U bevindt zich in:
Samsung UE49NU8070 Reviews

SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 96 reviews
799,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Geluid
  • Grootte
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Geweldig beeld,, mede dank zij Premium en een vol geluid. Soundbar wat mij betreft niet nodig.
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Supergoed
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • platte t.v.
  • tal van uitbreidingen
  • heel helder beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • bediening is nog wat moeilijk
We hadden al 12 jaar een Loewe-toestel, die het overigens nog uitstekend deed. De woonkamer werd veranderd en het Loewe-toestel kwam te veraf te staan voor een prettig kijk- en luisterplezier. Derden adviseerden ons naar uw firma. In Breda werden we uitstekend ontvangen, op alle vragen kregen we duidelijke en voor ons begrijpelijke antwoorden. De koffie stond klaar. Het toestel werd uiteindelijk door een van de medewerkers geplaatst en geinstalleerd ook met duidelijke uitleg. Wij hebben niets dan lof voor uw firma en voor met name uw medewerkers in Breda, niemand uitgezonderd. Jonge jongens, die er nog plezier in hebben anderen, die technisch niet up tot date zijn, zoals wij, te helpen. Nadien kochten wij ook nog een Sonoz Beam voor een schappelijke prijs en als we dit systeem willen gaan uitbreiden, gaan we eerst naar de Ettensebaan. Bravissimo
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende tv qua prestaties, uitstraling en gebruiksgemak
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruik
Erg mooi toestel qua vormgeving. Het beeld voldoet ruimschoots aan mijn verwachting en voldoende aansluitpunten die heel netjes zijn weggewerkt.
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv dus dik tevreden
 | 07-05-2019
Zeer blij met deze aanschaf
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
heel goed
 | 30-04-2019
goed
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 17-04-2019
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top televisie met een mooie afwerking
 | 09-04-2019
  • Pluspunten
  • Slanke lijst
  • Haarscherp
  • Minpunten
  • Geluid van tv
Ben erg tevreden over de televisie. Ik vind vooral de slanke lijst erg mooi. Haarscherp beeld voor een prima prijs.
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede televisie voor een goede prijs
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Scherpe prijs
  • Makkelijke bediening
  • Goed beeld
  • 10-bit paneel
  • Minpunten
  • automatische schakeling aan/uit gamersmode.
Goede TV, vooral wanneer de juiste instellingen aan worden gehouden. Wanneer alles goed is ingesteld, evenaart het alle andere topline modellen.
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
top tv
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • Minpunten
  • ik heb eigelijk nog geen minpunt
makkelijke te bedienen tv en koppelt ook heel makkelijk met je samsung telefoon dat je heel makkelijk je foto's en filmpjes op je tv kan afspelen.
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer tevreden!
 | 30-03-2019
Mooi scerm, groot, helder scherm
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER 65 inch TV!
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • uiterlijk
  • aanrader!!
Super tv, alles klopt gewoon! Alleen maar pluspunten.
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Heerlijk tv kijken
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Game-modus
  • Hele heldere kleuren
Hele fijne televisie. Bepaalde settings aangepast voor optimaal film plezier. Maar dat is per individueel verschillend. Met games schakelt deze automatisch over naar game-stand wat zeker een aanrader is
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV
 | 28-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • App bediening
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie vormgeving . Goede beeldkwaliteit
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorm
  • Geluid
  • Minpunten
  • Kan met de voet niet heel dicht tegen de muur staan
Beeld en geluid heel goed en ziet er ook nog eens mooi strak uit
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig wat een prachtig beeld en geluid
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi uiterlijk van de T.V
  • Prachtig beeld
  • Prima geluid
  • Makkelijk bedienbaar
  • De service. Is perfect
Fantastische T.V dit overtreft echt alles zo mooi ik ben slechtziend maar dit is voor mij prachtig de ondertiteling is voor mij goed te lezen en ook de teletekst in een woord geweldig
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende tv
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • bediening
  • Minpunten
  • niets
Heb de tv nog maar net maar mooie kleuren gemakkelijke bediening
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfect
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
Een goede tv voor het geld. Geluid iets minder maar met mijn Sonos eronder perfect.
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv met mooi beeld en goed geluid.
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Veel mogelijkheden
Een aanrader
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Dat had ik eerder moeten doen
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • snelheid
  • scherpte
  • geluid
  • verbruik
  • Minpunten
  • geen bevestigingsmateriaal
Goede keuze gemaakt met hulp van de verkoper. De Samsung heeft veel meer functies dan ik normaal gesproken zou gebruiken, maar in de praktijk zijn ze leuk om uit te proberen. De bediening via de smartphone is een ideale optie. Ik heb er veel plezier van.
SAMSUNG UE49NU8070 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Een goede tv voor een nette prijs
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Prijs
  • Stroom verbruik
  • Minpunten
  • Kijkhoek
  • Afstandbediening
Na 8 jaar genoten te hebben van een Samsung plasma werd het tijd voor iets anders. Het beeld van de nieuwe tv viel in eerste instantie toch wat tegen. Na wat instellingen geprobeerd te hebben is het redelijk goed. Wat opvalt is dat de kijkhoek klein is. Als je er wat van opzij naar kijkt dan wordt het beeld veel witter! Deze tv is aangesloten op interactieve tv van KPN. Dit kun je niet volledig bedienen met de afstandsbediening van Samsung.