Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 94 reviews
1049,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Modern Art
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • QLED
  • Kunst artstore
  • Minpunten
  • Prijs
Na 2 weken naar Samsung the Frame gekeken te hebben hierbij mijn review. Televisie hangt als een kunstwerk tegen de muur, slechts 1 vrijwel onzichtbare kabel vanaf box naar televisie. Dankzij QLED techniek heeft deze tv een contrastrijk beeld met schitterende kleuren. Het besturingssysteem is supersnel en na enige gewenning supermakkelijk in gebruik. De afstandsbediening wijkt wel af van andere conventionele afstandsbedieningen maar is zeer makkelijk in gebruik. Wat ik erg makkelijk vind is de directe toegang tot Netflix via afstandsbediening, werkt snel en goed. Het besturingssysteem is Samsung's eigen Tizen, werkt veel sneller dan het Android systeem wat we op onze vorige TV hadden. En dan nu het kunstgedeelte : via de artstore toegang tot ontelbaar veel kunstwerken. Voor elk wat wils: van fotografie tot abstracte kunst, van Rembrandt tot Picasso, er is werkelijk van alles te vinden. Zien er allemaal fantastisch uit op the frame, zeker met een passe-partout in een kleur naar keuze. Als je een kunst- en of designliefhebber bent is dit zeker een TV die hoog op je verlanglijstje moet staan. Als je alleen maar naar een goede TV op zoek bent kan je voor dit geld beter een andere TV van Samsung uitkiezen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige tv en superservice
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld.
  • Mooi geluid
  • Geen groot zwart scherm
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geeeeen
Schitterende tv!!! Je ziet hem amper hangen aan de muur en zoooo leuk dat je kunt wisselen van kunstwerk of je eigen foto. Heel blij met de service van plattebuis.tv. Zowel Justin online, James in de winkelmals Brian bij het ophangen bij osn thuis heeb ons geweldig goed geholpen. Vriendelijken alle tijd voor vragen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV met een wat ingewikkelde aafstandsbediening
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Niet zo zwaar
  • Veel mogelijkheden
  • Zuinig met stroom
  • Minpunten
  • Lastige afstandsbediening.
  • Veel handelingen om naar ander net te gaan
Prima TV, mooi beeld, wat ingewikkelde bediening
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Beeld
  • Minimale kabel
  • Minpunten
  • Prijs misschien?
De art mode is echt indrukwekkend. Zeker met een passpartout lijkt het levensecht. Bevestiging tegen de wand aan gaat eenvoudig en zit dan ook superstrak. Door de connect box kun je alle kabels eenvoudig wegwerken. Geluid is indrukwekkend. Ik overweeg om mijn sonos soundbar te verkopen. Maar bovenal prachtig beeld, zeker in combinatie met een Netflix 4k abo.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Unieke Tv
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • Strak tegen de muur
  • Net een schilderij
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Zeer mooie tv, met veel functies.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
The Frame, televisie en kunst in een
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Afstandsbediening
  • Art store
Ik ben enthousiast. We hebben de frame nu een paar weken in huis en ik ben er echt superblij mee. Wat een gave televisie is dit. Hij hangt prachtig in onze woonkamer en de lijst maakt het af. We gebruiken hem overdag als kunstwerk en wisselen bijna elke dag met een andere afbeelding. Ideaal dat de televisie uitgaat als er geen beweging in de kamer is en weer aangaat als je er wel weer bent. Er is best veel keus in de Artstore, niet alle kunstwerken kunnen met passe-partout, dat vind ik wel het mooiste, maar goed dat is een kleine bijkomstigheid. Qua televisie is hij ook geweldig. Ik vind de kleuren echt prachtig, die kan je zelf instellen zoals je graag wilt. Het geluid is ook prima. Bedieningsgemak krijg van mij ook een 10. Mooie afstandsbediening erbij met maar een paar knoppen, meer heb je ook niet nodig. Omschakelen naar Netflix of een andere app gaat erg makkelijk en vooral ook erg snel. Het besturingssysteem is nog geen enkele keer vastgelopen, dat is wel wat anders met de televisie die we hiervoor hadden. Wel even opletten dat je vanuit de artstore altijd eerst naar het huisje gaat en niet meteen de Netflix knop indrukt want dan neemt hij de kleuren van de artstore over en die worden ‘s avonds donkerder. Dit is in het begin 1 keer gebeurd en toen vonden we de kleuren op de televisie erg donker maar door weer over te schakelen naar Home, kregen we weer de goede kleuren terug. Kortom ik vind de frame echt een verrijking van je interieur. Weg groot zwart vlak, welkom kunstwerk. Voor mij geen andere televisie meer in huis! Wil je meer zien over de the Frame, ik heb er ook een filmpje over gemaakt. https://youtu.be/7ZAGTh9t6nk
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Hele mooie aanwinst voor de woonkamer
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • Uitstraling
  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid
  • Afstandsbediening
  • One connect box
  • Minpunten
  • Weinig art standaard op de tv aanwezig
  • Art abbo best duur
  • Geluid (hoort bij een platte tv)
  • Prijs
Mooie tv die ook "uit" mooi in de woonkamer past. De software werkt heel snel wat echt een verademing is na jaren de chromecast gebruikt te hebben. Jammer dat er in the box niet meer art op de tv staat. Nu is er maar weinig beschikbaar.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooiste TV op de markt
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeld
  • bedieningsgemak
  • extra's
  • prijs
Wat een fantastische TV!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wauw wat een mooi toestel!
 | 03-07-2019
  • Pluspunten
  • schilderij aan de muur
  • schitterende kleuren
  • maar één doorzichtige kabel achter de tv vandaan
  • Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
In de winkel lijkt The Frame niet zo groot, maar als ze met de tv je woonkamer in komen lopen is 55 inch toch groter dan gedacht. Maar wauw wat een mooi toestel, dun en maar één doorzichtdraadje komt er achter het toestel vandaan, deze loopt naar de one connect box een klein zwart boxje waar je de rest van de apparatuur op kunt aansluiten wat je normaal op je tv zou aansluiten. Geen extra kabels in je televisie. De afstandsbediening is even wennen, maar is simpel te bedienen of je kunt de tv bedienen door middel van een app op je smartphone, ook dit heb je zo onder de knie. Maar wauw wat een fantastisch beeld, prachtige kleurenbeelden, het beeld is super scherp en gedetailleerder met 4K en je ziet meer diepte het is af en toe net of je bij iemand in de huiskamer zit. Het geluid is prima en je kan er natuurlijk ook nog een soundbar op aansluiten. Met Bixby op je tv kun je gewoon je de tv/Bixby met je stem een opdracht geven en dingen vragen, super handig. We zijn nog wel even aan het zoeken wat de juiste stand is voor Bixby want soms reageert ze als je met iemand zit te praten maar geen opdracht geeft. Je kan een lijst om de tv klikken en je kunt kiezen uit verschillende kleuren daarom gaat de tv echt op in je interieur. Helemaal fanatisch de keuze die je hebt uit de galerij om een schilderij van je tv te maken als deze uitstaat, maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een foto, voor mij als amateur fotograaf helemaal fantastisch om je eigen foto's zo groot aan je muur te zien. Je kunt de foto’s eenvoudig met je smartphone naar de tv sturen en in de galerij te zetten. Mijn zoon vind het super om op dit scherm zijn games te spelen, het is realistischer . Er zitten veel mogelijk hebben op de tv, maar is zeer gebruiksvriendelijk. Ik ontdek elke dag wel weer iets nieuws. Conclusie wij zijn er blij met deze tv een aanwinst in het interieur, dus ben je opzoek naar een nieuwe mooie tv en niet naar een groot zwart scherm aan je muur dan zou ik zeker deze Samsung tv in overweging nemen.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super mooi beeld en geen zwart 'gat' meer aan de muur!
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie vormgeving
  • Perfect geluid
  • Makkelijk ophangsysteem
  • Minpunten
  • Er zouden meer kunst opties standaard aanwezig mogen zijn
  • Was even puzzelen. Met bediening. Afstandsbediening kan wat uitgebreider
We zijn er content met deze aankoop. Daarbij goed geholpen door Tim waardoor wij de juiste keuze hebben kunnen maken.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
De mooiste TV die ik ooit heb gezien, aan en uit.
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • Art mode!!
  • Geluid
  • Minpunten
  • Art mode in grotere hoeken niet helder, lijkt toch nog een zwart vlak vanuit de keuken.
Heel erg mooie TV. Was eerst bang dat ik hem te groot had gekocht, maar na een dag wennen is het mijn beste elektronica-aankoop in jaren.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauw wat een mooi toestel!
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • schilderij aan de muur
  • maar één doorzichtige kabel
In de winkel lijkt The Frame niet zo groot, maar als ze met de tv je woonkamer in komen lopen is 55 inch toch groter dan gedacht. Maar wauw wat een mooi toestel, dun en maar één doorzichtdraadje komt er achter het toestel vandaan, deze loopt naar de one connect box een klein zwart boxje waar je de rest van de apparatuur op kunt aansluiten wat je normaal op je tv zou aansluiten. Geen extra kabels in je televisie. De afstandsbediening is even wennen, maar is simpel te bedienen of je kunt de tv bedienen door middel van een app op je smartphone, ook dit heb je zo onder de knie. Maar wauw wat een fantastisch beeld, prachtige kleurenbeelden, het beeld is super scherp en gedetailleerder met 4K en je ziet meer diepte het is af en toe net of je bij iemand in de huiskamer zit. Het geluid is prima en je kan er natuurlijk ook nog een soundbar op aansluiten. Met Bixby op je tv kun je gewoon je de tv/Bixby met je stem een opdracht geven en dingen vragen, super handig. We zijn nog wel even aan het zoeken wat de juiste stand is voor Bixby want soms reageert ze als je met iemand zit te praten maar geen opdracht geeft. Je kan een lijst om de tv klikken en je kunt kiezen uit verschillende kleuren daarom gaat de tv echt op in je interieur. Helemaal fanatisch de keuze die je hebt uit de galerij om een schilderij van je tv te maken als deze uitstaat, maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een foto, voor mij als amateur fotograaf helemaal fantastisch om je eigen foto's zo groot aan je muur te zien. Je kunt de foto’s eenvoudig met je smartphone naar de tv sturen en in de galerij te zetten. Mijn zoon vind het super om op dit scherm zijn games te spelen, het is realistischer . Er zitten veel mogelijk hebben op de tv, maar is zeer gebruiksvriendelijk. Ik ontdek elke dag wel weer iets nieuws. Conclusie wij zijn er blij met deze tv een aanwinst in het interieur, dus ben je opzoek naar een nieuwe mooie tv en niet naar een groot zwart scherm aan je muur dan zou ik zeker deze Samsung tv in overweging nemen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Schitterende design tv!
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • schitterende kleuren
  • aanwinst
Uit de doos die binnen wordt gedragen komt een schitterde design tv van 55 inch, wat een mooi groot beeld. De tv is licht qua gewicht en dun. Je kunt kiezen of je de tv op pootjes wil zetten of aan de muur hangt. Als je de artmode aanzet is het net of er een groot schilderij aan je muur hangt. Van dichtbij is het net echt schilderij omdat je de kwaststreken goed kunt zien. Het beeld van de tv is heel scherp en heeft ontzettende mooie heldere kleuren. Er zitten veel mogelijkheden op deze tv, ik ben ze nog steeds aan het ontdekken. De afstandsbediening is eenvoudig te bedienen. Erg fijn dat je via wifi met de tv op internet kan, geen laptop meer met een HDMI kabel aan mijn tv koppelen. Het is nog wel even zoeken op welke stand Bixby gezet moet worden, want nu verschijnt Bixby af en toe zo in beeld, ook als er niet gepraat wordt, behalve op tv of zonder er aan de afstandsbediening wordt gezeten. Het geluid van deze tv is prima. Als je geen klusser bent is het ophangen wel een dingetje, puzzelen en goed meten, maar als de tv dan eindelijk aan de muur hangt is zeker de moeite waard. Door een frame die je om de tv kunt klikken (je hebt de keus uit verschillende kleuren) gaat de tv echt op in je interieur. Een klein doorzichtig draadje is het enige wat onder je tv vandaan komt. De voordelen van deze tv, een schitterend schilderij aan de muur als de tv in de stand-by modus staat met een artwork of een mooie foto uit je eigen collectie. Maar één klein doorzichtig snoertje komt er achter je tv vandaan. Prachtig beeld en schitterende kleuren. Heb geen grote nadelen kunnen vinden, maar als ik dan iets moet noemen vind ik het jammer dat als je de tv wil neerzetten i.p.v. ophangen dat de pootjes niet dezelfde kleur hebben als het Frame wat je hebt gekozen, maar gewoon zwart zijn. Conclusie wij zijn erg blij met de aanschaf van deze tv en bevelen deze keuze zeker aan!
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wauw wat een mooi toestel!
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • schilderij aan de muur
  • muur één doorzichtige kabel
In de winkel lijkt The Frame niet zo groot, maar als ze met de tv je woonkamer in komen lopen is 55 inch toch groter dan gedacht. Maar wauw wat een mooi toestel, dun en maar één doorzichtdraadje komt er achter het toestel vandaan, deze loopt naar de one connect box een klein zwart boxje waar je de rest van de apparatuur op kunt aansluiten wat je normaal op je tv zou aansluiten. Geen extra kabels in je televisie. De afstandsbediening is even wennen, maar is simpel te bedienen of je kunt de tv bedienen door middel van een app op je smartphone, ook dit heb je zo onder de knie. Maar wauw wat een fantastisch beeld, prachtige kleurenbeelden, het beeld is super scherp en gedetailleerder met 4K en je ziet meer diepte het is af en toe net of je bij iemand in de huiskamer zit. Het geluid is prima en je kan er natuurlijk ook nog een soundbar op aansluiten. Met Bixby op je tv kun je gewoon je de tv/Bixby met je stem een opdracht geven en dingen vragen, super handig. We zijn nog wel even aan het zoeken wat de juiste stand is voor Bixby want soms reageert ze als je met iemand zit te praten maar geen opdracht geeft. Je kan een lijst om de tv klikken en je kunt kiezen uit verschillende kleuren daarom gaat de tv echt op in je interieur. Helemaal fanatisch de keuze die je hebt uit de galerij om een schilderij van je tv te maken als deze uitstaat, maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een foto, voor mij als amateur fotograaf helemaal fantastisch om je eigen foto's zo groot aan je muur te zien. Je kunt de foto’s eenvoudig met je smartphone naar de tv sturen en in de galerij te zetten. Mijn zoon vind het super om op dit scherm zijn games te spelen, het is realistischer . Er zitten veel mogelijk hebben op de tv, maar is zeer gebruiksvriendelijk. Ik ontdek elke dag wel weer iets nieuws. Conclusie wij zijn er blij met deze tv een aanwinst in het interieur, dus ben je opzoek naar een nieuwe mooie tv en niet naar een groot zwart scherm aan je muur dan zou ik zeker deze Samsung tv in overweging nemen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Beeld kwaliteit is slecht. Verwacht vandaag iemand van plattetv om dit te verbeteren.
 | 20-06-2019
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig !
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld, heldere kleuren.
  • de zon schijnt er einde dag op, beeld blijft goed, spiegelt niet, hoeft dus niet de gordijnen te sluiten.
  • Minpunten
  • nu 2 weken in huis, (nog) niet gevonden.
Een TV aan de muur hebben wij altijd super lelijk gevonden. Dit is echt de ideale oplossing! Blij dat we nu niet naar een zwarte plaat op de muur hoeven kijken als de TV uitgeschakeld is. En je kunt nog eens afwisselen met kunst of eigen foto's. Echt heel blij mee !!!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een aanrader
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Gemak
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Afstandsbediening net iets te eenvoudig
Top beeld gecombineerd met een aantrekkelijk design. Zeker die paar extra knaken waard!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super toestel
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kunstmodus
  • Mee geleverde beugel
  • Minpunten
  • geen (tot heden)
Wat een mooi toestel met een super beeld. Het beeld welke weergegeven wordt in de kunstmodus is werkelijk fantastisch. het bedieningsgemak is weer des Samsungs makkelijk en begrijpelijk. Echt heel blij met de aankoop!!!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ik heb sinds 1981 altijd B&O gehad, maar de Frame is precies waar ik altijd naar zocht.
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • OneConnect
  • Minpunten
  • Geluid
Na jarenlang B&O apparatuur heb ik voor het eerst een Samsung Frame 2019 55 inch aan de muur. Tussen de moderne schilderijen aan mijn wand valt hij niet op. Perfect beeld. Het geluid gaat via een Yamaha WXA-50 en speakers bediend via de Samsung afstandsbediening.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden met deze top aankoop
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bediengemak
  • Zelf instelbare foto's
  • Geweldige beeld kwaliteit
  • Je ziet nog maar 1 dun kabeltje uit je tv gaan
  • Minpunten
  • Geluid
  • Kosten voor art
Super mooi beeld je wil niet meer anders ik ben blij dat ik the frame gekocht heb Met de verwisselbare lijst kun je tekens weer een andere look geven En met met het no gap wall system hangt de tv ook mooi strak tegen de muur De enige minpuntjes wat ik tot nu toe heb gevonden Zijn het geluid wat dan wel weer makkelijk is op te lossen met een soundbar en de toch best wel hoge kosten voor los artwork (€20)