Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews

SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 69 reviews
1199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goeie 4K QLED, Frame werkt als decoratie, moeite met Sonos
 | 06-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Frame en Artstore werken erg goed
  • Aanpassing aan omgevingslicht werkt erg goed met de afbeeldingen uit de Art Store
  • One Connect Box zorgt voor weinig draden
  • Genot om op te gamen
  • Minpunten
  • Sonos en Next incompatibility
  • Bij koppelen Beats Studio koptelefoon schakelt Sonos audio niet automatisch uit
Mooie 4K QLED, wel even wennen aan het zeer harde contrast in het beeld, dat heb ik wel moeten verzachten. Installatie is fijn snel en erg intuïtief opgezet (goed afgekeken van Apple :-)), met uitzondering van twee erg vervelende kwesties. 1) de Samsung One Connect box werkt NIET out of the box met Sonos geluidssysteem ZONDER dat de ONE Connect box een line of sight verbinding heeft met de Samsung Remote, ondanks dat bij het instellen van de remote de Sonos wel bekend is.. Fora staan er vol mee. Na laaaaang zoeken vond ik iemand die erin geslaagd was de line of sight te verbreken. Hiervoor moest ik het Sonos geluiddssysteem instellen als een Samsung systeem, en bij de vierde keer accepteren dat het werkt (je gaat het snappen als je het systeem aan het installeren bent). Daarna heb ik de Samsung Remote via de Sonos app aan het Sonos systeem gekoppeld. Pas daarna kon de One Connect Box achter een deurtje en was een line of sight verbinding niet meer nodig. Geen idee waarom. Samsung nog Sonos geeft hier een verklaring voor. Dit heeft me twee dagen zoeken op fora gekost, en daar baalde ik wel van. Maar als het eenmaal werkt, werkt het goed (vergeet niet alle bronnen in te stellen op een Dolby Digital / 5.1 signaal, dat gaat niet automatisch). Verder herkent de Samsung de Ziggo Next box niet direct. Ook hiervoor moest ik ver op het web zoeken om welk apparaat het dan gaat. Om iedereen het zoeken te besparen: het is de Arris DCR7111. Hiermee werkt de Samsung Remote als een zonnetje. Op beide zaken wijst noch Samsung, noch Sonos, noch Ziggo. Ik snap daar niks van, en vind dat vervelend. Maar goed, koper, doe er uw voordeel mee.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een juweel aan de muur!
 | 25-09-2019
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • rustig beeld
  • aansluitgemak
  • gebruikersvriendelijkheid
  • Minpunten
  • standaard 'zoemend' geluid op de achtergrond is wat aanwezig
  • kost best nog wel wat
nu een dikke twee weken in huis en echt supertevreden! nog even niet opgehangen omdat ik nog een kleine verbouwing ga doen maar daar zie ik nu al naar uit! past uitstekend bij mijn Sonos-systeem, het aansluiten verloopt vlekkeloos, overigens is de AppleTV app een uitgeklede versie met alleen mogelijkheden voor films, maar m\'n eigen AppleTV erop aangesloten en ja, ook die kun je bedienen met de afstandsbediening van Samsung! kortom; echt waar voor je geld!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super zin
 | 25-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Super geluid
  • Makkelijk op te hangen
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooie lijst er omheen
  • Minpunten
  • Geen koptelefoon aansluiting
Mooi product
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super zin
 | 25-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Super geluid
  • Makkelijk op te hangen
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooie lijst er omheen
  • Minpunten
  • Geen koptelefoon aansluiting
Mooi product
Samsung The Frame QE43LS03RAS Reviews
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch apparaat
 | 22-09-2019
  • Pluspunten
  • design
  • scherpte van het beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • Nog niks kunnen ontdekken
Super mooie tv voor aan de muur. Hij staat meer uit dan aan en dan is het echt een prachtige toevoeging voor je kamer. Blij verrast door het geluid ook.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Stijlvolle TV met alles erop en eraan
 | 18-09-2019
  • Pluspunten
  • Stijl
  • Beeld
  • Installatie
  • Art mode
Prachtige TV met mooi beeld en ook behoorlijk goed geluid. De kunstoptie is echt een verrijking. Geen zwart gat meer in de kamer. Wel jammer dat ik nog steeds problemen ondervind met de promoties van Samsung. Ligt niet aan PLATTE TV, maar Samsung is niet klantgericht.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Verbluffend dat er zoveel mogelijk is met 1 dun kabeltje
 | 17-09-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Minpunten
  • Bediening
TV hangt prachtig strak aan de wand, intilligent apparaat, af en toe nog wat onwenning met de bediening. Prima beeld en geluidskwaliteit. Prima service van Platte TV middels ondersteuning bij bestellen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterend stuk kunst aan de muur!
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • De vormgeving
Na 11 jaar trouwe dienst moest onze prehistorische JVC “flatscreen” vervangen worden. Maar we wilden niet de hoofdprijs betalen voor een nieuw zwart vlak op de muur aangezien we het grootste deel van de dag geen televisie kijken. Onze ogen vielen gelijk op The Frame. Via PlatteTV supersnelle en goede service gekregen. De volgende dag hing de TV op de muur. Het is nu elke dag een plezier om de woonkamer in te komen!
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie oplossing voor man en vrouw
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Past in het interieur
  • Beeld
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Super tv annex schilderij
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtige TV met indrukwekkende 'art"-functie
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Art-mode
  • TV beeld
  • Bediening
  • One connect cable
  • Minpunten
  • Geluid (goed maar kan nog beter)
Grootste maat gekozen om een zo groot mogelijk schilderij aan de muur te hebben. Ophangen gaat gemakkelijk, TV hangt strak tegen de muur. Art-mogelijkheden zijn leuk om mee te spelen en makkelijk te bedienen. TV beeld is prima, geluid is zeer acceptabel voor zo'n platte TV. Voor echt goed geluid kan koppel ik nog een versterker via de digitale output. Prijs-kwaliteit verhouding is goed
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie tv echt een plaatje aan de muur
 | 17-08-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Mooie kleuren
  • Smart remote waar je ook meerdere apparaten mee kan bedienen
  • Minpunten
  • Nieuwe type CI+ module nodig
  • Moeilijk om een smartdevice aan te passen
The frame is een heel mooie tv die ik nu 2 weken heb hangen. Het monteren is super makkelijk met de bijgeleverde no gap beugel. De bediening met de smart remote is even wennen maar werkt super makkelijk. Na het registreren bij Samsung kan je een lijst uitkiezen die binnen 5 dagen al geleverd wordt. De artstore is ook uitgebreid maar ik denk niet dat ik er mee door ga na de gratis proefperiode.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Televisie en kunst in één. Heel fijn!
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Plat tegen de muur en makkelijk te bevestigen
  • De juiste apps in het menu
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Prijzig
Geen ergernis wat betreft een televisie als middelpunt van de huiskamer. Wij zetten ons schilderij aan om tv te kijken. Hoe gaaf is dat.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon niet te geloven!
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • Goede handleiding
  • Alles compleet voor ophanging no gap muurbeugel
  • Super mooi beeld
  • Design met Artstore
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen!
Dit is al mijn 5e Samsung! Maar deze is echt uniek. Uitpakken, installeren, kop koffie erbij en genieten van een super televisie met geweldige kleuren en hij hangt aan de muur als een schilderij. Veel over gelezen en tenslotte via een goed advies van plattetv.nl gekocht. Een echte aanrader voor mensen die echt van hun tv houden.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige en fijne televisie
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Art mode
  • Minpunten
  • Geen
Prachtige tv aan de muur. in de art mode echt een schilderij. Beeldkwaliteit en geluid zijn heel goed. Kortom een super TV.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Eindelijk een prachtige tv die ook als hij uit staat een streling voor het oog is.
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Vele opties
  • Kunstwerk
Prachtig apparaat, gemakkelijk te bedienen en een adembenemende beeldkwaliteit.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Modern Art
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • QLED
  • Kunst artstore
  • Minpunten
  • Prijs
Na 2 weken naar Samsung the Frame gekeken te hebben hierbij mijn review. Televisie hangt als een kunstwerk tegen de muur, slechts 1 vrijwel onzichtbare kabel vanaf box naar televisie. Dankzij QLED techniek heeft deze tv een contrastrijk beeld met schitterende kleuren. Het besturingssysteem is supersnel en na enige gewenning supermakkelijk in gebruik. De afstandsbediening wijkt wel af van andere conventionele afstandsbedieningen maar is zeer makkelijk in gebruik. Wat ik erg makkelijk vind is de directe toegang tot Netflix via afstandsbediening, werkt snel en goed. Het besturingssysteem is Samsung's eigen Tizen, werkt veel sneller dan het Android systeem wat we op onze vorige TV hadden. En dan nu het kunstgedeelte : via de artstore toegang tot ontelbaar veel kunstwerken. Voor elk wat wils: van fotografie tot abstracte kunst, van Rembrandt tot Picasso, er is werkelijk van alles te vinden. Zien er allemaal fantastisch uit op the frame, zeker met een passe-partout in een kleur naar keuze. Als je een kunst- en of designliefhebber bent is dit zeker een TV die hoog op je verlanglijstje moet staan. Als je alleen maar naar een goede TV op zoek bent kan je voor dit geld beter een andere TV van Samsung uitkiezen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige tv en superservice
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld.
  • Mooi geluid
  • Geen groot zwart scherm
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geeeeen
Schitterende tv!!! Je ziet hem amper hangen aan de muur en zoooo leuk dat je kunt wisselen van kunstwerk of je eigen foto. Heel blij met de service van plattebuis.tv. Zowel Justin online, James in de winkelmals Brian bij het ophangen bij osn thuis heeb ons geweldig goed geholpen. Vriendelijken alle tijd voor vragen.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima TV met een wat ingewikkelde aafstandsbediening
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Niet zo zwaar
  • Veel mogelijkheden
  • Zuinig met stroom
  • Minpunten
  • Lastige afstandsbediening.
  • Veel handelingen om naar ander net te gaan
Prima TV, mooi beeld, wat ingewikkelde bediening
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Beeld
  • Minimale kabel
  • Minpunten
  • Prijs misschien?
De art mode is echt indrukwekkend. Zeker met een passpartout lijkt het levensecht. Bevestiging tegen de wand aan gaat eenvoudig en zit dan ook superstrak. Door de connect box kun je alle kabels eenvoudig wegwerken. Geluid is indrukwekkend. Ik overweeg om mijn sonos soundbar te verkopen. Maar bovenal prachtig beeld, zeker in combinatie met een Netflix 4k abo.
SAMSUNG THE FRAME QE43LS03RAS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Unieke Tv
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • Strak tegen de muur
  • Net een schilderij
  • Hoge beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Zeer mooie tv, met veel functies.