Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 215 reviews
1199,-
990,85
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Alle goed
 | 19-12-2019
Moiii
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Heel mooi product,
 | 19-12-2019
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Voor ons een onverwachte maar zeer goede aankoop.
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • door goede docu, makkelijk te monteren
  • Mooi en helder beeld
  • Geluid is voldoende, geen soundbar nodig.
  • Mooi Design
  • Tussen TV en One Connect maar 1 dun kabeltje.
mooi, veelzijdig en makkelijk bedienbaar.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldig apparaat
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kunstmodus
  • Gemakkelijk aan te sluiten
  • Wat een eyecatcher
Prachtige tv, echt een pareltje. De kunstmodus is super, we wilden namelijk geen zwart vlak aan de muur. Heel gemakkelijk in te stellen, veel opties, alles werkt zoals verwacht en is heel gebruiksvriendelijk. We zijn ook goed geholpen door het team van plattetv in onze keuze en aankoop. Helemaal top!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooi aan de wand , erg helder beeld en echt groot genoeg
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi als schilderij aan de wand
  • Mooi scherp beeld
  • Goed formaat
  • Minpunten
  • Zappen is wat omslachtig met de afstandsbediening, je kunt alleen trapsgewijs zappen.
Mooi scherp beeld, we hebben de bank niet heel ver van de tv staan en dan is dit formaat echt prachtig, groter dan we verwacht hadden. Wij vinden het geluid ook prima!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijne aankoop
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Art modus
  • Invisible cabel
De meeste tv\'s vind ik geen mooie meubels. Dat is bij deze tv echter anders. Samsung The Frame kan een centrale, maar niet allesbepalende plek krijgen. Met name door de vormgeving en de mogelijkheden is het een feestje om deze tv in de kamer te hebben.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtig product wat zijn belofte meer dan waar maakt
 | 18-12-2019
Het contact met Plattetv.nl verliep erg prettig. Via chat een scherpe prijs gekregen. De Samsung The Frame zelf opgehaald bij Plattetv.nl winkel in Groningen. Daar zijn we erg plezierig geholpen. Ook het helpen met de grote doos naar de auto was een vanzelfsprekendheid. Na de unboxing wat altijd weer een leuk moment is, is de installatie zo geregeld. Neem even de tijd om de handleiding door te nemen en wanneer alles is aangesloten neemt het toestel je mee door de installatie. Koppeling met Netflix en soundbar verliep ook makkelijk. NA een week ontvingen we de extra lijst en nu hangt de tv superstrak tegen de muur. We genieten nu als gezin van een prachtige tv met goede beeldkwaliteit. De gallery optie gebruiken we ook regelmatig. Ook erg leuk om eigen foto\'s te gebruiken. Zo maak je zelf een privé collectie. De tv is een aanrader!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Erg mooie TV.
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Prima TV
  • Minpunten
  • Werkt niet goed met de laptop
Prima apparaat. Jammer dat hij niet goed samenwerkt met mijn laptop. Hij geeft wel een achtergrondscherm van de laptop, maar niet de programmapictogrammen.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV met wisselbare lijst en Art functie, maar de kijkhoek valt wat tegen.
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design met wisselbare lijst
  • Art functie is TOP
  • Goed beeld (QLED)
  • Goed geluid
  • Hangt echt plat tegen de muur
  • Minpunten
  • Kijkhoek valt wat tegen
  • Bediening is heel erg wennen
Mooie TV. Strakke vormgeving met wisselbare lijst. Hij hangt echt mooi strak tegen de muur. De beeldkwaliteit is goed, met als kanttekening dat de kijkhoek wat minder is. Dus als je er niet recht voor zit, is het beeld wat flets. De bediening met de afstandsbediening en de app is erg wennen, maar dat komt vast goed ;-). De geluidskwaliteit vind ik ook erg goed!! Overall een mooie TV, de minpunten wegen niet op tegen de pluspunten!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Kunst aan de wand!
 | 17-12-2019
  • Pluspunten
  • Art mode
  • Bedieningsgemak
  • Beeldschoon
  • Sonos integratie
  • Minpunten
  • Vraag je gratis Frame aan voordat je de doos weggooit
Na veel wikken en wegen tussen een OLED (echt het beste beeld) toch gegaan voor The Frame en absoluut geen spijt. De beeldkwaliteit is echt heel goed, en als hij \'uit\' staat is het ook pracht en praal. In plaats van een zwart gat aan de muur, maakt hij de hele ruimte mooier, ook al is die ruimte nog wat leeg. Kort, heel tevreden! NB. De gratis Frame komt eraan omdat Samsung gelukkig meedenkt. Je hebt streepjescode nodig van doos, maar die was al weggegooid. Is toch goed gekomen!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Schitterede tv, een sieraad aan de wand
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig design
  • Schitterende beeldkwaliteit
  • Goede integratie van diensten zoals Netflix
  • Geluid is heel prima
  • Minpunten
  • Spraakfunctie werkt nog niet optimaal
Prachtige tv met schitterende beeldkwaliteit. Eenvoudige bediening en helemaal ‘smart’. Kabels mooi weggewerkt en slechts 1 bijna onzichtbaar kabeltje aan je muur. Ook als schilderij is hij mooi. Een uniek design die de tv ook mooi maakt als-ie uit staat. Perfecte service, razendsnel ingesteld en goede uitleg van het apparaat.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
Erg mooie TV, zelfs als hij \'uit\' staat
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Strak tegen muur
  • Bijna onzichtbare kabel
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Aanlsuiten externe aparaten
TV is een lust voor het oog. Zowel de beeldkwaliteit (4K) als de art-modus als hij uit staat. De bewegingssensor werkt erg goed, de TV staat op zwart als niemand thuis is (of alle lichten uit zijn) en springt op art-modus bij beweging. Ophangen aan de no-gap wall mount was een fluitje van een cent. Erg fijn dat hij nog waterpas gezet kan worden als hij al hangt. Geluidskwaliteit van de TV is verrassend goed. Wel problemen met het herkennen van mijn Ziggo-Next box. Deze wordt simpelweg niet herkend, ook niet met handmatig invoeren. Na wat online zoekwerk UPC gekozen als provider en dan doet hij het wel. Het aansluiten van externe apparaten is sowieso het enige grote min-punt van deze TV. Hij herkent mijn Pioneer surround receiver niet. Handmatig invoeren werkt maar bedienen met dezelfde afstandbediening als de TV is ondoenlijk. Ook was het een heel gedoe om via ARC het TV geluid door mijn suuround set af te laten spelen. Het werkt nu wel maar valt nog steeds af en toe uit. Hopelijk wordt dit met een volgende firmware update verholpen.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
absolute topper
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • mooi ophangmeganisme
  • scherp beeld, ook in dit grote formaat
  • zwart is écht zwart
  • simpele bediening via de afstandsbediening
  • Minpunten
  • geluid net niet helemaal top
  • beperkte set aan gratis kunst als 'screensaver'
onwijs mooie TV, hangt strak tegen de muur, met slechts één nagenog onzichtbare kabel. Strak beeld en strak geluid in combinatie met een sonos beam en twee one\'s
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Plat tegen de muur
  • GROOT
  • Mooi uiterlijk
  • Schilderij modus
  • 1 kabel
  • Minpunten
  • OLED is mooier
De TV hangt strak tegen de muur, en ziet er erg mooi uit. Daarnaast is er maar 1 kabel, die ook nog eens heel dun is. Beeld kwaliteit is erg goed, maar daar blinkt hij niet het meest in uit...OLED is beter. Geluidskwaliteit is wel boven verwachting goed. Fijn dat de muurbeugel natuurlijk wordt meegeleverd.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige design tv met de mogelijkheid het beeldscherm in kunst te veranderen!
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Makkelijk in te stellen
  • Goede kwaliteit
  • Minpunten
  • Ontbreken van nummers op de afstandsbediening
Dit is de oplossing voor ons interieur, een prachtig vormgegeven televisie van goede kwaliteit. De kleuren zijn mooi helder en het geluid is goed. Wanneer de tv uit is lijkt het een schilderij. En met het abonnement op de art store hebben we heel veel keus.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voldoet volledig aan de verwachtingen
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving / uiterlijk
  • Prijs-kwaliteit
Onze oude TV stond als een vrij groot en log zwart apparaat op het dressoir. Met Samsung The Frame lijkt de kamer groter en zit je, wanneer de TV uitstaat, in plaats van naar een groot zwart vlak naar een mooi schilderij of geeerde foto\'s te kijken. Veel fijner en rustiger. De TV zelf werkt ook naar behoren. Bij eerdere versies vond ik de beeldkwaliteit nog niet toereikend, maar dat is nu ook helemaal in orde. Een aanwinst!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geen gewone TV
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Stylish
  • QLED
  • Kunst op de muur
  • de afstandsbediening is stijlvol. niet vol met knoppen
  • Minpunten
  • geen geeintegreerde chromecast
Zeer stijlvol aan de muur en de dunne kabel naar de doos stoort niet teveel. De meegeleverde muurbevestiging is eenvoudig te installeren en de eerste installatie ook. Het enige wat ik graag had gezien, is een geïntegreerde Chromecast.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Maakt waar wat beloofd is
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Levering vanuit platte tv
  • Vormgeving en beeldkwaliteit
  • Installatie en bediening gemak
  • Strak op de muur
  • Minpunten
  • Nope
Levering was uitstekend. Met de post NL home service wordt de tv samen met chauffeur even uit de doos gehaald en bekeken. Chauffeur bood aan om, als de tv niet opgehangen werd, even te helpen met het opschroeven van de pootjes. In mijn geval ophangen, dus ik kon zelf aan de slag. Installatie was duidelijk en de bijgeleverde mal was handig om de gaatjes op de juiste plek te boren. Installatie was heel eenvoudig. En dan de tv....wat een aanwinst. Super mooi beeld, snelle bediening, daar is echt over nagedacht. Schilderij modus heeft mijn verwachting overtroffen. Het grote zwarte gat is weg, en daar had ik hem voor gekocht. Al met al zeer tevreden en product heeft echt gebracht wat ik ervan verwacht had.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige vormgeving, beeld en mogelijkheden
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kunst en foto ‘s mogelijk
  • Goed beeld
  • Makkelijk bediening
  • Mooie lijst erom
  • Minpunten
  • Geluid zou nog beter kunnen, met speaker erbij.
Eindelijk geen zwart blok meer in huis, maar gewoon een schilderij aan de muur met kunst of eigen foto’s. Een mooie beeldkwaliteit als de tv aan is. Top!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Unieke TV!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Art mode
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Wat een gave tv. Mooi scherp beeld, en de art mode is echt super leuk. Na ingestelde tijd van afwezigheid gaat de tv vanzelf uit, waarbij wanneer je de kamer weer binnen komt de tv vanzelf weer aan gaat. Zelf moest ik wel wat wennen aan het geluid, dat klonk voor mij wat hol en verder weg. Maar zeker naar behoren.