Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 215 reviews
1199,-
990,85
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV, uitstekend en rustig beeld met natuurgetrouwe kleuren
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • totaal beeld mooi en rustig
  • natuurgetrouwe kleuren
  • een sieraad in de kamer als schilderij
  • Minpunten
  • bediening is even zoeken
  • heb de bediening van tv-provider erbij nodig
De Tv is geweldig. Prachtig beeld met natuurgetrouwe kleuren Ik heb het idee dat het ook rustiger kijken is. Ben ook aan het experimenten met foto\'s; je ziet zoveel (en groot) dat je heel kritisch moet zijn wat je laat zien. Kortom: tv-kijken is een genot.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastische aanvulling interieur
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Aparte aansluitbox
  • Mogelijkheid TV als "schilderij" te gebruiken
  • Minpunten
  • Niet de laatste Samsung techniek
  • Afstandsbediening beperkt
Deze TV heeft meerdere voordelen; naast het feit dat het beeld fantastisch is, is het ook nog eens een aanwinst voor de inrichting van je huis. Door de aparte aansluitbox heb je geen last van lelijke draden langs de muur, maar vooral het feit dat je er een kunstwerk van kunt maken is een pre!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtig kunstwerk aan de muur waar je ook tv mee kunt kijken
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Mooi beeld
  • Schilderij-optie
  • Eigen foto's uploaden
  • Minpunten
  • Afstandsbediening icm ziggo
Een ontzettend mooie strakke tv, met haarscherp beeld. Mijn man zet zijn zelfgemaakte foto\'s op de tv, waardoor we ook als de tv uitstaat een mooie persoonlijke foto aan de muur hebben. Wel jammer is dat de afstandbediening niet helemaal goed connect met het ziggo-kastje waardoor we toch gebruik moeten maken van 2 afstandsbedieningen.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een aanwinst!
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Strakke afstandbediening
  • Minpunten
  • Spiegeling van scherm
Mooie tv die superstrak tegen de muur aan komt te zitten. Goede beeldkwaliteit en makkelijk in te stellen. Een kind kan de was doen! En als hij uit staat heb je een kunstwerk naar smaak aan je muur. Ideaal.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super gave tv
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedienings gemak
  • Verwisselbare lijst
  • Slecht 1 dunnen kabel
  • Geen stekker meer in de tv
  • Minpunten
  • Geluid misschien
  • Prijs?
  • Jammer geen 75inch
The Frame is echt geweldig!! Geen zwarte beeld meer aan de muur maar een mooie schilderij. Geluid is niet geweldig maar dat wist ik van te voren dus daarna maar ook een soundbar gekocht. Top product echt een aanrader
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima beeld en als hij ‘uit’ staat geen lelijk zwart vlak
 | 18-01-2020
Als je geen giga scherm prefereert wat je kamer domineert, is dit een prima oplossing. Mooi is het frame, waardoor het schilderij- effect tot zijn recht komt.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 15-01-2020
Kan niet beter, wij zijn er blij mee.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
Een aantal weken in bezit en zeer tevreden, mooi ook om super handig dat de beugel inbegrepen is. Super beeld en het geluid is prima voor een platte tv.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
Een aantal weken in bezit en zeer tevreden, mooi ook om super handig dat de beugel inbegrepen is. Super beeld en het geluid is prima voor een platte tv.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
mooi zonder creditcard erg lastig te registreren
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • plat
  • heel dun stroom en beeld snoer in een
  • verwisselbaar frame
  • Minpunten
  • kunst kost abonnement.
tv ziet er erg mooi uit helaas heb je voor het kunst deel een abonnement nodig. het proef abonnement is zonder creditkaart erg lastig te registreren
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig vormgegeven TV die mooi in de woonkamer kan hangen
 | 15-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi in woonkamer
  • Mooie vormgeving
  • Scherp beeld en mooie kleuren
  • Handig te bedienen
  • Minpunten
  • Vooraf geinstalleerde apps
  • Reclames in bedieningsmenu (why?)
  • Gedoe om omlijsting te krijgen via Samsung
We wilden graag een TV die ‘weg’ kon als hij uit stond. Met The Frame hebben we nu een goede optie, de kunstwerken die je kan kiezen zijn een mooie toevoeging aan de woonkamer. Wij hadden hiervoor geen smart tv of 4k TV, dus de beeldkwaliteit bevalt erg goed. Als alle voorgeinstalleerde apps eraf gegooid zijn is het makkelijk te besturen met de apps die je zelf wel gebruikt! Groot nadeel is dat er reclame in het menu wordt laten zien, vrij onzinnig voor zo’n dure TV en vooral erg lelijk. Geluidskwaliteit is prima, al gebruiken we ons eigen systeem. Tot nu toe bevalt de TV dus goed!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Alle verwachtingen zijn waargemaakt en zelfs overtroffen.
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • Installatie en meegeleverde beugel
  • Dunne zwarte rand met gratis extra rand.
  • Via TV te bedienen randapparatuur
  • Kleuren zeer natuurgetrouw
  • Schilderij instelling
  • Minpunten
  • Bij stroom uitval deel instellingen weg
De Qled Frame TV van Samsug overtreft al onze verwachtingen, de 55 inch lijkt zelfs kleiner tegen de muur en voldoet uitstekend. Makkelijk te installeren en heb zelfs al mijn (oude) 4x randapparaten aangesloten en kan deze via de TV bedienen. Ziggo, Onkyo, Mede8er en Bleuray. Kleuren van de basis instelling zijn zeer natuurgetrouw, laten staan. Handig dat je, na het ophangen van de TV, deze nog simpel kan recht hangen. De schilderij instelling is geweldig. Familie dacht dat het een nieuw echt schilderij was, lachen. Gek maar de dunne zwarte rand is mooi, zeker dat je ook nog een extra rand gratis kan bijbestellen. TOP!
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Werkelijk waar een fantastisch product!
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld kwaliteit
  • Snel opstarten
  • one connect box
  • Minpunten
  • wat weinig knoppen op AB
In eerste instantie de 55 inch gekocht echter vonden wij het beeld en geluid zo mooi dat wij hem via Platte TV hebben omgeruild voor een 65 inch. In het begin schrokken wij wel van het formaat. Zitten op 3,70 meter afstand te kijken maar nu volledig gewend en 0% spijt. De TV hangt inmiddels super strak op de muur en is werkelijk waar schitterend. Het beeld is snaar strak en het geluid is echt vol te noemen. Ik kijk zelf graag SDR content via USB stick. De ingebouwde mediaplayer speelt tot nu toe alles. Je kunt zelfs het formaat /dikte /schaduw enz. van de ondertitels instellen. Wij zijn zeer tevreden en zeer goed geholpen met de keuze door James uit Utrecht!!!! ### Platte TV ga zo door!###
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
daadwerkelijk een kunstwerk
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Ophangsysteem
  • plug & play
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Het design is uitmuntend. Beeldkwaliteit is uitzonderlijk. Het ophangsysteem is subliem bedacht. Het geluid is uitstekend. Alleen moet je even wennen aan de afstandsbediening.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een aanwinst voor mij woonkamer
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
De tv is prachtig vormgegeven. Het beeld en geluid zijn fantastisch. Heel erg blij met de aanschaf van deze tv, een echte aanrader.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Een mooie en "andere" TV.
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • hangt mooi plat tegen de muur
  • is dus geen "sta in de weg"
  • je kunt er van genieten
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Het is een opvallend onopvallend sieraad aan de wand. Hoort er meteen bij in het huis. Goed beeld, geluid zijn we nog mee bezig om dat optimaal te krijgen. Heel veel instellingsmogelijkheden, dus ieders wens is te realiseren.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV met erg mooi beeld!
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Veel instelmogelijkheden voor beeld
  • Minpunten
  • Geluid
  • Snoertje blijft niet goed zitten
Het is een mooie TV met een mooi beeld, geluid valt wat tegen ook na zelf instellen. Frame heb ik nog niet ontvangen, dus kan ik niets over zeggen. Jammer dat het snoertje niet goed blijft hangen achter de TV.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Voor man en vrouw een perfecte TV
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Kwaliteit scherm
  • Schilderij
  • 1 kabel
  • Niet goedkoop
  • Minpunten
  • Grote externe kast voor alle kabels
  • Losse frames bestellen
  • Duur
Man : ik wil graag een grote TV Vrouw : ik wil geen verschrikkelijk lelijke zwarte tv aan de muur.. Antwoord: The Frame Samsung. Ontzettende mooie en grote tv voor de vrouw en de man. Als hij uit staat lijkt het echt een schilderij. Staat hij aan dan zie je geweldige kwaliteit . Geluid is prima maar voor een echte bioscoop ervaring wat deze TV ook echt verdiend heb je zeker wat externe geluidsbronnen nodig.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Platte TV heeft mij TOP geholpen en voor een prachtige prijs!
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Schilderij idee
  • Helderheid
  • Bedieningsgemak
  • Prijs, kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Mijn vrouw wilde nooit zo\'n mega TV! Past niet bij het interieur. Tot wij de Frame tv zagen, toen was ze om! Het is een zier stuk aan de wand! Werkt gemakkelijk en valt niet op door het schilderij idee! Goed bedacht. En ja ik win nooit wat, laat dit nu een keer mijn geluk zijn!!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie stijlvolle TV
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • Stijlvol
  • Scherp beeld
  • Handige apps
Een mooie TV voor aan de muur. Leuk dat je steeds een ander kunstwerk erop kunt zetten en hierdoor is de TV ook niet dominant aanwezig in je woonkamer. Beeld is superscherp. We zijn er erg blij mee.