U bevindt zich in:
Samsung UE65NU7090 Reviews

SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 41 reviews
777,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Weinig HDMI
Goed beeldkwaliteit. Goed geluid. Omlijsting is ook niet dik. Precies goed. Makkelijk in gebruik. Het enige minpunt ; heeft maar 2 HDMI ingangen hier kwamen we achter toen we al thuis waren.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 04-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi groot scherm
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goed tv voor deze prijs
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Tv staat niet heel stabiel, komt wrs door de grootte.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super Smart TV geen minpunten of tegenvallers!
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • smart tv
  • aansluitingen
  • Scherp beeld
  • gebruikersgemak
  • gebruiksvriendelijk
Deze Samsung smartTV is een superaanwinst voor mijn huiskamer. Scherp supermooi beeld met genoeg aansluitingen voor mijn gebruik 2x HDMI USB audio optic. voor aansluiting ve. soundbar ( moet ik nog aanschaffen) Geen spijt van deze koop bij PlatteTV.nl
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Mooi beeld voor scherpe prijs
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid
Scherp beeld voor faire prijs.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superstrak!
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vormgeving
  • Perfect beeld
  • Fijn menu van Samsung
  • Gewoon goed
  • Minpunten
  • Geen
Zowel beeld als vormgeving van de televisie zijn super strak ....fijn bedieningsmenu, maar dat kende ik al van Samsung! Zelfs nu nog zonder dolby digitalboxen erbij is het geluid prima! Ben er heel erg blij mee...
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede aankoop geweest
 | 30-03-2019
Niets dan lof
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Bedieningsgemak
Goede prijs-kwaliteitverhoding. Zeer makkelijk te instaleren en ook qua bediening goed. Mooi scherp beeld!
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv voor dit geld
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • snelle verwerking gegevens afstandsbediening
  • snel opstarten
  • mooie tv om naar te kijken
super mooie tv mooie vormgeving geeft.gpwd beeld en het geluid is beter als onze oude tv maar heb er nu een bose setje tussen zitten
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv en kwaliteit/prijs verhouding
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • voeten
Goede TV met name als je naar de prijs/kwaliteit kijkt. De voetjes van dit model zijn wat minder mooi dan de 7100 serie maar als je hem aan de muur hangt is dat nuurlijk geen issue. Het geluid was ten opzichte van onze oude Samsung echt een verbetering. Ook de apps werken uitstekend en alle smart oplossingen werken direct zonder wat voor problemen dan ook.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Minder goed geluid
Prachtig beeld Eenvoudige bediening Geluid valt een beetje tegen
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima TV, zeker voor de prijs
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Lage prijs
Voor de prijs een prima TV. Scherp beeld. Goed geluid, al geeft een soundbar meer volume.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Tevreden met de prijs ivm kwaliteit
 | 15-01-2019
Soundbar erbij en hij is perfect
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
goede prijs!
 | 15-01-2019
mooie tv voor een heel aantrekkelijke prijs! aanrader!
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv voor een mooie prijs
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • SmartTV
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Niet heel zuinig
Goede prijs/kwaliteit verhouding, mooi en scherp beeld
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wereld aankoop
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Inregelen
  • Vormgeving
Alles top en voor een mooie prijs. Happy
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie tv met veel mogelijkheden
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Groot beeld
  • Prijs
  • CI+
  • Smart tv
  • Minpunten
  • Gevoelige voedingstekker
  • Geen bedieningspaneel op tv zelf
Het is een mooie tv met veel mogelijkheden. Het beeld is groot maar heel duidelijk. Ben blij dat ook een CI+ In zit zo hebben we helemaal geen extra kastjes en kabels meer nodig
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prijs kwaliteit top !
 | 22-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Scheprte
  • Helderheid
Met een samsung Tv heb je veel tv voor je geld, en een lange betrouwbare TV
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv voor een mooie prijs!!!
 | 18-11-2018
Mooie en goede tv. En voor een mooie prijs.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top product in zijn prijsklasse
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Duidelijke keuzemenu's
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Het missen van een letter toetsenbord op de afstandsbediening
Zeer tevreden over de tv. Het is wel even wennen zo scherp als ultra HD is maar de beleving wordt zo veel beter. Ben er van overtuigd dat we nog niet alle functies hebben ontdekt in de twee weken dat hij in ons bezit is maar tot nu toe absoluut geen teleurstelling. Klein minpuntje de afstandsbediening die eigenlijk een letter toetsenbord mist. Dit is toch handig als de smartfunctie van de tv wordt gebruikt.