Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 333 reviews
1149,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv en hangt als een schilderij
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Schilderij optie
  • Minpunten
  • Bij tennis is de verversing van het beeld niet altijd top
Op aanrader van de verkoper deze tv gekocht. Tot op heden zijn wij er zeer tevreden mee en past de optie schilderij goed in ons interieur.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv, scherp in beeld en geluid en mooie collectie aan kunst!
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp in beeld
  • Scherp in geluid
  • Mooi formaat
  • Mooie afstandbediening
  • Minpunten
  • Geen
Ik vind de tv scherp van beeld en geluid. Mooi formaat. De lijst er omheen is prachtig en gemakkelijk te bevestigen.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een plaat(je)
 | 06-02-2020
  • Pluspunten
  • Ruimtebesparen
  • Geen zwartvlak
  • Minpunten
  • Apps niet te combineren met artmodus
Een geweldig apparaat. Mooi beeld en icm de soundbar geweldig. Jammer dat je muziekapp’s niet kan combineren met de artmodus
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv plat tegen de muur
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Art mode
  • Plat tegen de muur
Mooi design met lijst. Ophangsysteen meegeleverd is erg prettig. Art mode is mooie extra feature. Geluid heb ik via de receiver dus kan ik niet beoordelen.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv!!!
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Gebruikers gemak
  • Minpunten
  • Lijst apart bestellen
Erg fijne tv. Reageert snel en is makkelijk in de bediening. Kwa design is er niets vergelijkbaars op de markt. Goede zet van Samsung. Hij voldoet aan mijn verwachtingen en het ziet er mooi uit.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Smart apps
  • Artstore
  • Minpunten
  • Geen ziggo go app
  • Verder geen
Mooi beeld, goed geluid, gelikt design en apps laden snel. Kortom een goede aankoop!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische Televisie
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • Artmode,
  • Ophangsysteem
  • Simpele aansluiting via 1 dun draadje
  • Beeldkwaliteit
Ik had al gelezen dat dit toestel meer was dan een televisie maar dat dit toestel mij zo veel plezier zou brengen had ik mij niet kunnen voorstellen de uitstraling die hij heeft in de Art mode geeft al meteen de indruk dat je geen televisie maar een kunstwerk aan de muur hebt hangen die je als je het wil steeds weer kan veranderen naar je eigen smaak ,in de televisie mode heb ik nu een schitterend scherp beeld waar ik met plezier al de aangeboden programma’s en film kan kijken met een beeldscherpte die ik nog niet had ervaren ,kortom een prachtig product en een van mijn beste aankopen
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende keuze.
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Art mode
  • Bedieningsgemak
  • One connect (incl)
  • Zeer platte ophangbeugel (incl)
  • Minpunten
  • Geen mogelijkheid beeld uit te schakelen of op Art mode bij alleen geluid
  • Prijs additionele lijsten
Geen mogelijkheid om het beeld uit te schakelen of in de art mode te zetten als alleen geluid wordt gebruikt bv spotify.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gaaf product en precies wat we zochten
 | 01-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Klein kabeltje naar tv
  • Aparte losse box voor aansluiten rabdapparatuur
  • Schilderij effect is echt mooi
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
We waren al langer op zoek naar dit soort tv. Een tv die niet opvalt in de woonkamer. Strak design en minimalistisch qua uitstraling.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fantastische TV. Zeer tevreden met de aankoop en het goede advies
 | 31-01-2020
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie
 | 30-01-2020
Mooie tv
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden met een frame tv zoals deze
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Past zich aan aan het interieur
  • Mooi beeld
  • Vlot om in te stellen
  • Minpunten
  • Extra frame bij te bestellen aan behoorlijke kostprijs
Zeer leuke en mooie frame tv die zich mooi aanpast aan de muur. Duidelijk plan bijgeleverd over hoe de tv op te hangen.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv om perfect de klanten te bedienen
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • strak aan de muur
  • haarscherp beeld
  • bediening is top
Super blij met deze aankoop. Hangt super strak aan de muur. Perfecte tv, als we hem niet gebruiken dan is het een mooi schilderij aan de wand met een zelf gekozen afbeelding. Wachten alleen nog op het frame.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch TV
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Super vormgeving
  • Het geluid is prima maar nog veel beter met een soundbar
  • Schilderrij optie is een leuke extra
Na lang het wens te hebben gehad van een tv op de muur kon die eindelijk in vervulling gaan. Wat een top tv. De invisible connection is een fantastische uitvinding. Super blij met mijn aanschaf
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
wat een gave TV
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • NoGap muurbeugel
  • weg te werken oneconnect box
  • Minpunten
  • geluidskwaliteit
Helemaal happy met de TV. Als frame heb ik de witte lijst besteld. Dit ziet er heel gaaf uit. en met maar 1 dun glasvezelkabeltje naar de oneconnect unit ziet het er ook nog eens netjes uit. de oneconnectbox staat uit het zicht in he tv meubel weggewerkt. Geluidskwaliteit is niet optimaal maar daar heb ik niet zo\'n last van omdat ik er toch een sonos beam en sub achter heb zitten. Deze werd overigens prima herkent en hoefde daarvoor niets in te stellen.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch
 | 29-01-2020
de tv voldoet in alle opzichten beter dan verwacht of ik had durven hopen. jullie hebben uitstekend geholpen behalve dat ik inmiddels al twee weken wacht op telefoontje iz vraag gebruik gallery. dat is wel jammer.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige aanschaf
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Aansluit gemak
  • Oneconnect
  • Plat
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
tOP TV VOOR HET GELD.
 | 27-01-2020
GEWOON GOED
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super gaaf televisie met ontzettend helder beeld.
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Fotoframe
  • Enkel kabel
Ontzettend tevreden! Doordat de televisie lijkt op een fotolijst valt hij ontzettend mooi weg. Televisie heeft goed geluid en mooi beeld! Wij zijn ontzettend tevreden.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV, uitstekend en rustig beeld met natuurgetrouwe kleuren
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • totaal beeld mooi en rustig
  • natuurgetrouwe kleuren
  • een sieraad in de kamer als schilderij
  • Minpunten
  • bediening is even zoeken
  • heb de bediening van tv-provider erbij nodig
De Tv is geweldig. Prachtig beeld met natuurgetrouwe kleuren Ik heb het idee dat het ook rustiger kijken is. Ben ook aan het experimenten met foto\'s; je ziet zoveel (en groot) dat je heel kritisch moet zijn wat je laat zien. Kortom: tv-kijken is een genot.