U bevindt zich in:
Samsung UE55NU8070 Reviews

SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 107 reviews
916,-

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch beeld en geluid!
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Fantastisch beeld
  • Goed geluid
  • Goede TV voor gamen
  • Mooi design
  • Handige smartfuncties
  • Minpunten
  • Afstandbediening wat minimalistisch
Dit is niet mijn eerste Samsung televisie, dus ik wist al een beetje wat ik kon verwachten. Namelijk perfect beeld met mooie dynamische kleuren. Installatie ging gemakkelijk en de TV stond met een kwartier aan. Dit is wel mijn eerste UHD televisie en je wordt weggeblazen door de details en rijke kleuren die je ziet. Vooral samen met de HDR 10+ functie zorgt dit voor een indrukwekkende kijkervaring. Deze TV is ook prima geschikt voor gamen dankzij de Game Mode. Ik merk dat er duidelijk minder inputvertraging is. Ook het geluid vind ik fantastisch voor zo'n slanke TV. Het geluid klinkt goed en kan hard zonder kwaliteit te verliezen en daardoor is een Soundbar niet meteen nodig. Tevens heb je nog Smart TV op deze TV waarmee je apps kunt gebruiken zoals Youtube, Spotify en Netflix. Dit werkt allemaal goed en snel. Als ik dan een minpuntje van deze TV moet noemen, dan kom ik uit bij de afstandbediening. Het minimalistische ontwerp van de afstandbediening is mooi en ligt lekker in de hand, maar soms mis ik toch de ouderwetse afstandsbediening. Ik weet dat je deze alsnog los kunt verkrijgen, maar eerder werd deze naast de kleine afstandbediening er nog bij geleverd. Ten slotte het design. De schermranden zijn minimaal en de poot heeft Samsung mooi onder de tv verwerkt.
Samsung UE55NU8070 Reviews
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wij zijn super tevreden over deze Samsung 55nu8070
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • 100hz vloeiend beeld
  • Hdr 1000
  • Free sync
  • Local dimming
  • Zwart waarde zijn in het donker goed.
  • Minpunten
  • Geen grote kijkhoek beeld wordt flets vanaf de zijkant.
  • Grote bouten bij ophanging muurbeugel!!!
  • Hdmi Arc werkt niet altijd en vind het moeilijk om met ander apparaten/merken te communiceren.
Wij zijn erg tevreden over deze tv. In het donker heeft deze tv goede zwartwaarden. Ook heeft de tv een game mode en ondersteunt Amd freesync. Ik heb meerdere tv's bekeken en geprobeerd zoals Sony en Lg maar deze Samsung springt er echt boven uit en heeft alles wat je mag verwachten van een tv in deze prijsklasse. Ook de service en klant vriendelijkheid is top bij Platte Tv.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Duidelijk een topproduct die makkelijk te gebruiken is.
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Formaat
  • Gemak
  • Energieverbruik
  • Design
  • Minpunten
  • Telefoonbediening
  • 2 personen nodig voor opzetten
De kleuren van deze tv zijn erg helder en mooi, hij is makkelijk in gebruik en ook zeer snel aan de praat te krijgen. Ook ziet het scherm er zeer stylish uit door de mooie brede maar platte strakke poot. Daarnaast is er geen moment dat je twijfelt aan de stevigheid ervan Het enige nadeel wat ik heb ondervonden is dat een deel van de bediening via de telefoon of voice control moet. maar voor veel mensen zal dit eerder ervaren worden als voordeel. Algemene topaankoop voor een degelijke prijs.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 18-06-2019
it is nice product i like most of it only sound is little bit low for me but another things is great
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Goed beeld
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Oude home cinema set kon niet worden aangesloten
Mooie tv met goed beeld en geluid
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden alles met een afstansbediening
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beekd
  • Bediening
  • Zeer plat
Gewekdig beeld zeer scherp
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Enorm tevreden!!
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • bewegingssnelheid
  • beeld
  • gebruik
  • looks
Voor de prijs een erg goede TV. Ook erg blij met de HDR+ functie die de kwaliteit enorm verbeterd
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekend product voor een betaalbare prijs.
 | 02-06-2019
Samsung heeft vooral stappen gemaakt op het bedieningsvlak. Makkelijke interface, snel en mooie afstandsbediening
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Voldoet volledig aan de verwachtingen.
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect toestel voor dat geld !
 | 29-05-2019
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Grandioos wat een televisie
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Service
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Al enige tijd zat ik te kijken op het internet naar deze televisie en op een zaterdag besloten om te gaan kijken. Ik heb platte tv Arnhem gebeld en gevraagd of ze deze op voorraad hadden gelukkig was dit het geval. Vanuit Apeldoorn ben ik samen met mijn vriendin naar Arnhem gereden en wat een geweldige service en goede uitleg geven ze daar. Tv gekocht en deze konden we ophalen nadat wij uit gewinkeld waren. We haalden de tv op en een medewerker liep met ons mee om de tv naar de auto te brengen top service. Eenmaal thuis de tv aangesloten en kon er gelijk van genieten WAT EEN BEELD fantastisch. Tot op de dag van vandaag super tevreden en blij met deze aankoop. Nogmaals bedankt voor de geweldige service.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Geluid
  • Grootte
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Geweldig beeld,, mede dank zij Premium en een vol geluid. Soundbar wat mij betreft niet nodig.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Supergoed
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • platte t.v.
  • tal van uitbreidingen
  • heel helder beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • bediening is nog wat moeilijk
We hadden al 12 jaar een Loewe-toestel, die het overigens nog uitstekend deed. De woonkamer werd veranderd en het Loewe-toestel kwam te veraf te staan voor een prettig kijk- en luisterplezier. Derden adviseerden ons naar uw firma. In Breda werden we uitstekend ontvangen, op alle vragen kregen we duidelijke en voor ons begrijpelijke antwoorden. De koffie stond klaar. Het toestel werd uiteindelijk door een van de medewerkers geplaatst en geinstalleerd ook met duidelijke uitleg. Wij hebben niets dan lof voor uw firma en voor met name uw medewerkers in Breda, niemand uitgezonderd. Jonge jongens, die er nog plezier in hebben anderen, die technisch niet up tot date zijn, zoals wij, te helpen. Nadien kochten wij ook nog een Sonoz Beam voor een schappelijke prijs en als we dit systeem willen gaan uitbreiden, gaan we eerst naar de Ettensebaan. Bravissimo
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende tv qua prestaties, uitstraling en gebruiksgemak
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruik
Erg mooi toestel qua vormgeving. Het beeld voldoet ruimschoots aan mijn verwachting en voldoende aansluitpunten die heel netjes zijn weggewerkt.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv dus dik tevreden
 | 07-05-2019
Zeer blij met deze aanschaf
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
heel goed
 | 30-04-2019
goed
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 17-04-2019
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top televisie met een mooie afwerking
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Slanke lijst
  • Haarscherp
  • Minpunten
  • Geluid van tv
Ben erg tevreden over de televisie. Ik vind vooral de slanke lijst erg mooi. Haarscherp beeld voor een prima prijs.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede televisie voor een goede prijs
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Scherpe prijs
  • Makkelijke bediening
  • Goed beeld
  • 10-bit paneel
  • Minpunten
  • automatische schakeling aan/uit gamersmode.
Goede TV, vooral wanneer de juiste instellingen aan worden gehouden. Wanneer alles goed is ingesteld, evenaart het alle andere topline modellen.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
top tv
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • ik heb eigelijk nog geen minpunt
makkelijke te bedienen tv en koppelt ook heel makkelijk met je samsung telefoon dat je heel makkelijk je foto's en filmpjes op je tv kan afspelen.