Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 215 reviews
1199,-
990,85
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zoals ik verwacht heb
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Complete pakket
  • gebruikersvriendelijk
  • Minpunten
  • App kan iets beter.
Het is erg gebruikersvriendelijk en ziet er goed uit. Alles wat je nodig hebt zit erin. Enige verbeter punt is app. Het kan iets uitgebreid worden.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Boven verwachting, prachtige tv
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Instalatie
Heel erg enthousiast over alles!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super televisie anex schilderij.
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geluid
  • gemakkelijke bediening
  • lijsten om tv
  • Minpunten
  • geen
Super mooi beeld en doordat het zich kan settelen als een schilderij aan de muur, niet storend aanwezig ondanks zijn grote. Ook een mooie optie is dat je je prive foto\'s kan instellen als zijn de een schilderij.......mijn klein dochter wordt dan wel heel groot ineens.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV
 | 06-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Art mode
  • Inclusief ophangsysteem
  • Multi functionele afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid
Super mooie TV. Hangt nu aan de muur met meegeleverde no gap frame en gratis lijst van Samsung. Ziet er echt heel mooi uit. Beeldkwaliteit is super! Geluid is wat minder, daarom nog een kleine soundbar aangeschaft. De art mode is een hele leuke toevoeging, lijkt net een echt schilderij.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect geholpen in de winkel
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Leuk als hij uit is dat het dan een schilderij is
  • Minpunten
  • Dat er een losse kast bij zit die wil je uit het zicht hangen maar als het verder als vijf meter is moet je een langere kabel kopen en die kost €250
Product bevalt goed redelijk makkelijk op gehangen
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv/kunstwerk, bioscoopervaring thuis! :-)
 | 05-01-2020
Met de meegeleverde instructie de tv makkelijk opgehangen aan de wand. We vinden het een echte eyecatcher, mede uiteraard door de kunstfunctie. Beeldscherpte en geluid prima. Dik tevreden dus.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
We zijn zo blij dat onze vorige TV kapot is gegaan zodat we nu The Frame konden aanschaffen!
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • design
  • kunst aan de muur
  • mooie beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • de soundbar moet wat lager hangen ivm de sensor
Achteraf zo blij dat onze TV net voor kerst kapot ging en dat PlatteTV.nl ons al de volgende dag deze geweldige The Frame tv kwam brengen. Installeren is een makkie en met de Art Store Giftcard hebben we bijna elke dag wel een ander \'schilderij\' in onze kamer hangen. Enorm blij met deze TV!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Juweeltje aan de muur
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • No gap wandbeugel
  • Diverse lijsten leverbaar
  • Prachtig beeld
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Lichte spiegeling bij grotere kijkhoek
Voornamelijk gekocht vanwege strakke design en Artmodus. Nu geen lelijk zwart scherm meer aan de muur als de tv uitstaat maar keuze uit prachtige kunst om weer te geven. Met de strakke zwarte lijst is het echt een plaatje. Erg handig om diverse apps als KPN ITV (geen KPN kastje meer nodig!) en Netflix snel te kunnen oproepen middels de compacte en intuïtieve afstandbediening. Ook de voicecontrol optie Bixby) is handig. Door de ultradunne aansluitkabel is hakken of frezen in de muur niet nodig. Over het geluid heb ik geen oordeel, ik gebruik \'m in combinatie met een home cinema set maar over alle andere functies ben ik dik tevreden.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product combineert design met efficientie in de woonkamer
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Geen
Super product biven verwachting evenals de customer care.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
een schilderij van een tv
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • draden
tot nu toe een prima aankoop, gezellig in huis, goede kwaliteit
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ik ben zeer teverden met deze tv
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • mooi design
  • heldere beeld kwaliteit
  • levering met wandbeugel
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • kleine afstandbedieing met weinig knopjes
  • slechte geluid kwaliteit
Hele mooie tv, super gaaf dat wanneer deze uit staat ook nog mooi is om te zien. word geleverd met wandbeugel en kabel zodat deze mooi aan de wand te monteren is. beeld kwaliteit is heel erg helder en heeft een makkelijk menu voor oa netflix en youtube.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een waanzinnig schilderij, uhm TV
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • No Gap wall mount
  • Eenvoudig te bedienen
  • Art Modus
  • Houten lijst (extra)
  • Minpunten
  • Art Modus bij minder licht
  • Lichtsensor reageert niet altijd goed
Als televisie een geweldig apparaat. Mooie rijke kleuren van het 4K QLED beeldscherm. In Art Modus heeft de tv al veel mensen die op bezoek kwamen doen geloven dat het een schilderij was en geen tv. Bij weinig licht valt het echter wel degelijke op dat het een tv is.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Overtuig het thuisfront - je krijgt er iets moois voor terug
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • Met The Frame heb je altijd iets moois aan de muur
  • Plattetv bood een hele scherpe deal
  • Beeldkwaliteit bij TV kijken
  • Minpunten
  • Zonder deal is het wel veel geld voor een tv
  • Software is niet gebruiksvriendelijk
Ik had mijn oog al een hele tijd op deze tv (in de 55 inch variant) laten vallen maar zat wel erg tegen de prijs aan te hikken. Bij het thuisfront kreeg ik in ieder geval niet de handen op elkaar met die prijs. In de week voor Black Friday begon hij wel aardig te zakken, maar nog net niet genoeg. Toen ik op Black Friday zelf \'s morgens heel vroeg keek, was de prijs wel erg interessant. Omdat ik op dat tijdstip niet kon overleggen met het thuisfront (tenminste, niet als ik succes zou willen hebben), stelde ik dat even uit tot een meer stichtelijk tijdstip. Na het groene licht te hebben gekregen, wilde ik gaan bestellen om er tot mijn schrik achter te komen dat de prijs weer (flink) gestegen was. Vervolgens heb ik eerst per mail en vervolgens via chat contact gezocht met plattetv om de mogelijkheden te onderzoeken. Vanwege de drukte van Black Friday kreeg ik per mail pas een aantal dagen later een aanbod en dat was minder interessant dan dat ik via de chat kreeg: daar mocht ik namelijk de tv kopen voor de prijs waarvoor ik hem die ochtend had gezien. Vervolgens bleek dat de 55 inch versie te vaak gekocht was en werd ik gebeld door plattetv met het aanbod om voor een fractie van de normale meerprijs de 65 inch versie te kopen. Na even meten of dat wel zou passen ben ik daarop ingegaan en dus had ik deze tv in huis voor wel een hele scherpe prijs. Vervolgens gaan instaleren. De TV ophangen aan het No Cap systeem bleek, nadat we een YouYube filmpje hadden gevonden, makkelijker dan we de eerste vruchteloze pogingen dachten: je kan de beugel op de tv open klappen, waarna je hem makkelijk bevestigt aan de hanger op de muur en dan druk je hem vervolgens strak tegen de muur. Ook omdat er maar een dunne kabel naar de tv gaat, draagt dit bij aan het punt waarop deze tv zich onderscheid van alle anderen: de The Frame functie. Daar kan ik kort en krachtig over zijn: die is prachtig. Je hebt nu altijd een mooi schilderij of een van je eigen foto\'s (wel even naar het 16:9 breedbeeld formaat) aan de muur! Het apparaat is natuurlijk ook mooi om gewoon tv op te kijken, Beeld en geluid zijn erg mooi; apss staan er op (uiteraard NetFlix maar ook al Disney+). De mininmalistische afstandbediening wen je snel aan en is prettig in gebruik. Een minpunt is wel de gebruiksvriendelijkheid van de software waarmee je de foto\'s op de tv krijgt en hoe je bepaalt dat ze getoond moeten worden. Ten eerste valt bij ons constant de verbinding tussen de app SmartThings op de telefoon en de TV weg, ook al zitten ze op hetzelfde Wifi netwerk. Als de verbinding eenmaal stabiel is, dan wil hij om onduidelijke reden sommige foto\'s niet uploaden. Als je in het proces zat om meerdere foto\'s te uploaden dan stopt dat onmiddellijk, ook al zijn de volgende foto\'s wel gewoon acceptabel voor de tv. Je kan overigens de \'foute\' foto wel op de tv krijgen door deze minimaal te bewerken in een app en dan opnieuw op te slaan. Probeer ook eens om de extensie (zoals .jpg) niet met hoofdletters te gebruiken, omdat dat de enige overeenkomst was tussen de foto\'s waarover de app struikelde (maar hij struikelde niet bij elk bestand met hoofdletters raar genoeg). Je kan je foto\'s roteren maar de plek waar je dat kan instellen zit op een onlogische, moeilijk te vinden plek (in het Menu Mijn Foto\'s en dan bovenin bij Opties). Ook lijkt de tv vaak te vergeten dat hij moet roteren en als je dat dan opnieuw instelt, begint hij altijd weer bij de eerste foto, waardoor niet alle foto\'s aan bod komen. Dit zijn wat punten waarvan het erg fijn zou zijn als ze verbeterd worden, maar dan nog blijft het een erg fijn product. Er zijn al een aantal mensen op bezoek geweest die hem ook willen - nu moeten zij nog hun thuisfront overtuigen :-)
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi beeld en design.
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vlak tegen de muur
  • Art mode
  • Apart kastje voor aansluitingen
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog niet vernomen
Mooie tv met unieke features zoals art mode, verschillende lijsten en apart kastje voor aansluitingen, dus geen lelijke snoeren in het zicht!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv, met heel goede geluidskwaliteit.
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • de kunst "ervaring" aan de muur
  • uitgebreide "gadgets"
  • Minpunten
  • bediening
Geweldige smarttv, met geweldige geluidservaring dankzij de ingebouwde 40W geluidsboxen. De bediening op de (simpele) afstandsbediening is wel even wennen, maar ja als je een nieuw apparaat hebt moet je dat dus leren kennnen.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Vergeet een vakantie, een nieuwe Ipad, een dakkapel of een heule dikke avond stappen met je maten en koop The Frame!
 | 28-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Art Store
  • Beeld kwaliteit
  • Bedienings gemak
  • Prijs (voor wat je krijgt ruim t geld waard!)
  • Minpunten
  • Geen
Ik kocht deze tv omdat ik nu eens eindelijk van dat lelijke zwarte vlak wand vervuiling af wilde... Na veel onderzoek online liepen we op een avond bij vrienden met een nieuw appartement ook tegen The Frame aan. Een prachtige loft en de hele avond had iedereen t over die waanzinnige tv/schilderij aan de wand. Uiteindelijk nog erns in de winkel de tv rustig laten demonstreren en uiteindelijk in plaats van de 49” zelfs de 55” ingeladen. Zelfs de verpakking en accesoires zijn van top kwaliteit en duidelijk qua design en gemak ovrr nagedacht. De tv ophangen was erg makkelijk met de bijgeleverde pluggen en schroeven. Na het gratis 6 maanden Art Store abo te hebben geactiveerd een hele middag me vergaapt aan de mooie kwaliteit van t scherm in Art modus. S avond heel Netflix leeg gekeken... Echt waanzinig mooi beeld. Een geniaal concept dat als je m uitzet je een mooie plaat aan de muur hebt hangen. En de bewegings en of lichtsensor merkt dat je de deur uit bent of naar bed gaat en de tv schakelt zichzelf na bv 15 automatisch uit. En kom je s ochtends je bed uit en je loopt je woonkamer in dan schakelt ie zichzelf weer in en heb je weer een mooi kunstwerk aan de muur om van te genieten.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
de eerste tv, die ik in 50 jaar kocht, die niet in een kast vedwijnt.
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • Geen tv in de kamer!!!!!!
  • design
  • mooi scherpbeeld
  • gaat automatisch uit
  • Minpunten
  • afstandsbediening soms moeilijk te bedienen
mooie vernuftige tv!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een top product voor een mooie prijs
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • prachtig plat
  • prachtig scherp
  • prachtige prijs
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte toevoegen aan een woonkamer waar je geen TV in wilt hebben.
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • Installatie zowel fysiek als technisch
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Prijs uiteraard
  • Spiegeling in kunst modus (niet te voorkomen??)
De belangrijkste beweegreden om deze tv aan te schaffen was dat wij geen TV in de woonkamer willen hebben. Met deze Samsung The Frame lukt dat perfect. Uiteraard moet je zelf de wand waar de tv aan hangt ook een beetje aankleden maar dan valt hij helemaal weg! Wij kijken gemiddeld 2 uur per week tv dus zijn wat dat betreft al snel tevreden met de kwaliteit. Wat super handig is, is de balk onderin met alle apps voor Netflix, Disney plus maar ook de \'Kunst modus\', de Playstation en zelfs onze netwerkschijf. Alles werd na de simpele installatie automatisch gevonden, een kind kan de was doen!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv met nu al problemen
 | 27-12-2019
In de eerste week viel het signaal van de tv regelmatig weg. De helpdesk van Samsung heeft dit opgelost door de hdmi poorten te resetten. In de vierde week ging de tv niet meer aan. Daar moet nu een reparatie voor plaatsvinden die pas over anderhalve week gepland kan worden. Volgens de helpdesk van Samsung geven tv’s gekocht bij PlatteTV.nl vaker problemen als tv’s die elders gekocht worden. Iets met buitenlandse modellen, ik weet het ook niet. Vind het alleen belachelijk dat ik die tv nog geen maand heb en nu al tegen het tweede probleem aanloop. Ik zou hem als ik het nogmaals moest besluiten elders kopen. Contact met PlatteTV laat trouwens ook te wensen over. Slecht bereikbaar.