Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 333 reviews
1149,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 20-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi groot beeld
  • Goed geluid
  • Design
  • Plat
  • Minpunten
  • Geen
Het is prachtig (on)opvallend product. de Frame hangt, maar overheerst niet. Prachtig!!!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv beeld en geluid zeer goed.
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv beeld en geluid van goede kwaliteit ,zeer goed geholpen door de verkoperen alles zeer goed uitgelegd.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super mooie tv
 | 17-02-2020
Woww wat is-ie mooi! Helemaal met de lijst de we in een paar dagen bezorgd kregen. Wel ff zoeken hoe we die moesten aanvragen. Maar de tv zelf is prachtig en de service (en prijs!) van PlatteTV ook, dus helemaal tevreden!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Frametastische TV
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • ontwerp
  • ophang systeem
  • gebruikersgemak
  • beeldkwaliteit
  • intuitieve afstandsbedining
  • Minpunten
  • geen
Toen ik de Frame zag bij Plattetv.nl wist ik meteen dat dit precies de TV die ik wilde, terwijl ik daarvoor niet eens wist dat ie bestond. Liefde op het eerste gezicht, en meteen samen naar huis gegaan.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima tv, scherp beeld, leuk kunst concept
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie lijst
  • Mooi scherp beeld
  • Artmodus
  • OneConnect box
  • Minpunten
  • Betalen voor Artmodus
  • Kijkhoogte tv i.r.t. kunsthoogte
  • Bedieningsgemak
Een vernieuwende tv met scherp beeld en goed geluid. De art (kunst) modus is een leuke toevoeging, Jammer dat je hiervoor moet betalen. Daarnaast hang je een schilderij over het algemeen hoger dan een tv. Dan staat kunst op tv hoogte wat vreemd in de kamer. De afstandsbediening is prettig klein, maar niet altijd even handig. De OneConnect box, waarmee je slechts 1 dunne draad met de tv hoeft te verbinden is fantastisch
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV die prachtig in de woonkamer past als TV of schilderij
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • TV in Kunstmodus
  • Aansluiting met 1 dunnen kabel op de Samsung One-connect
  • Prachtig beeld
Enkele weken geleden de Samsung The Frame QE65LS03RAS aangeschaft, en beleef er ontzettend veel plezier aan. Het beeld is prachtig en de TV past geweldig in de woonkamer door de toepassing van de schilderijmodus. Aanrader!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Echt een mooi plaatje aan de muur!
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Mooi beeld
  • Gebruikersvriendelijk
  • Onopvallend in schilderij modus
The Frame is een gebruikersvriendelijk produkt waarbij het installeren en instellen nauwelijks tot geen problemen opleverden. Hoewel je het ook op een voet kan plaatsen komt deze tv toch echt tot zijn recht aan de muur. Eindelijk een tv met een dubbele functie, want als je er geen gebruik van maakt veranderd het echt in een schilderij en gaat het totaal op in zijn omgeving!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
fantastisch wat een mooi beeld en geluid
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit geluid
  • Kleur
  • Beeldvorming
  • Past perfekt
  • Minpunten
  • Geen
Aanrader
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een fantastische tv met daarnaast mooie toepassing om art en foto\'s te laten zien. Net een schilderij
 | 15-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoud in bediening en aansluiten bronnen
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden voor art en foto's te tonen
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Ik heb de TV nu 2 weken en ben erg enthousiast. De beeldkwaliteit is subliem en het geluid valt alleszins mee. De bediening met de afstandsbediening is even wennen, maar wel intuïtief, dus je kunt de knoppen snel vinden. De connectie naar andere bronnen is geweldig. De mogelijkheid om de TV te gebruiken als schilderij of foto\'s (in kaders) te tonen zijn prachtig. Kortom, een super aankoop
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Tv als schilderij
 | 15-02-2020
Prachtige tv en snelle levering lijst, erg blij mee
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product
 | 13-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi plat aan de muur te monteren
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Reageert snel
  • Bluetooth remote
  • Minpunten
  • Zou gaaf zijn als deze systemen nog iets dunner worden maar zo vind je altijd wel iets. We zijn helemaal tevreden met het systeem.
Prima apparaat. Fijne afstandsbediening. Goed geluid. Mooi beeld. De online functies Netflix/ Prime Video / Disney+ Reageren lekker snel. Installatie ging zonder problemen en was zeer snel geregeld. Wij gebruiken het basispakket van Ziggo. Deze SD kanalen zien er nog zeer acceptabel uit. We gebruiken ook de schilderij functie dat werkt perfect.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Strakke televisie en schilderij in één
 | 13-02-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld door QLED
  • Bediening van alle apparaten met 1 afstandsbediening
  • Personaliseren doormiddel van lijsten en schilderijen
  • Mooie afwerking
  • Strak tegen de muur door no-gap wallmount
  • Minpunten
  • Aanvraag lijst, zit niet direct bij de televisie
Door deze strakke televisie hebben wij geen last meer van een groot, zwart vlak in de woonkamer. Bovendien heeft deze televisie super scherp beeld en is die makkelijk te bedienen met één afstandsbediening.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
voor die prijs een geweldig apparaat
 | 13-02-2020
prima
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi tv met goed beeld en geluid.
 | 13-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Artmodus
  • Minpunten
  • Geluid
  • Annulering random artmodus bij toevoegen schilderijen
  • Frame apart aanvragen
Mooie tv. Ideaal voor iemand die niet tegen een zwart vlak aan wil kijken. Beeld is goed. Instellingen van beeld zijn allemaal aan te passen. Geluid voldoet. Het is beter om er een soundbar of iets dergelijks aan te hangen Installatie was zo gedaan door Platte TV. De tv herkende de randapparatuur. Als de tv uitstaat laat hij kunst zien of eigen gekozen foto\'s. Door de sensor springt het scherm aan als je weer in de kamer komt. Enige minpunt is als je art toevoegt aan favorieten dat de random modus dan annuleert. Wanneer je deze opstart begint hij helemaal opnieuw en krijg je weer de foto\'s die je pas hebt gezien. De tv wordt zonder frame geleverd. Deze moet apart worden aangevraagd. Zorg dat je de aankoopbon hebt en de streepjescode van de doos. Hiermee kan je online het frame aanvragen.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fijn apparaat!
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • Niet te groot formaat
  • Mooie kleuren
  • Snelle levering
  • Betaling loopt prima
  • Minpunten
  • geluid kan wat beter
Mooi product . Functioneert nu 3 weken zonder problemen Geen service nodig gehad..
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
prima tv, mooi schilderij in de kamer ipv zwart gat
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • eenvoudige bediening
  • mooie vormgeving
  • goede beeldkwaliteit
  • goed geluid
  • Minpunten
  • extra lijst is duur
prima product, makkelijke installatie/bediening
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige aflever service
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Brede collectie
  • Attente chatters
  • Uitstekende installatie service
  • Minpunten
  • Communicatie chatter en orderverwerking kan beter
Een TV die niet dominant aanwezig is maar samenvoegt met je interieur .
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen spijt van deze aankoop een aanwinst in de woonkamer
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Artmode
  • Beeldkwaliteit
  • One Invisible cable
  • Geluids kwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Geweldige beeldkwaliteit . De Art mode maakt dat het ook een aanwinst is als de tv niet aanstaat. Ik heb er een Sonos Playbar bij maar de geluidskwaliteit van de tv zelf is ook al bovengemiddeld! Ophangen en aansluiten is echt simpel te doen. Door de one invisible cable zo goed als onzichtbaar aangesloten.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg blij met deze Frame TV. Strak design met mooie lijst. En prima service van Platte TV!
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed beeld
  • Aanwinst voor de woonkamer
  • Plat tegen de muur
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Art mode maakt dit tot een aanwinst in de woonkamer
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Art mode. Tv is ook fraai als hij uit staat
  • Dunne kabel, totaal niet storend
  • Goed beeld
  • Slimme remote, eenvoudige bediening.
  • Minpunten
  • Hij is duurder dan normale modellen
Prachtige TV, enorm groot maar door de art mode heb je geen groot zwart vlak maar een kunstwerk. Nooit eerder zo blij geweest met een tv. De art mode is enorm overtuigend. En de collectie kunst is tof, we zijn kunstenaars en stijlen aan het ontdekken.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews