Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 94 reviews
1049,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Supergave tv met haarscherp beeld en plaatje aan de muur
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Strak aan de muur
  • Kunst aan de muur
  • Simpele bediening
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Mooie tv, simpele bediening. Mooi schilderij aan de muur.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig design
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • One connect box
  • Design
  • Minpunten
  • Prijs
Schitterend beeld en prachtig design. Voor dat design betaal je dan ook een hoge prijs, maar is zeker het afwegen waard
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Dit is wat ik wilde
 | 04-06-2019
Zeer mooi en goed
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mijn verwachting is 100% uitgekomen
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • zeer goed geluid
  • wisselen van lijstkleur
  • schilderij uiterlijk
  • scherp beeld
  • gaat aan bij binnenkomst
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Hele mooie TV. De witte lijst heb ik online besteld en binnen 1 week ontvangen. Ik kreeg al de vraag of ik een nieuw schilderij had gekocht. Mission completed.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Plaatje aan de muur
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • One connectbox
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Prijs
Prachtige tv wat betreft uiterlijk en beeldkwaliteit. Betaalt misschien teveel voor de vormgeving, maar dat is een persoonlijke afweging
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Yes eindelijk geen televisie in de woonkamer!;)
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • 4K Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Niet zichtbaar als tv
  • Geen snoeren zichtbaar
  • Mooie fotolijst
Hier heb ik al zo lang opgewacht, eindelijk geen ‘televisie’ in de woonkamer! Ophangen met 2 personen ging met gemak, aansluiten en je kan tv kijken. De frame hangt nu als een mooie lijst met afbeelding op de wand te pronken. Makkelijk eigen afbeelding te uploaden om zelf te gebruiken. Abonnement is niet nodig, maar Samsung biedt een half haar gratis abonnement aan. De houten frame was makkelijk via Samsung zelf kosteloos te bestellen. Was ook binnen een week geleverd. Je hebt keuze uit 4 lijsten. De licht houten gekozen wat voor de mannen hier in huis erg wennen was. Want een tv hoort zwart. Inmiddels na een week al erg gewend, dus dat gaat snel!;). Even de juiste instelling instellen en je krijgt een mooi kwaliteit te zien als je een sportprogramma kijkt. Mooie heldere kleuren en het is even wennen maar een duidelijke menu. De tv hebben we gekocht met de homecinema Heos 5.1 Dus dat maakte het geluid van de Samsung zelf echt meteen veel minder als je de Heos niet gebruikt. Een super combinatie om tv-programma’s en films te kijken. Door de fijne hulp van Justin van PlatteTv tot nu toe super tevreden met deze keuze want het was even zoeken welke homecinema wij er bij zouden nemen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele mooie tv die als een schilderij aan de muur hangt
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Te bedienen met telefoon
  • Een klein draadje die uit de televisie komt
Prachtig design. Je zou zeggen dat er een kunstwerk aan de muur hangt. Hier ging het mij ook vooral om. Verder vind ik een tv een tv dus qua beeld en geluid zal het wel.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie aanwinst in het interieur.
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Aanvulling interieur
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Een stekker voor alles
  • Minpunten
  • Ophangsysteem is matig qua schroeven
Mooie, strakke televisie met haarscherp beeld. Echt een aanvulling in het interieur vanwege de mogelijkheid om een foto te laten zien wanneer de tv uitstaat. 1 afstandsbediening voor alle functies, erg handig. Wij hadden al een gat in de muur om alle kabels weg te werken. Doordat de Frame maar 1 stekker heeft, hebben wij alles mooi strak weggewerkt en geen enkele zichtbare kabel.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Het mooiste stukje kunst bij mij thuis!
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Minimale kabel management (door One Connect)
  • 4K beeld is waanzinnig
  • Motion rate geeft realisme
  • Geen beeld breking bij extreme kijkhoek
  • Goed en simpel ophang systeem
  • Minpunten
  • TV poten (vorm en functionaliteit)
  • Minimale contrast shift bij snel bewegen (sporten voor de TV)
Wat een aanrader. Het beeld van de TV is uitermate indrukwekkend. Vooral met 4K video’s komt het beeld echt heel goed tot zijn recht. Er is wel een instelling die je na het installeren van de TV wilt aanpassen. Dat is de beeldmodus. De beeldmodus heeft 4 opties. Optie 1 is Dynamisch, wat eigenlijk het overgesatureerde effect geeft, waar je jarenlang Samsung televisies aan kon herkennen. Optie 2 is standaard. Hier staat de TV ook standaard op ingesteld. Dit is de 100% tegenhanger van dynamisch en de kleuren van deze modus zijn ook heel plat geslagen. Optie 3 is natural en gelijk ook de modus die ik zou aanraden. Dit is een modus die precies tussen optie 1 en 2 in ligt. Geeft mooie kleuren en contrast zonder extreem te leunen op een over of onder gesatureerde uitstraling. Optie 4 is de film modus. Deze geeft een wat donkere en ‘moody’ vibe aan je beeld. Full HD (1920x1080) of HD (1080x720), doen het ook erg mooi op deze TV door de Motion rate. Motion rate is een andere waarde meting, dan de meer bekende hertz (Hz). Zo wordt de verversingssnelheid of refresh rate van een tv genoemd. Hoe hoger dit cijfer, hoe sneller je beeld dus ververst. En de Motion Rate van 200 op deze TV geeft je het gevoel dat je niet via een TV maar live ergens naar staat te kijken. Bewegingen van mensen, dieren en objecten gaan zo natuurlijk en levensecht dat je letterlijk wordt meegezogen het beeld in. De 55 inch is ook een mooie maat om je te laten meenemen in je lievelingsfilm of serie. Groot genoeg om meeslepend te zijn. Niet te klein zodat je dicht op je TV moet gaan zetten en niet te groot dat je te veel afstand moet houden. De 55 inch is qua beeld eigenlijk de perfecte maat te noemen. De kijkhoeken van de TV zijn eindeloos. Het beeld blijft heel lang goed zichtbaar en valt NIET uit elkaar door regenboog effecten of donkere gradiënten die kunnen ontstaan vanuit vlakke kijkhoeken. Mocht je voor je TV sporten dan zal je het volgende misschien opvallen. Als je bijvoorbeeld ‘squat jumps’ of snel opstaat of neerploft op je bank, zou je een contrast shift in de TV kunnen zien. Maar deze is heel minimaal en zal je zolang de TV op ooghoogte staat of hangt, nauwelijks opvallen. De art modus is op zichzelf een erg belangrijke maar saaie functie. Het beeld is mooi en scherp. Maar wat deze functie echt goed maakt is de intensiteit van de exposure (licht) dat je kan aanpassen. Zo kan je er voor kiezen om het beeld heel licht of heel donker te maken en alle stappen die er tussen zitten. Zo kan je de kunst van je TV mooi matchen met de kunst of foto’s die je om de TV hebt hangen. Of gewoon denken aan je energierekening en zorgen dat de kosten niet de pan uitrijzen voor deze mooie verpakte stand-by functie met energie-label B.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Een kunstwerk aan de muur
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Installatie
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Smartthings app
  • Opladen en gebruik eigen fotos
  • Grootte one set-up box en warmte ontwikkeling
Alles wat we er van verwacht hadden. Een kunstwerk aan de muur. Fantastisch, slim bedacht met maar één dunne glasdraad voor alle aansluitingen. Deze alsnog ook weggewerkt.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima TV met uitstekende beeldkwaliteit.
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • aansluiten van TV
  • Beeldkwaliteit
  • instelgemak
  • Minpunten
  • geen
Het aansluiten van een TV op een losse Hub bespaart enorm veel kabels naar de TV. Een kabeltje dunner dan een normaal netsnoer is voldoende om de TV te laten werken. De rest van de bekabeling is uit het zicht. Eenmaal aangesloten is het starten een fluitje van een cent. Een vraag / antwoord scherm maakt het dat er binnen korte tijd gekeken kan worden naar alle aangesloten bronnen in een uitstekende beeldkwaliteit. Echter na het loskoppelen van de hub en het heraansluiten kost het wat moeite om alles weer goed ingeregeld te krijgen. Resetten van alle settings werkt het best.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
gewoon top tv
 | 25-05-2019
  • Minpunten
  • geen
Mooie tv met veel mogelijkheden, echt een kunststuk aan de muur.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Als een schiderij aan de muur
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • one connect
  • lose frame
  • Minpunten
  • geen combi art modus + spotify
  • aantal apps. (geen kodi)
Samsung The Frame grotendeels gekozen voor zijn design. Valt door zijn schilderij uiterlijk mooi weg in het interieur. Door zijn one connect functie is er ook maar 1 kabeltje zichtbaar die mooi wegvalt. Beeld is super scherp (ben wel een tv van 14jaar gewend:)
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Kunst en TV
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • No gap muur montage
  • One connect box maar 1 draad naar TV
  • Kunst of TV
  • Minpunten
  • Kunst kopen of abonnement
  • Lijst keuze beperkt
  • TV op pootjes minder mooi
Mooie TV die pas echt tot zijn recht komt als die strak aan de muur gehangen wordt. Dat kan goed met de no gap muurbeugel. Met gebruik van de one connect box gaat er maar 1 dun draadje naar de TV. In de art mode wordt de TV omgetoverd naar een schilderij, fotolijst of ander kunstwerk. De TV werkt vlot en de bediening is intuïtief. De afstandsbediening is minimalistisch en dat is even wennen. De zwartwaarden zijn goed, beeld is mooi helder en bv 4k netflix ziet er erg goed uit. Voor overdag gebruik met redelijk tot veel omgevingslicht doet QLED 2019 niet onder voor OLED qua contrast. Kleuren zien er mooi en natuurgetrouw uit. Geluid is boven verwachting goed. Voldoende bas en voor normaal TV gebruik meer dan prima, voel geen noodzaak voor een soundbar. Art mode is de reden dat wij deze TV gekozen hebben. Als een TV normaal uit staat wordt het een groot saai zwart vlak. Met deze TV hoeft dat niet. Je kan eenvoudig allerlei kunst (bijna 400 downloadbare kunst, enkele gratis rest met abonnement) of eigen foto's er op zetten. Leuke is dat eigen foto's net echt ingelijst op het scherm verschijnen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische Televise en super goede service en aanbod
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Opties
  • Design
Fantastische Televise die zeer strak tegen de muur aan hangt, kabel netjes weg gewerkt en zeer mooie opties waarbij je uit verschillende kunstwerken kan kiezen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prima prijs/kwaliteitverhouding!
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • vorm
  • design
  • beeldkwaliteit
  • extra's
mooi design en hoop extra's!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Precies wat ik wilde
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • No gap wall mount
  • Één kabeltje voor alle aansluitingen
  • Design
  • Specs ok
  • Minpunten
  • Iets prijziger
We komen van een bescheiden 32 inch tv. De standaard lijkt 55 inch, waar we dan ook op uit zijn gekomen. Ik wilde graag een tv die ondanks zijn grootte niet het interieur domineert. Deze Samsung the frame voldoet hier perfect aan. De tv hangt strak tegen de muur en alle aansluitingen inclusief netstroom lopen via een dun, transparant kabeltje naar de Samsung connect box. Dus geen noodzaak om een kabelboom Daarnaast weg te werken. Daarnaast zijn beeld en geluid gewoon goed. Wellicht waar prijzig, maar ik vind het gezien de genoemde punten dubbel en dwars waard.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Fijne tv
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Lifestyle concept dat werkt
  • Meegeleverde no gap wallmount
  • De bedieningsapp voor je smart phone
  • Bewegings en licht sensor op de tv werken goed
  • Minpunten
  • Beperkt aantal vrij toegankelijke kunstwerken
  • Afstandbediening vrij beperkt in opties
We hebben deze tv gekocht vanwege de Art mode. We hebben gewacht op de 2019 QLed release omdat de oudere modellen toch wel outdated zijn qua specs. Het blijft natuurlijk een tv dus je wilt ook dat de techniek van de tv up to date is. We moesten even wennen aan het beeld. Dat is toch weer anders dan onze vorige 2017 Qled tv. De beeldkwaliteit is goed, wel minder dan Oled. Toch zijn we blin met de keuze want de Art mide maakt dat goed. De opties voor passe partout etc zijn wat beperkt, net als de gratis toegankelijke werken (20 evenals natuurlijk je eigen fotos), maar als je eenmaal een passend werk hebt gevonden geeft dat veel voldoening en wordt de tv ook in standby een aanwinst in huis.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch mooie tv die mooi in het interieur past
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Strak tegen de muur
  • Minpunten
  • Geluid is gewoon, een 7
  • Foto’s moeten handmatig orden gewisseld, via instellingen
TV wordt stark tegen de muur geplaatst, als een schilderij of fotolijst. Erg eenvoudig om eigen foto weer te geven als de tv uit staat.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch mooie TV die prachtich
 | 18-05-2019