
  • Makkelijke bediening
  • Dolby atmos
  • Installeren
  • Minpunten
  • Formaat van de soundbar
Wij hebben sinds enige tijd de Witte Sonos arc in ons bezit. Het dolby atmos geluid is echt een genot om naar te luisteren. Zelfs als je muziek luistert is het geluid helder en diep. Tijdens het bekijken van films met special effects lijkt het of Je live in de film zit. Dolby atmos stelt zichzelf in hier hoef je niks bijzonders voor te doen.Het formaat van de Sonos arc is iets te groot. De soundbar past net op onze tv kast.
Sonos Arc Wit Reviews