U bevindt zich in:
Samsung UE55MU9000 Reviews

SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 16 reviews
1299,-
947,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi en zuiver Beeld
  • Zeer vlugge reactie bij indrukken toetsen
  • Beperkte kabels, strak design
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goed product en super service, een echte aanrader.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Samsung MU9000 qua beeld en geluid, uitstekend
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • afst bediening
Bij het uitpakken geen moeilijke dingen tegen gekomen, alle randapparatuur die werd herkend en geactiveerd. Na de codes ingevoerd te hebben werd ook de wifi geactiveerd. Heel makkelijk en super snel instellen naar smaak en kijken maar. Super.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldige beeldkwaliteit
 | 09-08-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geluid
voor wie een oled of qled net iets te duur is is dit een geweldig alternatief beeldkwaliteit doet bijna niets onder voor deze duurdere toestellen
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fijne tv
 | 03-05-2018
Goeie beeldkwaliteit
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie stijlvolle tv, doet wat het beloofd
 | 09-02-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • stijlvolle tv
  • one connect box
Mooie stijlvolle tv, geen problemen gehad met het aansluiten. mooie beeldkwaliteit.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Hele mooie curved tv perfect beeld
 | 03-01-2018
  • Pluspunten
  • goede beeldkwaliteit
  • mooie tv
  • Minpunten
  • afstandbediening
Vind het een mooi en geweldig apparaat en beeld is prima in orde enkel de afstand bediening beetje wennen en kan de app you tube openen op mijn tv maar kan dan niet het geluid harder of zachter zetten
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
in een woord geweldig wat een kwaliteit
 | 31-12-2017
  • Pluspunten
  • Ziet alle aansluitingen
  • Alles kunnen reglen met 1 afstand bediening
  • zeer mooie uitstraling
  • sommige assesoires erbij
  • Minpunten
  • Geen 3D
Deze TV is Top alle producten werken netjes erop zoals een media player een sisco digitale kabel ontvanger en de soundbar 5601 en dit alles nu netjes geregeld in 1 afstand bediening. ziet ook mijn WD netwerkschijf waardoor ik in een oog opslag de films of foto's of muziek kan beluisteren via mijn TV en geluid. De one connect was stuk van opties geluid werd direct een andere opgestuurd. Deze heb ik ontvangen en verwissel nu werkt de optische ook perfect . Dus zeer snelle service geleverd. Ook een zeer tevreden klant.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fraai vormgegeven TV met prachtig beeld en aardig geluid.
 | 26-12-2017
  • Pluspunten
  • Goede kijkhoek
  • Heel veel contrast
  • Snoeren keurig uit beeld
  • Achterzijde TV is ook mooi.
  • Stabiele voet
  • Minpunten
  • Geluid áardig'
  • Voet te breed voor SONOS Soundbase
  • Voet in de weg voor SONOS Soundbar
Zeer mooie contrastrijke kleuren, goed kijkhoek. Aansluiting via de aparte aansluitbox zorgt voor weinig snoeren in het zicht. 4 HDMI aansluitingen om alle randapparatuur aan te sluiten. Geluid is aardig (niet bijzonder), wat ook niet raar is in een dergelijk plat ontwerp.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische 4K HDR tv (ook voor gamen)
 | 18-12-2017
  • Pluspunten
  • 4K
  • HDR
  • Gamen
  • Design
  • Blacks
  • Minpunten
  • 65 inch groter dan je denkt :)
Gebruik de tv nu twee weken en kan er alleen maar erg enthousiast over zijn. Zowel voor gamen als voor films een fantastische aanwist en een echte aanrader!
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige curved TV met uitstekend beeld
 | 30-11-2017
  • Pluspunten
  • Kan erg vel
  • Zwartwaarden
  • Lage input lag
  • Mooi uiterlijk
  • 4K HDR
  • Minpunten
  • Enige lightbleed zichtbaar
  • Kijkhoeken
  • Instellingen doorlopen is noodzakelijk
Het is een plaatje om naar te kijken zowel aan als uit, met goede zwart weergave en hoge brightness om overdag en 's avonds onder alle omstandigheden TV te kijken. Zeer geschikt voor gaming met een input lag van ±20ms en zeer snelle pixel response. Ook een genot om films of series op te kijken zowel in 'standaard' als HDR, met geweldige motion handeling voor 24p playback. Enige calibratie is vereist om tot een prachtig beeld te komen, "out of the box" is de TV redelijk tot goed ingesteld, maar enkele instellingen staan uit en wat verstopt zoals game mode en UHD colour. Geluid is zoals verwacht met een platte tv niet geweldig, maar het volstaat als je geen aparte geluidsset hebt staan. Bediening met de 'one' remote is eenvoudig en het toestel/remote kan goed overweg met andere apparaten. De interface is vlot en eenvoudig door te bladeren. De SMART functies worden door ons niet veel gebruikt maar er zijn genoeg apps (Netflix/Youtube) voor elke gebruiker. De one connect box is ook zeer handig om alle kabels mooi weg te werken, zo staat de TV prachtig op het TV-meubel met geen enkele kabel in zicht.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Adembenemend mooi beeld.
 | 28-11-2017
  • Pluspunten
  • Game modus
  • Erg mooi beeld
  • Smartview app
  • 1 kabel voor alle aansluitingen!
  • Minpunten
  • spraakbediening remote
  • installatie kun je beter met 2 personen doen
Deze Samsung televisie is echt top. Ik wilde graag een televisie waarop je goed kon gamen. Deze televisie beschikt over een game-modus. Waardoor je een lage input lag bereikt (de tijd tussen het gebruik van je controller en de actie op beeld). Ook de smartfuncties en het menu werken vloeiend. De spraakbesturing op de afstandsbediening werkt vooral voor zoekopdrachten op internet. Niet echt een must-have. De Samsung Smartview app voor je telefoon werkt daarin tegen wel erg fijn.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
dit is fantastis zeer goed
 | 15-11-2017
  • Pluspunten
  • zeer goed
  • mooi beeld
  • fraai uitzicht
  • goede koop
  • uitmunted
heel goed
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed
 | 01-11-2017
Heb tot nu toe nog geen klachten.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Dit is wat ik zocht
 | 17-10-2017
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Formaat
  • Bediengningsgemak
  • Mogelijkheden
  • Design
Gewoon een pracgtige tv met een perfect formaat voir in de huiskamer. Een fantastische beleving van beeld en het gemak van een bijzonder mooi product.
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super tv met alles erop en er aan.
 | 17-07-2017
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Goede functionaliteit
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Arc werkt niet altijd
SAMSUNG UE55MU9000 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv
 | 18-06-2017
  • Pluspunten
  • Beeld
  • apps
  • vormgeving
  • Afwerking tv
  • makkelijk te bediennen
  • Minpunten
  • voet
  • geluid
  • had liever een standaard afstandbediening gehad
De tv is in een woord gewoon geweldig. Mooi beeld makkelijke app. Enige nadeel van deze tv is de voet die neemt veel ruimte in beslag omdat hij erg schuin loopt aan de achterkant. Je kunt hem niet tegen de muur plaatsen. De afstand bediening moet je in spreken en dat is niet mijn ding. En het geluid vind ik zelf wat minder. En met de winkel is niets mis ik heb een geweldige korting gekregen wat ik zeker bij Mediamarkt niet voor mekaar had gekregen. Geweldige winkel !!!!!!!!!