U bevindt zich in:
Samsung UE65NU7090 Reviews

SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 24 reviews
799,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prijs kwaliteit top !
 | 22-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Scheprte
  • Helderheid
Met een samsung Tv heb je veel tv voor je geld, en een lange betrouwbare TV
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv voor een mooie prijs!!!
 | 18-11-2018
Mooie en goede tv. En voor een mooie prijs.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top product in zijn prijsklasse
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Duidelijke keuzemenu's
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Het missen van een letter toetsenbord op de afstandsbediening
Zeer tevreden over de tv. Het is wel even wennen zo scherp als ultra HD is maar de beleving wordt zo veel beter. Ben er van overtuigd dat we nog niet alle functies hebben ontdekt in de twee weken dat hij in ons bezit is maar tot nu toe absoluut geen teleurstelling. Klein minpuntje de afstandsbediening die eigenlijk een letter toetsenbord mist. Dit is toch handig als de smartfunctie van de tv wordt gebruikt.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Kwaliteit met een perfecte uitstraling
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • Rust
  • prijs
Na 12 jaar van mijn 46" te hebben mogen genieten was volgens de vrouw de woonkamer wel toe aan een make over.Zo gezegd enet veel tegenzin gedaan.ontbrak er natuurlijk een opmerking van een kennis dat de woonkamer meubilair niet in verhouding stond de met 46" Samsung waar ik "nog" de eigenaar van was.Kogel was door de kerk door die misplaatste opmerking.De keus was snel gemaakt wat betreft een nieuwere en grotere toestel. 65" Natuurlijk weer Samsung.Ik ben dan ook maar geen moment getwijfeld om een andere merk te overwegen.Zo vertrouwd zelfs dat ik bijna alle electronica thuis van Samsung heb.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige beeld kwaliteit.
 | 08-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Stabiliteit van de voetjes
  • Geluid
Deze tv voldoet geheel aan onze verwachtingen die wij hadden. Een kleine aanvulling met een sound bar is iets wat wij nog wel zouden willen. Maar voor het geld wat je betaald een prima tv.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima prijs kwaliteit verhouding!
 | 07-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Beeld
  • Plat
  • Minpunten
  • Geluid iets minder maar acceptabel
Een aanrader! Netjes afgewerkt, mooi en rustig beeld
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een perfecte tv in prijs en kwaliteit verhouding.
 | 05-11-2018
Het is een fijne tv en makkelijk te bedienen. Alleen jammer dat er geen scart aansluiting op zit.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige TV met zeer scherp beeld!
 | 27-10-2018
  • Pluspunten
  • Veel tv voor weinig geld
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Dun scherm
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooie televisie met prachtig beeld. De tv reageert snel, installeren binnen 5 minuten. Het geluid vind ik goed, maar ik heb er een soundbar van Samsung bijgedaan. Het 65 inch scherm icm de soundbar geeft een bioscoop beleving. Zeer tevreden met mijn aankoop!
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Mooie tv
 | 27-10-2018
In het begin even wennen omdat hij zo groot is maar het went snel
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!
 | 17-10-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
  • 5 GHz WiFi
Ik kon de tv voor een scherpe prijs kopen via Platte TV, en ben aangenaam verrast! Perfecte beeldkwaliteit, geluid kan iets beter zoals al in andere reviews aangegeven maar nog steeds prima. Niets op aan te merken, precies wat ik verwachtte - ik mis enkel de 5 GHz wifi verbinding.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een verkeerde prijs/kwaliteit verhouding, Deze biedt teveel kwaliteit tegen een te lage prijs.
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Simpele installatie
  • Prijs
  • Design
  • Minpunten
  • Geluid
Fantastisch beeld, daar gaat het natuurlijk om. En dat biedt deze tv. Verder is de installatie simpel en vlekkeloos. De koppelingen met randapparatuur zijn ook gemakkelijk. Echt een aanrader.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
snel thuis bezogd
 | 12-10-2018
ziet er netjes uit
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie strakke tv, leuke prijs
 | 11-10-2018
Samsung is voor ons de beste tv, gezien qua prijs vandaar dat onze 2e tv ook een Samsung is geworden l
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie goede TV
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • prima beeld
  • mooi design
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Wat blikkerig geluid
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top LED tv voor een kleine prijs
 | 09-10-2018
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooi beeld
  • Redelijk geluid
  • Snelle bediening
  • Mooi design
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
prijs en kwaliteit zijn perfect.
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • interface
  • licht
  • Minpunten
  • zoeken
  • navigeren kan lastig zijn
  • onder een bepaalde hoek zie je minder goed
Ik vind de tv erg goed functioneren! Helaas wel onder een bepaalde hoek zie je het beeld slecht. Hij werkte misschien een beetje moeilijk bij het installeren en bij het vinden van wifi kanalen, voor mij duurde dat wel wat lang. Maar ik woon dan ook in een appartementen complex. De interface is goed, maar ik moest wel wennen met het navigeren.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Erg goede tv. En de service is super geregeld bij plattetv.nl
 | 28-09-2018
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit
 | 26-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Verbruik
  • In gebruikname
Goed beeld engeluid
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ontzettend blij mee!
 | 25-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gebruik
Even wennen aan de grootte, het lijkt wel een thuisbioscoop! Mooi beeld en geluid is prima. Ontzettend blij met deze tv.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geluid vind ik minder
 | 20-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Tv is prachtig mooi beeld mooi dun maar het geluid valt wat tegen maar zeker geen miskoop voor dat geld zeker geen miskoop