UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 325 reviews
922,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
TV als kunst aan de muur
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Eigen foto's kunnen gebruikt worden
  • Kunst aan je muur
  • Minpunten
  • Nieuwe lijsten zijn vrij prijzig
Geen lelijk object aan je muur. Deze tv hangt als kunst aan de muur. Super leuk dat je ook je eigen foto\'s erop kan zetten om het nog persoonlijker te maken! Makkelijk in gebruik. Tevens wordt de tv geleverd met een beugel voor aan de muur. Scherpe prijs voor alles wat je krijgt dankzij plattetv. NL
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig "schilderij" als tv aan de wand.
 | 24-03-2020
Mooie tv met gebruiksvriendelijke afstandbediening. Past prima bij ons interieur met "eiken kleur" omlijsting.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Tv is super kwaliteit
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Bediening goed
  • Mooie platte tv
  • Kabel naar de tv mega dun
  • Minpunten
  • De frame lijs moeilijk er later bij te krijgen
Tv is super kwaliteit. Alleen de frame ( lijst) die je er niet direct bij krijgt Maar later moet aan vragen Dat maakt Samsung zo moeilijk dat je de frame haast op je buik kan schrijven.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Unieke televisie met prachtig beeld
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
We waren op zoek naar een elegante televisie die ook een positief effect had op de ruimte. Met The Frame zorg je er echt voor dat de muur niet bestaat uit een hele grote tv, maar gewoon als een kunstwerk. Daarnaast heb je 1 draadje lopen naar het ontvangkastje en kan je daar alles makkelijk op aansluiten.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
strakke tv voor een strakke prijs
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geen dikke bekabeling
Deze tv nu enkele weken in gebruik. Beeld is fantastisch en als de tv uit is, hebben we een mooi schilderij aan de wand met een witte lijst die we erbij kregen. Zo fijn dat de bekabeling in de aparte unit gaat die je onzichtbaar opstelt. Zeer tevreden zijn we met onze aankoop
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Uitstekend geholpen en een prima prijs gekregen voor dit geweldige apparaat.
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • bedienings gemak
  • alles in een apparaat
  • uitstekende oplossing voor alle draden dankzij one connect.
  • in tegenstelling tot veel tv's is het geluid ook prima.
  • Minpunten
  • synchronisatie extern geluid via bv. sonos loopt niet synchroon aan het beeld via de optische uitgang.
  • spraak besturing werkt niet goed, "I didn't understand that" is het en enige wat je hoort
  • Mag iets meer verscheidenheid zitten in de kunstgallerij
Een prachtig toestel met de na geleverde witte omlijsting val de TV weg tegen de achterliggende wand, de schilderij optie is echt geweldig, geen zwarte plaat meer aan de muur maar telkens een nieuw schilderij of foto collage. Echt een aanrader, hij had alleen nog wel iets groter mogen zijn maar dit toestel was het grootste in zijn soort.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige televisie
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prestaties
  • Vormgeving
  • Apps
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Wat een geweldige tv. Beeld is prachtig, maar voor het mooie zou ik er wel een soundbar bij kopen want het geluid past niet bij zo\'n mooi beeld. De apps starten heel snel op. Als de tv uit staat duurt het 2 seconde voordat je Netflix kijkt. Helemaal top. De afstandbediening is wennen, maar eenmaal gewend dan werkt het heel fijn. We hebben er een donker bruine lijst bij gekregen. Dat maakt de tv helemaal af. Ik kan deze tv aan iedereen aanraden.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super helder en scherp beeld
 | 21-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig design
  • Zeer scherp beeld
  • Mooi strak tegen de muur
  • Makkelijk in gebruik
  • Weinig kabels in het zicht
Nu twee dagen in het bezit van deze prachtig mooie Samsung the frame! Gekocht in combi met een witte Sonos soundbar. We hebben nu een geweldige beeld kwaliteit met super stukje sound. Één woord geweldig...
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Ge-wel-dig!
 | 20-03-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • Frame vorm / verwisselbare lijsten
  • Art programma
  • Slimme afstandbediening
  • Minpunten
  • Art niet gratis
Prachtig scherm, dat in combinatie met het Art programma soms niet van een schilderij te onderscheiden is. Beeld is super, zowel bij TV als film. Ik kan weinig zeggen over het geluid, omdat ik een Sonos surround systeem gebruik (ook een aanrader trouwens!). Ander leuk ding...de verwisselbaarheid van de lijsten. Net een nieuwe lijst binnen! Leuk.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie aanwinst en zeer tevreden
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie tv
  • Perfecte beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Simpele afstandbediening (wel mooi en lekker in de hand)
Zeer tevreden over deze tv. Voor het eerst is de tv een aanwinst in de woonkamer ipv een doorn in het oog. Geluid is nog verbazingwekkend goed en ook het beeldkwaliteit is voor mij perfect
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Eyecatcher in de woonkamer
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • design
  • beeldkwaliteit
  • Artmode
  • slechts één dunne kabel
  • Minpunten
  • geluid is niet bijzonder
  • helaas niet groter verkrijgbaar
Mooie tv wat strak tegen de muur hangt. Ipv en zwarte vlak op de muur hangt er nu een ‘fotolijst’. Echt jammer dat Samsung ze niet groter maakt Al met al zeeer blij met de aankoop!
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super blij met de aankoop!
 | 16-03-2020
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super beeld en makkelijk te bedienen
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi kleuren
  • Makkelijk te bedienen met 1 afstandsbediening
  • Mooi frame zelf te kiezen
  • Minpunten
  • Geluid is soms wat zacht
Heel mooi beeld, veel opties en super makkelijk te bedienen met 1 afstandsbediening.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV, blij met deze aankoop
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Lichte afstandsbediening
  • Nauwkeurigheid art modus in te stellen
Als persoon vind ik het belangrijk dat een tv niet direct opvalt in een woonkamer. On deze reden vind ik deze tv ook echt tof. Op het begin was ik even aan het zoeken naar de instellingen van de art modus (als doener lees ik geen instructies) maar heb het snel gevonden en ben blij dat de nauwkeurigheid handmatig aan te passen is.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV, blij met deze aankoop
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Nauwkeurigheid art modus zelf in te stellen
  • Makkelijk aan te sluiten
Als persoon houd ik ervan dat eigenlijk de TV niet het middelpunt van de woonkamer is. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om deze TV aan te schaffen. Ik merk nu dat na het instellen van de detectie de TV ook enkel aan gaat op art modus als er echt iemand in de ruimte is en dit is makkelijk aan te passen op basis van nauwkeurigheid (en kan evt ook uit) Verder is de bijgeleverde afstandsbediening makkelijk in gebruik en lekker licht in de hand.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie TV - wel beperkt in art mode
 | 16-03-2020
TV is mooi en was redelijk eenvoudig te installeren en alles werkt naar behoren. Enige nadeel is, dat je in art-mode beperkt ben met geluid. Als hij in Art-mode zit, dan kan je bijvoorbeeld geen radio/muziek luisteren. Dat is wel erg jammer.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
mooi design, tegenvallende beeldkwaliteit, geruild voor een OLED
 | 16-03-2020
  • Pluspunten
  • plat tegen de muur is 'the frame' een mooie oplossing
  • mogelijkheid om foto's of andere beelden als 'schilderij' continue te laten zien
  • een verwisselbare lijst om je tv, waardoor hij als een 'fotolijst' aan de muur oogt
  • een dun kabeltje uit je tv is alles wat je ziet
  • Minpunten
  • beeldkwaliteit is echt minder dan OLED
  • als je een muurbeugel gebruikt heeft 'the frame' geen zin, want dan komt'ie zowiezo van de muur af en is het effect van de kijst echt verdwenen
  • veel duurder dan de variant met dezelfde technische uitvoering, maar zonder lijst
  • grote aparte box, los van je tv, waar alle techniek in zit en die toch ergens moet staan...
Mooi design, met een \'fotolijst naar keuze\' om je scherm, maar één dun draadje uit je tv met alle verbindingen die je nodig hebt. Maar dan heb je er wel gelijk een aparte grote lelijke losse doos bij waar de techniek, apart van de tv in zit. Heel lomp en iets wat je dan maar weer ergens weg moet zien te werken. Leuk dat je er door de dag heen stilstaande beelden op kunt laten zien, maar als tv valt de beeldkwaliteit best tegen, zeker vergeleken met een OLED.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig sieraad voor aan de muur
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi plat aan de muur
  • 1 draadje dus geen wirwar van draden zichtbaar
  • De lijst maakt het schilderij helemaal af
  • Minpunten
  • Even goed kijken naar de bediening, er zijn zo veel mogelijkheden
The Frame is echt veel meer dan een televisie. Prachtig beeld, mooie vormgeving en wanneer je geen televisie kijkt is het echt een sieraad aan de muur. Helemaal van deze tijd.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Aan en uit een kunstwerk!
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruikersgemak
Een kind kan de was doen. Wat een prachtige tv omdat hij er echt uitziet als een schilderij maar zeker ook omdat hij voor alle gezinsleden (ook voor mij...) zeer makkelijk is te bedienen. Beeldkwaliteit is ook nog eens te mooi. Vet cadeau dus voor hele gezin.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een welkome aanvulling in ons interieur
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Goede kijkhoek
  • Mooi interieur element
  • Kabels niet in het zicht
  • Minpunten
  • niet echt
Weer eens wat anders dan een zwart beeldscherm in je huiskamer. Je eigen foto\'s laten zien of kiezen uit de aangeboden kunstverzameling! Alle accessoires om het scherm als een mooi schilderij aan de muur te hangen worden meegeleverd (alleen de gekleurde lijst niet). Over de beeldkwaliteit en de kijkhoek ben ik ook dik tevreden.