Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 215 reviews
1199,-
990,85
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooi en strak
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • alles door een dun, doorzichtig draadje
  • geen bundel kabels meer onder je tv
  • ook een genot om naar te kijken als hij uit is
Mooie tv met goede specificaties
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv, prachtig en scherp beeld
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Scherp beeld
  • Universele afstandsbediening werkt met ziggo Arris ontvanger
  • Minpunten
  • Arris kabel box moet op snel opstarten staan anders geen beeld, lijkt hdmi probleempje
Werd helemaal compleet geleverd, dus inclusief single wire system, ophang beugel en lijst
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
zeer mooie en goede TV
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • design
  • kunst/foto mogelijkheid
  • muurbeugel
  • Minpunten
  • geen
TV sinds 2 weken in huis en zijn zeer tevreden. mooi design en zeer goede beeld kwaliteit geluid is zeker ook niet slecht makkelijke muurbegel bijgeleverd bediening is even wennen
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
zeer mooie en goede TV
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • design
  • als kunstwerk/foto
  • Minpunten
  • geen
Sinds 2 weken nu deze TV en wat een verbetering met de oude. beeld is haarscherp en geluid valt zeker niet tegen. de moegelijkheden met kunstwerken en foto\'s is mooi en makkelijk. bediening is even wennen.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een uitstekende aankoop, een aanwinst in huis
 | 03-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Prachtige kleuren
  • Art functie is geniaal
  • Prachtige vormgeving
  • Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
Deze tv geeft alles wat je van tv mag verwachten. Daarnaast is de art functie een ware verrijking betreffende wandversiering. Een kunststukje apart!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch mooie tv/kunstwerk !
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • Smart tv
  • One connect cable
  • One connect box
  • Plaatje om te zien
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben erg tevreden met de Frame. Ziet er aan de muur nog mooier uit dan op een plaatje. Erg fijn geen draden meer, je ziet er niets van. Super mooi beeld, zowel televisie als de “kunst”.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig apparaat
 | 29-11-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • One connect
  • Custom frame
  • Invisible wall mount
  • Platte tv prijs
  • Minpunten
  • Er zijn (duurdere) tv's met betere beeldkwaliteit
Erg tevreden over de TV, en de manier waarop we geholpen zijn in de winkel in Groningen. De TV is echt een eyecatcher, zonder op te vallen. De art mode verandert het grote zwarte vlak in een aantrekkelijk kunstwerk, zeker met de gratis bij te bestellen lijst. Wij hebben gekozen voor de \'light pak variant. Aansluiten is erg makkelijk, en ondersteuning via de app op de telefoon is fijn. De TV hangt erg mooi aan de muur dankzij de bijgeleverde wallmount die mooi verzinkt achterin de TV. Alles aansluiten op de box en klaar. Bediening van zowel surround systeem als ziggo next gaat nu via de remote van de Samsung. Ook erg prettig. Er zijn momenteel zeker tv\'s met een betere beeldkwaliteit, maar de extra\'s zoals de art mode, one connect box, invisible wall mount, apple airplay 2, custom frame maken dit voor ons een ideale toevoeging aan onze huiskamer.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima tv
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • Altijd mooi beeld aan de wand
  • De vervangbare lijst
  • Minpunten
  • Beperkte instellingsmogelijkheden voor het kader bij eigen afbeeldingen
  • Soms lastig in te stellen
  • Soms moeilijk op te starten
Mooie televisie, jammer dat Samsung in de frame-modus de instellingen voor het kader beperkt bij eigen afbeeldingen.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer mooie gebruiksvriendelijke TV
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Strak ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk
  • Alle kabels netjes weggewerkt door de bijgeleverde unit
  • Minpunten
  • NAS gekoppeld aan hoofdmenu maar koppeling moet elke keer opnieuw worden ingesteld
Zeer mooie gebruiksvriendelijke TV. Eenvoudig te bedienen. Duidelijke installatie instructies. Veel mogelijkheden voor aansluiten op andere apparatuur.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Als een schilderij aan de muur i.p.v. een zwart vlak.
 | 24-11-2019
  • Pluspunten
  • vormgeveing
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • Minpunten
  • afstandsbediening wat omslachtig
De rand wordt apart geleverd. Dat wat dus even wachten. Geluid is aan de wand mooier dan vrijstaand.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig kunstobject aan de wand
 | 23-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi object aan de wand, net een echt kunstwerk
  • Eenvoudige intuïtieve bediening
  • belangrijke apps staan er standaard op
  • schakelt uit als het donker is
  • gevoeligheid bewegingssensor in te stellen
  • Minpunten
  • kort snoer
  • lastig om extra lijsten te bestellen
  • de art-instelling "mat" kan niet zonder passepartout
Schitterend object aan wand. Live TV kijken doe ik niet maar het is heel handig om met één knop Youtube en Netflix binnen handbereik te hebben. Het ophangen van de No-gap wandbeugel is veel eenvoudiger dan gedacht. Ook na het ophangen is het toestel nog waterpas te maken
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv, top beeld en verrassend goed geluid!
 | 23-11-2019
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Plaatje aan de muur
 | 22-11-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • 6 maanden gratis art store
  • Art store niet noodzakelijk. Ook eigen foto's kunnen worden getoond.
  • Eenvoudige bediening tv
  • One connect box!
  • Minpunten
  • Samsung afstandsbediening reageert soms op geluid van tv (bixby)
  • Art store is niet gratis
In plaats van een tv een schilderij en omgekeerd. Geen zwart vlak meer aan de muur. Met het no gap ophang systeem lijkt het helemaal op een schilderij, maar ook op zijn voetjes heb ik al vele bezoekers verrast.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Eindelijk een oplossing.! Een mooi schilderij ipv een lelijke tv
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • Onopvallend
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
Wij hebben in 37 jaar huwelijk nooit een tv in de woonkamer gehad omdat we dat altijd lelijk en te bepalend vonden. Nu met The Frame is dat opgelost. Prachtige foto’s of schilderij erop en gasten weten niet eens dat het een tv is. Super. Verkoop was in kwartiertje geregeld en vlgde dag thuis bezorgd. Top service!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi weggewerkt
  • Geen snoeren meer
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Art modus
Mooi beeld op muur zonder dat je de bedrading ziet.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een plaatje!
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • One Connect, 1 draadje uit de tv
  • Strak tegen de muur mogelijk
  • Makkelijke installatie met handige tekening om te boren
  • Minpunten
  • Grootte van de stekker van het dunne draadje
  • Jammer dat de rode variant niet als 'gratis' lijst gekozen kon worden
Het feit dat vele de Frame niet als TV herkennen maar als schilderij zegt genoeg. Wanneer je het draadje goed kan wegwerken (let op: Stekker is breed en lang dus je hebt een flinke ruimte in de muur nodig!) is het effect compleet. Beeldkwaliteit is ook geweldig, geluid is iets wat hol, maar met een Sonos gekoppeld heb je hier geen last van.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Eindelijk een schilderij aan de muur i.p.v. een zwart scherm
 | 18-11-2019
  • Pluspunten
  • Art modus
  • Prachtig helder beeld
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk te plaatsen
  • Alles is aan te sluiten
  • Minpunten
  • Geluid is misschien niet helemaal waanzinnig
Wat een fijn toestel. Prachtig superhelder beeld. Wat een verschil met onze Plasma tv uit 2007... Geluid is goed, maar niet waanzinnig. Geen probleem, want over de versterker klinkt het weer helemaal te gek. Je kunt werkelijk alles aansluiten, bedienen, gebruiken met dit toestel. Je telefoon kan je ook gebruiken als afstandsbediening. Extreem blij mee. En dan de Art modus. Ook al zo\'n goed idee. Vanaf heden hangt er geen tv meer in de kamer, maar permanent een prachtige foto of schilderij. Je kunt gebruik maken van de Samsung collectie, maar je kunt ook eigen beeld uploaden. Supermooi.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig, het is meer dan een tv
 | 17-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Art mode
  • Bedieningsgemak en snelheid
  • 1 invisible kabel
  • Bevestigingssyteem
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige televisie met zeer scherpe beeldkwaliteit, eenvoudige bediening en daarnaast ook nog eens een aanwinst voor de huiskamer.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooi design en zeer compleet
 | 16-11-2019
  • Pluspunten
  • Installaties
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • De prijs (Maar als hij aan de muur hangt Ven je het al weer vergeten)
Heb hem nu 14 dagen in gebruik, wat een mooi toestel. De tv is zeer compleet geleverd pootjes of de muur bevestiging. De installatie is super eenvoudig. Beeld is geweldig het geluid is eigenlijk als alle platte tv\'s wat minder maar met een sonos sound bar is dat probleem ook opgelost. Al met al een echte aanrader.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
geweldiog product ben er super blij mee
 | 16-11-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • vormgeving
  • bediening
  • kunst op tv
  • Minpunten
  • geluid
mooie tv vooral als die uitstaat in de kunst modus ziet er geweldig uit, geluid voor tv goed ecter via een extern aangesloten set beter