Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 239 reviews
1449,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fijn apparaat!
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • Niet te groot formaat
  • Mooie kleuren
  • Snelle levering
  • Betaling loopt prima
  • Minpunten
  • geluid kan wat beter
Mooi product . Functioneert nu 3 weken zonder problemen Geen service nodig gehad..
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
prima tv, mooi schilderij in de kamer ipv zwart gat
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • eenvoudige bediening
  • mooie vormgeving
  • goede beeldkwaliteit
  • goed geluid
  • Minpunten
  • extra lijst is duur
prima product, makkelijke installatie/bediening
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige aflever service
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Brede collectie
  • Attente chatters
  • Uitstekende installatie service
  • Minpunten
  • Communicatie chatter en orderverwerking kan beter
Een TV die niet dominant aanwezig is maar samenvoegt met je interieur .
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen spijt van deze aankoop een aanwinst in de woonkamer
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Artmode
  • Beeldkwaliteit
  • One Invisible cable
  • Geluids kwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Geweldige beeldkwaliteit . De Art mode maakt dat het ook een aanwinst is als de tv niet aanstaat. Ik heb er een Sonos Playbar bij maar de geluidskwaliteit van de tv zelf is ook al bovengemiddeld! Ophangen en aansluiten is echt simpel te doen. Door de one invisible cable zo goed als onzichtbaar aangesloten.
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg blij met deze Frame TV. Strak design met mooie lijst. En prima service van Platte TV!
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed beeld
  • Aanwinst voor de woonkamer
  • Plat tegen de muur
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Art mode maakt dit tot een aanwinst in de woonkamer
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Art mode. Tv is ook fraai als hij uit staat
  • Dunne kabel, totaal niet storend
  • Goed beeld
  • Slimme remote, eenvoudige bediening.
  • Minpunten
  • Hij is duurder dan normale modellen
Prachtige TV, enorm groot maar door de art mode heb je geen groot zwart vlak maar een kunstwerk. Nooit eerder zo blij geweest met een tv. De art mode is enorm overtuigend. En de collectie kunst is tof, we zijn kunstenaars en stijlen aan het ontdekken.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv en hangt als een schilderij
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Schilderij optie
  • Minpunten
  • Bij tennis is de verversing van het beeld niet altijd top
Op aanrader van de verkoper deze tv gekocht. Tot op heden zijn wij er zeer tevreden mee en past de optie schilderij goed in ons interieur.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv, scherp in beeld en geluid en mooie collectie aan kunst!
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp in beeld
  • Scherp in geluid
  • Mooi formaat
  • Mooie afstandbediening
  • Minpunten
  • Geen
Ik vind de tv scherp van beeld en geluid. Mooi formaat. De lijst er omheen is prachtig en gemakkelijk te bevestigen.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een plaat(je)
 | 06-02-2020
  • Pluspunten
  • Ruimtebesparen
  • Geen zwartvlak
  • Minpunten
  • Apps niet te combineren met artmodus
Een geweldig apparaat. Mooi beeld en icm de soundbar geweldig. Jammer dat je muziekapp’s niet kan combineren met de artmodus
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv plat tegen de muur
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Art mode
  • Plat tegen de muur
Mooi design met lijst. Ophangsysteen meegeleverd is erg prettig. Art mode is mooie extra feature. Geluid heb ik via de receiver dus kan ik niet beoordelen.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv!!!
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Gebruikers gemak
  • Minpunten
  • Lijst apart bestellen
Erg fijne tv. Reageert snel en is makkelijk in de bediening. Kwa design is er niets vergelijkbaars op de markt. Goede zet van Samsung. Hij voldoet aan mijn verwachtingen en het ziet er mooi uit.
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Smart apps
  • Artstore
  • Minpunten
  • Geen ziggo go app
  • Verder geen
Mooi beeld, goed geluid, gelikt design en apps laden snel. Kortom een goede aankoop!
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische Televisie
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Artmode,
  • Ophangsysteem
  • Simpele aansluiting via 1 dun draadje
  • Beeldkwaliteit
Ik had al gelezen dat dit toestel meer was dan een televisie maar dat dit toestel mij zo veel plezier zou brengen had ik mij niet kunnen voorstellen de uitstraling die hij heeft in de Art mode geeft al meteen de indruk dat je geen televisie maar een kunstwerk aan de muur hebt hangen die je als je het wil steeds weer kan veranderen naar je eigen smaak ,in de televisie mode heb ik nu een schitterend scherp beeld waar ik met plezier al de aangeboden programma’s en film kan kijken met een beeldscherpte die ik nog niet had ervaren ,kortom een prachtig product en een van mijn beste aankopen
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende keuze.
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Art mode
  • Bedieningsgemak
  • One connect (incl)
  • Zeer platte ophangbeugel (incl)
  • Minpunten
  • Geen mogelijkheid beeld uit te schakelen of op Art mode bij alleen geluid
  • Prijs additionele lijsten
Geen mogelijkheid om het beeld uit te schakelen of in de art mode te zetten als alleen geluid wordt gebruikt bv spotify.
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gaaf product en precies wat we zochten
 | 01-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Klein kabeltje naar tv
  • Aparte losse box voor aansluiten rabdapparatuur
  • Schilderij effect is echt mooi
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
We waren al langer op zoek naar dit soort tv. Een tv die niet opvalt in de woonkamer. Strak design en minimalistisch qua uitstraling.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fantastische TV. Zeer tevreden met de aankoop en het goede advies
 | 31-01-2020
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie
 | 30-01-2020
Mooie tv
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden met een frame tv zoals deze
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Past zich aan aan het interieur
  • Mooi beeld
  • Vlot om in te stellen
  • Minpunten
  • Extra frame bij te bestellen aan behoorlijke kostprijs
Zeer leuke en mooie frame tv die zich mooi aanpast aan de muur. Duidelijk plan bijgeleverd over hoe de tv op te hangen.
Samsung The Frame QE55LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv om perfect de klanten te bedienen
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • strak aan de muur
  • haarscherp beeld
  • bediening is top
Super blij met deze aankoop. Hangt super strak aan de muur. Perfecte tv, als we hem niet gebruiken dan is het een mooi schilderij aan de wand met een zelf gekozen afbeelding. Wachten alleen nog op het frame.
SAMSUNG THE FRAME QE55LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch TV
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Super vormgeving
  • Het geluid is prima maar nog veel beter met een soundbar
  • Schilderrij optie is een leuke extra
Na lang het wens te hebben gehad van een tv op de muur kon die eindelijk in vervulling gaan. Wat een top tv. De invisible connection is een fantastische uitvinding. Super blij met mijn aanschaf