Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 60 reviews
2299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Beeld kwaliteit is slecht. Verwacht vandaag iemand van plattetv om dit te verbeteren.
 | 20-06-2019
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig !
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld, heldere kleuren.
  • de zon schijnt er einde dag op, beeld blijft goed, spiegelt niet, hoeft dus niet de gordijnen te sluiten.
  • Minpunten
  • nu 2 weken in huis, (nog) niet gevonden.
Een TV aan de muur hebben wij altijd super lelijk gevonden. Dit is echt de ideale oplossing! Blij dat we nu niet naar een zwarte plaat op de muur hoeven kijken als de TV uitgeschakeld is. En je kunt nog eens afwisselen met kunst of eigen foto's. Echt heel blij mee !!!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een aanrader
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gemak
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Afstandsbediening net iets te eenvoudig
Top beeld gecombineerd met een aantrekkelijk design. Zeker die paar extra knaken waard!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super toestel
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kunstmodus
  • Mee geleverde beugel
  • Minpunten
  • geen (tot heden)
Wat een mooi toestel met een super beeld. Het beeld welke weergegeven wordt in de kunstmodus is werkelijk fantastisch. het bedieningsgemak is weer des Samsungs makkelijk en begrijpelijk. Echt heel blij met de aankoop!!!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ik heb sinds 1981 altijd B&O gehad, maar de Frame is precies waar ik altijd naar zocht.
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • OneConnect
  • Minpunten
  • Geluid
Na jarenlang B&O apparatuur heb ik voor het eerst een Samsung Frame 2019 55 inch aan de muur. Tussen de moderne schilderijen aan mijn wand valt hij niet op. Perfect beeld. Het geluid gaat via een Yamaha WXA-50 en speakers bediend via de Samsung afstandsbediening.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden met deze top aankoop
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bediengemak
  • Zelf instelbare foto's
  • Geweldige beeld kwaliteit
  • Je ziet nog maar 1 dun kabeltje uit je tv gaan
  • Minpunten
  • Geluid
  • Kosten voor art
Super mooi beeld je wil niet meer anders ik ben blij dat ik the frame gekocht heb Met de verwisselbare lijst kun je tekens weer een andere look geven En met met het no gap wall system hangt de tv ook mooi strak tegen de muur De enige minpuntjes wat ik tot nu toe heb gevonden Zijn het geluid wat dan wel weer makkelijk is op te lossen met een soundbar en de toch best wel hoge kosten voor los artwork (€20)
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Supergave tv met haarscherp beeld en plaatje aan de muur
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Strak aan de muur
  • Kunst aan de muur
  • Simpele bediening
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Mooie tv, simpele bediening. Mooi schilderij aan de muur.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig design
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • One connect box
  • Design
  • Minpunten
  • Prijs
Schitterend beeld en prachtig design. Voor dat design betaal je dan ook een hoge prijs, maar is zeker het afwegen waard
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Dit is wat ik wilde
 | 04-06-2019
Zeer mooi en goed
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mijn verwachting is 100% uitgekomen
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • zeer goed geluid
  • wisselen van lijstkleur
  • schilderij uiterlijk
  • scherp beeld
  • gaat aan bij binnenkomst
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Hele mooie TV. De witte lijst heb ik online besteld en binnen 1 week ontvangen. Ik kreeg al de vraag of ik een nieuw schilderij had gekocht. Mission completed.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Plaatje aan de muur
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • One connectbox
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Prijs
Prachtige tv wat betreft uiterlijk en beeldkwaliteit. Betaalt misschien teveel voor de vormgeving, maar dat is een persoonlijke afweging
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Yes eindelijk geen televisie in de woonkamer!;)
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • 4K Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Niet zichtbaar als tv
  • Geen snoeren zichtbaar
  • Mooie fotolijst
Hier heb ik al zo lang opgewacht, eindelijk geen ‘televisie’ in de woonkamer! Ophangen met 2 personen ging met gemak, aansluiten en je kan tv kijken. De frame hangt nu als een mooie lijst met afbeelding op de wand te pronken. Makkelijk eigen afbeelding te uploaden om zelf te gebruiken. Abonnement is niet nodig, maar Samsung biedt een half haar gratis abonnement aan. De houten frame was makkelijk via Samsung zelf kosteloos te bestellen. Was ook binnen een week geleverd. Je hebt keuze uit 4 lijsten. De licht houten gekozen wat voor de mannen hier in huis erg wennen was. Want een tv hoort zwart. Inmiddels na een week al erg gewend, dus dat gaat snel!;). Even de juiste instelling instellen en je krijgt een mooi kwaliteit te zien als je een sportprogramma kijkt. Mooie heldere kleuren en het is even wennen maar een duidelijke menu. De tv hebben we gekocht met de homecinema Heos 5.1 Dus dat maakte het geluid van de Samsung zelf echt meteen veel minder als je de Heos niet gebruikt. Een super combinatie om tv-programma’s en films te kijken. Door de fijne hulp van Justin van PlatteTv tot nu toe super tevreden met deze keuze want het was even zoeken welke homecinema wij er bij zouden nemen.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele mooie tv die als een schilderij aan de muur hangt
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Te bedienen met telefoon
  • Een klein draadje die uit de televisie komt
Prachtig design. Je zou zeggen dat er een kunstwerk aan de muur hangt. Hier ging het mij ook vooral om. Verder vind ik een tv een tv dus qua beeld en geluid zal het wel.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie aanwinst in het interieur.
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Aanvulling interieur
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Een stekker voor alles
  • Minpunten
  • Ophangsysteem is matig qua schroeven
Mooie, strakke televisie met haarscherp beeld. Echt een aanvulling in het interieur vanwege de mogelijkheid om een foto te laten zien wanneer de tv uitstaat. 1 afstandsbediening voor alle functies, erg handig. Wij hadden al een gat in de muur om alle kabels weg te werken. Doordat de Frame maar 1 stekker heeft, hebben wij alles mooi strak weggewerkt en geen enkele zichtbare kabel.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Het mooiste stukje kunst bij mij thuis!
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Minimale kabel management (door One Connect)
  • 4K beeld is waanzinnig
  • Motion rate geeft realisme
  • Geen beeld breking bij extreme kijkhoek
  • Goed en simpel ophang systeem
  • Minpunten
  • TV poten (vorm en functionaliteit)
  • Minimale contrast shift bij snel bewegen (sporten voor de TV)
Wat een aanrader. Het beeld van de TV is uitermate indrukwekkend. Vooral met 4K video’s komt het beeld echt heel goed tot zijn recht. Er is wel een instelling die je na het installeren van de TV wilt aanpassen. Dat is de beeldmodus. De beeldmodus heeft 4 opties. Optie 1 is Dynamisch, wat eigenlijk het overgesatureerde effect geeft, waar je jarenlang Samsung televisies aan kon herkennen. Optie 2 is standaard. Hier staat de TV ook standaard op ingesteld. Dit is de 100% tegenhanger van dynamisch en de kleuren van deze modus zijn ook heel plat geslagen. Optie 3 is natural en gelijk ook de modus die ik zou aanraden. Dit is een modus die precies tussen optie 1 en 2 in ligt. Geeft mooie kleuren en contrast zonder extreem te leunen op een over of onder gesatureerde uitstraling. Optie 4 is de film modus. Deze geeft een wat donkere en ‘moody’ vibe aan je beeld. Full HD (1920x1080) of HD (1080x720), doen het ook erg mooi op deze TV door de Motion rate. Motion rate is een andere waarde meting, dan de meer bekende hertz (Hz). Zo wordt de verversingssnelheid of refresh rate van een tv genoemd. Hoe hoger dit cijfer, hoe sneller je beeld dus ververst. En de Motion Rate van 200 op deze TV geeft je het gevoel dat je niet via een TV maar live ergens naar staat te kijken. Bewegingen van mensen, dieren en objecten gaan zo natuurlijk en levensecht dat je letterlijk wordt meegezogen het beeld in. De 55 inch is ook een mooie maat om je te laten meenemen in je lievelingsfilm of serie. Groot genoeg om meeslepend te zijn. Niet te klein zodat je dicht op je TV moet gaan zetten en niet te groot dat je te veel afstand moet houden. De 55 inch is qua beeld eigenlijk de perfecte maat te noemen. De kijkhoeken van de TV zijn eindeloos. Het beeld blijft heel lang goed zichtbaar en valt NIET uit elkaar door regenboog effecten of donkere gradiënten die kunnen ontstaan vanuit vlakke kijkhoeken. Mocht je voor je TV sporten dan zal je het volgende misschien opvallen. Als je bijvoorbeeld ‘squat jumps’ of snel opstaat of neerploft op je bank, zou je een contrast shift in de TV kunnen zien. Maar deze is heel minimaal en zal je zolang de TV op ooghoogte staat of hangt, nauwelijks opvallen. De art modus is op zichzelf een erg belangrijke maar saaie functie. Het beeld is mooi en scherp. Maar wat deze functie echt goed maakt is de intensiteit van de exposure (licht) dat je kan aanpassen. Zo kan je er voor kiezen om het beeld heel licht of heel donker te maken en alle stappen die er tussen zitten. Zo kan je de kunst van je TV mooi matchen met de kunst of foto’s die je om de TV hebt hangen. Of gewoon denken aan je energierekening en zorgen dat de kosten niet de pan uitrijzen voor deze mooie verpakte stand-by functie met energie-label B.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Een kunstwerk aan de muur
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Installatie
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Smartthings app
  • Opladen en gebruik eigen fotos
  • Grootte one set-up box en warmte ontwikkeling
Alles wat we er van verwacht hadden. Een kunstwerk aan de muur. Fantastisch, slim bedacht met maar één dunne glasdraad voor alle aansluitingen. Deze alsnog ook weggewerkt.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV met uitstekende beeldkwaliteit.
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • aansluiten van TV
  • Beeldkwaliteit
  • instelgemak
  • Minpunten
  • geen
Het aansluiten van een TV op een losse Hub bespaart enorm veel kabels naar de TV. Een kabeltje dunner dan een normaal netsnoer is voldoende om de TV te laten werken. De rest van de bekabeling is uit het zicht. Eenmaal aangesloten is het starten een fluitje van een cent. Een vraag / antwoord scherm maakt het dat er binnen korte tijd gekeken kan worden naar alle aangesloten bronnen in een uitstekende beeldkwaliteit. Echter na het loskoppelen van de hub en het heraansluiten kost het wat moeite om alles weer goed ingeregeld te krijgen. Resetten van alle settings werkt het best.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
gewoon top tv
 | 25-05-2019
  • Minpunten
  • geen
Mooie tv met veel mogelijkheden, echt een kunststuk aan de muur.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Als een schiderij aan de muur
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • one connect
  • lose frame
  • Minpunten
  • geen combi art modus + spotify
  • aantal apps. (geen kodi)
Samsung The Frame grotendeels gekozen voor zijn design. Valt door zijn schilderij uiterlijk mooi weg in het interieur. Door zijn one connect functie is er ook maar 1 kabeltje zichtbaar die mooi wegvalt. Beeld is super scherp (ben wel een tv van 14jaar gewend:)
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kunst en TV
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • No gap muur montage
  • One connect box maar 1 draad naar TV
  • Kunst of TV
  • Minpunten
  • Kunst kopen of abonnement
  • Lijst keuze beperkt
  • TV op pootjes minder mooi
Mooie TV die pas echt tot zijn recht komt als die strak aan de muur gehangen wordt. Dat kan goed met de no gap muurbeugel. Met gebruik van de one connect box gaat er maar 1 dun draadje naar de TV. In de art mode wordt de TV omgetoverd naar een schilderij, fotolijst of ander kunstwerk. De TV werkt vlot en de bediening is intuïtief. De afstandsbediening is minimalistisch en dat is even wennen. De zwartwaarden zijn goed, beeld is mooi helder en bv 4k netflix ziet er erg goed uit. Voor overdag gebruik met redelijk tot veel omgevingslicht doet QLED 2019 niet onder voor OLED qua contrast. Kleuren zien er mooi en natuurgetrouw uit. Geluid is boven verwachting goed. Voldoende bas en voor normaal TV gebruik meer dan prima, voel geen noodzaak voor een soundbar. Art mode is de reden dat wij deze TV gekozen hebben. Als een TV normaal uit staat wordt het een groot saai zwart vlak. Met deze TV hoeft dat niet. Je kan eenvoudig allerlei kunst (bijna 400 downloadbare kunst, enkele gratis rest met abonnement) of eigen foto's er op zetten. Leuke is dat eigen foto's net echt ingelijst op het scherm verschijnen.