U bevindt zich in:
Samsung UE65NU8070 Reviews

SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 78 reviews
1279,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Dat had ik eerder moeten doen
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • snelheid
  • scherpte
  • geluid
  • verbruik
  • Minpunten
  • geen bevestigingsmateriaal
Goede keuze gemaakt met hulp van de verkoper. De Samsung heeft veel meer functies dan ik normaal gesproken zou gebruiken, maar in de praktijk zijn ze leuk om uit te proberen. De bediening via de smartphone is een ideale optie. Ik heb er veel plezier van.
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Een goede tv voor een nette prijs
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Prijs
  • Stroom verbruik
  • Minpunten
  • Kijkhoek
  • Afstandbediening
Na 8 jaar genoten te hebben van een Samsung plasma werd het tijd voor iets anders. Het beeld van de nieuwe tv viel in eerste instantie toch wat tegen. Na wat instellingen geprobeerd te hebben is het redelijk goed. Wat opvalt is dat de kijkhoek klein is. Als je er wat van opzij naar kijkt dan wordt het beeld veel witter! Deze tv is aangesloten op interactieve tv van KPN. Dit kun je niet volledig bedienen met de afstandsbediening van Samsung.
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende TV van alle opties voorzien.
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • lekker platte vormgeving
  • erg goed geluid
  • erg goede afstandsbediening
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
Mooie zeer betaalbare TV op grootformaat. Je kan niet alleen genieten van al je favoriete programma's maar wij doen er ook presentaties op geven.
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
zeer goed,ik kom terug
 | 28-01-2019
goed
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Installatie
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Top tv zeer snel geïnstalleerd helder en zuiver beeld en geluid fantastisch. Zeer tevreden over deze aankoop
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv!
 | 20-01-2019
Beeldkwaliteit is perfect. Kleine afstandsbediening maar werkt soepel en snel. Geluid is goed!
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi product!
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Stekker is in de televisie verwerkt geen uitstekende stekker
  • Bescherm rand om te plaatsen
  • Minpunten
  • Nog geen zover
goed beeld en makkelijk in te stellen voldoet compleet aan de verwachting!
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Pracht van een tv
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Bediening gemak
  • Helder geluid
  • Goede prijs verhouding
  • Alles in een afstandsbediening
Zeer eenvoudig te installeren en een prachtig beeld voor mensen die niet camel is dit een prachtig toestel
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk apparaat in huis!
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • design
Mooi, beeld, simpel,strak design en ontzettend fijne afstandsbediening.
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een wereld gaat voor u open.
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Inregelen gaat soepel
  • Minpunten
  • Geen
Ben er zeer bij mee, na wat trubbels met transport alles door Platte TV geregeld. Super service.
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie T.V. alleen een grote standaard met een beugel tegen de muur gehangen is perfect.
 | 18-01-2019
  • Minpunten
  • grote standaard
Prima T.V. lekker strak goed geluid
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede game-tv
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk overschakelen van PlayStation naar tv
  • Kan met 1 afstandsbediening alles besturen
Als je een goede tv wilt hebben is deze zeker een aanrader, voldoet zeker aan de eisen die nodig zijn om een goede game-tv te zijn
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Pracht toestel
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldweergave
  • kleuren
  • formaat
  • bediening
  • Minpunten
  • Weet ik nog niet
Een hele mooie tv met een prachtig beeld . ook het werken met de apps is supper. Een top instap model. Ik ben echt niet handig met deze apparaten maar dit is zo simpel in te stellen.
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prima tv!!
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • net geen qled
  • snelle bediening
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • kanalen ver naar boven of beneden schakelen vindt ik een beetje lastig.
aanrader!
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig design en prima beeld
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Smart remote
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel mogelijkheden
Dit is de eerste Samsung TVdie ik ooit heb gekocht en ik ben zeer enthousiast over het uiterklijk van de tv en de beeld kwaliteit, ook de smart remote is geweldig makkelijk en ik kan al niet meer zonder
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Makkelijke apps
Mooie TV gemakkelijk bediening fijn om naar te kijken
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prima tv voor je geld
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedienings gemak
  • Minpunten
  • Geen
Mooie vormgeving goed beeld en geluid en een eenvoudige afstandsbediening. Goed samen met andere samsung producten
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige beeld kwaliteit, en strakker vormgeving.
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • erg makkelijk in gebruik
  • Steamlink
  • geluid
  • Minpunten
  • geen
Zeer tevreden met deze aankoop, de recensies waren al goed over deze TV dus daarom heb ik voor dit type gekozen. thuis aangesloten en ik geniet elke dag nog van de kwaliteit en het gebruiks gemak van deze tv. zeer tevreden met mijn aankoop, staat super strak aan mijn muur.
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
fijne TV, strakvormgegeven, duidelijke instucties
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • vlakke tv
  • kleine, niet storende rand
  • Minpunten
  • schroeven voor de voet
  • afstandbediening uitleg
fijne TV, strakvormgegeven, duidelijke instucties
SAMSUNG UE65NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top apparaat, juiste keuze gemaakt
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Design
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Vind het niet terecht maar om eerlijk te blijven moet ik dan het geluid noemen.
Vanwege het kapot van de huidige tv (12 jaar oud) een nieuwe aan moeten schaffen. Bij deze Samsung uit gekomen en geen spijt van. Beeld kwaliteit is geweldig en in 4K zelfs fantastisch. Helaas is er nog maar weinig beschikbaar in 4K Aansluiten super simpel, afstandsbediening lekker simpel en kan er alles mee regelen, zelfs de ziggo box. Zoals bekend is het geluid nooit geweldig met platte tv’s, maar zeker niet slecht te noemen. Om het plaatje compleet te krijgen raad ik wel een goede soundbar of dolby set aan.