U bevindt zich in:
Samsung UE49NU7170 Reviews

SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 72 reviews
589,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede prijs-kwaliteit!
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Design
  • Snelheid
  • Apps
Gekozen voor de Samsung TV wegens compatibiliteit met Spotify. Op een ander Samsung tv werkte dit vrij traag, maar op deze tv laden de apps vlot. Hier ben ik erg tevreden over, Ook een mooi detail; kabels kun je over de TV-steunen laten lopen zodat ze niet te veel in het zicht hangen. Het uitpakken en installeren was een makje!
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede tv
 | 12-12-2018
Samsung levert goede kwaliteit
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Goede tv
 | 12-12-2018
Samsung heeft goede kwaliteitsproducten
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Uitstekende tv
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Instellingen eenvoudig
Nu na 2 weken een gedegen mening kunnen vormen. Het beeld was standaard erg fel, maar dit bleek erg eenvoudig te wijzigen. De kleuren mogen er wezen en het geluid is niet slecht. Uiteraard moet je niet te veel verwachten hiervan. Een losse geluidsinstallatie is natuurlijk altijd beter. Lekker genieten van een niet al te grote tv
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Tv is oke
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Minpunten
  • Instellen dit mogelijkheden
Tv doet het goed. Wat lastig om goede beeldkwaliteit in te stellen
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Top apparaat
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit!
Bevalt goed!
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer goed
 | 30-11-2018
Mooi strak beeld en samen met de soundbar een zeer goede combinatie. Wel even opletten de soundbar geeft alleen het geluid van de Tv weer als deze is ingeschakeld. Het digitale radiosignaal moet dus apart gekoppeld worden omdat er op dit toestel van Samsung geen beelduit functie opzit zoals bij de kleinere toestellen.
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goede service, mense aan de telefoon begrijpen de business
 | 30-11-2018
  • Pluspunten
  • snelle levering
  • goed contact
  • correcte afhandeling
Top product
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie TV
 | 28-11-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Zeer blij met deze tv van samsung, past uitstekend in onze woonkamer.
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • geluid goed
heel goede tv .
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super tv!
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Zeer mooie tv, zeker qua prijs kwaliteit verhouding, geluid iets minder maar zoals bij iedereplatte tv heb je een soundbar nodig. Heb een Heos soundbar erbij gekocht en werkt top. Goeie keus plattetv.nl, zeker een aanrader.
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik vind het een geweldige tv
 | 26-11-2018
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Smalle omlijsting
Mooi beeld en mooie smalle omlijsting Gewoon een geweldige tv
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv met fantastisch scherp beeld en mooie kleuren!
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
Erg blij met deze aankoop! Super tv!! Smartmenu erg fijn en makkelijk te begrijpen, beeldkwaliteit top; super scherp en mooie kleuren.
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig
 | 22-11-2018
Wat een heerlijke TV, en voor een zeer betaalbare prijs. We kijken met zeer veel plezier naar de grote van de TV maar ook zeer naar de kleuren van de TV.
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topproduct in deze prijsklasse
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Helder en scherp beeld
  • Makkelijke bediening
  • Strak design
  • Prijs / kwaliteit
  • Minpunten
  • Prijsdaling
Een geweldige tv. Mooi helder en scherp beeld en goed geluid. Alleen jammer dat de tv binnen 2 weken na levering € 50 in prijs is gedaald. PlatteTV heeft het wel netjes opgelost met een tegoedbon voor deze waarde.
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topp!
 | 16-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Smart tv
  • Mooi qua vorm
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Top tv! Mooi beeld kwaliteit en makkelijk te bedienen. Het geluid is voor dit model prima. Dit is trouwens mijn derde Samsung tv die ik koop bij platte tv. Nog steeds super tevreden over de service en producten!
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een aanrader!
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • Heel vriendelijk mensen bij plattetv
  • Groot beeld
  • Scherp beeld
  • Voordelig
  • Minpunten
  • Geen
Het is top model en bij plattetv was beste prijs.
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
GEWELDIG ,wat ben ik blij zeg dat ik deze tv gekozen heb.
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Vorm
  • Makkelijk menu
  • Afwerking voor de snoeren
  • Geluid
Deze tv is echt een plezier om naar te kijken, geweldig mooi beeld en zoals altijd met Samsung een makkelijk en prettig menu. De bedrading is via de clips op de poten ook mooi wegtewerken zodat je die ook niet los ziet hangen. Dit is echt een geweldige tv waar ik nog heel erg lang met plezier naar zal kijken.
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi spul
 | 10-11-2018
65 inch is groot zat
SAMSUNG UE49NU7170 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Strak beeld
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Strak beeld
  • Mooie kleuren
  • Zwart is zwart
  • Minpunten
  • Geluid
Hoewel de pootjesvan dit model wel wat minder fraai zijn, zijn ze wel handig als je de tv ook als beeldscherm gebruikt want het toetsenbord kom je zo mooi kwijt. Ook het geluid is redelijk goed, maar dat is bij Samsung over het algemeen geen pluspunt. Het beeld is echter snoeistrak. Zwart is bij deze tv echt zwart, de kleuren diep. Echt een aanrader dus voor bleu-ray kijkersmen gamers