UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 328 reviews
922,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig sieraad voor aan de muur
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi plat aan de muur
  • 1 draadje dus geen wirwar van draden zichtbaar
  • De lijst maakt het schilderij helemaal af
  • Minpunten
  • Even goed kijken naar de bediening, er zijn zo veel mogelijkheden
The Frame is echt veel meer dan een televisie. Prachtig beeld, mooie vormgeving en wanneer je geen televisie kijkt is het echt een sieraad aan de muur. Helemaal van deze tijd.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Aan en uit een kunstwerk!
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersgemak
Een kind kan de was doen. Wat een prachtige tv omdat hij er echt uitziet als een schilderij maar zeker ook omdat hij voor alle gezinsleden (ook voor mij...) zeer makkelijk is te bedienen. Beeldkwaliteit is ook nog eens te mooi. Vet cadeau dus voor hele gezin.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een welkome aanvulling in ons interieur
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Goede kijkhoek
  • Mooi interieur element
  • Kabels niet in het zicht
  • Minpunten
  • niet echt
Weer eens wat anders dan een zwart beeldscherm in je huiskamer. Je eigen foto\'s laten zien of kiezen uit de aangeboden kunstverzameling! Alle accessoires om het scherm als een mooi schilderij aan de muur te hangen worden meegeleverd (alleen de gekleurde lijst niet). Over de beeldkwaliteit en de kijkhoek ben ik ook dik tevreden.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prachtig scherm en beeldkwaliteit
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • geen " zwart gat" in je kamer
  • mooie design
  • haarscherp beeld
  • Minpunten
  • geluid had beter gemogen
met de lijst er omheen is hij niet van een "echt" schilderij te onderschieden
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 13-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Frame
  • Schilderijen
  • Minpunten
  • Nog geen ontdekt
Hele mooie tv, makkelijk te bedienen. Van alle gemakken voorzien. Schilderijen wanneer de tv uitstaat zijn prachtig. Een echte eye catcher
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige TV
 | 10-03-2020
The Frame
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Stukje kunst aan de muur!
 | 06-03-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Installatie
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • The Frame lijst niet bijgeleverd, apart bestellen
Fantastische tv, zeker i.c.m. de bijgeleverd beugel van Samsung hangt hij strak aan de muur. Geen kabels meer in het zicht en een zeer goede beeld- en geluidskwaliteit.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super
 | 05-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening is razendsnel
  • Zeer gemakkelijk op te hangen.
  • Minpunten
  • Geen
Super mooie TV, Beeldkwaliteit is zeer helder, Gemakkelijk op te hangen. Verder is de tv razendsnel.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooi toestel, leuke vormgeving en apart met kunst op het scherm
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • De kunst die er op vertoond kan worden.
  • De afstand bediening ( als het werkt )
  • De service van Platte Tv
  • Minpunten
  • geluid is niet helemaal je van het.
  • Energie verbruik ( wel logisch )
Jammer genoeg binnen een week problemen met de afstand bediening, Tot dan was ik tevreden. De service verlening van PLATT TV is gewoon erg prettig. En wordt een nieuwe tv geleverd, 65 inch is een beetje onhandelbaar, maar als de FRAME hangt is het geweldig. Helaas door de afwezigheid van het toestel kan ik geen foto bij voegen. De lijst die erbij cadeau word gedaan is snel geleverd door Samsung. Al met al denk ik wel dat ik er tevreden over zal zijn.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Waanzinnig product
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • One Box Connect
  • Beeldkwaliteit
  • Pass partout optie bij art modus
  • Minpunten
  • Grootte is er niet kleiner
Super toestel, one box connect, dus maar 1 dun draadje. Keurig beeld, goed geluid en prachtig als schilderij aan de muur. Levering van extra omlijsting ging ook snel en zorgvuldig. Eigenlijk geen slechte ervaringen.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een kunstwerk van techniek
 | 03-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving als lijst is briljant
  • Brengt kunst bij je thuis
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Voice assistent is irritant maar kan je uitzetten
Voor de aanschaf van The Frame hadden we een TV in huis staan: Een groot zwart object dat de aandacht op een vervelende manier naar zich toe trok. Nu hebben we een mooie grote lijst waarop verschillende prachtige kunstwerken worden afgebeeld. Hij kan ook worden gebruikt om films/series/games/tv/etc op te kijken :). Onze woonkamer heeft een veel rustiger uitstraling gekregen. Dit is nog wel het grootste pluspunt van deze TV.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele mooie design tv
 | 01-03-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Degelijk materiaal
  • Minpunten
  • Geluid is redelijk
Hele mooie design tv, makkelijk op te hangen en installeren. Je hebt werkelijk niet door dat het een TV is art-modus. Heel scherp beeld en intuïtief menu, werkt perfect samen met bv KPN ontvanger. Geluid is wat je verwacht van een TV, voor echt goed geluid aansluiten op een soundbar.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV
 | 29-02-2020
  • Pluspunten
  • design
  • gemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geluid
Prima TV met fraai design en zeer gebruikersvriendelijke
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie tv
 | 29-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • strak design
  • past mooi in het interieur
  • Minpunten
  • niet gevonden
Prijs aanvraag gedaan via de site .Prettig mail contact met Tim . Ook in de winkel in Zoeterwoude goed geholpen door Burak!! Hele mooie tv past perfect in het interieur . Hangt zeer strak tegen de muur. Het beeld is ook zeer zuiver en de kleuren zijn ook zeer echt. We zijn er heel blij mee.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie Tv, geen lelijk zwart vlak aan de muur maar een leuk kunstwerk!
 | 20-02-2020
  • Pluspunten
  • Designlook
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk op te hangen
  • Minpunten
  • Lijst niet meteen meegeleverd
Beeld is meer dan prima, geluid via Sonos bar ook top en makkelijk aan te sluiten.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 20-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi groot beeld
  • Goed geluid
  • Design
  • Plat
  • Minpunten
  • Geen
Het is prachtig (on)opvallend product. de Frame hangt, maar overheerst niet. Prachtig!!!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv beeld en geluid zeer goed.
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv beeld en geluid van goede kwaliteit ,zeer goed geholpen door de verkoperen alles zeer goed uitgelegd.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super mooie tv
 | 17-02-2020
Woww wat is-ie mooi! Helemaal met de lijst de we in een paar dagen bezorgd kregen. Wel ff zoeken hoe we die moesten aanvragen. Maar de tv zelf is prachtig en de service (en prijs!) van PlatteTV ook, dus helemaal tevreden!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Frametastische TV
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • ontwerp
  • ophang systeem
  • gebruikersgemak
  • beeldkwaliteit
  • intuitieve afstandsbedining
  • Minpunten
  • geen
Toen ik de Frame zag bij Plattetv.nl wist ik meteen dat dit precies de TV die ik wilde, terwijl ik daarvoor niet eens wist dat ie bestond. Liefde op het eerste gezicht, en meteen samen naar huis gegaan.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima tv, scherp beeld, leuk kunst concept
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie lijst
  • Mooi scherp beeld
  • Artmodus
  • OneConnect box
  • Minpunten
  • Betalen voor Artmodus
  • Kijkhoogte tv i.r.t. kunsthoogte
  • Bedieningsgemak
Een vernieuwende tv met scherp beeld en goed geluid. De art (kunst) modus is een leuke toevoeging, Jammer dat je hiervoor moet betalen. Daarnaast hang je een schilderij over het algemeen hoger dan een tv. Dan staat kunst op tv hoogte wat vreemd in de kamer. De afstandsbediening is prettig klein, maar niet altijd even handig. De OneConnect box, waarmee je slechts 1 dunne draad met de tv hoeft te verbinden is fantastisch
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews