U bevindt zich in:
Samsung UE40MU6120 Reviews

SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 179 reviews
459,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
erg tevreden over de TV, mooi beeld, geluid en vormgeving
 | 25-09-2018
ben erg blij met de TV, voldoet aan al mijn verwachtingen. Scherp, duidelijk en helder beeld en geluid
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig qua prijs en kwaliteit!
 | 07-09-2018
  • Pluspunten
  • Koopbaar
  • Geweldig beeld kwaliteit
  • Niet te groot voor je slaap kamer
  • Goeie blue tooth verbinding
  • Minpunten
  • De afstands bediening
Geweldig beeld kwaliteit. Hartstikke mooi televisie scherm. Het is goedkoop en prima beeld kwaliteit.
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • fraai uiterlijk
  • scherp beeld
  • redelijk goed geluid
fraaie TV met bovengemiddelde beeld en geluid kwaliteit met duidelijke bediening. Aan te bevelen voor ieder prijsbewuste consument
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 02-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluidkwaliteit
Het is zeker een aanrader voor nieuwe gezinnen. BeeldKwaliteits is goed genoeg om te netflixen. Geluidkwaliteit kan beter
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
buiten gewoon geweldig
 | 01-09-2018
Als ik het eerder geweten had dat de kwaliteit zo goed zou zijn was ik er veel eerder bij geweest om hem te halen ,maar iedereen moet leren wat hun fouten zijn ,maar ik kan je wel zeggen dat dit geen fout is maar 1 van mijn beste dingen van de laatste jaren
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
super gave weergave
 | 31-08-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • formaat
  • duidelijkheid
  • kleuren
Nou betreft het verschil met mijn vorige led tv is erg groot betreft beeld scherpte en kleuren, ( terwijl ik niks te klagen had over die tv ) Maar in deze prijsklasse een uitstekende keus geweest, Top.
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Betaakbaar UHD tv kijken
 | 30-08-2018
  • Pluspunten
  • prijs
  • uhd resolutie
  • eenvoudig gebruik
  • hd- beeld upgrade naaar uhd
  • Minpunten
  • niet volledig hdr-functie
Betaakbaar UHD tv kijken. Heel mooi beeld voor zijn prijs. UHD tv kijken is wel een upgrade tov HD, zelfs HD beelden worden beter na UHD-upgrade.
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi strak
 | 29-08-2018
  • Pluspunten
  • Strak
  • Scherp beeld
  • Gebruiksgemak
Ziet er mooi strak uit. Prima beeld, geluid heb ik via een soundbar. Handig in gebruik.
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voortreffelijke aankoop
 | 28-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit
Ben heel content over deze aankoop, pracht beeld, leuke prijs
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prettige tv
 | 26-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooie tv
  • Super beeld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening had duidelijker kunnen zijn
Prettige tv met mooi beeld en geluid. Goede en duidelijke bedieningshandleiding.
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
zeer goede koop
 | 23-08-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • mooie voet
  • aansluitingen
  • Minpunten
  • hoge en lage tonen ontbreekt
geweldige TV voor deze aanschafprijs Ik ben er goed over te spreken.
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig beeld met een dun randje
 | 23-08-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design
  • ARC
  • 3x HDMI
  • Minpunten
  • Geen volume indicator icm Sonos Beam
  • Matige geluidskwaliteit
Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door de UE40MU6120, het 4K instapmodel van Samsung. Het beeld is in 1 woord prachtig, de interface is snel en intuïtief en het design staat mooi aan de muur vanwege de dunne zwarte rand. Het geluid is, zoals op elke tv, niet geweldig, maar ik gebruik deze tv in combinatie met de Sonos Beam (soundbar) wat de perfecte combinatie lijkt voor in mijn appartement. Vanwege ARC (Audio Return Channel) wordt elk geluid, of het nou een tv-zender, Netflix film of interface geluid betreft, rechtstreeks afgespeeld op de soundbar. Het enige nadeel hieraan vind ik dat bij het veranderen van het volume je geen volume indicator ziet. Maar dit kan ook met de Sonos Beam te maken hebben. Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop en kan iedereen, vooral mensen met een lager budget, deze tv aanraden. Je krijgt namelijk veel tv voor weinig geld!
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Overspoelde zintuigen
 | 21-08-2018
  • Pluspunten
  • Grote tv
  • Minpunten
  • Grote tv
Ik was tijdens het bestellen in de veronderstelling dat deze tv net zo groot was als mijn oude tv, echter is deze enkele maten groter! Wat een beest! Maar geen spijt van deze aankoop omdat het een geweldige tv is. Beeld geluid etc. Is allemaal prima. Het is even wennen aan de prikkels die je overspoelen zodra de Tv aangaat ;p maar het went snel!
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Gewoon mooie tv, doet wat hij moet doen
 | 19-08-2018
Prijs/kwaliteit is prima
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Tevreden!
 | 19-08-2018
Goede prijs kwaliteit verhouding
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV mits je er recht voor zit!!
 | 18-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld scherpte
  • Goed geluid
  • prima te bedienen
  • Minpunten
  • Zodra je er niet recht voor zit is het beeld minder scherp.
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische tv
 | 16-08-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid
  • Gebruikers vriendelijk
Ik ben heel erg blij met deze aan koop,
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goede prijs / kwaliteit verhouding
 | 14-08-2018
  • Pluspunten
  • Prijs / Kwaliteit
  • Reageert snel
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een display om in te verdrinken...
 | 06-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Bedieningsgemak
  • Omvang/afmeting
  • Aansluitingen
  • Goede voet
  • Minpunten
  • Krijg je nooit alleen uitgepakt
Gebruik m voor XBOX1X op 4K,UHD en computerdisplay. Televisie kijk ik nauwelijks behalve F1 en voetbal en dat is een genot. Vlijmscherp beeld en de audio heb ik toch omgeleid via Sonios. Bezorging mooi op het afgesproken moment. Tip, uitpakken en installeren lukt je nooit allen , te groot.
SAMSUNG UE40MU6120 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Top televisie voor dit geld
 | 06-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Perfecte tv voor dit geld en zeer goed geholpen door plattetv ,topaankoop en zeer goede service