Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 101 reviews
1199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer mooie gebruiksvriendelijke TV
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Strak ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk
  • Alle kabels netjes weggewerkt door de bijgeleverde unit
  • Minpunten
  • NAS gekoppeld aan hoofdmenu maar koppeling moet elke keer opnieuw worden ingesteld
Zeer mooie gebruiksvriendelijke TV. Eenvoudig te bedienen. Duidelijke installatie instructies. Veel mogelijkheden voor aansluiten op andere apparatuur.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Als een schilderij aan de muur i.p.v. een zwart vlak.
 | 24-11-2019
  • Pluspunten
  • vormgeveing
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • Minpunten
  • afstandsbediening wat omslachtig
De rand wordt apart geleverd. Dat wat dus even wachten. Geluid is aan de wand mooier dan vrijstaand.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig kunstobject aan de wand
 | 23-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi object aan de wand, net een echt kunstwerk
  • Eenvoudige intuïtieve bediening
  • belangrijke apps staan er standaard op
  • schakelt uit als het donker is
  • gevoeligheid bewegingssensor in te stellen
  • Minpunten
  • kort snoer
  • lastig om extra lijsten te bestellen
  • de art-instelling "mat" kan niet zonder passepartout
Schitterend object aan wand. Live TV kijken doe ik niet maar het is heel handig om met één knop Youtube en Netflix binnen handbereik te hebben. Het ophangen van de No-gap wandbeugel is veel eenvoudiger dan gedacht. Ook na het ophangen is het toestel nog waterpas te maken
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een plaatje!
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • One Connect, 1 draadje uit de tv
  • Strak tegen de muur mogelijk
  • Makkelijke installatie met handige tekening om te boren
  • Minpunten
  • Grootte van de stekker van het dunne draadje
  • Jammer dat de rode variant niet als 'gratis' lijst gekozen kon worden
Het feit dat vele de Frame niet als TV herkennen maar als schilderij zegt genoeg. Wanneer je het draadje goed kan wegwerken (let op: Stekker is breed en lang dus je hebt een flinke ruimte in de muur nodig!) is het effect compleet. Beeldkwaliteit is ook geweldig, geluid is iets wat hol, maar met een Sonos gekoppeld heb je hier geen last van.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Eindelijk een schilderij aan de muur i.p.v. een zwart scherm
 | 18-11-2019
  • Pluspunten
  • Art modus
  • Prachtig helder beeld
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk te plaatsen
  • Alles is aan te sluiten
  • Minpunten
  • Geluid is misschien niet helemaal waanzinnig
Wat een fijn toestel. Prachtig superhelder beeld. Wat een verschil met onze Plasma tv uit 2007... Geluid is goed, maar niet waanzinnig. Geen probleem, want over de versterker klinkt het weer helemaal te gek. Je kunt werkelijk alles aansluiten, bedienen, gebruiken met dit toestel. Je telefoon kan je ook gebruiken als afstandsbediening. Extreem blij mee. En dan de Art modus. Ook al zo\'n goed idee. Vanaf heden hangt er geen tv meer in de kamer, maar permanent een prachtige foto of schilderij. Je kunt gebruik maken van de Samsung collectie, maar je kunt ook eigen beeld uploaden. Supermooi.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig, het is meer dan een tv
 | 17-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Art mode
  • Bedieningsgemak en snelheid
  • 1 invisible kabel
  • Bevestigingssyteem
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige televisie met zeer scherpe beeldkwaliteit, eenvoudige bediening en daarnaast ook nog eens een aanwinst voor de huiskamer.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooi design en zeer compleet
 | 16-11-2019
  • Pluspunten
  • Installaties
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • De prijs (Maar als hij aan de muur hangt Ven je het al weer vergeten)
Heb hem nu 14 dagen in gebruik, wat een mooi toestel. De tv is zeer compleet geleverd pootjes of de muur bevestiging. De installatie is super eenvoudig. Beeld is geweldig het geluid is eigenlijk als alle platte tv\'s wat minder maar met een sonos sound bar is dat probleem ook opgelost. Al met al een echte aanrader.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige TV
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluiten via de box
  • Art-modus
  • Minpunten
  • Kleine afstandsbediening is wennen
  • Hoe vaak gebruik je de art-modus?
De Samsung The Frame is een prachtige TV met schilderijlijst en art-functie. De TV valt daardoor weg in het interieur. Het beeld is erg mooi. Samsung Qled komt in de buurt van oled, al merk je wel dat de zwartwaarden minder zijn. De helderheid en kijkhoeken vind ik in een lichte kamer beter. Daarom de keus voor qled ipv oled. De TV is erg mooi plat aan de muur te bevestigen met de speciale muurbeugel. Door de aparte voeding met aansluitingen is er maar 1 kabel voor stroom en beeld nodig. Geen wirwar aan kabels in beeld dus.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beautiful TV
 | 13-11-2019
Looks beautiful on the wall with good sound quality. Connects seamlessly with Samsung home connect wifi stereo system.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een sierraad in huis
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Kunst aan de muur
  • Geen kabels zichtbaar ook niet van randapparatuur
  • Aangename geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • De prijs, al ben je die door de ervaring snel vergeten
Een prachtige tv die zich overdag keurig vermomd in steeds weer een ander kunstwerk aan de muur. De beeldkwaliteit is subliem, het geluid aangenaam en geen lelijke kabels in het zicht. Ook de dvd speler en spelcomputer kunnen onzichtbaar geplaatst worden in een dichte kast en toch bediend worden via de afstandsbediening of via de handige app. Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Absolutely suggested
 | 12-11-2019
  • Pluspunten
  • Frame
  • video
  • Audio
  • Design
  • Materials
This TV is almost perfect. video and sound quality are top level and the art mode is a value added option can give a touch of art to your living room on stand-by mode.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een plaatje!
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • standaard opties
  • one connect
  • vlakke muurbeugel
Eindelijk een TV waar alles al bij aanwezig is. \'One connect\' (een dun draadje naar het scherm, 10 m lang) en een muurbeugel maken het geheel compleet zonder extra aanschaf. Nu een week in bezit en we raken niet uitgekeken. Wat een prachtig scherp beeld. Je wordt daadwerkelijk in het beeld gezogen. Iedere keer kijken we weer met verbazing naar de scherpte en diepte van films en series. Het geluid mist enige diepte, maar daar maken wij eigenlijk geen gebruik van omdat daarvoor een surround systeem wordt gebruikt. Het instellen van een afbeeld in de \'Art mode\' gaat gemakkelijk en werkt goed! Echt een verrijking voor de woonkamer.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Net of je geen televisie meer heb in je huiskamer en als hij aanstaat een verademing
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • One connect box (nog maar 1 dunne draad naar je televisie wegwerken)
  • Herkenning van home cinema systeem en daaraan gekoppelde apparaten
  • Televisie is strak tegen de muur te hangen (achter tot voorkant vanaf muur is nog maar +/- 6cm)
  • Verwisselbare lijsten
  • De schilderij /art modus (zelfs eigen foto's in te stellen)
  • Minpunten
  • Het installeren met de smart things app (iOS) lukte niet, app / televisie konden elkaar niet vinden, daardoor handmatig met afstandbediening moeten instellen
  • De Ziggo media box moet nog wel met eigen afstandsbediening aan/uit gezet worden (de rest gaat wel via televisie, zenders, volume en info)
  • Het 'art' abonnement kost nog maandelijks geld
Super strak design, de one connect box is echt heel slim bedacht, naast het bijgeleverde ophangsysteem waarmee je de televisie heel strak tegen de muur kan hangen. Natuurlijk fantastisch helder beeld gezien de 4K ondersteuning. De verwisselbare lijsten is een leuke feature, maar de schilderij / art modus is helemaal te gek! De televisie gaat automatisch naar slaapstand wanneer hij geen bewegingen / activiteit meer detecteert (na 5 a 10 min al). Ander voordeel is dat ik hem verbonden heb met mijn home cinema systeem (Onkyo) en dit wordt feilloos herkend icm met de Ziggo mediabox, waardoor ik van 3 afstandbedieningen naar 1 ben gegaan!
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Sensationeel!
 | 10-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Art modus
  • Eigen frame kiezen
  • Vormgeving
  • Echt vlak tegen de muur dmv No gap mount !
  • Minpunten
  • Geen !!
Vanaf dag 1 een sensationele ervaring van deze schitterende tv. De kleuren spatten van de tv af !! En de schilderij modus is werkelijk prachtig. Zelf de notenkleur lijst besteld om nog meer persoonlijkheid aan de tv te geven, het past perfect om de tv, hier is supergoed over nagedacht!!.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooie TV vooral met frame eromheen ook als schilderij.
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooie TV
  • Bedienings gemaak
  • Minpunten
  • Beperkte user manuel
Het product zeer fraai uitgevoerd werd zeer goed geholpen in winkel. Enigste wat ik jammer vind is dat je een zes maanden gratis Art store kan krijgen maar als je geen credit card heb kan je niet gebruik hiervan maken jammer .
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
verrassend mooi en past perfect als "decoratie"in de woonkamer
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • geen draden in het zicht
  • past mooi in het interieur
  • Minpunten
  • geen 3d
Goede beeldkwaliteit, dynamisch en mooie kleuren. Ik ben afgestapt van mijn wens om een oled tv aan te schaffen, maar ben verrassend enthousiast over de qled, en ben nog meer samsung fan.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische tv en door art optie ook gaaf als je \'m niet als tv gebruikt.
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • one connect box
  • fijne afstandsbediening
  • mooi apparaat
  • Minpunten
  • geluid
  • had misschien nog ietsje dunner gekund?
  • mogelijkheden gratis art beperkt
Erg blij mee. Mooie beeldkwalititeit en super Art functie. Staat nu nog op pootjes maar komt bij me aan de muur. De one Connect box is ook fantastisch.
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig product
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Geen zwart gat in de woonkamer
  • One connect box
  • Mooie houtlook lijst gratis
  • Handige afstandsbediening
  • Mooi beeld, veel instellingen
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
  • Zwarte poten passen niet bij lijst
  • Een eventuele soundbar staat voor bewegingssensor
  • Geen 100 hz
  • Beperkt kunstaanbod zonder abonnement
ben overgestapt van een 32” naar een 43” TV en wilde geen groot zwart “gat” in de woonkamer hebben. Gekozen voor deze TV, ook vanwege de One Connect Box. Snoeren kunnen goed weggewerkt worden.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
top TV
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • mooi ontwerp
  • Minpunten
  • naleveren lijst duurt lang
mooie tv
SAMSUNG THE FRAME QE49LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Eindelijk een tv die wel mag opvallen in de huiskamer
 | 04-11-2019
  • Pluspunten
  • kunst aan de muur als tv uitstaat
  • slechts een zeer dunne aansluit kabel
  • veel smart functies aanwezig
  • fijne afstandsbediening
  • eerste maanden gratis kunst colectie
  • Minpunten
  • uitgebreide kunst collectie tegen betaling
  • geluid is redelijk
Nu eindelijk een tv die niet opvalt door een lelijk zwart vlak maar door een fraai gepresenteerd kunstwerk. Aansluiten en opstarten is gepiept in een paar minuten en er loopt slechts een dunne kabel tussen de tv en de unit, die uit het zicht geplaatst kan worden. Ik heb de tv direct op mijn modem aangesloten waardoor de lelijke KPN set-op box achterwege kan blijven. Helaass is de KPN iTV app nog niet vrij van kinderziektes, Zo moet ik of de TV dagelijks re-starten of de app dagelijks her-installeren on tv via de app te kunnen kijken. KPN kijkt hier nog naar maar nog geen oplossing. De houten frames van de Samsung actie waren binnen een week binnen.
Samsung The Frame QE49LS03RAS Reviews