UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung UE65NU7090 Reviews

SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 50 reviews
699,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top LED tv voor een kleine prijs
 | 09-10-2018
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooi beeld
  • Redelijk geluid
  • Snelle bediening
  • Mooi design
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
prijs en kwaliteit zijn perfect.
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • interface
  • licht
  • Minpunten
  • zoeken
  • navigeren kan lastig zijn
  • onder een bepaalde hoek zie je minder goed
Ik vind de tv erg goed functioneren! Helaas wel onder een bepaalde hoek zie je het beeld slecht. Hij werkte misschien een beetje moeilijk bij het installeren en bij het vinden van wifi kanalen, voor mij duurde dat wel wat lang. Maar ik woon dan ook in een appartementen complex. De interface is goed, maar ik moest wel wennen met het navigeren.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Erg goede tv. En de service is super geregeld bij plattetv.nl
 | 28-09-2018
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit
 | 26-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Verbruik
  • In gebruikname
Goed beeld engeluid
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ontzettend blij mee!
 | 25-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gebruik
Even wennen aan de grootte, het lijkt wel een thuisbioscoop! Mooi beeld en geluid is prima. Ontzettend blij met deze tv.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geluid vind ik minder
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Tv is prachtig mooi beeld mooi dun maar het geluid valt wat tegen maar zeker geen miskoop voor dat geld zeker geen miskoop
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Supereenvoudige installatie en goede beeldkwaliteit in relatie tot een prettige prijs!
 | 10-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Aansluiten
  • Omvang
  • Minpunten
  • Geluid
De Samsung TV is makkelijk bedienbaar en prettig in gebruik. Mooi scherp beeld. Geluid kan altijd beter.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte TV
 | 31-08-2018
  • Pluspunten
  • Installatie met internet
  • beeldkwaliteit
  • geluid zonder soundbar
  • mooi plat
  • Minpunten
  • geen
Zeer tevreden over de TV, bedieningsgemak, kwaliteit, alles is top
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooie en praktische tv
 | 30-08-2018
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Snel te koppelen met internet
  • Minpunten
  • Geen
Mooie vormgeving, snel installeerbaar. Je wordt door het installatie menu geleid en alles is tip top.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte TV een aanrader voor ieder.
 | 29-08-2018
Geen minpunten zeer goede TV goed beeld goed geluid.