U bevindt zich in:
Samsung UE43TU8000 Reviews

SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 17 reviews
553,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Complete TV
 | 11-08-2020
  • Pluspunten
  • Scherpe weergave
  • Dunne omlijsting
  • Lichte TV
  • Minpunten
  • Wennen aan afstandsbediening
Een complete TV met een scherpe weergave, eenvoudige installatie, eenvoudig soundbar aan te sluiten.
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldig
 | 31-07-2020
  • Pluspunten
  • Smart tv
  • Open browser
  • Bluetooth
  • E-Arc aansluiting
  • Alle radio senders te luisteren via my tuner
  • Minpunten
  • Onderstel pootjes vind ik iets minder mooi dan bij mijn vorige tv
  • Kabel via pootjes niet handig
Mooie degelijke tv met veel mogelijkheden. Smart tv met open browser. Door bluetooth heb je geen chromecast nodig. Scheelt weer een aansluiting. Usb stick kan je goed afspelen zodat je fotos kan laten zien aan de familie op een grotere beeld. Vernieuwe aansluitingspunten zodat je er een mooie vernieuwe Sonos Arc erop aan kan sluiten. Toch beter geluid dan vd tv, smaak verschillend.
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede 4K tv
 | 30-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Smart functie
  • Gewicht van de TV
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Staat in de slaapkamer, voor de afstand van 2,5 meter een hele goede 43 inch tv, strakke beeld kwaliteit. Geluid is wat minder maar merk je weinig van in de slaapkamer. Samsung heeft een duidelijke smart functie met een simpele maar effectieve afstandsbediening het ziet er allemaal gelikt uit. heb de TV nu een kleine 2 weken en heb nog geen problemen ondervonden.
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV voor een scherpe prijs
 | 16-07-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Scherpe prijs
  • Apps werken snel
  • Instellen is erg makkelijk
  • Minpunten
  • Geen timeshift functie
  • Standaard oogt goedkoop, heb liever een middenvoet
De TV heeft een mooi zwart design. Beeld is super, doet niet onder voor QLED. De apps werken snel en de afstandsbediening werkt goed met voicecontrol en netflix snelkoppeling. De afstandsbediening went snel (geen nummers meer). Grootste nadeel voor mij is dat deze TV geen timeshift functie heeft; als je met een CI+ module kijkt en een harde schijf eraan wil koppelen om te pauzeren of opnemen: dat lukt dus niet. Mag van mij iets prominenter uit de specificaties naar voren komen.
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede tv wat betreft prijs kwaliteit
 | 15-07-2020
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een fantastisch toestel, zowel qua beeld als geleid.
 | 13-07-2020
  • Pluspunten
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Prachtig scherp en kleurrijk beeld
Afgelopen zaterdag is deze TV conform afspraak bezorgd en heb ik die direct geïnstalleerd. De installatie was kinderlijk eenvoudig. Prachtig beeld en voortreffelijk geluid, dus dit wordt echt genieten. Alleen even wennen aan de smart afstandsbediening, maar dat zal ook wel gaan lukken. Overigens ben ik via de chatbox van PlatteTV uiterst leuk en vriendelijk geholpen door Sabrina. Waarvoor mijn welgemeende dank.
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super smart-televisie
 | 10-07-2020
  • Pluspunten
  • Groote 55 inch bijna randloos is optimaal schermgenot
  • Tv voeding zit aan andere zijde HDMI's e.d.
  • Minpunten
  • Smart hub settings resetten om apps te installeren.
Fijne TV. instellen was zo gebeurd. (Tip) Wel even de smart hub resetten. Dan kun je apps installeren. KPN kastje snel gekoppeld+netwerk externe schijf. Daarnaast kun je een payer Downloaden voor je externe schijf ;-) wel zo slim. Ik ben erg tevreden.
Samsung UE43TU8000 Reviews
Samsung UE43TU8000 Reviews
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
na goed advies en een 10 voor installateur D.
 | 03-07-2020
voldoet volledig aan de verwachtingen. Alleen heb ik een instruktieboekje bij het toestel gemist. Wordt dat er niet bij geleverd? Zo ja, gaarne na-zending
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een top televisie!
 | 22-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Goed beeld
  • Mooie afstandsbediening
We hebben de televisie nu een aantal weken in gebruik, maar wat is het een fijne tv. De tv was makkelijk aan te sluiten. Daarnaast is de kwaliteit van het beeld goed!
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed en scherp beeld
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • Geluid
  • installatie
  • Minpunten
  • afstandbediening
Goed beeld, scherp beeld en voldoet bijna volledig aan de verwachtingen. Alleen de "smart" afstandbediening, met weinig knoppen, vind ik nog steeds onhandig. Ik prefereer een gewone afstandbediening. Dat werkt volgends mij sneller en gemakkelijker.
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv. Mooi strak beeld. Voor de prijs een echte aanrader
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • beeld
  • design
  • installeren
  • gemak
prachtig beeld. Alles makkelijk aan te sluiten. Tv ziet er mooi uit mede door de dunne lijst. Geluid heb ik uitgezet vanwege gebruik van een soundbar.
Samsung UE43TU8000 Reviews
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv voor die prijs
 | 08-06-2020
Goed
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig realistisch kleurweergave
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld uitstekend
  • Kleur natuurlijk
  • Geluid prima
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Samsung UE43TU8000 Reviews
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie kwaliteit en prijs verhouding!!
 | 25-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Beding
Ik ben zeer tevreden over wat ik heb.
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Tot nu toe is de tv goed
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend beeld en helemaal geen probleem betreft de bediening en een subtiele afstandsbediening, een echte aanrader.
 | 07-05-2020
Helemaal top
SAMSUNG UE43TU8000 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie televisie voor deze plijs
 | 02-05-2020
  • Pluspunten
  • Helderbeeld
  • Mooie vormgeving
Dit model heeft een mooie vormgeveing en qua geluid word het steeds beter. De beeld kwaliteit is zoals je het kan verwachten van Samsung, GOED.