TIP! Advies én korting van 100 specialisten
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews

SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 16 reviews
1199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Heel goed en scherp beeld. mooie vormgeving.
 | 01-08-2021
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • soundbar eronder gehangen met beugels
  • grote zwenkarm goed gepositioneerd
  • eenvoudig te bedienen voor een 65 +
De installateur heeft snel en vakkundig alles uitgelegd. Hij was vriendelijk en rustig. Hij hield rekening met de (on)mogelijkheden van de kleine ruimte.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een aanwinst !
 | 30-07-2021
  • Pluspunten
  • Gaat op in het interieur
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluiten met 1 kabel, rest is weggewerkt
  • Minpunten
  • Geluidintensiteit
Beeldkwaliteit en vormgeving zijn perfect. Geluid is wat blikkerig, maar met een soundbar perfect te krijgen. Blij met de aankoop!
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi schilderij aan de muur
 | 12-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Ophangsysteem
  • One-connectbox (geen draden)
  • Minpunten
  • Foto s toevoegen aan achtergronden is lastig
The Frame 65LS03A nu 3 weken in huis en zeer tevreden. Het ophangen gaat vrij makkelijk en met de One connect box heb je geen draden hangen (ik heb de draad in de muur weggestopt. Wel even wat problemen om de boel goed aan te sluiten aan het Bose geluidssysteem, maar werkt nu prima. Het uploaden van eigen foto\'s blijft wel een lastig karwijtje. Verder zeer tevreden over het beeld en verdere bediening.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
geweldige tv met de schilderij functie die dus ook als de tv uitstaat een prachtig plaatje geeft.
 | 05-07-2021
  • Pluspunten
  • dun
  • scherp beeld
  • kleine afstandsbediening
  • geluid
  • Minpunten
  • wennen aan afstandsbediening
prachtig dunne snel reagerende TV. De afstandsbediening vraagt wat gewenning. De schilderij functie werkt boven elke verwachting erg goed
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch beeld en plaatje aan de muur
 | 04-07-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installeren en opgangen
  • 1 afstandsbediening voor al je apparaten
  • One connect box
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Super mooie tv. Zeer makkelijk in te stellen. Geen kabels meer, mooi plat tegen de muur. Helder en mooi beeld. One connect box neemt alle afstandsbedieningen over!
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige mooie tv en een prachtig kunstwerk
 | 24-06-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kunst
  • Beeld
  • Ophangsysteem
  • Minpunten
  • Afsluiten abb voor kunst alleen via creditcard of PayPall, had graag via Ideal gezien.
Wij zijn erg blij met de aankoop
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Niet normaal
 | 12-06-2021
  • Pluspunten
  • Rustig maar scherp beeld
  • Prima te monteren met de handleiding
  • Goed te bedienen smart tv
  • Kunstwerken
  • Nieuw wandmeubel mogen maken van mijn vriendin zodat de tv er mooier bij hangt.
  • Minpunten
  • Lijst moet nog binnen komen. Dat duurt me wel wat lang. Maar goed..
Wat een mooi ding! Ik had hiervoor een projector met een beeld van 120inch. Ik dacht met 65inch naar een postzegel te kijken maar niets is minder waar. Super scherp en helder beeld. Kijkt heel prettig. Soms heb je wel eens met die led panelen dat het heel vermoeiend kijkt omdat het te fel is. Maar omdat deze plaat zich aanpast naar het omgeving licht heb je dat niet. Nu elke dag een ander kunstwerk aan de muur. Super blij mee. En ook goed geholpen door PlatteTV boys. Volgende dag al in huis.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
PRACHTIG RUIMTELIJK BEELD
 | 07-06-2021
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Makkelijke installatie
  • Afstandbediening op zonneenergie
Wij zijn erg blij met dit pronkstuk....
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi beeld, maar vreemd genoeg vallen in gesproken teksten soms woorden weg.
 | 28-05-2021
Tv bevalt verder goed, muv het gemis van sommige gesproken woorden.
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fabelachtig, iedere dag nieuwe mogelijkheden ontdekt.
 | 24-05-2021
  • Pluspunten
  • Plat
  • Straks nog de houten lijst
  • Zwart is echt zwart
  • Geen gevaar van inbranden
  • Geen draden spaghetti meer
  • Minpunten
  • Ietsje aan de grote kant 65’
Het is verbazingwekkend hoeveel intelligentie is ingebouwd waardoor het gebruiksgemak is toegenomen en de esthetiek is gediend. Één dun draadje slechts vanuit het zenuwcentrum naar de tv. Bijvoorbeeld.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top televisie met een haarscherp beeld
 | 10-05-2021
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Installatie is een eitje
  • Afstandsbediening is simpel en overzichtelijk
  • Minpunten
  • Geluid is magertjes. Een soundbar is wel verplicht
  • Premium tv, dus een pittig prijskaartje.
Deze tv is een lust voor het oog. Ondanks het grote formaat is het heel goed tv kijken van 3 meter afstand. De tv opgehangen met de meegeleverde beugel is een peulenschil.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Waar voor je geld
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Strak aan de muur
  • Makkelijke muurbeugel
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Prijs
De TV is een rib uit je lijf maar hij is het zeker waard. De TV zit strak tegen de muur en met de art store is het gelijk een stuk kunstwerk. De TV reageert snel op de remote en alle apps die je zoekt zitten erin, behalve de app van Ziggo. Om Ziggo te kijken heb je daardoor dus een kabel met insteekkaart nodig. De afstandsbediening heeft een minimalistisch design, met een zonnepaneel aan de achterkant, dus nooit meer batterijen vervangen. En mocht je huis geen ramen (lees zonlicht) hebben kun je de afstandsbediening altijd nog opladen met een usb-c kabel. Al met al, een hele mooie TV met zeer goede audio.
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fenomenaal apparaat
 | 02-05-2021
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Mooie kleuren
  • Strak design
  • Veel keuze uit afbeeldingen
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige tv. Ik wilde een grotere tv mijn vrouw wilde geen zwart vlak op de muur en toen kwamen we uit bij The Frame. Het ophangen en installeren ging erg vlot. Ook het koppelen van de apparaten. De box staat mooi onder de tv in de kast en de one cable is mooi weg gewerkt achtet de muur. Wat een waanzinnig mooi beeld die kleuren die scherpte je kijkt je ogen uit zoveel details zie je nu. De afstand bediening vergt wat oefening maar ik ga hem steeds meer waarderen. Het uploaden van eigen fotos gaat simpel en snel via de Samsung app op de telefoon maar er is zoveel keuze in afbeeldingen dat het eigenlijk niet nodig is. Platte tv Breda en Thomas bedankt voor de goede zorgen en advies.
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Art Mode is geniaal
 | 14-04-2021
  • Pluspunten
  • Art mode
  • Snelle levering
  • One connect box
  • Minpunten
  • Ophangen kan wat moeizaam zijn.
De nieuwe frame 65” bevalt me prima, beeldkwaliteit is heel scherp. Art mode is geniaal, voldoende schilderijen van uit te kiezen. Alleen het ophangen kan wat vermoeiend zijn, maaar als die hangt zit die mooi strak tegen de muur. Zeker een aanrader
Samsung The Frame 50LS03A (2021) Reviews
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
Prachtige tv waardoor het kijkplezier nog meer toeneemt
SAMSUNG THE FRAME 50LS03A (2021) REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer mooie tv met heerlijk kijkplezier
 | 13-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
De tv is erg mooi en tv kijken is echt een genot