U bevindt zich in:
Samsung UE55NU8070 Reviews

SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 103 reviews
849,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Goed beeld
  • Prima geluid
  • Minpunten
  • Oude home cinema set kon niet worden aangesloten
Mooie tv met goed beeld en geluid
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden alles met een afstansbediening
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beekd
  • Bediening
  • Zeer plat
Gewekdig beeld zeer scherp
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Enorm tevreden!!
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • bewegingssnelheid
  • beeld
  • gebruik
  • looks
Voor de prijs een erg goede TV. Ook erg blij met de HDR+ functie die de kwaliteit enorm verbeterd
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Uitstekend product voor een betaalbare prijs.
 | 02-06-2019
Samsung heeft vooral stappen gemaakt op het bedieningsvlak. Makkelijke interface, snel en mooie afstandsbediening
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Voldoet volledig aan de verwachtingen.
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect toestel voor dat geld !
 | 29-05-2019
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Grandioos wat een televisie
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Service
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Al enige tijd zat ik te kijken op het internet naar deze televisie en op een zaterdag besloten om te gaan kijken. Ik heb platte tv Arnhem gebeld en gevraagd of ze deze op voorraad hadden gelukkig was dit het geval. Vanuit Apeldoorn ben ik samen met mijn vriendin naar Arnhem gereden en wat een geweldige service en goede uitleg geven ze daar. Tv gekocht en deze konden we ophalen nadat wij uit gewinkeld waren. We haalden de tv op en een medewerker liep met ons mee om de tv naar de auto te brengen top service. Eenmaal thuis de tv aangesloten en kon er gelijk van genieten WAT EEN BEELD fantastisch. Tot op de dag van vandaag super tevreden en blij met deze aankoop. Nogmaals bedankt voor de geweldige service.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Geluid
  • Grootte
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Geweldig beeld,, mede dank zij Premium en een vol geluid. Soundbar wat mij betreft niet nodig.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Supergoed
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • platte t.v.
  • tal van uitbreidingen
  • heel helder beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • bediening is nog wat moeilijk
We hadden al 12 jaar een Loewe-toestel, die het overigens nog uitstekend deed. De woonkamer werd veranderd en het Loewe-toestel kwam te veraf te staan voor een prettig kijk- en luisterplezier. Derden adviseerden ons naar uw firma. In Breda werden we uitstekend ontvangen, op alle vragen kregen we duidelijke en voor ons begrijpelijke antwoorden. De koffie stond klaar. Het toestel werd uiteindelijk door een van de medewerkers geplaatst en geinstalleerd ook met duidelijke uitleg. Wij hebben niets dan lof voor uw firma en voor met name uw medewerkers in Breda, niemand uitgezonderd. Jonge jongens, die er nog plezier in hebben anderen, die technisch niet up tot date zijn, zoals wij, te helpen. Nadien kochten wij ook nog een Sonoz Beam voor een schappelijke prijs en als we dit systeem willen gaan uitbreiden, gaan we eerst naar de Ettensebaan. Bravissimo
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende tv qua prestaties, uitstraling en gebruiksgemak
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruik
Erg mooi toestel qua vormgeving. Het beeld voldoet ruimschoots aan mijn verwachting en voldoende aansluitpunten die heel netjes zijn weggewerkt.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv dus dik tevreden
 | 07-05-2019
Zeer blij met deze aanschaf
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
heel goed
 | 30-04-2019
goed
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 17-04-2019
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top televisie met een mooie afwerking
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Slanke lijst
  • Haarscherp
  • Minpunten
  • Geluid van tv
Ben erg tevreden over de televisie. Ik vind vooral de slanke lijst erg mooi. Haarscherp beeld voor een prima prijs.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede televisie voor een goede prijs
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Scherpe prijs
  • Makkelijke bediening
  • Goed beeld
  • 10-bit paneel
  • Minpunten
  • automatische schakeling aan/uit gamersmode.
Goede TV, vooral wanneer de juiste instellingen aan worden gehouden. Wanneer alles goed is ingesteld, evenaart het alle andere topline modellen.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
top tv
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • ik heb eigelijk nog geen minpunt
makkelijke te bedienen tv en koppelt ook heel makkelijk met je samsung telefoon dat je heel makkelijk je foto's en filmpjes op je tv kan afspelen.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer tevreden!
 | 30-03-2019
Mooi scerm, groot, helder scherm
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER 65 inch TV!
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • uiterlijk
  • aanrader!!
Super tv, alles klopt gewoon! Alleen maar pluspunten.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk tv kijken
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Game-modus
  • Hele heldere kleuren
Hele fijne televisie. Bepaalde settings aangepast voor optimaal film plezier. Maar dat is per individueel verschillend. Met games schakelt deze automatisch over naar game-stand wat zeker een aanrader is
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV
 | 28-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • App bediening
  • Minpunten
  • Geen