U bevindt zich in:
Samsung UE65NU7090 Reviews

SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 48 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top televisie
 | 24-09-2019
  • Pluspunten
  • Redelijk geluid
  • Goed beeld
  • Smart en internet werken goed
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen problemen gehad met instalatie
 | 13-09-2019
Ik ben er blij mee, alles werkt naar behoren, geen problemen gehad met installatie
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zo blij als een kind met mijn nieuwe TV.
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherpbeeld
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen gelukkig
Geweldige TV, superscherp beeld. De maat is ook perfect. Voor deze prijs heb ik een prima TV. Ben echt blij dat ik bij mijn keus ben gebleven.
Samsung UE65NU7090 Reviews
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Na wat problemen , nu opgelost ben ik blij met mijn t.v.
 | 05-07-2019
Een standaard instelling van t.v.moest ik met contact Samsung helpdesk uitzetten. Mijn t.v. kon ik wel uitzetten maar ging naar bepaalde tijd vanzelf weer aan. Had ik weer. Nu opgelost met goede service Samsung.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
voldoet aan mijn gestelde eisen
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • strak
  • rustige rand zwart
  • duidelijk beeld
  • snelle start
  • goede bediening
  • Minpunten
  • geluid iets hol van klank
strak van lijn, goede weergaven, duidelijk beeld geluidskwaliteit beetje hol van klank. maar in zijn klasse een zeer goede kwaliteit /prijsverhouding.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Weinig HDMI aansluitingen
  • Weinig usb aansluitingen
Heel mooi beeld Gemakkelijk in gebruik
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig goed voor betere prijs
 | 24-05-2019
  • Pluspunten
  • Helder
  • Geen trilling
  • Levensecht
  • Niet vermoeiend voor je ogen
  • Multitoepasbaar met telefoon en adstandbediening en andere apperaten
  • Minpunten
  • Ik heb ze nog niet gevonden
Ik had een ander merk op het ook maar kreeg van jullie het perfecte advies en mooie aanbieding. Dit is genieten. Elk moment van de dag. Deskundigheid hier in is zo belangrijk. Dank je wel
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Weinig HDMI
Goed beeldkwaliteit. Goed geluid. Omlijsting is ook niet dik. Precies goed. Makkelijk in gebruik. Het enige minpunt ; heeft maar 2 HDMI ingangen hier kwamen we achter toen we al thuis waren.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi groot scherm
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed tv voor deze prijs
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Tv staat niet heel stabiel, komt wrs door de grootte.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super Smart TV geen minpunten of tegenvallers!
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • smart tv
  • aansluitingen
  • Scherp beeld
  • gebruikersgemak
  • gebruiksvriendelijk
Deze Samsung smartTV is een superaanwinst voor mijn huiskamer. Scherp supermooi beeld met genoeg aansluitingen voor mijn gebruik 2x HDMI USB audio optic. voor aansluiting ve. soundbar ( moet ik nog aanschaffen) Geen spijt van deze koop bij PlatteTV.nl
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Mooi beeld voor scherpe prijs
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid
Scherp beeld voor faire prijs.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superstrak!
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vormgeving
  • Perfect beeld
  • Fijn menu van Samsung
  • Gewoon goed
  • Minpunten
  • Geen
Zowel beeld als vormgeving van de televisie zijn super strak ....fijn bedieningsmenu, maar dat kende ik al van Samsung! Zelfs nu nog zonder dolby digitalboxen erbij is het geluid prima! Ben er heel erg blij mee...
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede aankoop geweest
 | 30-03-2019
Niets dan lof
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Bedieningsgemak
Goede prijs-kwaliteitverhoding. Zeer makkelijk te instaleren en ook qua bediening goed. Mooi scherp beeld!
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv voor dit geld
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • snelle verwerking gegevens afstandsbediening
  • snel opstarten
  • mooie tv om naar te kijken
super mooie tv mooie vormgeving geeft.gpwd beeld en het geluid is beter als onze oude tv maar heb er nu een bose setje tussen zitten
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv en kwaliteit/prijs verhouding
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • voeten
Goede TV met name als je naar de prijs/kwaliteit kijkt. De voetjes van dit model zijn wat minder mooi dan de 7100 serie maar als je hem aan de muur hangt is dat nuurlijk geen issue. Het geluid was ten opzichte van onze oude Samsung echt een verbetering. Ook de apps werken uitstekend en alle smart oplossingen werken direct zonder wat voor problemen dan ook.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Minder goed geluid
Prachtig beeld Eenvoudige bediening Geluid valt een beetje tegen
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima TV, zeker voor de prijs
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Lage prijs
Voor de prijs een prima TV. Scherp beeld. Goed geluid, al geeft een soundbar meer volume.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Tevreden met de prijs ivm kwaliteit
 | 15-01-2019
Soundbar erbij en hij is perfect