Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 119 reviews
1049,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie uitvoering, veel product voor de prijs!
 | 13-12-2019
Super TV , prima beeld, mooie uitvoering, makkelijke wandmontage, kortom veel product voor deze aankoopprijs
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig!
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • design
  • Art modus
  • One connect box en smart remote
  • Beeld
  • No gap muurbeugel
  • Minpunten
  • Prijs
  • Kunstaanbod beperkt zonder abbonement
De tv gaat naadloos op in je interieur als een stuk schilderij dankzij de No Gap muurbeugel en dankzij de One Connect Box is het heel makkelijk alle extra apparatuur en kabels netjes weg te werken. De QLED scherm heeft een breed kleurbereik en een hoge helderheid. Ook weinig irritante weerspiegelingen. Verder is de afstandsbediening heel handig met weinig overbodige knopjes. Less is more! Ook de menu van de tv is simpel en makkelijk te bedienen.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Samsung The Frame : OMG een over the top coole tv
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prachtig design
  • Samsung app
  • Kunstwerk aan de muur optie
  • WiFi
  • Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing
Geweldig design en fantastische beeldkwaliteit. Kijk nu Ajax -Valencia : de tv geeft je het gevoel alsof je in het stadion zit. En hoe leuk: het Arenadak is open dus hoor het geluid ook live op mijn balkon. Beste aankoop ever, kijk uit naar live Tomorrowland.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mijn vrouw is zeer tevreden over dit schilderij!
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Invisible Cable makkelijk weg te werken in de muur
  • Schitterende kleuren
  • Makkelijk te installeren
  • Gewoon kopen
  • Minpunten
  • Had ook wel een 65 inch mogen zijn
Na één jaar VT-wonen te hebben moet kijken met mijn vrouw wilde ze toch eigenlijk ook wel zo’n tv hebben. Tja... en als je vrouw iets wil hebben, dan ga je daar maar in mee (ik ben de beroerdste niet). Want die huidige tv van 40 inch is natuurlijk ook niet alles. Dus ben ik maar een chat gestart met Platte TV en na enkele chat berichten over en weer (met overigens een zeer vriendelijke medewerkster) hebben wij de Samsung Frame 55 inch. gekocht voor een mooie prijs. En twee dagen later kwamen ze tv binnen de afgesproken tijd bezorgen… wat een super service! Na een uurtje boren en schroeven prijkt er nu een prachtig schilderij aan de muur! Echt een aanwinst voor je interieur. Het installeren is echt een fluitje van een cent mede dankzij One connect box die je direct bij de Ziggo box kan leggen en je eigen apparatuur erop aan kan sluiten. Je hebt op de One connect box voldoende aansluiten (HDMI, USB, enz.) zitten om alles netjes op aan te sluiten. De invisble cable hoeft alleen maar door de muurgoot (als je die in de muur hebt zitten) naar de tv en One connect box want vanuit de One connect box sluit je alle randapparatuur aan. Binnen 5 minuten functioneerde alles al. Het grote voordeel is dat je de afstandbediening van de Samsung frame kan koppelen aan de Ziggo Mediabox, zodat alles met één afstandbediening is te bedienen. Met de Art modus kun je dus telkens een mooi kunstwerk aanzetten. Ook kun je er bijv. een zelfgemaakte foto (formaat 16:9) erop zetten. Kortom een zeer mooie tv die het aanschaffen waard is. Nu is het tenminste leuk om VT-wonen te kijken.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooi en strak
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • alles door een dun, doorzichtig draadje
  • geen bundel kabels meer onder je tv
  • ook een genot om naar te kijken als hij uit is
Mooie tv met goede specificaties
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv, prachtig en scherp beeld
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Scherp beeld
  • Universele afstandsbediening werkt met ziggo Arris ontvanger
  • Minpunten
  • Arris kabel box moet op snel opstarten staan anders geen beeld, lijkt hdmi probleempje
Werd helemaal compleet geleverd, dus inclusief single wire system, ophang beugel en lijst
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
zeer mooie en goede TV
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • design
  • kunst/foto mogelijkheid
  • muurbeugel
  • Minpunten
  • geen
TV sinds 2 weken in huis en zijn zeer tevreden. mooi design en zeer goede beeld kwaliteit geluid is zeker ook niet slecht makkelijke muurbegel bijgeleverd bediening is even wennen
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
zeer mooie en goede TV
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • design
  • als kunstwerk/foto
  • Minpunten
  • geen
Sinds 2 weken nu deze TV en wat een verbetering met de oude. beeld is haarscherp en geluid valt zeker niet tegen. de moegelijkheden met kunstwerken en foto\'s is mooi en makkelijk. bediening is even wennen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een uitstekende aankoop, een aanwinst in huis
 | 03-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Prachtige kleuren
  • Art functie is geniaal
  • Prachtige vormgeving
  • Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
Deze tv geeft alles wat je van tv mag verwachten. Daarnaast is de art functie een ware verrijking betreffende wandversiering. Een kunststukje apart!
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch mooie tv/kunstwerk !
 | 02-12-2019
  • Pluspunten
  • Smart tv
  • One connect cable
  • One connect box
  • Plaatje om te zien
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben erg tevreden met de Frame. Ziet er aan de muur nog mooier uit dan op een plaatje. Erg fijn geen draden meer, je ziet er niets van. Super mooi beeld, zowel televisie als de “kunst”.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig apparaat
 | 29-11-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • One connect
  • Custom frame
  • Invisible wall mount
  • Platte tv prijs
  • Minpunten
  • Er zijn (duurdere) tv's met betere beeldkwaliteit
Erg tevreden over de TV, en de manier waarop we geholpen zijn in de winkel in Groningen. De TV is echt een eyecatcher, zonder op te vallen. De art mode verandert het grote zwarte vlak in een aantrekkelijk kunstwerk, zeker met de gratis bij te bestellen lijst. Wij hebben gekozen voor de \'light pak variant. Aansluiten is erg makkelijk, en ondersteuning via de app op de telefoon is fijn. De TV hangt erg mooi aan de muur dankzij de bijgeleverde wallmount die mooi verzinkt achterin de TV. Alles aansluiten op de box en klaar. Bediening van zowel surround systeem als ziggo next gaat nu via de remote van de Samsung. Ook erg prettig. Er zijn momenteel zeker tv\'s met een betere beeldkwaliteit, maar de extra\'s zoals de art mode, one connect box, invisible wall mount, apple airplay 2, custom frame maken dit voor ons een ideale toevoeging aan onze huiskamer.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima tv
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • Altijd mooi beeld aan de wand
  • De vervangbare lijst
  • Minpunten
  • Beperkte instellingsmogelijkheden voor het kader bij eigen afbeeldingen
  • Soms lastig in te stellen
  • Soms moeilijk op te starten
Mooie televisie, jammer dat Samsung in de frame-modus de instellingen voor het kader beperkt bij eigen afbeeldingen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer mooie gebruiksvriendelijke TV
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Strak ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk
  • Alle kabels netjes weggewerkt door de bijgeleverde unit
  • Minpunten
  • NAS gekoppeld aan hoofdmenu maar koppeling moet elke keer opnieuw worden ingesteld
Zeer mooie gebruiksvriendelijke TV. Eenvoudig te bedienen. Duidelijke installatie instructies. Veel mogelijkheden voor aansluiten op andere apparatuur.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Als een schilderij aan de muur i.p.v. een zwart vlak.
 | 24-11-2019
  • Pluspunten
  • vormgeveing
  • beeldkwaliteit
  • geluid
  • Minpunten
  • afstandsbediening wat omslachtig
De rand wordt apart geleverd. Dat wat dus even wachten. Geluid is aan de wand mooier dan vrijstaand.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig kunstobject aan de wand
 | 23-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi object aan de wand, net een echt kunstwerk
  • Eenvoudige intuïtieve bediening
  • belangrijke apps staan er standaard op
  • schakelt uit als het donker is
  • gevoeligheid bewegingssensor in te stellen
  • Minpunten
  • kort snoer
  • lastig om extra lijsten te bestellen
  • de art-instelling "mat" kan niet zonder passepartout
Schitterend object aan wand. Live TV kijken doe ik niet maar het is heel handig om met één knop Youtube en Netflix binnen handbereik te hebben. Het ophangen van de No-gap wandbeugel is veel eenvoudiger dan gedacht. Ook na het ophangen is het toestel nog waterpas te maken
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv, top beeld en verrassend goed geluid!
 | 23-11-2019
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Plaatje aan de muur
 | 22-11-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • 6 maanden gratis art store
  • Art store niet noodzakelijk. Ook eigen foto's kunnen worden getoond.
  • Eenvoudige bediening tv
  • One connect box!
  • Minpunten
  • Samsung afstandsbediening reageert soms op geluid van tv (bixby)
  • Art store is niet gratis
In plaats van een tv een schilderij en omgekeerd. Geen zwart vlak meer aan de muur. Met het no gap ophang systeem lijkt het helemaal op een schilderij, maar ook op zijn voetjes heb ik al vele bezoekers verrast.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Eindelijk een oplossing.! Een mooi schilderij ipv een lelijke tv
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • Onopvallend
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
Wij hebben in 37 jaar huwelijk nooit een tv in de woonkamer gehad omdat we dat altijd lelijk en te bepalend vonden. Nu met The Frame is dat opgelost. Prachtige foto’s of schilderij erop en gasten weten niet eens dat het een tv is. Super. Verkoop was in kwartiertje geregeld en vlgde dag thuis bezorgd. Top service!
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooi weggewerkt
  • Geen snoeren meer
  • Prachtig beeld
  • Goed geluid
  • Art modus
Mooi beeld op muur zonder dat je de bedrading ziet.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een plaatje!
 | 19-11-2019
  • Pluspunten
  • One Connect, 1 draadje uit de tv
  • Strak tegen de muur mogelijk
  • Makkelijke installatie met handige tekening om te boren
  • Minpunten
  • Grootte van de stekker van het dunne draadje
  • Jammer dat de rode variant niet als 'gratis' lijst gekozen kon worden
Het feit dat vele de Frame niet als TV herkennen maar als schilderij zegt genoeg. Wanneer je het draadje goed kan wegwerken (let op: Stekker is breed en lang dus je hebt een flinke ruimte in de muur nodig!) is het effect compleet. Beeldkwaliteit is ook geweldig, geluid is iets wat hol, maar met een Sonos gekoppeld heb je hier geen last van.
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews