U bevindt zich in:
Samsung UE49MU8000 Reviews

SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 77 reviews
754,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte service bij platte tv
 | 18-11-2018
  • Pluspunten
  • Service platte tv
  • Kwaliteit van de tv
  • Minpunten
  • Geen minpunten
De Samsung ue65mu8000 welke ik had ontvangen van platte tv was kapot en niet compleet. Van platte tv een mooi aanbod gekregen, namelijk een nieuwere versie (2018 model). Totale periode tussen bestellen en ontvangen was wel 4 weken, maar dit is het wachten waard geweest. Bedankt platte tv, voor de goede service !!
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie TV met goed beeld en geluid
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • design beeldscherm
  • beeld
  • geluid
  • afstandbediening
  • Minpunten
  • kijkhoek
  • voet
  • afdichtplaatjes
zeer mooi beeldscherm. De voet is wat lomp met slap afdekkapje wat niet goed sluit. Aan de achterkant zitten afdekplaatjes voor de kabels die ook niet goed sluiten. Jammer is dat er aan de onderkant van de TV voet geen uitsparing zit waar de kabels van de soundbar onderdoor kunnen lopen. Het beeld is zeer goed, wel tijdje bezig geweest om het na je zin in te stellen. Het geluid is ook goed voor alledaags gebruik. Als ik wil schakel ik soundbar in die ik gelijk met TV heb gekocht. De afstandbediening is wennen maar voldoet goed. Als je schuin voor het beeldscherm zit wordt het beeld minder. De apps werken goed en zijn snel toegankelijk. Mijn TV had bij levering vlekken op het scherm welke niet te verwijderen waren. Dit is netjes door PlatteTV opgelost door op Zaterdag de TV om te ruilen voor een ander exemplaar. Al met al zeer tevreden met deze TV al moest ik in het begin wennen aan de grootte van het scherm. (van 42" naar 55" gegaan )
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
 | 29-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Vormgeving
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv, geweldige vormgeving en uitstekende beleving
 | 26-08-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen!
Prachtige tv, geweldige vormgeving en uitstekende beleving
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch beeld en geweldig bedieningsgemak
 | 22-08-2018
  • Pluspunten
  • super beeld
  • bedieningsgemak
  • makkelijke installatie
  • Minpunten
  • door de voet komt de tv toch nog redelijk ver van de muur
Super beeld, installatie erg eenvoudig, snel opstarten, snel zappen, streamen vanaf telefoon. Geweldig apparaat
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijne makkelijke tv met mooie uitstraling
 | 21-08-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bediening
Tv die makkelijk bedienbaar is. Goed geluid en beeld en die er bovendien mooi uitziet.
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prachtige t.v.
 | 17-08-2018
in 1 woord een geweldige aanwinst in mijn huis
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
prachtig beeld, lekker scherp en mooie kleuren.
 | 14-08-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • scherpte beeld
  • ruime kijkhoek
We zijn blij met deze TV. Mijn vrouw ziet slecht maar kan nu gemakkelijker bijv. de ondertiteling lezen. Ook de hoek waaronder je kijkt is minder van belang.
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV!
 | 05-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Snelheid
  • Eenvoudige bediening
Deze 75 inch tv is een behoorlijk bakbeest. Gelukkig is hij handig ingepakt zodat je de doos kunt verwijderen zonder de tv te tillen. Wij hebben hem aan de muur gehangen met een Vogel's muurbeugel. Het scherm komt dan op ongeveer 9 cm vanaf de muur, wat er netjes uitziet. De one connect box wordt aangesloten met een kabel waar connectoren opzitten van ruim 3 cm breed, hou daar rekening mee als je een pvc pijp in de muur wilt bouwen voor je kabels. Wij hebben een 5cm pvc pijp in de muur gebouwd en daar paste alles makkelijk doorheen. De installatie van de tv ging erg eenvoudig; de afstandsbediening heeft weinig knoppen en werkt intuïtief en je wordt netjes door de installatiemenu's heen geholpen. Wat ons opviel was de snelheid van de tv: een verademing na onze 4 jaar oude Sony Bravia die soms wel minuten lang moest opstarten of laden. Dan het beeld: dat is echt fantastisch! We hebben Netflix geüpgraded naar UHD kwaliteit en dan moet je gewoon even wennen aan al die scherpte! Het geluid is OK, maar het is geen overbodige luxe om er een aparte soundbar bij te nemen. Wij hebben er een Samsung soundbar bijgekocht en die begon meteen te werken zodra we hem hadden aangesloten met de optische kabel, lekker gemakkelijk. Nu lekker genieten van deze prachtige TV!
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer mooie TV
 | 29-07-2018
  • Pluspunten
  • beeld scherpte
  • perfect geluid
  • makkelijk te bedienen
Geweldige TV, mooi beeld en geluid
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld.
 | 20-04-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • standaard
  • afstandsbediening
  • Minpunten
  • voet wat slap
Mooie tv, met een prachtig beeld. Geluid is niet slecht in tegenstelling tot wat sommige andere mensen beweren.
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige 4k TV
 | 10-04-2018
  • Pluspunten
  • Beeld Kwaliteit
  • Gebruikers gemak
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Prachtige 4k tv die naar al mijn wensen voldoet. Top model van Samsung met uitstekende service van Platte TV.
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen spijt van
 | 31-03-2018
  • Pluspunten
  • Beeld perfect
  • Afstandsbediening goed
  • Instelling makkelijk
  • Geen spijt 65inch
  • Vormgeving zeer goed
  • Minpunten
  • Geluid niet perfect
  • Advies externe speaker of soundbar
Zeer goed beeld wel wenen aan 4K
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
perfect alleen jammer dat er geen normale geluidsuitgang is voor de boxen moeten een verloopstukje van optisch naar gewone audio, maar werkt wel moeten we de versterker wel hard zetten
 | 23-03-2018
  • Pluspunten
  • vorm
  • grote
  • Minpunten
  • audio
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige tv
 | 22-03-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • HDR10
  • Vormgeving
  • Afstandbediening
  • Minpunten
  • Ophangening
Een mooie afgewerkte tv, HDR10 werke geweldig ,afstand bediening werkt gemakkelijk ,ook met de ontvanger van kpn, geluid is minder kan ook niet anders bij z`n platte tv,maar heb 7.2 geluid en bass shake onder de bank echt dit samen met deze tv hoef ik niet voor naar de bios. Ik beveel deze samsung bij iedereen aan als je een nieuwe gaat kopen Een min puntje de ophangen van deze tv is niet te doen met een standaard ophang set er moet nm wel een uitbreiding setje bij
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Meer dan een heel dikke voldoende,
 | 13-03-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • snelheid
  • Minpunten
  • trage verwerking na intoetsten cijfers via bijbehorende afstandbedening
verrassende beeldkwaliteit en prima prestaties
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 12-03-2018
Mijn vrouw is tevrede wat wil ik nou nog meer
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prima tv
 | 12-03-2018
  • Pluspunten
  • prima beeld
  • afstandbediening
  • uitstraling afwerking tv
  • Minpunten
  • geluid
Geluid iets minder. beeld en vormgeving uitstekend prima tv voor dat geld ook goede service bij platte tv, zeer vriendelijk en goed geholpen daar in de winkel
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Zeer mooi TV, mooi beeld.
 | 06-03-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • Minpunten
  • geluid
Even wennen maar zeer tevreden. Mooi beeld, strak design. Een soundbar erbij is wel aan te raden. Anders is het geluid toch wel wat magertjes. Goede keuze, prijs is flink, maar dan heb je wel wat. Kleuren moet je naar eigen keuze instellen.
SAMSUNG UE49MU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld!
 | 28-02-2018
De beeldkwaliteit is prachtig!