U bevindt zich in:
Samsung UE43RU7440 Reviews

SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 38 reviews
549,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima TV voor de prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Geluid ruim voldoende
  • Eenvoudige installatie
  • Voldoende aansluitmogelijkheden
  • Mooie afstandsbediening
  • Minpunten
  • Rand dik
  • knopjes afstandbediening overbodig
  • Verder geen
Een lekker groot beeld voor een klein prijsje. Het beeld is prima. Ook bij daglicht. Instellingen zijn eenvoudig te doen en ging eigenlijk zonder problemen. De voet van de TV is mooi afgewerkt, maar de rand vind ik persoonlijk te dik. Echter dat is smaak en wat je gewend bent. De afstandsbediening vind ik zeer mooi, maar heeft drie overbodige knopjes, voor de mogelijkheid om direct naar Rakuten TV of Netflix te gaan. Je drukt ze te snel in en dan ben je weer uit je programma. Over het geheel is het prima TV!
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Gewoon super tevreden
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld super
  • Geluid ook goed
  • Alles werkt zoals ik wil
  • Afstandsbediening werkt goed en makkelijk
  • Echt aanraden
  • Minpunten
  • Geen
Echt aanraden , alles werkt super . Heb hem nu paar weken en zeer tevreden. Afstandsbediening werkt goed en makkelijk.
Samsung UE43RU7440 Reviews
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 21-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Gemakkelijk in bediening
  • Overzichtelijk
  • Minpunten
  • nog geen ontdekt
Mooie kleuren en gemakkelijk in bediening. Erg tevreden over deze tv. Ook de grootte is top.
Samsung UE43RU7440 Reviews
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop hij is erg naar wens
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • super snel ingesteld doet alles zelf
  • past zelf helderheid aan rustig beeld
  • afstand bediening knoppen op scherm
  • Afstand bediening kent gelijk KPN controler.
  • Minpunten
  • wel afstandbusjes voor muurbevestiging geen schroeven
Geweldig beeldscherm erg goed voor deze prijs. Geluid is ook veel beter dan onze oude TV
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Fijne tv voor een fijne prijs
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Automatische aanpassing aan omgeving
  • Ingebouwde airplay
  • Minpunten
  • Kijkhoek iets beperkt
Aanrader
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden TOP
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Verbinding met iPhone goed
  • Geluid goed niks mis mee
  • Beeld is mooi
  • Netflix werkt zoals het hoort
  • Gewoon top tv
  • Minpunten
  • Geen
Heb deze smart tv vandaag binnen gehad . Makkelijk om in elkaar te zetten . Sommige zeggen min punt de poot maar vind helemaal niet erg , zo weet je dat die zeker goed en vast staat . Super beeld , werkt super met mij iPhone ,geluid tv gewoon goed —-beter dan mij vorige Samsung smart . Heb hem aangesloten aan mij Soundbar boxen en alles werkt super . Gewoon aanraden zeker voor deze prijs . Afstandsbediening is goed , gewoon goed doorlezen en zo moeilijk is die niet . Ik ben super blij mee alles werkt zoals ik wou
Samsung UE43RU7440 Reviews
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn bestellen op deze site en op vragen wordt snel gereageerd.
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • voldoende poorten (HDMI - BT - enz.)
  • degelijke voet
  • makkelijke bediening
Samsung TV ziet er mooi uit en is kortom prima in gebruik, vooral de BT mogelijkheid die er op zit voor een BT hoofdtelefoon is ideaal.
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Sinds nu merk gebonden top Samsung
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid niet slecht maar kan altijd beter
Super tv met uitstekende beeldkwaliteit en net zo als alle tv’s heb je een surround set nodig. Nu sparen voor een surround set, tenzij ik de Sonos win natuurlijk. Bedankt alle medewerkers van PlatteTv, kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijne, mooie tv
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Npo start werkt niet
  • Kleine afstandbediening raakt makkelijk weg
Mooi compact ontwerp. Afstandbediening is ingenieus, zijn het soms wat gevoelig en klein (dus makkelijk kwijt). Nadeel is dat npo start niet werkt op het toestel. Verder erg tevreden
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voor ons pima tv tot nog toe zeer tevreden
 | 03-01-2020
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 15-12-2019
Ik had in eerste instantie een LG 55UM7450 gekocht. Maar na 3 dagen omgeruild voor een samsung. Met dank aan de service van Plattetv. Geweldig in alle opzichten. Waarvoor mijn dank.
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastich beeld en geluid
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • recht vooruit kjken prima beeld
  • geluid is prima
  • goede tv voor mooie prijs
  • makkelijk installeren
  • Minpunten
  • vanuit de zijkant gekeken niet scherp beeld
Wij zijn erg tevreden
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi afgewerkte tv, prima formaat voor onze (kleinere) woonkamer
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • hoeveelheid apps
  • ziggo-ondersteuning
  • bluetooth-audio
  • Minpunten
  • voet steekt aan voorzijde uit
  • scherm niet uit te schakelen
De tv is mooi afgewerkt: een dunne rand en een enigszins mat beeld waardoor er weinig reflecties zijn. Mooie compacte afstandbediening. De tv heeft voldoende apps en wordt ondersteund door Ziggo. Hij heeft bluetooth audio, waardoor ook een draadloze koptelefoon te koppelen is. Fijn dat ook Apple TV ingebouwd is. De voet is relatief diep en steekt voor de tv uit, maar dat is bij ons geen probleem. Jammer is dat het scherm niet uit te schakelen is bij het luisteren naar radio via de tv.
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV
 | 31-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • instaleren
  • gewicht
Makkelijke bediening, plug en play, geen problemen ondervonden met instalatie.
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
 
 | 30-10-2019
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Makkelijke installatie
 | 21-10-2019
  • Pluspunten
  • Installaie gemak
  • Beeldwaliteit
  • Minpunten
  • WIFI ontvangst
Het product is makkelijk te installeren. Mooie beeldkwaliteit. De grootte van het scherm is ideaal wanneer je 4-5 M van het scherm zit. Ben zeer tevreden. Enige minpunst is de ontvangst van de WIFI, de playstation die ernaast gestald staat heeft er geen problemen mee.
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
We zijn er helemaal over tevreden.
 | 19-10-2019
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Strak geheel uitstekend geluid
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemakkelijk geinstaleerd
10+
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooie TV voldoet 100% aan de verwachting.
 | 04-10-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • geluid
  • Minpunten
  • geen
nu enkele weken in gebruik, voldoet de TV volledig aan de verwachting. het formaat is precies goed voor onze situatie.
SAMSUNG UE43RU7440 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtig toestel met scherp helder beeld
 | 23-09-2019
prima tv met een speciale dank voor beide heren , die de installatie perfect gedaan hebben.