UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 293 reviews
1399,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eigen foto’s op een mooi schilderij en tevens goede TV
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Plat tegen de muur als een schilderij.
  • Geen zwart gat als hij uit staat.
  • Mooi beeld.
  • Geen lelijke kabels
  • Minpunten
  • Geluid bij films.
  • Summiere afstandbediening.
Mooie TV die als een schilderij aan de muur hangt. Je kunt er eigen foto’s op plaatsen. Als TV heb je prachtig beeld. Het geluid is voor TV kijken prima maar voor een film is een soundbar of surround systeem wenselijk. Afstandbediening is wennen. Wij missen b.v. de knop voor de tv gids.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie eyecatcher en verrijking van ons interieur
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Keuze van kunst
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Zeer gebruiksvriendelijk en mooie vormgeving!
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer tevreden
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi systeem, 1 dun snoertje
  • Design
Mooie tv, gebruiksvriendelijk, mooi beeld. Geluid weet ik niet omdat hij op een Sonos bar is aangesloten. Alleen jammer dat je via Samsung het frame moet bestellen. Schijnt minimaal 7 weken te duren
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • heldere kleuren
  • goed geluid
  • erg decoratief
  • super service en levering
  • Minpunten
  • samsung organisatie erg moeilijk om voucher in te leveren
Zeer mooie tv, perfect beeld. Zeer tevreden
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
PLattetv is perfecte customer service zelfs in deze moeilijke tijden
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi
  • goede service
  • bedieningsgemak
ik ken het product en vind het super. moet nog even opgehangen worden door de specialisten van plattetv. voor de rest alles op rolletjes
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
PLattetv is perfecte customer service zelfs in deze moeilijke tijden
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • mooi
  • goede service
  • bedieningsgemak
ik ken het product en vind het super. moet nog even opgehangen worden door de specialisten van plattetv. voor de rest alles op rolletjes
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 27-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Prachtig systeem
  • Mooie afstand bediening
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Nog nooit zo tevreden en blij geweest met een TV. Wij hopen we doen er nog jaren mee.. Een sieraad in huis, inclusief een schilderij op de buis. Iets mooiers kan niemand zich wensen ik vertel het aan alle mensen.. Koop de Samsung Frame qe65ls03 ras, en je bent volledig in je sas... Ook de service van Platte TV is optimaal.. Dus koop de Samsung Frame, en geniet net zoals ons extreem......
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooie tv met veel mogelijkheden
 | 26-03-2020
  • Pluspunten
  • Alles snoertje
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Art Store
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is niet intuïtief
  • Betalen voor Art Store
  • wat stoeien voor de juiste instelling
Het is een sieraad in huis die wel enige verkenning vereist. Ik heb de eco stand uitgezet omdat bij weinig omgevingslicht het beeld donkerder werd, ook de schilderijen. Verder moet je wat stoeien met beeld en geluid om het naar je zin te maken. Beeldkwaliteit is erg goed, kan als er meer 4K uitzendingen komen alleen maar beter worden. Het geluid is ook goed en duidelijk. Voel niet de behoefte om een zonder of zoiets aan te schaffen. En dan, dat ene draadje waar alles doorheen gaat! Briljant! Art Store is wat beperkt. Je krijgt een half jaar gratis toegang, dan 4,17 per maand. Als je echt van kunst houdt een aanrader.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV als kunst aan de muur
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Eigen foto's kunnen gebruikt worden
  • Kunst aan je muur
  • Minpunten
  • Nieuwe lijsten zijn vrij prijzig
Geen lelijk object aan je muur. Deze tv hangt als kunst aan de muur. Super leuk dat je ook je eigen foto\'s erop kan zetten om het nog persoonlijker te maken! Makkelijk in gebruik. Tevens wordt de tv geleverd met een beugel voor aan de muur. Scherpe prijs voor alles wat je krijgt dankzij plattetv. NL
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig "schilderij" als tv aan de wand.
 | 24-03-2020
Mooie tv met gebruiksvriendelijke afstandbediening. Past prima bij ons interieur met "eiken kleur" omlijsting.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Tv is super kwaliteit
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Bediening goed
  • Mooie platte tv
  • Kabel naar de tv mega dun
  • Minpunten
  • De frame lijs moeilijk er later bij te krijgen
Tv is super kwaliteit. Alleen de frame ( lijst) die je er niet direct bij krijgt Maar later moet aan vragen Dat maakt Samsung zo moeilijk dat je de frame haast op je buik kan schrijven.
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Unieke televisie met prachtig beeld
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
We waren op zoek naar een elegante televisie die ook een positief effect had op de ruimte. Met The Frame zorg je er echt voor dat de muur niet bestaat uit een hele grote tv, maar gewoon als een kunstwerk. Daarnaast heb je 1 draadje lopen naar het ontvangkastje en kan je daar alles makkelijk op aansluiten.
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
strakke tv voor een strakke prijs
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geen dikke bekabeling
Deze tv nu enkele weken in gebruik. Beeld is fantastisch en als de tv uit is, hebben we een mooi schilderij aan de wand met een witte lijst die we erbij kregen. Zo fijn dat de bekabeling in de aparte unit gaat die je onzichtbaar opstelt. Zeer tevreden zijn we met onze aankoop
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Uitstekend geholpen en een prima prijs gekregen voor dit geweldige apparaat.
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • bedienings gemak
  • alles in een apparaat
  • uitstekende oplossing voor alle draden dankzij one connect.
  • in tegenstelling tot veel tv's is het geluid ook prima.
  • Minpunten
  • synchronisatie extern geluid via bv. sonos loopt niet synchroon aan het beeld via de optische uitgang.
  • spraak besturing werkt niet goed, "I didn't understand that" is het en enige wat je hoort
  • Mag iets meer verscheidenheid zitten in de kunstgallerij
Een prachtig toestel met de na geleverde witte omlijsting val de TV weg tegen de achterliggende wand, de schilderij optie is echt geweldig, geen zwarte plaat meer aan de muur maar telkens een nieuw schilderij of foto collage. Echt een aanrader, hij had alleen nog wel iets groter mogen zijn maar dit toestel was het grootste in zijn soort.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige televisie
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prestaties
  • Vormgeving
  • Apps
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Wat een geweldige tv. Beeld is prachtig, maar voor het mooie zou ik er wel een soundbar bij kopen want het geluid past niet bij zo\'n mooi beeld. De apps starten heel snel op. Als de tv uit staat duurt het 2 seconde voordat je Netflix kijkt. Helemaal top. De afstandbediening is wennen, maar eenmaal gewend dan werkt het heel fijn. We hebben er een donker bruine lijst bij gekregen. Dat maakt de tv helemaal af. Ik kan deze tv aan iedereen aanraden.
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super helder en scherp beeld
 | 21-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig design
  • Zeer scherp beeld
  • Mooi strak tegen de muur
  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig kabels in het zicht
Nu twee dagen in het bezit van deze prachtig mooie Samsung the frame! Gekocht in combi met een witte Sonos soundbar. We hebben nu een geweldige beeld kwaliteit met super stukje sound. Één woord geweldig...
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Ge-wel-dig!
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • Frame vorm / verwisselbare lijsten
  • Art programma
  • Slimme afstandbediening
  • Minpunten
  • Art niet gratis
Prachtig scherm, dat in combinatie met het Art programma soms niet van een schilderij te onderscheiden is. Beeld is super, zowel bij TV als film. Ik kan weinig zeggen over het geluid, omdat ik een Sonos surround systeem gebruik (ook een aanrader trouwens!). Ander leuk ding...de verwisselbaarheid van de lijsten. Net een nieuwe lijst binnen! Leuk.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie aanwinst en zeer tevreden
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie tv
  • Perfecte beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Simpele afstandbediening (wel mooi en lekker in de hand)
Zeer tevreden over deze tv. Voor het eerst is de tv een aanwinst in de woonkamer ipv een doorn in het oog. Geluid is nog verbazingwekkend goed en ook het beeldkwaliteit is voor mij perfect
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Eyecatcher in de woonkamer
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • design
  • beeldkwaliteit
  • Artmode
  • slechts één dunne kabel
  • Minpunten
  • geluid is niet bijzonder
  • helaas niet groter verkrijgbaar
Mooie tv wat strak tegen de muur hangt. Ipv en zwarte vlak op de muur hangt er nu een ‘fotolijst’. Echt jammer dat Samsung ze niet groter maakt Al met al zeeer blij met de aankoop!
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij met de aankoop!
 | 16-03-2020