TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
Sonos 5.0 Surround Set Beam en One SL Wit Reviews

SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 15 reviews
825,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super set
 | 18-04-2021
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Mooie vorm gevingerd
Mooi geluid
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
De wereld ging voor me open ,
 | 16-01-2021
Niet te groot en makkelijk ophanging systeem uit verschillende keusens
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid en zeer gebruiks vriendelijk
 | 12-01-2021
  • Pluspunten
  • Gemakkelijke installatie
  • Eenvoudige bediening
  • Zeer gebruiks vriendelijk
  • Minpunten
  • Geen
100% tevreden, we
Sonos 5.0 Surround Set Beam en One SL Wit Reviews
Sonos 5.0 Surround Set Beam en One SL Wit Reviews
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echt heel erg lekker basisniveau
 | 23-12-2020
Echt een top product. Daarnaast zou ik graag Youri bedanken voor zijn goede hulp. Hij heeft mij 2x echt perfect geholpen.
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wauw!
 | 20-12-2020
Wauw wat een geluid komt er deze geluidsinstallatie. We hadden altijd 1 box in mijn schoonheidssalon staan. Maar voor de woonkamer waren we toe aan iets nieuws. Omdat ik al bekend was met de Sonos 1 play hebben we dit aangeschaft. Top product, top kwaliteit, strak design en makkelijk te installeren. in 1 woord wauw!
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top aanwinst
 | 16-12-2020
  • Pluspunten
  • Kraakhelder geluid
  • strak disign
  • makkelijke bediening
  • Wifi werkt goed
  • Minpunten
  • je ziet snel stof op de zwarte uitvoering
  • bediening op de beam en sonos sl geeft licht af in het donker
Een mooie surround set voor een kleine tot een gemiddelde huiskamer. Het geluid is tijdens het afspelen van akoestisch muziek is heel helder en zuiver. Voor muziek met een zware bas wordt de Sonos Sub aangeraden. Het surroundgeluid tijdens films is zeer helder. Gemakkelijk te bedienen met de app op je telefoon en het instellen is heel gemakkelijk. Op de zwarte uitvoering zie je wel snel stof. Bediening op de beam en Sonos SL geeft wel veel licht in het donker
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Gewoon perfect, had ik veel eerder moeten kopen
 | 29-11-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Simpel aan te sluiten
  • Minpunten
  • Geen
Mooie speakers met een geweldige geluidskwaliteit
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super set
 | 07-08-2020
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hij voldoet perfect naar onze verwachting
 | 02-08-2020
  • Pluspunten
  • snelle levering
  • goed verpakt
  • alles meegeleverd
  • makkelijk te plaatsen
  • Prima geluid.
Mooie subtiele set met een geluid van hoge kwaliteit. Wij hebben de kleine boxen op een Sonos standaard gezet waardoor geluid nog mooie uitkomt.
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
Goed geluid Makkelijk te installeren
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top spulletje
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Toch een woofer erbij bestellen
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een geweldige geluidsbeleving, voor zowel films als muziek
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig goed geluid
  • Gemakkelijk te bedienen via de app
  • Het formaat van de producten is niet te groot
  • Gemakkelijk uit te breiden met andere Sonos producten
  • Minpunten
  • Ziggo router werkt niet goed ,draadloos ,met Sonos
  • Geen Bluetooth
Voldoet precies aan onze verwachtingen. Handig in gebruik, met behulp van de Sonos app.
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Topproduct
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Mooi vormgegeven
Deze Sonos set is een waar genot om naar te luisteren. Prachtige dolby surround ervaring in hoge geluidskwaliteit. Films, series en tv kijken voelt ineens veel anders, op een positieve manier.
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch!
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Sinds twee weken de Sonos beam met twee One SL boxen (als set gekocht) in bezit. Het geluid en het bedieningsgemak bevallen prima. Hiervoor een home cinemaset in bezit gehad, deze set evenaart de kwaliteit!
SONOS 5.0 SURROUND SET BEAM EN ONE SL WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
prima voldoet aan verwachting
 | 30-12-2019
  • Pluspunten
  • instalatie gemak
  • google assistent