U bevindt zich in:
Samsung UE65NU7090 Reviews

SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 37 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Mooi beeld voor scherpe prijs
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geluid
Scherp beeld voor faire prijs.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superstrak!
 | 05-04-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vormgeving
  • Perfect beeld
  • Fijn menu van Samsung
  • Gewoon goed
  • Minpunten
  • Geen
Zowel beeld als vormgeving van de televisie zijn super strak ....fijn bedieningsmenu, maar dat kende ik al van Samsung! Zelfs nu nog zonder dolby digitalboxen erbij is het geluid prima! Ben er heel erg blij mee...
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede aankoop geweest
 | 30-03-2019
Niets dan lof
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Bedieningsgemak
Goede prijs-kwaliteitverhoding. Zeer makkelijk te instaleren en ook qua bediening goed. Mooi scherp beeld!
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv voor dit geld
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • snelle verwerking gegevens afstandsbediening
  • snel opstarten
  • mooie tv om naar te kijken
super mooie tv mooie vormgeving geeft.gpwd beeld en het geluid is beter als onze oude tv maar heb er nu een bose setje tussen zitten
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv en kwaliteit/prijs verhouding
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • voeten
Goede TV met name als je naar de prijs/kwaliteit kijkt. De voetjes van dit model zijn wat minder mooi dan de 7100 serie maar als je hem aan de muur hangt is dat nuurlijk geen issue. Het geluid was ten opzichte van onze oude Samsung echt een verbetering. Ook de apps werken uitstekend en alle smart oplossingen werken direct zonder wat voor problemen dan ook.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Minder goed geluid
Prachtig beeld Eenvoudige bediening Geluid valt een beetje tegen
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima TV, zeker voor de prijs
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Lage prijs
Voor de prijs een prima TV. Scherp beeld. Goed geluid, al geeft een soundbar meer volume.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Tevreden met de prijs ivm kwaliteit
 | 15-01-2019
Soundbar erbij en hij is perfect
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
goede prijs!
 | 15-01-2019
mooie tv voor een heel aantrekkelijke prijs! aanrader!
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv voor een mooie prijs
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • SmartTV
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Niet heel zuinig
Goede prijs/kwaliteit verhouding, mooi en scherp beeld
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wereld aankoop
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Inregelen
  • Vormgeving
Alles top en voor een mooie prijs. Happy
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie tv met veel mogelijkheden
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Groot beeld
  • Prijs
  • CI+
  • Smart tv
  • Minpunten
  • Gevoelige voedingstekker
  • Geen bedieningspaneel op tv zelf
Het is een mooie tv met veel mogelijkheden. Het beeld is groot maar heel duidelijk. Ben blij dat ook een CI+ In zit zo hebben we helemaal geen extra kastjes en kabels meer nodig
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prijs kwaliteit top !
 | 22-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Scheprte
  • Helderheid
Met een samsung Tv heb je veel tv voor je geld, en een lange betrouwbare TV
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv voor een mooie prijs!!!
 | 18-11-2018
Mooie en goede tv. En voor een mooie prijs.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top product in zijn prijsklasse
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Duidelijke keuzemenu's
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Het missen van een letter toetsenbord op de afstandsbediening
Zeer tevreden over de tv. Het is wel even wennen zo scherp als ultra HD is maar de beleving wordt zo veel beter. Ben er van overtuigd dat we nog niet alle functies hebben ontdekt in de twee weken dat hij in ons bezit is maar tot nu toe absoluut geen teleurstelling. Klein minpuntje de afstandsbediening die eigenlijk een letter toetsenbord mist. Dit is toch handig als de smartfunctie van de tv wordt gebruikt.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Kwaliteit met een perfecte uitstraling
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • Rust
  • prijs
Na 12 jaar van mijn 46" te hebben mogen genieten was volgens de vrouw de woonkamer wel toe aan een make over.Zo gezegd enet veel tegenzin gedaan.ontbrak er natuurlijk een opmerking van een kennis dat de woonkamer meubilair niet in verhouding stond de met 46" Samsung waar ik "nog" de eigenaar van was.Kogel was door de kerk door die misplaatste opmerking.De keus was snel gemaakt wat betreft een nieuwere en grotere toestel. 65" Natuurlijk weer Samsung.Ik ben dan ook maar geen moment getwijfeld om een andere merk te overwegen.Zo vertrouwd zelfs dat ik bijna alle electronica thuis van Samsung heb.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige beeld kwaliteit.
 | 08-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Stabiliteit van de voetjes
  • Geluid
Deze tv voldoet geheel aan onze verwachtingen die wij hadden. Een kleine aanvulling met een sound bar is iets wat wij nog wel zouden willen. Maar voor het geld wat je betaald een prima tv.
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima prijs kwaliteit verhouding!
 | 07-11-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Beeld
  • Plat
  • Minpunten
  • Geluid iets minder maar acceptabel
Een aanrader! Netjes afgewerkt, mooi en rustig beeld
SAMSUNG UE65NU7090 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een perfecte tv in prijs en kwaliteit verhouding.
 | 05-11-2018
Het is een fijne tv en makkelijk te bedienen. Alleen jammer dat er geen scart aansluiting op zit.