Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 215 reviews
1199,-
990,85
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig apparaat met zeer goed beeld en geluid
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelle bediening
  • Vol geluid met lage tonen
  • Minpunten
  • Had verwacht dat er één wisselbaar frame bij zou zitten
Bevalt heel goed. Het beeld is schitterend, de bediening gaat vlot en het geluid is boven verwachting vol te noemen.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie schilderij tv mooie kunst goed geluid scherp beeld
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Kunst
Mooie tv met prima beeld en geluid. Compleet geleverd met ophangbeugels. Tv is makkelijk te bedienen en te installeren. Tv uit en verandert in een kunstwerk.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geweldige tv met dubbelfunctie !
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Cominatie met andere Samsung apparaten
  • Minpunten
  • Geen
Gekocht op Black Friday met hoge korting. Prima aankoop, in combinatie met Samsung soundbar een perfectie combinatie. Bedieningsgemak met 1 afstandbediening. Werkte gelijk met mijn soundbar en Ziggo (samsung) mediabox.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV ! De combi TV en schilderij (fotolijst) is ongeëvenaard
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Combinatie foto en kunst en tv ineen
  • Beeldkwaliteit
  • Een kabeltje van de tv naar unit
  • Bewegingsmelder zodat scherm niet nodeloos aan staat
  • Geluid (de boxen)
  • Minpunten
  • De afstandsbediening is even wennen
  • Combinatie van de decoder en opnemen is even lastig
Na veel wikken en wegen toch voor de 65 inch gegaan ipv 55 inch. Alle euros waard., fantastisch scherm en geluid. We komen van een 32 inch Samsung TV dus in ieder geval een wereld van verschil qua grootte. Heel leuk om foto\'s op rotatie stand te zetten we hebben al veel enthousiaste reacties gekregen, en een leuke manier om al die foto\'s weer voorbij te laten komen. Ook het enkele kabeltje van de tv naar de unit die je elders kan plaatsen is een uitkomst. Nu netjes weggewerkt in de muur. Top TV dus!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Twijfel niet langer, ga voor Samsung The Frame!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Applicaties
  • Minpunten
  • Onbekend
Als je op zoekt bent naar een kwalitatief goeie tv, waarbij het geluid ook nog echt goed te noemen is, zoek dan niet verder! Samsung The Frame is dan jouw TV! Wij hebben de tv aangeschaft voor de \'schilderij\' functie, wat echt top is. Er zitten standaard mooie schilderijen op, welke je kunt uitbreiden (eventueel door aan abbo bij samsung te nemen). Door de meegeleverde muurbeugel en poten kun je kiezen of je de TV wilt laten hangen of neerzet (op bijvoorbeeld je tv meubel). Wij hebben er voor gekozen om de TV op te hangen, juist om het schilderij effect te krijgen. De meegeleverde beugel is makkelijk te monteren en hierdoor hangt de tv zeer strak tegen de muur aan. De TV installeert zich heel makkelijk en is daarmee erg gebruiksvriendelijk. Makkelijk aan te sluiten op verschillende apps. De beeldkwaliteit en het geluid zijn echt buitengewoon goed, wat van de beeldkwaliteit natuurlijk ook wel verwacht mag worden van QLED. Wij hebben de 55inch gekocht, en bij arriveren schrokken we wel even van het formaat. Maar door de mooie omlijsting, de schilderij functie en dat de tv zo strak tegen de muur hangt is het een mooi formaat. (Wij zitten ongeveer 5 meter van de tv af). Al met en een super goeie aanschaf. Natuurlijk is het een behoorlijke prijs wat je neer moet leggen, maar als je alles mee weegt is het dat zeker meer dan waard. Het is namelijk meer dan een tv! En daarnaast bevat het veel van de nieuwste technologie. Dus mocht u nog twijfelen, dan hoop ik dan deze review u (mogelijk) heeft overtuigd. Let\'s go!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Alles is meegeleverd
  • Formaat
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Prijs (Black Friday)
  • Minpunten
  • Geen
De TV zit in een goed ontworpen verpakking en alles wat benodigd is, is bijgeleverd. De one-connect box met doorzichtige kabel en de muurbeugel. De installatiehandleiding is duidelijk en makkelijk in gebruik. De TV zelf is natuurlijk een plaatje, prachtig beeld, vlotte interface en de art stand is erg leuk als de tv uit staat. Echt een aanrader voor mensen die een TV niet het mooiste ding in huis vinden. Dat is met deze TV voorbij!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische televisiekunst
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Bediening
  • Ontbreken van zwart gat in huis
  • Alles
  • Minpunten
  • TV kan niet koken
Super aankoop, geen tv meer in huis totdat deze aan gaat. Mooi beeld zowel in art modus als tv beelden. De kunstgallerij is ook verrassend realistisch. Super blij mee!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV en een aanwinst voor iedere woonkamer.
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie TV
De TV is fantastisch en heb geen moment spijt van mijn aankoop. Het is een gebruiksvriendelijke tv en heeft een prachtig aanblik, zelfs als het uit staat.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hoogstaand plaatje
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Frame
Zeer mooi beeld en heel snel opgehangen aan de muur. Geen ruimte tussen tv en muur door de beugel. Besturingssysteem werkt erg goed!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie QLED- TV die opgaat in je interieur
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Mooie art modus. Makkelijk om eigen fotocollage in te stellen
  • Handige afstandsbediening om alle apparaten te bedienen of met gsm
  • Minpunten
  • Connectiekabel naar one connect op gekleurde muur wel goed zichtbaar
  • 6 maanden art store code (aanbieding) niet geldig in België
  • Kostprijs
Wij wouden een mooie grote TV maar stoorde ons aan de prominente plaats dat deze in zou nemen in onze woonkamer. Deze TV is de ideale oplossing. Als kader gaat hij perfect op in het interieur.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Very satisfied so far after 3weeks.
 | 14-12-2019
It blends smoothly in every room, without too much TV like appearance, the one connect device it hide perfectly all the cables
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige aanwinst voor de keuken, nooit meer een zwart gat.
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Heel strak plat tegen de muur
  • Prachtige beeldkwaliteit
  • Eigen foto’s opladen
  • Goed geluid
  • Netflix ingebouwd
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is even wennen en is niet echt ‘natuurlijk ‘
Prachtige beeldkwaliteit, eenvoudige installatie en bovenal de mogelijkheid om je eigen foto’s a 10 minuten, of langer naar keuze, voorbij te laten gaan is uniek.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
In een woord... fantastisch
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Art mode
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld en geluid. Nooit gedacht dat dit binnen 1 tv zou kunnen bestaan. Daarnaast ook nog een aanwinst voor de huiskamer.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie design tv
 | 14-12-2019
Geen opvallende tv meer aan de muur maar een super platte tv ;) met een mooie lijst. De kwaliteit van het beeld en geluid is perfect en alles is snel en makkelijk te installeren.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Ziet er super uit
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Design is onovertroffen
  • Netflix, Apple TV, Telenet, ... makkelijk te bedienen met 1 afstandsbediening
  • Geen zichtbare kabels
  • Minpunten
  • Bijgeleverde kabel was te kort
  • Kwaliteit oled blijft beter
Wat betreft design is er op deze moment niets beter/ mooier te vinden. De kabel was net te kort. Hierdoor hebben we een langere kabel moeten aankopen. Deze was nogal aan de prijzige kant! Voor de rest zijn we heel tevreden over onze aankoop.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • art functie
  • veel mogelijkheden
Mooie TV met leuke ART functie !! Heel blij mee.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie uitvoering, veel product voor de prijs!
 | 13-12-2019
Super TV , prima beeld, mooie uitvoering, makkelijke wandmontage, kortom veel product voor deze aankoopprijs
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig!
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • design
  • Art modus
  • One connect box en smart remote
  • Beeld
  • No gap muurbeugel
  • Minpunten
  • Prijs
  • Kunstaanbod beperkt zonder abbonement
De tv gaat naadloos op in je interieur als een stuk schilderij dankzij de No Gap muurbeugel en dankzij de One Connect Box is het heel makkelijk alle extra apparatuur en kabels netjes weg te werken. De QLED scherm heeft een breed kleurbereik en een hoge helderheid. Ook weinig irritante weerspiegelingen. Verder is de afstandsbediening heel handig met weinig overbodige knopjes. Less is more! Ook de menu van de tv is simpel en makkelijk te bedienen.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Samsung The Frame : OMG een over the top coole tv
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prachtig design
  • Samsung app
  • Kunstwerk aan de muur optie
  • WiFi
  • Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing
Geweldig design en fantastische beeldkwaliteit. Kijk nu Ajax -Valencia : de tv geeft je het gevoel alsof je in het stadion zit. En hoe leuk: het Arenadak is open dus hoor het geluid ook live op mijn balkon. Beste aankoop ever, kijk uit naar live Tomorrowland.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn vrouw is zeer tevreden over dit schilderij!
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Invisible Cable makkelijk weg te werken in de muur
  • Schitterende kleuren
  • Makkelijk te installeren
  • Gewoon kopen
  • Minpunten
  • Had ook wel een 65 inch mogen zijn
Na één jaar VT-wonen te hebben moet kijken met mijn vrouw wilde ze toch eigenlijk ook wel zo’n tv hebben. Tja... en als je vrouw iets wil hebben, dan ga je daar maar in mee (ik ben de beroerdste niet). Want die huidige tv van 40 inch is natuurlijk ook niet alles. Dus ben ik maar een chat gestart met Platte TV en na enkele chat berichten over en weer (met overigens een zeer vriendelijke medewerkster) hebben wij de Samsung Frame 55 inch. gekocht voor een mooie prijs. En twee dagen later kwamen ze tv binnen de afgesproken tijd bezorgen… wat een super service! Na een uurtje boren en schroeven prijkt er nu een prachtig schilderij aan de muur! Echt een aanwinst voor je interieur. Het installeren is echt een fluitje van een cent mede dankzij One connect box die je direct bij de Ziggo box kan leggen en je eigen apparatuur erop aan kan sluiten. Je hebt op de One connect box voldoende aansluiten (HDMI, USB, enz.) zitten om alles netjes op aan te sluiten. De invisble cable hoeft alleen maar door de muurgoot (als je die in de muur hebt zitten) naar de tv en One connect box want vanuit de One connect box sluit je alle randapparatuur aan. Binnen 5 minuten functioneerde alles al. Het grote voordeel is dat je de afstandbediening van de Samsung frame kan koppelen aan de Ziggo Mediabox, zodat alles met één afstandbediening is te bedienen. Met de Art modus kun je dus telkens een mooi kunstwerk aanzetten. Ook kun je er bijv. een zelfgemaakte foto (formaat 16:9) erop zetten. Kortom een zeer mooie tv die het aanschaffen waard is. Nu is het tenminste leuk om VT-wonen te kijken.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews