Samsung The Serif QE55LS01RAS Wit Reviews

SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 12 reviews
1099,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
toptelevisie
 | 01-04-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • geluid
ik had geen tv, ja een heel kleintje in de slaapkamer, ik heb namelijke een prachtig uitzicht, maar vanwege het vele binnenzitten toch maar iets gekocht voor in de huiskamer en dat valt beslist niet tegen, wat een prachtige vormgeving en nog nooit een tv gehad die zo makkelijk is te bedienen
Samsung The Serif QE55LS01RAS Wit Reviews
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ben heel blij, ik had geen geschikte muur om tv op te hangen en dit model vind ik heel mooi om neer te zetten.
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Helder beeld
Zie hierboven
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
mooie vormgeving en haarscherp beeld
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • ???
prima aankoop, juist door te aparte vormgeving kan deze tv goed in de ruimte staan. Geluid is mss iets minder goed, maar dat komt omdat ik er direct een sonos systeem op heb aangesloten
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een TV en designmeubel in één!
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Design met randen (voor Sonos Beam)
  • Beeldkwaliteit
  • Kabelwegwerking
  • Ambient display
  • Geen KPN kastje benodigd
De Serif TV van Samsung is een genot om naar te kijken. Door de smart tv functionaliteiten, applicaties en beeldkwaliteit kijk ik met met veel plezier naar Netflix, YouTube en de KPN iTV app. Ik heb met deze tv niet meer dat lelijke tv kastje van KPN nodig om tv te kijken. Door de ongewone brede randen en poten van de TV is dit niet alleen een mooie, maar ook een praktische TV: Ik kan er namelijk perfect mijn Sonos Beam geluidsbalk op kwijt, wat gecombineerd met de Sonos Sub en 2x Play 1\'s voor een prachtige bioscoopervaring zorgt. Dit alles zonder dat het als standaard alles in één TV op een tv kastje staat. Let op! De kleur is donkerblauw en niet zwart, wat voor mij een pré is!
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het oog wil ook wat!
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Voorbereidingen
Deze design TV van Samsung is helemaal van deze tijd, oogt fantastisch en heeft een oogverblindend beeld. TV kijken komt weer helemaal op z’n pootjes terecht!
Samsung The Serif QE55LS01RAS Wit Reviews
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV, met een heel mooi beeld.
 | 14-02-2020
  • Pluspunten
  • Vrijstaand
  • Makkelijke bediening
  • Prachtig, rustig beeld
  • Minpunten
  • Geen
Top aankoop
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Wateren beauty van een TV!
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Installatie
  • Beeld
  • Connectivity
  • Minpunten
  • Geluid zou wat beter mogen
Wij houden niet van de klassieke vormgeving van TV’s. Daarom zochten we iets dat mooi is, ook als ie uit staat. En dat is de Serif! Oh ja, telefoon met TV verbinden? Gewoon je mobiel op de TV leggen!
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima
 | 23-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Beeld vanuit een hoek
Mooi beeld, mooie vormgeving en een redelijk geluid. Een opvallend meubelstuk. Een minpunt is dat het beeld vanuit een hoek minder goed is. Verder helemaal tevreden
Samsung The Serif QE55LS01RAS Wit Reviews
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
Super mooie tv, scherp beeld, makkelijk te gebruiken
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een lust voor het oog, zowel aan als uit!
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Ontwerp op pootjes
  • Intuïtieve bediening
  • Minpunten
  • Geluid mist iets aan Bass
  • Integratie Google Assistent niet optimaal
TL;DR: Een mooi vormgegeven TV met een haarscherp beeld en geluid van voldoende kwaliteit. Een aanrader. Tijdens mijn oriëntatie naar een nieuwe TV viel mijn oog al gauw op deze Samsung TV vanwege het ontwerp. Vanwege beperkt soortgelijk aanbod had ik al snel de keus gemaakt. Echter was ik wel benieuwd naar enkele punten die ik hieronder zal toelichten: 1) geluid, 2) beeld bij schuinkijken, 3) gevoel van grootte, 4) Samenwerking Google Assistent, 5) blauw vs wit. 1) Geluid. In enkele reviews werd beschreven dat het geluid niet optimaal was maar ok. Ik kan dit beamen. Er mist wat Bass in de speakers. De geluidskwaliteit is minder dan bijvoorbeeld Sonos Speakers maar nog steeds prima. Ook vind ik het niet storend en kijk met veel plezier. En mocht je toch uit willen breiden met bijvoorbeeld een Sonos Sound Bar, deze kun je gemakkelijk bovenop de TV plaatsen en staat denk ik prima. 2) Beeld bij schuin kijken werd in enkele reviews genoemd als iets om mee rekening te houden. Met de 49 inch versie heb ik dit nog niet ervaren. Ook als ik schuin op het beeld kijk is het top. 3) Het ontwerp komt mooi uit met het 49 inch model en neemt ook niet teveel ruimte in. 55 vond ik echt te groot en 43 aan de kleine kant. Ook denk ik dat het ontwerp met het 43 inch model niet heel goed uitkomt. Je kunt met 49 inch op 3.5 meter prima kijken en staat ook nog eens netjes in een kamer. 4) Google Assistent. Werkt nog niet optimaal samen met Samsung. Aan- en uitzetten gaat prima maar heel veel meer ook nog niet. Ik hoop dat hier snel meer samenwerking tussen komt. 5) Blauw vs Wit. Natuurlijk ook even getwijfeld over de blauwe of witte kleur. Uiteindelijk voor de blauwe gekozen en daar ben ik blij mee. Het lijkt een geheel, het scherm loopt mooi over in de rest van het ontwerp. Een duidelijke scheidslijn zie je niet. Bij wit is dit natuurlijk wel het geval en vind ik minder mooi. Verder is het beeld haarscherp en zijn er veel instel mogelijkheden. Ik ben blij met mijn keuze en beveel de TV van harte aan.
Samsung The Serif QE55LS01RAS Wit Reviews
Samsung The Serif QE55LS01RAS Wit Reviews
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig vormgegeven met uitstekende beeldkwaliteit
 | 01-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi ontwerp
  • TV als meubel dankzij de pootjes
  • Beeldkwaliteit
  • Veel functies en apps
  • Gemakkelijke bediening en installatie
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit kon beter
  • Prijs is relatief hoog
Het ontwerp maakt van de tv een meubelstuk. Het is leuk om naar te kijken, zelfs wanneer de tv niet speelt. De bediening is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De beeldkwaliteit is dankzij het Qled scherm fantastisch goed! Zelfs oude series zoals Friends zagen er nooit beter uit! Het is wel aan te raden om niet schuin tegenover het scherm te zitten, want dan vervormen de kleuren ietwat. De geluidskwaliteit is het enige die echt beter kon in mijn ogen. Ik ga daarom kijken om een geluidsinstallatie aan te sluiten op de tv. Prijs-kwaliteit is deze tv misschien vrij duur, maar je krijgt hiervoor wel een unieke tv!
Samsung The Serif QE55LS01RAS Wit Reviews
SAMSUNG THE SERIF QE55LS01RAS WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig design en goede kwaliteit in één!
 | 26-11-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening gemak
De tv is makkelijk te installeren. Staat prachtig zelfstandig (perfect in ons interieur)
Samsung The Serif QE55LS01RAS Wit Reviews