Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 332 reviews
1699,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Ten zeerste aan te bevelen.
 | 27-06-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • stand-by stand
  • Bijna onzichtbare kabelverbinding
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Bedieningsgemak
Het is een toestel waar we altijd al naar hebben uitgekeken. Als hij in de stand-by komt projecteert hij onze kleinkinderen. Wij hebben er voor gekozen om een 7.2 receiver op aan te sluiten waardoor het geluid nog beter tot zijn recht komt. De receiver en de dvd speler zijn beide met de geleverde afstandbediening te bedienen.
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een juweeltje om in huis te hebben
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • mooie vormgeving
  • mogelijkheid om kunst of eigen foto's te tonen
  • goede geluidskwalitiet
Na 15 jaar trouwe dienst van onze vorige tv, besloten om een Samsung Frame aan te schaffen. Wat zijn wij hier blij mee. Een groter scherm, helder beeld, mooie styling van de tv én de mogelijkheid om kunst aan de muur te hangen. Wij zijn er enorm blij mee en hopen er heel lang van te kunnen genieten.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi toestel, top wallmount, een aanwinst
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
  • Wallmount
  • Art mode
  • Minpunten
  • Goedkoop aanvoelende afstandsbediening
Wat een mooie TV! Installatie erg simpel door de No Gap wallmount. Daar ben ik echt van onder de indruk. Strak mooi beeld, rustig en mooie kleuren. Ik moest er even op wachten bij PlatteTV, maar dat was het achteraf waard. Wel heb ik nog een uitdaging met optical audio aan mijn soundbar, de TV blijft het signaal ook in Art mode vasthouden en dat maakt de bar voor Google Home onbruikbaar. Ik ben daar nog mee bezig. Verder erg tevreden!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima keuze geweest
 | 01-06-2020
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Digitale kunst in huis
  • Rustige kleuren
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Staat mooi in het interieur. Geen zwart beeld maar kunst.
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
heel blij met aankoop
 | 19-05-2020
  • Pluspunten
  • afstanbediening op mobiel
  • heel makkelijk in te stellen
  • Beugel o tv op te hangen is incl.
  • Minpunten
  • geluid is wat minder goed dan ik had verwacht
Wij zijn heel tevreden met onze aankoop. Ook heel heel goed geholpen door medewerker van Platte TV.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
(G)een grote tv in de woonkamer
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • De tv valt niet op als hij uit staat
  • One connect box elimineert alle kabels
  • Het ophangsysteem werkt erg fijn en goed
  • Het beeld is erg rustig voor je ogen
  • Minpunten
  • Het zwart is niet volledog zwart
  • Stekkers one connect kabel passen niet door leiding
Ik heb lang getwijfeld over het formaat van een nieuwe tv. De keuze was tussen 49" of 55". Ik kwam van een 32" tv af, dus was bang dat hij te groot zou zijn. Bij iedereen die een 55" tv heeft vond ik het erg storend, zo\'n groot zwart ding. Toch de gok genomen en erg blij mee. De tv kijkt ook erg rustig, dus ik heb niet het idee dat ik naar een grote tv zit te kijken. En als hij uit staat zit je dus ook niet tegen een zwart vlak aan te kijken. Nu nog een ander tv meubel en wat andere fotolijsten erbij. Ik twijfel nog of ik de kabel ga wegwerken. Dat wordt een kabelgootje in de muur frezen... Over de geluidskwaliteit kan ik niet veel zeggen. Ik heb hem meteen op een soundbar aangesloten, dus niet getest. Het enige dat me (een klein beetje) tegenvalt is de zwartwaarden. Ik had iets meer verwacht van het local dimming. In ieder geval voor de zwarte balken als je film zit te kijken. Misschien kan ik dat met de instellingen nog beter krijgen.
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super concept en goede TV
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Bij geleverde muurbeugel
  • Makkelijk bedienbaar
  • Complete set
  • The Frame en art-mode is prachtig
  • Minpunten
  • Iets bleeding
  • Eigen foto's laden via app is waardeloos
Het eerste wat opvalt is het uitpakken zelf. Er wordt een erg volledige set, inclusief muurbeugel, geleverd en heldere handleidingen. De installatie wijst zich vrij goed en de muurbeugel is goed waterpas en recht te krijgen. Mooi is ook de OneConnect kabel, die zie je nauwelijks op de muur. Het bedienen van de TV is weg simpel en alles werkte meteen. Alleen het zelf foto\'s laden op de TV werkt via de app (smartthings) niet. Een bekend probleem bleek. Het beeld heeft wat last van bleeding, maar is verder wel super goed. Wij zijn helemaal blij met de aankoop en de service van plattetv.
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldig design met goede prestaties
 | 06-05-2020
  • Pluspunten
  • Art modus
  • Gratis frame
  • Beeld kwaliteit
  • Invisable cable
  • Muursteun
  • Minpunten
  • Geen
Wij hebben de samsung the Frame tv nu 2 weken staan. De kwaliteit van het beeld is echt superieur, zo super strak. De aansluiting van de mediabox is heel erg makkelijk, met 5 minuten werkte de televisie. De art modus is echt een toevoeging aan de televisie, het maakt de woonruimte een stuk fijner om in te verblijven. Wanneer het donker is in de ruimte of wanneer er geen beweging wordt gesignaleerd schakeld de art modus automatisch uit, dit scheelt natuurlijk stroom. Wij hebben de tv nog niet opgehangen aan de muur i.v.m. een geplande verbouwing, maar er zit een ophangsysteem bij waarmee de TV plat tegen de muur aan komt te hangen. De steun valt in een uitsparing van de TV en is dus helemaal weggewerkt. De tv is een echte aanrader voor in de woonkamer.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Great TV
 | 05-05-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Image quality
  • Functions
  • Minpunten
  • Pay for art to be displayed
  • Frame colour options
Blends into the wall! The TV is great and has excellent image and sound quality. But what’s also excellent is how it blends into the wall and sits in the background disguised as a piece of art.
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Schitterende TV met prachtig beeld en erg goed geluid
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • One Invisible Cable
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Art Store
  • Minpunten
  • Koppelen tablet en telefoon niet heel handig
Design is schitterend, de Invisible Cable is erg goed gevonden. Het beeld is prima, geluid is boven verwachting goed. Erg tevreden!
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterende TV met prachtig beeld en erg goed geluid
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • One Invisible Cable
  • Beeldkwaliteit
Design is schitterend, de Invisible Cable is erg goed gevonden. Het beeld is prima, geluid is boven verwachting goed. Erg tevreden ermee!
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtig schilderij aan de wand met kenmerken van een televisie!
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • De schilderijfunctie
  • De mooie lijst
  • Minpunten
  • Het installeren ging wat moeizaam
  • De slimme afstandsbediening valt soms uit waardoor je toch nog met de hand moet bedienen.
Eindelijk een tv waar het hele gezin tevreden over is. Programma’s op een mooi beeld bekijken en geen zwart gat meer aan de wand maar een echte “meester”.
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 30-04-2020
Zelf staat de mijne nog in de doos omdat ik over 3 maanden de sleutel krijg van mijn appartementje, maar mijn zus had hem ook gekocht en daarbij zie ik dat het een grote mooie heldere tv is! Echt super
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi scherp beeld en vormgeving
 | 24-04-2020
Mooi scherp beeld en vormgeving, meerdere frame kleur keuze.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtig beeld, mooie vormgeving
 | 24-04-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder
Super moii beeld Hangt strsk tegen de muur Net een echt schilderij In 5 min geinstalleerd Handige afstandbediening
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv voor zeer scherpe prijs
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Besturingssysteem
Super scherpe beeld en design. Dit is mijn derde tv die ik heb aangeschaft van plate tv. Ik ben heel goed geholpen en een goed deal gekregen voor deze tv. Super snel besturingssysteem.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Top TV
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • Prijs t.o.v. andere winkels of wenshops
  • Bijna onzichtbare kabelverbinding
  • Bijna volledig vlakke muurbevestiging
  • Minpunten
  • aan de bovenkant blijft toch een rand van 1 cm open, die afloopt naar 0 naar mate je naar de onderkant van de TV gaat kijken.
  • Weerspiegeling! Hij fungeert zowat als een spiegel. voornamelijk in de Art modus. Bij het gewoon TV kijken valt het mee, maar kan zeker beter.
  • De kunststof plaat op de TV lijkt gegolfd te zijn bevestigd en lijkt dus niet vlak en strak te zijn gemonteerd. Hierdoor krijg je vervormde weerspiegelingen van objecten. Bij een vergelijking in de winkel met andere 65'' tv's blijken ze het allemaal te hebben. Conclusie: hoe groter je scherm hoe meer golvende plekken in het scherm.
Het is een prima TV. Bediening is gemakkelijk als je eenmaal de app aan het werk krijgt. Overigens is de app enkel nodig voor de Art modus en de aanvullende instellingen ervan. Gebruik je Firefox als standaard browser op je mobiel, dan loopt het proces vast bij het inloggen. Verwijder dan eerst Firefox en laat inloggen middels Chrome. Daarna kan je Firefix weer installeren.
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • Alsof er echt een schilderij hangt
  • Beeld kwaliteit
  • Apps
  • Minpunten
  • In ons geval was mooier geweest als draadje wit was.
Na 6 jaar werd het tijd voor een nieuwe TV. Ik wilde eigenlijk een andere halen maar zag toen The Frame in de winkel. Nadat ik die had gezien vond ik de andere tv\'s eigenlijk maar niets en dan met name als ze uitstaan. Het is zo\'n zwart vlak in je huis en heel bepalend. Met de frame is dit mooi opgelost. Daarnaast is beeldkwaliteit echt super (was denk ik elke tv met 6 jaar verschil) en het gemak ook. Alles aangesloten via de connect box op de Sonos Beam voor perfect geluid. Al met al zeer tevreden met de complete set up en met deze mooie tv. Heb het geluid niet getest van de tv dus daar geen mening over.
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik kan het in 1 woord omschrijven: FANTASTISCH!
 | 18-04-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Extra frame
Het is een sieraad aan de muur en voor t oog. Daarnaast is de beeldkwaliteit heel goed en het bedieningsgemak is groot. Wij zijn ook heel blij met de invisible cable die van de tv naar de one connect box loopt. Daarnaast waren we heel blij met de lopende acties. Met een extra magnetisch frame tover je binnen een minuut de lijst van zwart naar wit (in ons geval).
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE65LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooiste designtelevisie van dit moment!
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • strak tegen de muur
  • scherp beeld
  • slechts 1 draadje naar beneden
  • Minpunten
  • geluid is prima, maar moet niet de hoofdreden zijn om deze tv aan te schaffen
Eindelijk een televisie die ook het bekijken waard is als hij uitstaat. Geen lelijk zwart vlak meer in je woonkamer, maar een mooi vormgegeven foto/schilderij-lijst heel strak tegen de muur. En als hij wel aanstaat voldoet hij aan alle verwachtingen. Heel scherp beeld, prima geluid en slim te bedienen met onder andere de \'netflix-knop\' op de afstandsbediening.
Samsung The Frame QE65LS03RAS Reviews