Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 60 reviews
2299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische Televise en super goede service en aanbod
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Opties
  • Design
Fantastische Televise die zeer strak tegen de muur aan hangt, kabel netjes weg gewerkt en zeer mooie opties waarbij je uit verschillende kunstwerken kan kiezen.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prima prijs/kwaliteitverhouding!
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • vorm
  • design
  • beeldkwaliteit
  • extra's
mooi design en hoop extra's!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Precies wat ik wilde
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • No gap wall mount
  • Één kabeltje voor alle aansluitingen
  • Design
  • Specs ok
  • Minpunten
  • Iets prijziger
We komen van een bescheiden 32 inch tv. De standaard lijkt 55 inch, waar we dan ook op uit zijn gekomen. Ik wilde graag een tv die ondanks zijn grootte niet het interieur domineert. Deze Samsung the frame voldoet hier perfect aan. De tv hangt strak tegen de muur en alle aansluitingen inclusief netstroom lopen via een dun, transparant kabeltje naar de Samsung connect box. Dus geen noodzaak om een kabelboom Daarnaast weg te werken. Daarnaast zijn beeld en geluid gewoon goed. Wellicht waar prijzig, maar ik vind het gezien de genoemde punten dubbel en dwars waard.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Fijne tv
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Lifestyle concept dat werkt
  • Meegeleverde no gap wallmount
  • De bedieningsapp voor je smart phone
  • Bewegings en licht sensor op de tv werken goed
  • Minpunten
  • Beperkt aantal vrij toegankelijke kunstwerken
  • Afstandbediening vrij beperkt in opties
We hebben deze tv gekocht vanwege de Art mode. We hebben gewacht op de 2019 QLed release omdat de oudere modellen toch wel outdated zijn qua specs. Het blijft natuurlijk een tv dus je wilt ook dat de techniek van de tv up to date is. We moesten even wennen aan het beeld. Dat is toch weer anders dan onze vorige 2017 Qled tv. De beeldkwaliteit is goed, wel minder dan Oled. Toch zijn we blin met de keuze want de Art mide maakt dat goed. De opties voor passe partout etc zijn wat beperkt, net als de gratis toegankelijke werken (20 evenals natuurlijk je eigen fotos), maar als je eenmaal een passend werk hebt gevonden geeft dat veel voldoening en wordt de tv ook in standby een aanwinst in huis.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch mooie tv die mooi in het interieur past
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Geluid is gewoon, een 7
  • Foto’s moeten handmatig orden gewisseld, via instellingen
TV wordt stark tegen de muur geplaatst, als een schilderij of fotolijst. Erg eenvoudig om eigen foto weer te geven als de tv uit staat.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch mooie TV die prachtich
 | 18-05-2019
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldige toevoeging in het huis
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Scherp beeld
  • Apple Airplay
  • Art Store
  • Incl. No gap wallmount
De Samsung The Frame (qled 65") heb ik nu vijf dagen in het bezit en de televisie bevalt zeer goed. Als de televisie aan staat is het beeld super scherp. Als de televisie uit staat, dan heb ik geen zwart scherm aan de muur, maar een mooi schilderij! Marc (van PlatteTV Arnhem) heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van de televisie.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • foto /schilderij uniek
  • mooie afwerking
Mooi en uniek product
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prachtige vormgeving
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • de grote stekker die niet door een muurpijp kan
de schilderij functie is werkelijk een fantastische optie en het bedieningsgemak ook. een aanrader !!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • QLED
  • Minpunten
  • Prijs
Hele mooie tv die prachtig op gaat in je interieur. Tevens makkelijk te bedienen. Enige nadeel is de hoge prijs in vergelijking met andere QLED tv's.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende en mooie televisie
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Prijs/ kwaliteit verhouding
Erg goede beeldkwaliteit voor zowel de televisie als de schilderijen. Hoog gebruiksgemak, eenvoudig te installeren en het allermooiste is natuurlijk dat je een mooi schilderij hebt als de tv uit staat!!!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch design . De tv mag gezien worden. Een echte eyecatcher!!
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geluid
Voorheen hadden wij de Samsung curved. Een heel ander type. We wilden nu een tv voor aan de muur en een tv die gezien mag worden. De frame met z’n schilderij functie voldoet aan al onze wensen. Door de qled technologie een hoge beeldkwaliteit. Een echte aanrader! Het geluid kan beter. Daarom raad ik ook een soundbar aan om optimaal te genieten van de tv Een zeer tevreden klant en complimenten voor Plattetv met de geleverde service en advies
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige tv geleverd mede door de goede service van plattetv
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Goede service
  • Direct contact via de chat
  • Laagste prijsgarantie
Zeer mooi en strak design
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Maakt de beloftes waar!
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • Art modus
  • One connect box
  • Beeldkwaliteit
  • Afwerking
  • Minpunten
  • Geen
Fantastische televisie. One connect box fraai en slim. Art modus echte toevoeging. Erg mooi beeld, geluid naar verwachting voor een tv zonder extra soundbar.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heerlijke qled tv
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • Nog mooier beeld vanwege qled
  • Tv kan worden bestuurd via spraak
  • Past prima boven de sier openhaard
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben zeer blij dat ik deze tv heb aangeschaft.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
The Frame, zoals hij hoorde te zijn vanaf dag 1. Voor iedereen die van design houdt.
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • design
  • art-mode
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Veel over gelezen en voldoet volledig aan de verwachtingen! Gekocht samen met een Vogel OP next2 voet. De combinatie is prachtig!! Een pronkstuk! Beeld kwaliteit van de QLED panel is helemaal top, haarscherp en mooie kleuren. Maar vooral op stand-by is hij prachtig als hij in art-mode staat!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Waanzinnig !
 | 03-05-2019
Prachtig beeld en eigen geluid redelijk goed. Mooi aan de muur of op twee pootjes, beide ziet er goed uit. Prachtig beeld en.......uiteraard "the frame" dus kunst aan de muur d.w.z. geen tv aan de muur!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Echt een schilderij!
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goed geluid
  • niet opdringerig
  • smart
  • Minpunten
  • software kan beter
  • smartthings werkt niet
  • smartview werkt niet
Mooi TV. Heel makkelijk op te hangen. Werkt perfect! Jammer dat de apps van Samsung niet zo goed zijn als de tv zelf. Smart software hebben wat werk nodig!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV, echt een aanrader!! juweeltje voor je woonkamer!
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Bedieningsgemak
  • Mooi schilderijeffect
  • Strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige innovatieve TV en een sieraad aan de muur!
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • QLED beeldscherm
  • Single connection
  • Aansluitmogelijkheden
  • Art mode
  • No-gap wallmount
Ben in het bezit van deze 2019 versie van the Frame en eerste bevindingen zijn zeer positief. Het installeren met behulp van de bijbehorende Samsung app ging vlot en kon zodoende snel genieten van het geweldige 55 inch beeldscherm. Ophangen gaat binnenkort nog gebeuren en dan wordt dit beeldscherm echt een kunstwerk. Met dank aan PlatteTV.nl voor het vrijblijvend reserveren van de TV en de korting die we van hen nog hebben kunnen krijgen op het aankoopbedrag. Zijn vriendelijk geholpen door de klantenservice en ook bij het ophalen van de TV zijn we naar tevredenheid geholpen. Misschien wordt de volgende aankoop een soundbar alhoewel ik het geluid eigenlijk wel prima vindt!