U bevindt zich in:
Samsung UE55NU8070 Reviews

SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 91 reviews
899,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 17-04-2019
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top televisie met een mooie afwerking
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Slanke lijst
  • Haarscherp
  • Minpunten
  • Geluid van tv
Ben erg tevreden over de televisie. Ik vind vooral de slanke lijst erg mooi. Haarscherp beeld voor een prima prijs.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede televisie voor een goede prijs
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Scherpe prijs
  • Makkelijke bediening
  • Goed beeld
  • 10-bit paneel
  • Minpunten
  • automatische schakeling aan/uit gamersmode.
Goede TV, vooral wanneer de juiste instellingen aan worden gehouden. Wanneer alles goed is ingesteld, evenaart het alle andere topline modellen.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
top tv
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • ik heb eigelijk nog geen minpunt
makkelijke te bedienen tv en koppelt ook heel makkelijk met je samsung telefoon dat je heel makkelijk je foto's en filmpjes op je tv kan afspelen.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer tevreden!
 | 30-03-2019
Mooi scerm, groot, helder scherm
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER 65 inch TV!
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • uiterlijk
  • aanrader!!
Super tv, alles klopt gewoon! Alleen maar pluspunten.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk tv kijken
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Game-modus
  • Hele heldere kleuren
Hele fijne televisie. Bepaalde settings aangepast voor optimaal film plezier. Maar dat is per individueel verschillend. Met games schakelt deze automatisch over naar game-stand wat zeker een aanrader is
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV
 | 28-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • App bediening
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie vormgeving . Goede beeldkwaliteit
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • Geluid
  • Minpunten
  • Kan met de voet niet heel dicht tegen de muur staan
Beeld en geluid heel goed en ziet er ook nog eens mooi strak uit
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig wat een prachtig beeld en geluid
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi uiterlijk van de T.V
  • Prachtig beeld
  • Prima geluid
  • Makkelijk bedienbaar
  • De service. Is perfect
Fantastische T.V dit overtreft echt alles zo mooi ik ben slechtziend maar dit is voor mij prachtig de ondertiteling is voor mij goed te lezen en ook de teletekst in een woord geweldig
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende tv
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • bediening
  • Minpunten
  • niets
Heb de tv nog maar net maar mooie kleuren gemakkelijke bediening
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfect
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
Een goede tv voor het geld. Geluid iets minder maar met mijn Sonos eronder perfect.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv met mooi beeld en goed geluid.
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Veel mogelijkheden
Een aanrader
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Dat had ik eerder moeten doen
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • snelheid
  • scherpte
  • geluid
  • verbruik
  • Minpunten
  • geen bevestigingsmateriaal
Goede keuze gemaakt met hulp van de verkoper. De Samsung heeft veel meer functies dan ik normaal gesproken zou gebruiken, maar in de praktijk zijn ze leuk om uit te proberen. De bediening via de smartphone is een ideale optie. Ik heb er veel plezier van.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Een goede tv voor een nette prijs
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Prijs
  • Stroom verbruik
  • Minpunten
  • Kijkhoek
  • Afstandbediening
Na 8 jaar genoten te hebben van een Samsung plasma werd het tijd voor iets anders. Het beeld van de nieuwe tv viel in eerste instantie toch wat tegen. Na wat instellingen geprobeerd te hebben is het redelijk goed. Wat opvalt is dat de kijkhoek klein is. Als je er wat van opzij naar kijkt dan wordt het beeld veel witter! Deze tv is aangesloten op interactieve tv van KPN. Dit kun je niet volledig bedienen met de afstandsbediening van Samsung.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterende TV van alle opties voorzien.
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • lekker platte vormgeving
  • erg goed geluid
  • erg goede afstandsbediening
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
Mooie zeer betaalbare TV op grootformaat. Je kan niet alleen genieten van al je favoriete programma's maar wij doen er ook presentaties op geven.
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
zeer goed,ik kom terug
 | 28-01-2019
goed
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Installatie
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Top tv zeer snel geïnstalleerd helder en zuiver beeld en geluid fantastisch. Zeer tevreden over deze aankoop
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv!
 | 20-01-2019
Beeldkwaliteit is perfect. Kleine afstandsbediening maar werkt soepel en snel. Geluid is goed!
SAMSUNG UE55NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi product!
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • Stekker is in de televisie verwerkt geen uitstekende stekker
  • Bescherm rand om te plaatsen
  • Minpunten
  • Nog geen zover
goed beeld en makkelijk in te stellen voldoet compleet aan de verwachting!